Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
3282 replies to this topic

#2326 Nessaj

Nessaj

Chaos lord

• Members
  • 110 posts

Posted 05 February 2010 - 16:43

εγω νομιζο οτι απλοσ το βγαλαν για να μας δικσουν τι εκανε ο ναρουτο μεχρι να μαθει οτι ο δασκαλος του πεθανε αν παρατηρησεται στο μαγνα δεν δειχνει ποτε γιρησαν στην κονοχα βεβαια μπορει να κανο λαθως:canthelp:

#2327 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 posts

Posted 05 February 2010 - 18:38

Kαι να προσθεσω κατι σε αυτο που λεει ο Loke....Ρε παιδια οκ φιλλερς, μην κανετε καν το κοπο να τα σχολιασετε, αφου οντως δεν εδιαφερουν στην ουσια κανενα.Αλλα βλεπω τοσα πολλα ονοματα που σχολιαζουν για πρωτη φορα στο φορουμ και αναρωτιεμαι αν ειναι τυχαιο ωρες-ωρες.Μιας και σαφως θελουμε πολυγλωσσια στο latest episode section γιατι βρε παιδια οταν εχει canon aterial δεν μιλατε να γινεται και ωραιος τζερτζελες; Δλδ μην εξαφανιστειτε μετα τα φιλλερ.Σοβαρα τωρα.Οχι και τιποτα αλλό δλδ αλλα οι πιο πολυ τα εχουν συζητησει στο Manga section και ερχονται εδω μονο για να πουν αν το animation ηταν καλο ή σουπερ.....:deadga6:
Posted Image

#2328 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 05 February 2010 - 21:35

Τα Fillers αν δεν σχολιάζονται σε γενικά πλαίσια αλλά το κράξιμο γίνεται σε συγκεκριμένα επεισόδια δεν νομίζω πως υπάρχει πρόβλημα.
Posted Image

#2329 Aeria_Gloris

Aeria_Gloris

Safe in a dream

• Members
  • 94 posts

Posted 05 February 2010 - 22:09

Παντως μια χαρα filler ειναι αυτο σε σχεση με παλιοτερα εως τωρα..Σε σχεση δηλαδη με το προηγουμενο με την κλασσικη ερωτηση "to-be-or-not-to-be" like: "White camelias or red camelias?" τα επεισοδεια εδω εχουν αρχησει αρκετα καλα και κρατανε ωραιο επιπεδο..Μ'αρεσει το animation και γενικα φαινεται πως θα τραβηξει την προσοχη μου περισσοτερο..

Και να συμπληρωσω πως στο προηγουμε φιλλερ αρκ δεν ειχαμε ακριβως εικονα του 3 tails host ετσι οπως εχει παρουσιαστει στο μανγκα τουλαχιστον.O Yuukimaru δεν εμοιαζε τοοοοσο με τον 3tails host στο προηγουμενο λινκ..
Εδω εστω και σαν φιλλερ ιστορια δειχνει την ιστορια του 6 tails και πιστευω ισως ειναι λιγο παραπανω ενδιαφερον..

Anyway,περα απο αυτα εως τωρα γουσταρω τον μουφα elvis και την τρελη φαβοριτα του:kakaka:
Οπως επισης περιμενω και να αναπτυξει ωραια τον Big Babol.Μεχρι τωρα μια χαρα τα παει και δεν βλεπω λογους γκρινιας...

Αντε να δουμε τωρα τι παιζει με τον "Haku" γιατι και μενα που προκαλεσε ερωτηματικα..

Stray Dogs Howling in the Dark

Τρελαμενη Πυξιδα
MyAnimeList

#2330 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 05 February 2010 - 22:27

μεγιστα λαθη γινονται απο τους απανταχου ναρουτιστες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:terror2::terror2::burningbe3::burningbe3::OMG3::OMG3: ο φιλος μας ο naruto βρισκει καποιον απο τα παλια και αυτος δεν ειναι αλλος απο τον HAKU (τυπος που εμοιαζε με γκομενα αλλα ήταν αντρας το τσιρακι του zabuza, δεν ξερω αν ξυπναω μνημες...) στο 17:00 φαινεται ξεκαθαρα η μασκα του και τα κοτσιδακια του ακομα και η μλκια που εχει για να κραταει τα μαλλια του ΕΚΤΟΣ αν η παραγωγη του naruto αποφασισε να κανει ανακυκλωση χαρακτηρες...δειτε και σχολιαστε...

Κοίτα δεν είναι η πρώτη φορά ούτε και το χειρότερο λάθος/trolling που έχουν κάνει. Δια του λόγου το αληθές.

Posted Image

:kakaka::kakaka::kakaka: Μας δοκιμάζει το studio να δει αν προσέχουμε μου φαίνεται.

#2331 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 05 February 2010 - 23:22

Κοίτα δεν είναι η πρώτη φορά ούτε και το χειρότερο λάθος/trolling που έχουν κάνει. Δια του λόγου το αληθές.

Posted Image

:kakaka::kakaka::kakaka: Μας δοκιμάζει το studio να δει αν προσέχουμε μου φαίνεται.

