Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#11056 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 posts
  • LocationΞάνθη, Θεσσαλονίκη

Posted 25 July 2013 - 15:17

Ήταν τόσο προφανες. Tobi + Obito σιγα δηλαδη ελειπε ενα Ο, όλοι το περιμεναν.

Για εμένα έχει γίνει απίστευτα αργό και βαρετο. Πόσο καιρο ακριβως πολεμάνε εναντίον του Μάνταρα και του Τομπι; Έχει καταλάβει κανείς; Δεν έχουν εξαντληθει; Εδω στο Dragon Ball ο Goku εφτυνε αίμα στις μάχες απο τα χτυπήματα και την κούραση, έδω κάτι ρούχα έχουν σκιστεί αλλα μην ανησυχείτε έχουμε healers. Ίσως να το παρατραβάω σην κριτική αλλά εχω αρχίσει να βαριέμαι. Ούτε οι μάχες δεν έχουν ενδιαφέρον πλέον. Και είμαστε εν αναμονή Οροτσιμάρου + Κάγκε που σημαίνει πως η μάχη θα τραβήξει κ αλλο.

Ναι το όνομα είναι προφανές τώρα που ξέρουμε οτι όντως ήταν ο  Obito, αλλα πριν αποκαλυφθεί το μυαλό μου εμένα δεν πήγαινε στην σύγκριση των ονομάτων (σιγά μην είμαι ο μοναδικός) + το οτι τον Obito τον είχα για νεκρό οπότε τον είχα αποκλύσει για τα καλά!

Όσο για τις επόμενες 3 σειρές δεν συμφωνώ σε τίποτα οπότε φαντάζομαι έχει να κάνει με το ποιός έχει βαρεθεί το manga και ποιός όχι οπότε θα το αφήσω ασχολίαστο!

#11057 Slayer_13

Slayer_13

Όμορφο αγόρι

• Members
  • 215 posts
  • LocationSuncity

Posted 25 July 2013 - 17:32

Εγώ θυμάμαι ήμουν ανάμεσα σε όμπιτο και sage of the six paths... Έπεσα μέσα και στα δύο :P

#11058 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 posts

Posted 25 July 2013 - 22:37

Ναι το όνομα είναι προφανές τώρα που ξέρουμε οτι όντως ήταν ο  Obito, αλλα πριν αποκαλυφθεί το μυαλό μου εμένα δεν πήγαινε στην σύγκριση των ονομάτων (σιγά μην είμαι ο μοναδικός) + το οτι τον Obito τον είχα για νεκρό οπότε τον είχα αποκλύσει για τα καλά!

Όσο για τις επόμενες 3 σειρές δεν συμφωνώ σε τίποτα οπότε φαντάζομαι έχει να κάνει με το ποιός έχει βαρεθεί το manga και ποιός όχι οπότε θα το αφήσω ασχολίαστο!

Ήταν προφανές πριν το μάθουμε, προσωπικά δεν μου έκανε, οπως σε πολλους άλλους καμια εντύπωση όταν αποκαλυφθηκε.

Κοίτα τα τελευταία κεφάλαια είναι που έχω βαρεθει, απο "σκηνοθετικη" άποψη δεν λένε και πολλά. Οταν τρως μια σελιδα για να δείξεις εναν γιγάντιαιο βάτραχο να πηδάει και άλλη μια με ενα γιγαντιαίο φίδι, ναι προσωπικα δεν το βρίσκω ενδιαφέρον σε έντυπη μορφη. Στο άνιμε τετοιες σκηνες θα πάρουν μερικα δευτερόλεπτα και σίγουρα θα έιναι εντυπωσιακές αλλα εδω.., επίσης οι μάχες έχουν πέσει πολυ, ο Ναρούτο δεν κάνει τίποτα, παλαιότερα χρησιμοποιούσε τους κλώνους πιο έξυπνα για να μαζεύει πληροφορίες, αυτοσχεδιαζε με τα ρασένγκαν κτλ όμως απο την στιγμή που ηρθε ο Σάσουκε πάλι φαίνεται σαν κατώτερος του και το σχόλιο του Μινάτο στο συγκεκριμένο κεφάλαιο πως ο Ναρουτο συμβαδίζει με τον Σάσουκε, μου φάνηκε κάπως off, δεδομένου πως δεν γνωρίζει τον Σάσουκε ή για την σχέση του με το Ναρούτο. Ελπίζω πως η μεταμόρφωση του Τομπι θα οδηγήσει σε πιο ενδιαφέρουσες καταστάσεις αν και ελπίζω πως σύντομα θα δούμε Οροτσιμάρου (να πολεμάει).

