Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
3282 replies to this topic

#2611 うずまき ナルト

うずまき ナルト

Starting...

• Members
  • 10 posts

Posted 02 July 2010 - 21:52

To animation ηταν PATHETIC!
Λες και το ζωγραφισανε στο ποδι..... κριμας κατασρεψανε μια απο τις καλυτερες στιγμες στο naruto.....τετοια καταστροφη ουτε ο pein στη konoha δν εκανε.

το παρατηρησεσ και εσυ ε?Καποιοσ αλλοσ ηταν ππου το ζωγραφισε
Να βαλεισ το προηγουπενο επισοδιο με αυτο διπλα διπλα και καταλαβαινεισ την διαφορα.Οι καπνοι το νερο ολα.Ακομα και τα ατομα ηταν πιο χοντρα.:blurah5:

#2612 Pain_GodRealm

Pain_GodRealm

against the odds.

• Members
  • 187 posts

Posted 02 July 2010 - 22:34

Tο Animation ηταν epic win. Απλα οπως ειπαν και καποιοι ποιο πριν δεν ακολουθησαν πολυ το σχεδιο του manga.

Πειτε οτι δεν σας αρεσε το σχεδιο. Μην λετε οτι το animation ηταν χαλια γιατι αυτο ακουγεται καπως...
"A ninja who couldn't save his friend can never be hokage. Isn't that right, Sasuke?"
Posted Image
click em και βοηθηστε να μεγαλωσουν plz :)

#2613 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 posts
  • Locationplateia eleytherias

Posted 02 July 2010 - 22:43

η "φιλλεροσκηνες" μαχης οπως τις λετε και το animation ηταν τρομερα, ΑΛΛΑ το σχεδιο απλα δε παλευτοταν. ο τυπος που ηταν animator στο noein μπορει να ηταν καλος για τη συγκριμενη σειρα και για το target group της συγκεκριμενης σειρας αλλα στο naruto απλα δε κολλαει.
σε τοσο κομβικα σημεια της ιστοριας δε μπορεις να πειραματιζεσαι με εναλλακτικα πραγματα.
επισης επειδη βλεπω αρκετα ατομα σε topic για το naruto να μιλανε με καπως ειρωνικο τροπο για το σχεδιο και το animation του dragonball [media]http://www.youtube.com/watch?v=4pIy8wUBUxg[/media]

Edited by kakashi sensei, 02 July 2010 - 23:04.

#2614 Sakura!!!

Sakura!!!

tu turuuuu!!

• Members
  • 226 posts

Posted 02 July 2010 - 22:54

Well περίμενα πως και πως να κατεβεί και μόλις αρχησε κατάλαβα πως θα είναι
απο τα καλύτερα επεισόδια!!!
μέχρι που είδα το kyubi να κοπανάει με την τάβλα από βράχο το κεφάλι του Pain.. buahahahaha thats too much:hahaha: Οκ οκ οι φιλλεροσκηνές δν με πείραξαν αντιθέτως γτ είδαμε περισσότερη μάχη!!
Το animation ήταν πολύ καλό και η μάχη είχε απίστευτες σκηνές με το Κyubi.:burningbe3:
Οι λεπτομέρειες που έδωσαν στις εκφράσεις της φάτσας του Pain just stupid.
Από μια πλευρά βέβαια δείχνει πως έρειξαν αρκετή δουλεια σε σχέση με άλλα επεισόδια! Αλλά το σχέδιο ήταν fail σε αρκετά σημεία!!

Ποιο πολύ μου άρεσε το τέλος Naruto - Kyubi και με την εμφάνιση επιτέλους του 4th Hokage Minato!!
:blingeye2:
Γιατι μου φάνηκε η φωνή του Μινάτο περίεργη?:P

Μέγιστο επιτρεπτό μέγεθος υπογραφής: 500 KB

The .aNiMe//GR Team.

