Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#11041 Yano

Yano

Anime Amateur

• Members
  • 107 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούλιος 2013 - 11:42

εχω χασει την μπαλα πλεον...bleach το κανανε το θεμα..ουτε ο aizen δεν εγινε ετσι

#11042 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούλιος 2013 - 12:12

Ωραια.

Spoiler:
Πόσα Power ups δηλαδη θα πέσουν για να νικηθεί ο τύπος; Καλύτερο (ελαφρως) κεφάλαιο απο το προηγούμενο αλλα όλα αυτα θα μεταφερθούν πολύ πιο καλά στο άνιμε.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Mr. Brightside: 24 Ιούλιος 2013 - 12:13

#11043 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούλιος 2013 - 13:57

βασικα αν δεν καταλαβες...ειναι ο ιδιος ας πουμε. δεν θα παει παραπανω.

τωρα αν καταλαβα καλα εχει κατι σαν αμνησια? αν ναι και εγκαθισταται καποια αλλη προσωπικοτητα μεσα του ...τι στοχους εχει?

οεο

εκτος και αν γραφω χοντραδες γιατι ειμαι εκτος κλιματος τελευταια αν οχι απο παντα  :gn2:

Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#11044 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούλιος 2013 - 14:38

Κοίταξε, με την τελευταία μεταμορφωση του που μάλλον σημαίνει ολοκληρωτικο έλεγχο στο ten tails, μάλλον έφτασε σε επιπεδα sage, αφου και η ολη του εμφάνιση τον θυμίζει αρκετα. Τώρα πως θα νικηθεί και τι θα κάνει ο Μάνταρα... (αληθεια που ηταν σε αυτο το κεφάλαιο...;), αμφιβάλλω πάντως αν ο Ναρούτο θα πάρει power up.

#11045 Juda

Juda

Anime Fan

• Members
  • 365 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούλιος 2013 - 19:31

Όταν το 10 tails παίρνει την τελευταία μορφή το λιγότερο που περιμένεις να νιώσεις είναι δέος, άμα είσαι και  manga fan να σου σηκωθεί η τρίχα.

Έμπνευση δεν υπάρχει, είναι φανερό οτι  έχει χαθεί κάτι μετά το identity reveal του Τobi.

Ίσως υπάρχει κούραση βέβαια....

#11046 Doomsayer

Doomsayer

Starting...

• Members
  • 17 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑμπελόκηποι

Καταχωρήθηκε 24 Ιούλιος 2013 - 21:10

Όλοι πάντως περιμένανε πως ο ναρούτο θα γινόταν ο "σοφός". Ακόμη περισσότερο, που στη νέα του μορφή (αυτή που δανείστηκε κι ο πατέρας του), έχει εκείνα τα σχέδια (τόμοε, νομίζω, λέγονται, διάβασα κάπου). Άλλοι πάλι περιμένανε πως ο Μαντάρα θα πετύχαινε στο σχέδιό του, δηλαδή να γίνει αυτός ένα με το θηρίο με τις 10 ουρές.

Όμως νομίζω κάνετε λάθος. Και έμπνευση υπάρχει, και κούραση ΔΕΝ υπάρχει! Ίσα ίσα που η ιστορία περιπλέκεται, και είναι όλο ανατροπές! Ακόμα και το "identity reveal" του Tobi, κι αυτό από μόνο του, ήταν μια ανατροπή! Κανείς δεν περίμενε ότι θα ήταν αυτός που μάθαμε.

Το καλύτερο είναι πάντως πως τη στιγμή που θυμήθηκε την αγαπημένη του, και από τον έλεγχο του Μαντάρα γλίτωσε, και το θεριό απορρόφησε (μάλλον το θεριό τον απορρόφησε αυτόν δηλαδή), και τον έλεγχό του γλίτωσε στο τέλος. Το μόνο που δεν βγάζει νόημα είναι πως κομματιάστηκε από μόνος, ξανακολλήθηκε και συνέχισε να ζει, αλλά για να το κάνει αυτό και ο Κάκουζου, μάλλον δεν είναι και πολύ τραβηγμένο (για τα δεδομένα της σειράς).

