Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
3282 replies to this topic

#2431 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 08 May 2010 - 15:36

Αυτά ήταν summons. Και ο Κακάσι θα μπορούσε να καλέσει τα σκυλάκια του.
Posted Image

#2432 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 08 May 2010 - 15:50

Tι να του κάνουν καλέ τα σκυλιά σε μάχη με τον Pain?

Και έχει περισσότερη σημασία το αν ήταν summons ή ενισχύσεις από το ρόλο τους στην μάχη που ήταν ο ίδιος?

Και γιατί επιχειρηματολογούμε τώρα? Για να αποδείξουμε ότι ο Jiraiya ήταν καλύτερος από άποψη μαχητικότητας από τον Kakashi? Ναι φυσικά και είναι, δεν υποστηρίζει κανείς το αντίθετο. Ο Jiraiya με τις ικανότητές του άνετα θα μπορούσε να σταθεί ως Hokage ενώ ο Kakashi όχι(από άποψη μυαλού αντιστρέφονται τα πράγματα). Aλλά προσωπικά δεν είναι αυτό το κομμάτι το οποίο με κάνει να συμπαθώ ή να αντιπαθώ κάποιον χαρακτήρα.

#2433 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 posts

Posted 08 May 2010 - 19:14

Em o Jiraiya....καταφερε να νικησει 4 απο αυτους συνολικα και αν δεν ειχε στειλει και τις πληροφοριες μεσω του βατραχου ο Κακασι θα ηταν εντελως ψητος απο τα πρωτα 5 λεπτα...Ειπαμε να εχουμε αντιπαθειες αλλα να ειμαστε και αντικειμενικοι.

ΑΛΛΑ αν ειχαν ακουσει εξαρχης τον Orochimaru :kawaii: δεν θα ειχε συμβει τιποτα απο ολα αυτα ουτε θα καναμε ντιμπειτ τωρα :joyful:
Posted Image

#2434 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 15 May 2010 - 18:42

Αραγε θα μεινει τπτ ορθιο στη konoha? παιζει τα αθικτα κτηρια να μη ξεπερνανε 2-3 δεκαδες XD.

Ωραια λες και δε το ειχαμε καταλαβει οτι τα σωματα του pain ηταν νεκρων. Ποιος τα ελεγχει ομως ? ( η πιο ειναι το αρχικο σωμα - αν και σε αυτη τη περιπτωση το λογικο ειναι ο τυπας που ειδαμε απο την αρχη ).

Αραγε ποσα back up σωματα εχει? και ποσο γρηγορα μπορει να τα 'ενεργοποιησει'?

Επισης να υπαρχει οριο στα ποσα μπορει να εχει active? ( 6 εχουμε δει και οταν δειχνει το θειο rinnegan φοραει ενα κολιε με 6 βλακειες ... )

#2435 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 posts

Posted 16 May 2010 - 13:06

Καλά η Konoha σπαράλια έχει γίνει - και στο τέλος που δείχνει τα summons να αλωνίζουν; Πάει το χωριό δε θα μείνει τίποτα! Τώρα οσον αφορά την εκπαίδευση του Naruto καλή φάση που το merge technique είναι πιο δύσκολο να γίνει λόγω του Kyuubi - προσδίδει και μια έξτρα δυσκολία στην εκπαίδευση. Για να μη νομίζουμε ότι είναι και εύκολη!
The only thing that we need to decide is what to do with the time that is given to us

#2436 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 posts

Posted 17 May 2010 - 04:31

Καλο το 160.Oχι βεβαια κατι το ιδιαιτερο, αλλα χαραηκα πολυ που ειδα Ibiki σε δραση.Πολυ ωραιες ολες οι σκηνες μαζι του.Αυτο που δεν μου αρεσει παρα πολυ ειναι η παιδικοτητα των summoning του Pain.Δεν ξερω, δεν μου ταιριαζουν στο κοσμο του Ναρουτο.
Posted Image

#2437 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 posts

Posted 17 May 2010 - 07:54

Αυτο που δεν μου αρεσει παρα πολυ ειναι η παιδικοτητα των summoning του Pain.Δεν ξερω, δεν μου ταιριαζουν στο κοσμο του Ναρουτο.

Εμένα πάντως μου βγάζουν μια αρρώστια...
The only thing that we need to decide is what to do with the time that is given to us

#2438 Hyuuga_Nikorasu

Hyuuga_Nikorasu

Cine Iubeste Si Lasa

• Members
  • 374 posts
  • LocationΠάτρα

Posted 17 May 2010 - 13:40

Εμένα πάντως μου βγάζουν μια αρρώστια...