#2615 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 02 July 2010 - 22:56

still, I don't see where is the problem.. :P με την ιδια λογικη stuff like this or this should be deemed as bad because they have unconventional art? Coz that is what this episode had..ok,for some maybe "unconventional=bad", αλλα τοσο μισος? :pp I guess I'm the weird one here (as always XD)

(I know I shouldn't compare Naruto to this kind of amazing-ness that are these two,αλλα σε φασεις αυτα μου θυμισε αυτο που ειδα σ'αυτο το επισοδειο :3)

well,για μενα παιζει ρολο και το ιδιο το anime.For example το σχεδιο του kaiba μου αρεσε (epic win anime, go watch it people) επειδη ακριβως ειχε ιδιομορφο υφος και το ιδιο, αλλα δε θα μπορουσα να το δω σε αλλες σειρες, ακομα και αν δεν εχουν πολεμικες σκηνες οπως το kaiba.
Imho fast-paced-energy-dbzlikebattles δε ταιριαζουν στο naruto, και το σχεδιο/animation/σχεδιασμος της μαχης/whatever για τετοια ητανε σημερα.

qzMHWHd.png

#2616 Ichigo_hollow

Ichigo_hollow

Tensai_Sora

• Members
  • 138 posts

Posted 02 July 2010 - 23:50

Προσωπικά το animation το βρήκα πολύ καλό, απλώς το όλο concept και το στυλ των χαρακτήρων (του Pein κυρίως) είναι αστείο και άσχετο με το μανγκα στις περισσότερες σκηνές.

Βασικα ναι, οι γκριματσες που εκανε ή οταν φωναζε και ζοριζοτανε μας εδωσε μια διαφορετικη αισθηση απο το μανγκα. Στο μανγκα ητανε πιο cool και δεν ανοιγε στοματα να γκαριζει ουτε εφτανε σε στιγμη απογνωσης.

Posted Image

#2617 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 posts

Posted 03 July 2010 - 01:36

Yami δεν εισαι μονη υποστηριζω κι εγω.Παιδια δεν πειραματιστηκαν οι ανθρωποι με τους συγκεκριμενους.Εχουν κανει κομβικα επεισοδια σε ολη τη σειρα Ναρουτο.

Αnyway...Αν και εμενα μου αρεσει ο Pain πιο πολυ που ειναι πολυ cool, στο 167 στην αρχη που βγαζει μια κραυγη (οχι υπερβολικη) και αρχιζει το taijutsu στις πετρες που του ριχνει ο δαιμονας...απλα εκει ειναι Uber alles κραυγη.Πολυ cool.H δευτερη που εβγαλε προς το τελος, ουτε εμενα μου αρεσε, ηταν λιγο φαλτσα.

Παντως κατι που περασε στα ψιλα: Ο Yamato ειχε βρει τον Καμπουτο;;;;;;;;;;;

Δλδ τωρα βρηκε αυτος ο παπαρας ο Ναρουτο να χασει την ψυχραιμια του;; Πανω που θα βλεπαμε Ορο-alike....Παντως μονο τυχαια δεν ειναι η αναφορα του στο συγκεκριμενο στοιχειο.Πιστευω πως θα εμφανιστει μετα την μαχη του Pain.Υupi!
Posted Image

#2618 うずまき ナルト

うずまき ナルト

Starting...

• Members
  • 10 posts

Posted 03 July 2010 - 10:04

Αμα δεν ξερεις εσυ απο animation-anime δεν σου φταίει κανεις :ureshii:
Αλλα οκ, ignorance is a bliss (οπως λενε και στο χωριο μου).
Να σου πω την αληθεια, δεν περιμενα και πολλα απο ενα ατομο που βλεπει Inazuma :Ρ Οποτε κανε μας και εμας την χαρη και μη το βλεπεις. Όταν μαθεις να ξεχωρίζεις το καλο animation ελα να ζητήσεις συγγνώμη :hi:

ΥΓ: το ιδιο ισχυει και για σενα Tea chan, μονο skip the part about Inazuma :P

Σιγνομη αλλα για βαλε διπλά διπλα τα 2 τελευταια επισοδια και θα δεισ τη διαφορα.

Γιατι μου φάνηκε η φωνή του Μινάτο περίεργη?:P

ΓΙατι και του Kyoubi δεν ηταν διαφορετικη η φωνή?Συνήθωσ ηταν πιο άγρια.

Tο Animation ηταν epic win. Απλα οπως ειπαν και καποιοι ποιο πριν δεν ακολουθησαν πολυ το σχεδιο του manga.