Γιατι στο manga δε γινοντε?Σε μια φαση ο Kishimoto ειχε ζωγραφισει τον Pein με headband της konoha.:hahaha:

qzMHWHd.png

#2332 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 07 February 2010 - 22:13

well well οσο παει και γινεται καλυτερο το filler, το σημερινο μου αρεσε αρκετα και να πω την αληθεια θελω να δω τι θα γινει στη συνεχεια και τι ακριβως παιζει με το χωριο του bubblesman.

ps. Fanservice in my narutoss ??

pps. στη σκηνη που εβγαλε λιιιγο τα ρουχα εχμ *cough cough* αντιγραφη fma μηπως λεω?? *cough cough*

#2333 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 posts

Posted 08 February 2010 - 03:52

WOW I am fucking impressed.Κοιτα να δεις που επιτελους καταφεραν να κανουν κατι παραπανω απο αξιοπρεπεη φιλλερ, καταφεραν να ενεργοποιησουν το ουσιαστικο μου ενδιαφερον για τα φιλλερς.Πολυ καλο Pace δεν βαρεθηκα στιγμη, ειχε ωραια ακυρα jutsu, μπλεκουν αρκετοι στην υποθεση, γενικα ειναι καλο, μεχρι και η επιλογη στη μουσικη ηταν ευστοχη.Τελικα η κοποελια τι να εχει στη πλατη οταν τα εδειξε φατσα φορα στον ηδονοβλεψια;;;; Και το επομενο φαινεται εξισουν ενδιαφερον!
Posted Image

#2334 aiswpos

aiswpos

Starting...

• Members
  • 25 posts

Posted 08 February 2010 - 04:15

Ε , το πιθανοτερο ειναι ναναι αυτη το secret jutsu κανα seal θα χει στη πλατη
Spoiler:
The absolute anime babe

#2335 Hyuuga_Nikorasu

Hyuuga_Nikorasu

Cine Iubeste Si Lasa

• Members
  • 374 posts
  • LocationΠάτρα

Posted 08 February 2010 - 17:15

Posted Image

Ενταξει αλλο να το βλεπεις σε ενα OVA που εμφανιζονται ολοι οι ακυροι και οι νεκροι μεσα, και αλλο να το βλεπεις σε ενα επεισοδιο της σειρας... Δεν νομιζω οτι εχει καμια σχεση,
o Haku παντως απο οτι θυμαμαι ειναι αρκετα νεκρος, δεν νομιζω να γινεται να ζει ακομα

στο συγκεκριμενο OVA αμα δεις την ουρα που ειχε στις τουαλετες θα τρελαθεις

Posted Image

#2336 poldo

poldo

nani?nani?

• Members
  • 109 posts

Posted 11 February 2010 - 19:39

οντως στο τελευταιο επεισοδιο θυμαται και ο naruto τον haku αλλα δεν γινεται τιποτα ισως απλα να εχουν το ιδιο στυλ ισως και τιποτε αλλο αλλα μονο να δουμε μενει, αν και οπως λεει και ο φιλος απο πανω ο haku ειναι αρκετα νεκρος μαλλον:uhh:...sooo αποτι φαινεται η iristella ειναι σωστη στο comment της:nod2:
Posted Image

#2337 Hyuuga_Nikorasu

Hyuuga_Nikorasu

Cine Iubeste Si Lasa

• Members
  • 374 posts
  • LocationΠάτρα

Posted 16 February 2010 - 14:25

Και κατι που μου κανει εντυπωση σε αυτο το filler...

Οι κονοχιτες φαρανε την κουβερτα/βελετζα της γιαγιας (γλιτωνουμε και λιγο σχεδιασμο στους χαρακτηρες...)

Η τυπισσα και ο μπουρμπουληθρας φορανε καλοκαιρινα και ανοιχτα μαλιστα ο τυπος

Αποφασιστε τι καιρο κανει στο filler κρυο η ζεστη!?

Κατα τα αλλα φαινεται καλυτερο απο τα προηγουμενα filler με ANBU απο το kirigakure κτλ να δουμε πως θα εξελιχθει

#2338 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 17 February 2010 - 15:02

Posted Image

Αυτο δεν ειναι τρολλ. Ηταν κατι σαν OVA (κραταει ενα δεκαλεπτακι και το δειξανε πριν αρχισει η ταινια Ναρουτο στο σινεμα) και μεσα υπηρχαν ολοι οι ηρωες του Ναρουτο, ζωντανοι και νεκροι, φιλοι κι εχθροι και ειχανε παει να δουνε αυτους εκει τους αγωνες. Κατι παρομοιο με τα omake στο τελος που παιρνει συνεντευξη ο Κακασι απο τον Ιτατσι ξερω γω και μπαινοβγαινουν οι Ακατσουκι στο στουντιο χωρις κανενα προβλημα.

Here u are για οποιον δεν το χει δει: http://www.youtube.com/watch?v=Ee1OXDHrxcA

pps. στη σκηνη που εβγαλε λιιιγο τα ρουχα εχμ *cough cough* αντιγραφη fma μηπως λεω?? *cough cough*

so true, εκει πηγε το μυαλο μου κι εμενα σε αυτην τη σκηνη.

Edited by °•πίΟu-πίΟu•°™, 17 February 2010 - 15:09.

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#2339 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 posts

Posted 18 February 2010 - 01:05

147: Λιγο βαρετο επεισοδιο αυτο διοτι δεν ειχε δραση κυριως (well λιγη στην αρχη, δεν ηταν ασχημη), ειδαλλως απο σεναριο τα παει καλα.Προς το παρον τιποτα σπαστικο ακομα.H Hotaru λετε να ειναι Xam'd?
Posted Image

#2340 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 18 February 2010 - 13:47

μπα εμενα η διαπραγματευση που εκαναν μου αρεσε αρκετα καθως και το πως προχωραει η ιστορια.

Τελικα απο οτι φαινεται ειχαν λογο που το σχεδιασαν τον ενα σαν το haku αφου στο 147 εκανε και ο naruto την ιδια σκεψη XD