Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]
Posted 08 May 2010 - 15:50
Και έχει περισσότερη σημασία το αν ήταν summons ή ενισχύσεις από το ρόλο τους στην μάχη που ήταν ο ίδιος?
Και γιατί επιχειρηματολογούμε τώρα? Για να αποδείξουμε ότι ο Jiraiya ήταν καλύτερος από άποψη μαχητικότητας από τον Kakashi? Ναι φυσικά και είναι, δεν υποστηρίζει κανείς το αντίθετο. Ο Jiraiya με τις ικανότητές του άνετα θα μπορούσε να σταθεί ως Hokage ενώ ο Kakashi όχι(από άποψη μυαλού αντιστρέφονται τα πράγματα). Aλλά προσωπικά δεν είναι αυτό το κομμάτι το οποίο με κάνει να συμπαθώ ή να αντιπαθώ κάποιον χαρακτήρα.
Posted 08 May 2010 - 19:14
ΑΛΛΑ αν ειχαν ακουσει εξαρχης τον Orochimaru

Posted 15 May 2010 - 18:42
Ωραια λες και δε το ειχαμε καταλαβει οτι τα σωματα του pain ηταν νεκρων. Ποιος τα ελεγχει ομως ? ( η πιο ειναι το αρχικο σωμα - αν και σε αυτη τη περιπτωση το λογικο ειναι ο τυπας που ειδαμε απο την αρχη ).
Αραγε ποσα back up σωματα εχει? και ποσο γρηγορα μπορει να τα 'ενεργοποιησει'?
Επισης να υπαρχει οριο στα ποσα μπορει να εχει active? ( 6 εχουμε δει και οταν δειχνει το θειο rinnegan φοραει ενα κολιε με 6 βλακειες ... )
Posted 16 May 2010 - 13:06
Posted 17 May 2010 - 04:31

Posted 17 May 2010 - 07:54
Αυτο που δεν μου αρεσει παρα πολυ ειναι η παιδικοτητα των summoning του Pain.Δεν ξερω, δεν μου ταιριαζουν στο κοσμο του Ναρουτο.
Εμένα πάντως μου βγάζουν μια αρρώστια...
Posted 17 May 2010 - 13:40
Εμένα πάντως μου βγάζουν μια αρρώστια...
Εμενα παλι μου θυμιζουν κατι ακυρα pokemon... ΔΙΑΛΕΓΩ ΕΣΕΝΑ Peinkachu!!
Posted 21 May 2010 - 13:34
Posted 21 May 2010 - 19:46
Εμενα παλι μου θυμιζουν κατι ακυρα pokemon... ΔΙΑΛΕΓΩ ΕΣΕΝΑ Peinkachu!!
αυτο το μακρυ που ειναι σαν φυδι αλλα με ποδια ειναι ιδιο το rayquaza
καλα ρε παιδια ... πως εμαθε ο μικρος το rashengan τοσο ευκολα... δεν ειναι και ο καλυτερος δασκαλος ο Naruto η μηπως ειναι?
καλα αν εχει και ταλεντο απο μονος του γιατι εχει και το σοι του ολο ειναι καλοι ninjas και στα ανιμε γενικα κληρονομουνται τα ταλεντα απο γενια σε γενια και δεν ξερουμε αν το εμαθε ευκολα παντως και ο jiraiya του ναρουτο δεν του ειχε πει πολλα που ηταν στην ηλικια του Konohamaru τον αφησε να τα βρει μονος του(για το rasengan)
Posted 21 May 2010 - 21:12
Και οσοι δεν το ειδατε, δειτε το [απευθυνομαι ειδικα σε dedicated fangirls]
Και τωρα παω να συνεχισω το διαβασμα

http://www.youtube.com/watch?v=mFoCVFPLMBk
Edited by °•πίΟu-πίΟu•°™, 21 May 2010 - 21:18.
Posted 21 May 2010 - 22:07

Κι εμένα μου φάνηκε λίγο τραβηγμένο αυτό με τον Konohomaru. Βασικά το flashback, γιατί μου φάνηκε σαν πρόχειρη λύση.
"Ποιον να βάλω να ξεκάνει το τάδε σώμα του Pain; Τον Konohomaru. Πως όμως; Α! θα πω ότι του έμαθε το Rasengan ο Νaruto."

Δεν με πείραξε βέβαια και τόσο αυτό. Αυτό που με πείραξε ήταν η φωνή του, ταίριαζε για όταν ήταν 9 όχι όμως πια.
Posted 22 May 2010 - 02:25
Eλα μωρέ σιγά, επειδή μας έδειξε μερικούς κοιλιακούς ο Sasuke;
![]()
[...]
Αυτό που με πείραξε ήταν η φωνή του, ταίριαζε για όταν ήταν 9 όχι όμως πια.
1. Περα απο κοιλιακους, χαμογελασε! Ναι, χαμογελασε! Ασε που το coolness εσπασε τα Limits!! Ασε που δεν περιμενα ποτε να τον δω σε τετοιου ειδους κωμικη φαση, γενικα δεν περιμενα τετοιο ομακε!
2. Αυτο, ξαναπες το. Πραγματικα ηρθε η ωρα να αλλαξουν seiyuu. Ή του υψους ή του βαθους πια, μια με τον Pain με τη φωνη του νταλικερη, και μια μ' αυτο τωρα.
Posted 23 May 2010 - 20:22
υ.γ.Θυμομαστε χαρακτηρες με αυτο το αρκ τουλαχισοτν...