Πειτε οτι δεν σας αρεσε το σχεδιο. Μην λετε οτι το animation ηταν χαλια γιατι αυτο ακουγεται καπως...

Ναι αυτο ενοουμε το το σχεδιο και η ζωγραφικη δεν ηταν ετσι στα παλια.

Edited by iristella, 03 July 2010 - 10:08.
multiple post - Use the edit button

#2619 Sadman

Sadman

The one that's forever away

• Members
  • 531 posts

Posted 04 July 2010 - 05:02

Δεν ξέρω για τους υπόλοιπους,πάντως εγώ το animation το βρήκα top-notch. Το σχέδιο σε κάποιες σκηνές ήταν κάπως(πιθανόν γιατί δεν ήταν από το μανγα)και οι εκφράσεις του pain σε κάποια σημεία δεν ακολουθούσαν ακριβώς τον χαρακτήρα που είχε στο μανγα σε αυτό το σημείο αλλά γενικά ήταν αρκετά επικ επεισόδιο.
Δεν έχω υπογραφή :oo:

#2620 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 posts

Posted 04 July 2010 - 23:37

Ένα έχω να πω. Ελάχιστα επεισόδια μου έκοψαν την ανάσα σαν το 167... Καταρχάς εικαστικά που γίνονται τα περισσότερα σχόλια εμένα μου άρεσε πάρα πολύ. Εννοείται ότι αυτό το σχέδιο και το animation δεν το έχουμε συνηθίσει στο Naruto αλλά λίγη ποικιλία δεν βλάπτει! Και προσωπικά το σχέδιο μου φάνηκε πολύ αρτιστικό και γούσταρα που σε shonen anime είδα κάτι τόσο καλλιτεχνικό. Και η μουσική του επεισοδίου άψογη.
Τώρα για τις σκηνές μάχης δεν ήξερα ότι ήταν filler και δεν με ενδιαφέρει. Πορώθηκα κιόλας εκεί που το Kyuubi κοπανάει τον Pain με το βράχο! Όλα καλά λοιπόν.
Το καλύτερο όμως ήταν στο τέλος. Πραγματικά πίστεψα ότι θα ελευθερώσει τη σφραγίδα. Τρομερή σκηνοθεσία και απίστευτη αγωνία! Και βγήκε ο 4ος και μας αποτέλειωσε! Από τις πιο συγκινητικές στιγμές που έχω δει ποτέ. Αλήθεια ο Naruto ξέρει ότι είναι πατέρας του; Δεν νομίζω...
Τελική ετιμηγορία: από τα καλύτερα επεισόδια που έχω δει προσωπικά. Και λόγω σεναρίου αλλά και το συνδύασαν και με πρωτότυπο για τη σειρά εικαστικό τομέα...με άφησε απόλυτα ικανοποιημένο!
The only thing that we need to decide is what to do with the time that is given to us

#2621 Salvation

Salvation

Ultraman

• Members
  • 43 posts

Posted 05 July 2010 - 16:23

Τι έγινε αρχίζουν να αυξάνουν τα θετικά σχόλια?Χμχμχμ....Παρακολουθώ με ενδιαφέρον τόσες μέρες την συζήτηση....
How you put a signature_ ? Ο_ο

#2622 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 05 July 2010 - 17:06

Το είδα και εγώ.Τελικά το animation ήταν πολύ καλό.

Όσον αφορά τη μάχη:

Αν δεν ήταν Naruto θα μου άρεσε.

Επειδή όμως ήταν Naruto και είχα διαβάσει και το manga ξενέρωσα με αυτά που έγιναν στη μάχη(και το σχέδιο).

Posted Image

#2623 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 05 July 2010 - 19:14

Τι έγινε αρχίζουν να αυξάνουν τα θετικά σχόλια?Χμχμχμ....Παρακολουθώ με ενδιαφέρον τόσες μέρες την συζήτηση....

κατσε, γιατι υπαρχει καποιος διαγωνισμος? Υπαρχουν αποψεις και αποψεις.

#2624 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 05 July 2010 - 19:27

Λοιπον.

ΤΟ ANIMATION ηταν TOP NOTCH.Απλα δειτε ειδικα τα βραχια πως κολλανε στην τεχνικη του PAin και μετα βαλτε να δειτε την τρελη generic,στατικη διαφορα με τα βραχια στο Preview.