Εμενα παλι μου θυμιζουν κατι ακυρα pokemon... ΔΙΑΛΕΓΩ ΕΣΕΝΑ Peinkachu!!

Posted Image

#2439 Etherios

Etherios

Anime Fan

• Members
  • 219 posts

Posted 21 May 2010 - 13:34

καλα ρε παιδια ... πως εμαθε ο μικρος το rashengan τοσο ευκολα... δεν ειναι και ο καλυτερος δασκαλος ο Naruto η μηπως ειναι?

#2440 DiEZ

DiEZ

Anime Fan

• Members
  • 172 posts

Posted 21 May 2010 - 19:46

Εμενα παλι μου θυμιζουν κατι ακυρα pokemon... ΔΙΑΛΕΓΩ ΕΣΕΝΑ Peinkachu!!

αυτο το μακρυ που ειναι σαν φυδι αλλα με ποδια ειναι ιδιο το rayquaza

καλα ρε παιδια ... πως εμαθε ο μικρος το rashengan τοσο ευκολα... δεν ειναι και ο καλυτερος δασκαλος ο Naruto η μηπως ειναι?

καλα αν εχει και ταλεντο απο μονος του γιατι εχει και το σοι του ολο ειναι καλοι ninjas και στα ανιμε γενικα κληρονομουνται τα ταλεντα απο γενια σε γενια και δεν ξερουμε αν το εμαθε ευκολα παντως και ο jiraiya του ναρουτο δεν του ειχε πει πολλα που ηταν στην ηλικια του Konohamaru τον αφησε να τα βρει μονος του(για το rasengan)

#2441 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 21 May 2010 - 20:40

Η αφρόκρεμα των σινόμπι της Konoha (Kakashi, Ibiki) τρώνε της χρονιάς τους από τα σώματα του Pain, και ο σούπερ μπόμπιρας ξέκανε ένα με το γνωστό κόλπο φουστιά :hahaha:
Posted Image

#2442 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 21 May 2010 - 21:12

Δεν ξερω τι λες εσυ κι εσυ κι εσυ, απο αυτο το επεισοδειο δεν ξεχωρισε ο Κονοχαμαρου η το ρασενγκαν.. αλλα το omake!

Και οσοι δεν το ειδατε, δειτε το [απευθυνομαι ειδικα σε dedicated fangirls]

Και τωρα παω να συνεχισω το διαβασμα :joyful:

http://www.youtube.com/watch?v=mFoCVFPLMBk

Edited by °•πίΟu-πίΟu•°™, 21 May 2010 - 21:18.

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#2443 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 21 May 2010 - 22:07

Eλα μωρέ σιγά, επειδή μας έδειξε μερικούς κοιλιακούς ο Sasuke;:P

Κι εμένα μου φάνηκε λίγο τραβηγμένο αυτό με τον Konohomaru. Βασικά το flashback, γιατί μου φάνηκε σαν πρόχειρη λύση.
"Ποιον να βάλω να ξεκάνει το τάδε σώμα του Pain; Τον Konohomaru. Πως όμως; Α! θα πω ότι του έμαθε το Rasengan ο Νaruto." :sigh2:

Δεν με πείραξε βέβαια και τόσο αυτό. Αυτό που με πείραξε ήταν η φωνή του, ταίριαζε για όταν ήταν 9 όχι όμως πια.

Posted Image

Posted Image

#2444 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 22 May 2010 - 02:25

Eλα μωρέ σιγά, επειδή μας έδειξε μερικούς κοιλιακούς ο Sasuke;:P
[...]
Αυτό που με πείραξε ήταν η φωνή του, ταίριαζε για όταν ήταν 9 όχι όμως πια.

1. Περα απο κοιλιακους, χαμογελασε! Ναι, χαμογελασε! Ασε που το coolness εσπασε τα Limits!! Ασε που δεν περιμενα ποτε να τον δω σε τετοιου ειδους κωμικη φαση, γενικα δεν περιμενα τετοιο ομακε!

2. Αυτο, ξαναπες το. Πραγματικα ηρθε η ωρα να αλλαξουν seiyuu. Ή του υψους ή του βαθους πια, μια με τον Pain με τη φωνη του νταλικερη, και μια μ' αυτο τωρα.

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#2445 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 posts

Posted 23 May 2010 - 20:22

Πολυ ωραιο επεισοδιο το 161.Ωραιο animation,ωραια μουσικη επενδυση και χαρηκα πολυ με την εξελιξη κονοχαμαρου.And again Pain Is fucking awesome.

υ.γ.Θυμομαστε χαρακτηρες με αυτο το αρκ τουλαχισοτν...
Posted Image