#11059 Doomsayer

Doomsayer

Starting...

• Members
  • 17 posts
  • LocationΑμπελόκηποι

Posted 25 July 2013 - 22:45

Εγώ πάντως πιστεύω πως αν αντί για μάνγκα ήταν μυθιστόρημα, πολύ λιγότερη αρνητική κριτική θα συσσώρευε. Δεν ξέρω αν φταίει η ηλικία μου, όμως το Ναρούτο, μου άρεσε πολύ. Ειδικά από το Shippuuden και μετά. Κυρίως λόγο ιστορίας. Κρατάει και σε αγωνία μέχρι να γίνουν οι αποκαλύψεις, μια φορά. Στην αρχή βλέπαμε τους Ακάτσουκι να κυνηγάνε τα ζώα με τις ουρές. Δεν ξέραμε γιατί. Εδώ ούτε κι οι ίδιοι δεν γνωρίζαν. Πιστεύω κρατάει το ενδιαφέρον. Και όσοι ισχυρίζονται πως οι ανατροπές είναι προβλεπόμενες και προβλέψιμες, έχουν βγει τόσες εκατοντάδες θεωρίες, που είναι απίθανο μερικές δεκαριές από αυτές να μην πέσουν τελικά μέσα, ως επαληθευμένες προβλέψεις.

Χώρια που οι μάχες δεν είναι το παν. Εμένα μου φάνηκε ενδιαφέρον που ενώ είμαστε στον μεγάλο πόλεμο, με τέτοιας δύναμης ανθρώπους (τρόπος του λέγειν) να χτυπιούνται, και το γυρνάει στην ιστορία, τα flashbacks και τους συναισθηματισμούς. Φοβάμαι μήπως πετάξω κοτσάνα, αλλά όλη η φάση με τη Ριν και τον Όμπιτο, κάτι σαν τρωϊκό πόλεμο λιγάκι φέρνει! :P Με το μόνο κακό βέβαια πως κανείς δεν θα μπορέσει να την πάρει πίσω μαζί του στο ταξίδι του γυρισμού... :

Today's friend is tomorrow's enemy

#11060 Juda

Juda

Anime Fan

• Members
  • 365 posts

Posted 27 July 2013 - 15:29

Ήταν προφανές πριν το μάθουμε, προσωπικά δεν μου έκανε, οπως σε πολλους άλλους καμια εντύπωση όταν αποκαλυφθηκε.

Κοίτα τα τελευταία κεφάλαια είναι που έχω βαρεθει, απο "σκηνοθετικη" άποψη δεν λένε και πολλά. Οταν τρως μια σελιδα για να δείξεις εναν γιγάντιαιο βάτραχο να πηδάει και άλλη μια με ενα γιγαντιαίο φίδι, ναι προσωπικα δεν το βρίσκω ενδιαφέρον σε έντυπη μορφη. Στο άνιμε τετοιες σκηνες θα πάρουν μερικα δευτερόλεπτα και σίγουρα θα έιναι εντυπωσιακές αλλα εδω.., επίσης οι μάχες έχουν πέσει πολυ, ο Ναρούτο δεν κάνει τίποτα, παλαιότερα χρησιμοποιούσε τους κλώνους πιο έξυπνα για να μαζεύει πληροφορίες, αυτοσχεδιαζε με τα ρασένγκαν κτλ όμως απο την στιγμή που ηρθε ο Σάσουκε πάλι φαίνεται σαν κατώτερος του και το σχόλιο του Μινάτο στο συγκεκριμένο κεφάλαιο πως ο Ναρουτο συμβαδίζει με τον Σάσουκε, μου φάνηκε κάπως off, δεδομένου πως δεν γνωρίζει τον Σάσουκε ή για την σχέση του με το Ναρούτο. Ελπίζω πως η μεταμόρφωση του Τομπι θα οδηγήσει σε πιο ενδιαφέρουσες καταστάσεις αν και ελπίζω πως σύντομα θα δούμε Οροτσιμάρου (να πολεμάει).

