Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
3282 replies to this topic

#2926 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 08 June 2011 - 20:29

Όσο για τον Itachi εσύ λες στρατοκ@υλος εγώ λέω ειρηνιστής. Που σε αντίθεση με τον Νaruto (αναπόφευκτη σύγκριση σε αυτό το σημείο i am afraid καθότι έχει λυσσάξει με αυτό το θέμα) δεν φοβάται να κάνει αυτό που θεωρεί σωστό και να προβεί σε πραγματικές θυσίες για το γενικότερο καλό, χωρίς να αξιώνει δάφνες. .

Ναι μονο τα τρου σερνικα "$@#@νε για τη διατηρηση της παρθενίας":lol:
:bleh::bleh::bleh:

Plus οι ρυτίδες δίνουν γοητεία στον άντρα :P.

Στον αντρα ναι. στο shota δινουν μονο μετοχές στη στιρέλλα.

Το καταδιασκεδάζω, αλλα παραβγηκαμε οφτοπικ οποτε το κοβω οριστικά, πα να βρω κάτι άλλο να παιξω.

ΥΓ. λατρευω ιτατσι εννοειται.

Εδιτ: ελα μωρε καλη ειναι και η σακουρα, δεν ειναι και τεντεν. Αλλα η μεγαλη μου καψουρα ειναι η χινατα εννοειται.
Οπως και να χει καλο σκορ εκανε το παλιοτζιντζερ! :hihi2:

stasou%2520mygdala.jpg

#2927 KamenoC

KamenoC

Σοου Φακινγκ Μποουρντ

• Members
  • 140 posts

Posted 08 June 2011 - 20:32

Ο Itachi ειναι καυλαρος τελος!

#2928 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 08 June 2011 - 23:37

Please μη συγκρίνουμε τον Naruto με τον Itachi σε θέμα ειρηνισμού... ο Itachi μπροστά στο Naruto που είναι η παναγία η ίδια, φαντάζει υποκριτής.

#2929 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 08 June 2011 - 23:42

O ειρηνιστής Itachi έμαθε τα κόλπα του από τον δάσκαλο ειρηνιστή Danzo.
Posted Image

#2930 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 08 June 2011 - 23:48

Πες τα lol. Και εγώ θα σφάξω το κόσμο όλο στο γόνατο για να μην υπάρχει πόλεμος.. I am ειρηνιστής :hihi2:

Don't get me wrong though, ο Itachi είναι από τους αγαπημένους μου..

Τον Sucksuke πάλι πρέπει να τον σπάσει στο ξύλο ο Konohamaru. Ή ακόμα καλύτερα το παλικάρι με τη μύξα που έχει για sidekick.

#2931 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 08 June 2011 - 23:56

η χειρότερη προσβολή είναι να τον σκοτώσει η tenten καταλάθος ενώ στόχευε μια μπριζόλα :canthelp:

#2932 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 09 June 2011 - 00:00

η tenten

Η ποιά? ??

Spoiler:

#2933 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 09 June 2011 - 00:03

Χειρότερη από την Hinata δεν παίζει να υπάρξει. Αν θυμάμαι καλά η Tenten έχει φανεί χρήσιμη και δύο φορές μέσα στο anime (και ας μην έχει επώνυμο) :P.

Τωρα αν θεωρείτε τον Itachi ίδιο με τον Danzo πάσο. Πάντως το να έχεις επαφή με την πραγματικότητα δεν νομίζω ότι σε κάνει υποκριτή.

#2934 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 09 June 2011 - 00:05

όχι ρε εσύ η hinata έχει επιφέρει και έναν 8tails naruto και είχε και την απόλαυση να φάει ξύλο από τον κόμπλα 2 της konoha(neji) η tenten τις έφαγε από το γκομενάκι του shikamaru XD

#2935 KamenoC

KamenoC

Σοου Φακινγκ Μποουρντ

• Members
  • 140 posts

Posted 09 June 2011 - 01:14

Sakura I want to see. Λετε η Tsunade να ξερει και απο πλαστικες??

Spoiler: Girly Sakura

Also...
Happy End!:hihi2:
Spoiler:

#2936 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 09 June 2011 - 08:59

Μακριά η Suckura, μην ελπίζεις σε Tsutsunade για να τη δεις έτσι... σε καμία απαγωγή εξωγήινων ίσως :P

Επαφή με την ninja μπορεί να είναι να τους σφάξουν όλους τα μεσάνυχτα χωρίς *καν* να δοκιμάσουνε να τα βρούνε με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο... αλλά μην προσπαθούνε τώρα να μου βγάλουνε τον Itachi ότι δεν πειράζει μύγα (όσο και αν αυτοί οι χαρακτήρες είναι οι αγαπημένοι μου) Don't Ι siet xP Mediocre character writting is mediocre.

H χινάτα μια φορά τη προχώρησε τη πλοκή- η tenten τι ρόλο βαράει στο naruto ακόμα να καταλάβω :hihi2:

Edited by Six Winged Angel, 09 June 2011 - 09:04.

#2937 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 09 June 2011 - 14:27

Noμίζω έχουμε ταυτίσει τον πασιφισμό/ειρηνισμό με την πρακτική της μη βίας, έννοιες που δεν είναι ταυτόσημες μεταξύ τους. Μediocre character writing συμφωνώ ότι υπάρχει αλλά θα το τοποθετούσα στους χαρακτήρες εκείνους των οποίων οι αυταπάτες παρουσιάζονται ως ιδανικό.

Η Tenten θα είναι ο final villain , mark my words. :P (Πότε προχώρησε η Ηinata την πλοκή ρε παιδιά?)

#2938 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 09 June 2011 - 15:07

(Πότε προχώρησε η Ηinata την πλοκή ρε παιδιά?)

Εκεί που έφαγε ξύλο από τον Pain duh! :P

Όσο για το πασιφιστής + no violence, σίγουρα, δεν είναι το ίδιο πράγμα αλλά πάνε πακέτο όπως η πένα με το μελάνι~

#2939 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 09 June 2011 - 15:26

η Hinata θα είναι αυτή που θα κλέψει κάτι πάρα πολύ σημαντικό από τον Νaruto ;) ή μήπως θα είναι ο βλάκας ο avenger:try:

#2940 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 09 June 2011 - 15:36

Αν ήμουν ο Naruto πιθανότατα θα μου το έκλεβε το kage bunshin oiroke no jutsu μου XP