Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#11026 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 03 July 2013 - 09:49

It's out

http://www.mangareader.net/naruto/637

μου αρεσε ο Minato που ηθελε να σωσει το μαθητη του. Δεν καταλαβα τι εγινε στην τελευταια σελιδα. Ο Οbito εγινε το jinchuriki του juubi και ηθελε το chackra του Minato.

#11027 GrayFox

GrayFox

Starting...

• Members
  • 14 posts

Posted 03 July 2013 - 11:10

Δεν κατάλαβα τίποτα σχεδόν αυτό το chapter. Υπάρχει ένα προβληματάκι μάλλον. Τα σχέδια και τα σκίτσα δεν μου φαίνονται καθόλου προσεγμένα. Δεν καταλαβαίνω τι δείχνουν.

#11028 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 03 July 2013 - 11:22

Δεν καταλαβα τι εγινε στην τελευταια σελιδα. Ο Οbito εγινε το jinchuriki του juubi και ηθελε το chackra του Minato.

Αυτό που εγώ κατάλαβα είναι ότι ο Obito κατάφερε να μπλοκάρει τον έλεγχο του Madara πάνω του και έγινε ο ίδιος Jinchuriki. Kαι ότι μάλλον αυτό ήταν το σχέδιό του από την αρχή. Δεν νομίζω ότι αυτό είχε τίποτα να κάνει με το chakra του Minato.

Edited by Gilmaru, 03 July 2013 - 11:29.

#11029 Animanga fan

Animanga fan

Kaede FTW

• Members
  • 164 posts

Posted 03 July 2013 - 12:07

Φοβερό κεφάλαιο!!!Είχαμε τρομερό reunion Minato & Obito!Μόνο ο Kakashi μένει να γυρίσει να δει το δάσκαλο και ο μαθητή του!Επίσης μου αρέσει πολύ ο Obito αφού έδειξε πως δεν είναι απλά ένα στρατιωτάκι του Madara.Αυτό που δε μου άρεσε ήταν η φάτσα του Madara σε ένα σημείο.Απαίσιο σχέδιο.Και όχι δεν χρειαζόταν ο Obito το chakra του Minato.Γιατί ρε Minato δεν του έριξες ένα Rasengan;

#11030 Juda

Juda

Anime Fan

• Members
  • 365 posts

Posted 03 July 2013 - 13:31

Πραγματικά speechless…
Πήγε τζάμπα η κίνηση του Minato βέβαια ....φαίνεται να τον σταματάει ακριβώς την στιγμή που φαινόταν οτι ξεκινούσε να κάνει κάτι..( … hiraishin mark forever…!!)

Edited by Juda, 04 July 2013 - 12:54.

#11031 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 posts
  • LocationΞάνθη, Θεσσαλονίκη

Posted 09 July 2013 - 10:00

http://www.mangapanda.com/naruto/638 νωρίς νωρίς!

#11032 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,931 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 09 July 2013 - 11:57

^Ειδα καλα;;Λετε να εβγαλε μονοhitους τους 2 δυνατοτερους hokage? xD

image.jpg

#11033 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 09 July 2013 - 14:28

κλωνοι ηταν... (typical naruto)

Edited by matassos, 09 July 2013 - 14:28.

#11034 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 posts

Posted 09 July 2013 - 16:16

κλωνοι ηταν... (typical naruto)

Nop. Οι κανονικοι ήταν. Απλα αφου είναι ζόμπι διαλύονται, θα ξανασυντεθουν and so on. Που απο μια αποψη αποτελει πλεονέκτημα αφου δεν μπορούν να πεθάνουν. Τωρα ποια είναι η κίνηση του Μάνταρα..., αυτο είναι η απορία μου.

#11035 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 10 July 2013 - 03:37

Το σώμα του tobirama έμοιαζε σα να είναι το αυθεντικό σώμα ζόμπι, αλλά του 1ου έμοιαζε περισσότερο με wood clone. Αν και πιθανώς έτσι να μοιάζει το σώμα του ούτως ή άλλως.

Αυτή δεν είναι καν η τελική μορφή και ήδη ακόμη κι ο madara ένιωσε να απειλείται. Άντε να δούμε και τι trumph card έχει και το παίζει ακόμη σχετικά χαλαρός. Εύχομαι να αποτύχει ότι και να σχεδιάζει, προτιμώ τον obito ως final villain, πολύ μας τα έχει πρήξει ο madara με την υπεροψία του.

Edited by Gilmaru, 10 July 2013 - 04:14.

#11036 Juda

Juda

Anime Fan

• Members
  • 365 posts

Posted 10 July 2013 - 15:38

Ο Madara δεν αγχώνεται ποτέ.. έχει πάντα ένα σχέδιο για κάθε τι μη αναμενόμενο που θα συμβεί.....

#11037 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 posts

Posted 17 July 2013 - 14:46

Τίποτα το ενδιαφερον... Θα επρεπε να ανησυχησουμε για Ναρουτο και Σασουκε...;

Εχω αρχισει και βαριεμαι...

#11038 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 17 July 2013 - 15:35

Tα τελευταία chapters ήταν αρκετά καλά.
Spoiler:

#11039 Juda

Juda

Anime Fan

• Members
  • 365 posts

Posted 18 July 2013 - 13:25

Madara versus Hashirama αλλα έχει φανερώσει πλέον τόσα ωστε να μην υπάρχει πλέον αίγλη σε αυτό το match up
Στο τελευταίο καρέ ο Obito τους πιάνει μέσα στο susano νομίζω.

Πέραν τούτου ήταν πραγματικά ενα βαρετό chapter.

#11040 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 24 July 2013 - 10:28

καλο τσαπτερ....μανγκα μετα την οκρομωσια τι αλλο καλυτερο να περιμενει κανεις!

Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]