Correct.Kαι για να συνοψίσεις.....η πλειοψηφία των όσων συμβαίνουν παρουσιάζουν μικρό  ενδιαφέρον για τον μέσο αναγνώστη. Μια ιδέα σε κάθε chapter και 20 σελίδες exploiting το συγκεκριμένο μοτίβο/ιδέα. Και όλες οι ίδέες πλέον απο παρωχημένο καμβά. Δες όλα τα chapter μετα το Tobi reveal και αντάμωμα με τον Madara και μετά έλα  να μου πείς οτι δεν είναι κουρασμένος ο mangaka και οτι δεν έχει ξεμείνει απο ιδέες.

By the way....μου είναι άγνωστο  γιατί πρέπει η υπομονή να θεωρείται προαπαιτούμενο εκ μερους του αναγνώστη.(Υe τα διαβάζουμε free)

Κριτική chapter per chapter σε shonen όντως δεν υφίσταται. Consistency σε έκταση 500+ chapter υπάρχει μόνο στη σφαίρα της φαντασίας.

Αλλα αυτό έλειπε να περάσει κανείς στο άλλο άκρο όπου να δέχεται μη αξιοκρατικά και να θεωρεί οτι   οτιδήποτε του παρουσιάζει ο mangaka ανα διαστήματα  είναι εξίσου ενδιαφέρον και ποιοτικό.

601-640......δεν διεκδικεί δάφνες πρωτοτυπίας,και σε σημεία καταφέρνει να είναι μετριότατο. Ιδιαίτερα όσοι έχουν διαβάσει πληθώρα manga τα τελευταία χρόνια πιστεύω θα το αναγνωρίσουν.

641 maybe another story....που πολύ αμφιβάλλω τη δεδομένη στιγμή ( non believer but not a hater also).

Edited by Juda, 27 July 2013 - 17:24.

#11061 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 posts

Posted 31 July 2013 - 10:25

Επιτέλους ένα ενδιαφέρον κεφάλαιο. Οχι οτι έγιναν πολλά αλλα οι μάχες ήταν σίγουρα καλύτερες από προηγούμενα κεφάλαια. Ακόμη περιμένω να δω τι θα κάνει ο Μάνταρα.

#11062 Juda

Juda

Anime Fan

• Members
  • 365 posts

Posted 31 July 2013 - 16:08

Γεμάτο chapter που δεν τα συνηθίζει.

The big thing lies in Madara again.... and again.

#11063 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 31 July 2013 - 17:19

Θέλω τόσο μα τόσο πολύ να πετύχει το moon eye plan ... αλλά μπα. ελπίζω να μην βλέπουμε από δ και πέρα να χάνουν οι κακοί και τέρμα.

Edited by laraska, 31 July 2013 - 17:19.

Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#11064 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 posts

Posted 31 July 2013 - 22:33

Μπαα... ακομη και να γίνει θα βρουν τρόπο (κατα πάσα πιθανότητα συναισθηματικό) και θα το σπάσουν. Αυτο που δεν καταλαβαίνω είναι που το πάει ο Κισιμότο με το το θέμα του Χοκάγκε. Και εγω θα προτιμούσα τον Σικαμαρού για τον ρόλο πάντως.

#11065 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 01 August 2013 - 11:21

Μπαα... ακομη και να γίνει θα βρουν τρόπο (κατα πάσα πιθανότητα συναισθηματικό) και θα το σπάσουν. Αυτο που δεν καταλαβαίνω είναι που το πάει ο Κισιμότο με το το θέμα του Χοκάγκε. Και εγω θα προτιμούσα τον Σικαμαρού για τον ρόλο πάντως.