Το πρωτο δεκαλεπτο επειδη ηταν φιλλερομαχη ηταν σαφως υποδεεστερο.ΒΑΣΙΚΑ αυτο που πειραξε ολους σε καποια σημεια οπως αυτο που ποσταρε ο LOke, ηταν ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ του χαρακτηρα και οχι το animation (που ειναι εντελως αλλο πραγμα).Don't get me wrong, αν ηταν αλλο anime και δη πρωτοτυπο και οχι βασισμενο σε manga δεν θα με πειραζε καθολου, εξαλλου ο τυπας του Noein που το εκανε, αν τον αφησεις loose τετοια κανει.Κατ' εμε λοιπον και κατα γενικη ομολογια ηταν μεγα λαθος σε Σονεν να βάλουν τετοιο ιδιομορφο animator.

OΜΩΣ ο ιδιος, οταν εκανε τις σκηνες απο το Manga στο δευτετο μισο, απλα ο τυπος εσπειρε.Εκπληκτικος σχεδιασμος του NAGATO αλλα και του Κιουμπι.Δειτε επιση ποσο επικο ειναι το κατεβασμα του Pain απο το γκρεμο στο δασος.Και μετα ναλογιστειτε τις στατικες εικονες που εχουμε συνηθισει να βλεπουμε στο traveling.Δλδ πραγματικα δειτε στο Preview πως φαινεται ο Νagato, o Pain, o NAruto οταν κανει τους κλωνους, ποσο πιο στατικο και παγωμενο σαν κινηση ειναι.

ΕΠΙΚΟ το δευτερο 10λεπτο λοιπον.

Αll in all.Eαν ειχαν κανει stick to the manga θα ηταν σαφως καλυτερο αποτελεσμα φαινεται εξαλλου απο το δευτερο κομματι.Επισης ειναι σαφες οτι τετοιος ιδιοτροπος σχεδιασμος σε shonen manga δεν ταιριαζει (ασχετα αν εμενα μου αρεσε). Οπως και να το κανουμε εχουμε συνηθισει τοσα χρονια σε κλασσικες αξιες.Ειναι σιγουρο οτι πολλοι αυτο το επεισοδιο θα το εμισησουν και αλλοι (ισως λιγοτεροι) θα το λατρεψουν.

Παμε και στην ουσια ομως.....OMG 8 ουρες;;; (πολυ ωραια η εικονα Btw που μαζευεται ενεργεια για να καταστειλει το chakra του κιουμπι)ΠΟυ εισαι Yamato;;; Και τσουπ πανω στην ωρα ηρθε και ο Τεταρτος!!!!!!!!!!Αναμενουμε για το επομενο.

υ.γ.ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ της μουσικης.

υ.γ.2.Το πρωτο δεκαλεπτο θα ηταν πολυ καλυτερο αν ελειπε η σκηνη που το Κιουμπι κοπαναει με τον Βραχο τον Pain, αυτο ηταν οντως γελοιο.Εκτος κοσμου ΝΑρουτο, μαλλον για Op μπορει να εκανε.

Listen to this man...αν δεν ξερετε την διαφορα του σχεδιου - animation μην λετε ασυναρτησιες... συμφωνω στα παντα μαζι σου...

2bbd14fc.jpg

#2625 jedimastermaniac

jedimastermaniac

METAL POWER!!!!!

• Members
  • 252 posts

Posted 06 July 2010 - 10:17

οκ θα μιλήσω για το 4.20 συγκεκριμένα . Και όχι δεν ξέρεις αν ήταν όντως σχέδιο ή κομμάτι του animation αυτή η σκηνή
Αν είναι καλό animation σε αυτό το σημείο που να θέλει να δώσει την αίσθηση της δύναμης/ταχύτητας σε τέτοιο βαθμό για μένα και για το Naruto είναι FAIL με κεφαλαία και size 120 ! ( :P )

Προσωπικά εμένα μου φάνηκε μία κάκιστην δουλειά animator και όχι σχεδιαστή
Posted Image
Thanks for the sig Snivelili
Last Chancer Platoon - Paintball team