Ήταν προφανές πριν το μάθουμε, προσωπικά δεν μου έκανε, οπως σε πολλους άλλους καμια εντύπωση όταν αποκαλυφθηκε.
Κοίτα τα τελευταία κεφάλαια είναι που έχω βαρεθει, απο "σκηνοθετικη" άποψη δεν λένε και πολλά. Οταν τρως μια σελιδα για να δείξεις εναν γιγάντιαιο βάτραχο να πηδάει και άλλη μια με ενα γιγαντιαίο φίδι, ναι προσωπικα δεν το βρίσκω ενδιαφέρον σε έντυπη μορφη. Στο άνιμε τετοιες σκηνες θα πάρουν μερικα δευτερόλεπτα και σίγουρα θα έιναι εντυπωσιακές αλλα εδω.., επίσης οι μάχες έχουν πέσει πολυ, ο Ναρούτο δεν κάνει τίποτα, παλαιότερα χρησιμοποιούσε τους κλώνους πιο έξυπνα για να μαζεύει πληροφορίες, αυτοσχεδιαζε με τα ρασένγκαν κτλ όμως απο την στιγμή που ηρθε ο Σάσουκε πάλι φαίνεται σαν κατώτερος του και το σχόλιο του Μινάτο στο συγκεκριμένο κεφάλαιο πως ο Ναρουτο συμβαδίζει με τον Σάσουκε, μου φάνηκε κάπως off, δεδομένου πως δεν γνωρίζει τον Σάσουκε ή για την σχέση του με το Ναρούτο. Ελπίζω πως η μεταμόρφωση του Τομπι θα οδηγήσει σε πιο ενδιαφέρουσες καταστάσεις αν και ελπίζω πως σύντομα θα δούμε Οροτσιμάρου (να πολεμάει).
Correct.Kαι για να συνοψίσεις.....η πλειοψηφία των όσων συμβαίνουν παρουσιάζουν μικρό ενδιαφέρον για τον μέσο αναγνώστη. Μια ιδέα σε κάθε chapter και 20 σελίδες exploiting το συγκεκριμένο μοτίβο/ιδέα. Και όλες οι ίδέες πλέον απο παρωχημένο καμβά. Δες όλα τα chapter μετα το Tobi reveal και αντάμωμα με τον Madara και μετά έλα να μου πείς οτι δεν είναι κουρασμένος ο mangaka και οτι δεν έχει ξεμείνει απο ιδέες.
By the way....μου είναι άγνωστο γιατί πρέπει η υπομονή να θεωρείται προαπαιτούμενο εκ μερους του αναγνώστη.(Υe τα διαβάζουμε free)
Κριτική chapter per chapter σε shonen όντως δεν υφίσταται. Consistency σε έκταση 500+ chapter υπάρχει μόνο στη σφαίρα της φαντασίας.
Αλλα αυτό έλειπε να περάσει κανείς στο άλλο άκρο όπου να δέχεται μη αξιοκρατικά και να θεωρεί οτι οτιδήποτε του παρουσιάζει ο mangaka ανα διαστήματα είναι εξίσου ενδιαφέρον και ποιοτικό.
601-640......δεν διεκδικεί δάφνες πρωτοτυπίας,και σε σημεία καταφέρνει να είναι μετριότατο. Ιδιαίτερα όσοι έχουν διαβάσει πληθώρα manga τα τελευταία χρόνια πιστεύω θα το αναγνωρίσουν.
641 maybe another story....που πολύ αμφιβάλλω τη δεδομένη στιγμή ( non believer but not a hater also).
Edited by Juda, 27 July 2013 - 17:24.