Tους φαντάζεστε να περπατάνε όλοι σαν τα ζόμπια (αν και δεν έχω καταλάβει ακόμα ποιες ακριβώς θα είναι οι συνέπειες του moon-eye plan) και να πρέπει ξαφνικά η ιστορία να ξαναγυρίσει σε αξιοπρεπές character development για να βγει απ' το αδιέξοδο; AMEN to that!!!

Να δείτε που ο Shikamaru θα καταλήξει Hokage τελικά, αυτή η μουσίτσα!! Όπως τότε που πέρασε την Chuunin exam μόνος του ακόμα και που τα παράτησε, τώρα πάλι τσουπ τσουπ θα τον δούμε στην καρέκλα του Hokage... βέβαια αυτό με τρομάζει λίγο για το τι μπορεί να συμβεί σε Naruto και Sasuke, αλλά.... έλα μωρέ, κανείς δε χάνεται. :P

#11066 Doomsayer

Doomsayer

Starting...

• Members
  • 17 posts
  • LocationΑμπελόκηποι

Posted 02 August 2013 - 00:54

Ξέρω πως δεν βγάζει νόημα, όπως πολλά άλλα. Όμως θα ήθελα να δω τον Όμπιτο Χοκάγκε... Εκτός του ότι ο Οροτσίμαρου έγινε καλός, ενώ σχεδόν κανείς δεν το περίμενε, και πως ο Σάσουκε έγινε καλός (από καταστροφεύς!), είναι και το θέμα του Jinchuuriki του Ten Tails. Δηλαδή πως ούτε λίγο ούτε πολύ (σύμφωνα και με τα λεγόμενα του Μαντάρα πάντα), έγινε ισοδύναμος με τον σοφό των 6 μονοπατιών. Εγώ δύο πιθανές λύσεις βλέπω: Ή την πλήρη ανατροπή και μεταστροφή (κυρίως λόγω συναισθηματισμού), ή την πορεία του στο θάνατο και τον Ναρούτο να παίρνει τα ζώα και τη δύναμη του σοφού, να γίνεται αυτός Χοκάγκε. Δυστυχώς, όπως και κάθε πόλεμος, θάνατο βλέπω περισσότερο και πιο πιθανό από όλα.

Today's friend is tomorrow's enemy

#11067 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 posts

Posted 07 August 2013 - 10:07

Πολύ καλό κεφάλαιο και τα πραγματα δυσκολεύουν ολο και περισσότερο. Αφού ο Ομπιτο έχει τέτοιες δυνάμεις κινδυνεύει ακόμη και ο Μάνταρα (!). Χάσαμε και τον 3ο (άχρηστος αυτος ο ανθρωπος...). Τώρα βεβαια αναρωτιέμαι για τον Κουράμα αφού μας έδειξε το άλλο μισό του μέσα στον Μινάτο. Ελπίζω σε ένωση και πλήρη ανάκτηση δυνάμεων.

#11068 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 07 August 2013 - 14:36

Spoiler:

#11069 Juda

Juda

Anime Fan

• Members
  • 365 posts

Posted 07 August 2013 - 15:30

Φοβερό chapter και τεράστιο σε έκταση αμα αναλογιστεί κανείς τι chapter δίνει εβδομαδιαία συνήθως.

To translation έχει πετύχει διάνα σε σημεία...

Υου will not be able to recover and you will die

(I am already dead dude.....!)

We will have to fight ourselves.. Can you keep up?

Do not underestimate the power of the dar...... eeee Uchiha

Ένα πραγματικά ουσιώδες flashback/διάλογος Obito Minato xωρίς  βλακείες και παιδιάστικου τύπου ουτοπικά κλισέ

Και στο τέλος Surprise attack με senjutsu. This is good stuff!

Mε λίγα λόγια 20  γε(@)μάτες σελίδες ,

ο άθρωπος  μοίρασε εμπειρία.

και το  chapter μάλιστα βρωμούσε οτι θα ήταν φοβερό απο το πρώτο page... seriously 

Ripley's believe it or not.

#11070 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 07 August 2013 - 17:30

κοντευει η ωρα που o kurama θα παρει ολο το chakra του πισω... να δουμε τι θα γινει τοτε

Edited by Kenobi-sensei, 07 August 2013 - 17:30.