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Doomsayer: 24 Ιούλιος 2013 - 21:16

Today's friend is tomorrow's enemy

#11047 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΞάνθη, Θεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 24 Ιούλιος 2013 - 21:38

Όταν το 10 tails παίρνει την τελευταία μορφή το λιγότερο που περιμένεις να νιώσεις είναι δέος, άμα είσαι και  manga fan να σου σηκωθεί η τρίχα.

Έμπνευση δεν υπάρχει, είναι φανερό οτι  έχει χαθεί κάτι μετά το identity reveal του Τobi.

Ίσως υπάρχει κούραση βέβαια....

seriously, wtf?

#11048 Doomsayer

Doomsayer

Starting...

• Members
  • 17 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑμπελόκηποι

Καταχωρήθηκε 24 Ιούλιος 2013 - 22:27

Και όχι μόνο αυτό, αλλά κι ο Οροτσίμαρου έγινε καλός και βοηθάει τον Σάσουκε, την Τσουνάντε, και τους υπόλοιπους που ήθελε να πνίξει με τα φίδια του. Από πού φαίνεται πως λείπει η έμπνευση από τον σχεδιαστή;

Today's friend is tomorrow's enemy

#11049 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούλιος 2013 - 23:22

Και όχι μόνο αυτό, αλλά κι ο Οροτσίμαρου έγινε καλός και βοηθάει τον Σάσουκε, την Τσουνάντε, και τους υπόλοιπους που ήθελε να πνίξει με τα φίδια του. Από πού φαίνεται πως λείπει η έμπνευση από τον σχεδιαστή;

Ακριβώς από αυτό.

Spoiler:

#11050 Juda

Juda

Anime Fan

• Members
  • 365 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούλιος 2013 - 23:26

Όμως νομίζω κάνετε λάθος. Και έμπνευση υπάρχει, και κούραση ΔΕΝ υπάρχει! Ίσα ίσα που η ιστορία περιπλέκεται, και είναι όλο ανατροπές! Ακόμα και το "identity reveal" του Tobi, κι αυτό από μόνο του, ήταν μια ανατροπή! Κανείς δεν περίμενε ότι θα ήταν αυτός που μάθαμε.

Βασικά δεν ήμαστε στο ίδιο μήκος κύματος. Η ιστορία δεν περιπλέκεται, δεν έχει ανατροπές, και όντως to identity reveal του Tobi όπως είπα  ήταν το the last really good thing.

Kάνεις ειδική μνεία στην νηπιακά φλεγματική μεταστροφή του Orochimaru, κάτι που δείχνει οτι όντως είσαι οκ με ότι διαβάζεις τελευταία.

Εγώ θα επιμείνω σε αυτό που λέω 6 μήνες ...γράφει άσχημα

Το μόνο που δεν βγάζει νόημα είναι πως κομματιάστηκε από μόνος, ξανακολλήθηκε και συνέχισε να ζει, αλλά για να το κάνει αυτό και ο Κάκουζου, μάλλον δεν είναι και πολύ τραβηγμένο (για τα δεδομένα της σειράς).

Το συγκεκριμένο είναι οκ έκανε μια πολύ χτυπητή παρομοίωση με την φωτογραφία  Kakashi 4os Rin δεν νομίζω να κυριολεκτεί εκει που δείχνει κεφάλια να σχίζονται στα δύο πχ.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Juda: 25 Ιούλιος 2013 - 00:39

#11051 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούλιος 2013 - 00:55

Όσον αφορά τον Orochimaru αμα όντως έγινε καλός για τις πίπες που που έλεγε πριν 2-3 chapters θα απογοητευτώ και εγώ αλλα όχι και τόσο πολύ λόγω του οτι δεν με νοιάζει καθόλου ο Orochimaru στα τωρινά chaptes. Πάντως κρατάω τις επιφιλάξεις μου γιατι δεν νομίζω ο Kishi να τον έκανε καλό έτσι ξαφνικά.. κάτι μας κρύβει ακόμα και αυτό είναι το λογικό... Τον είδαμε να αναγεννεί τους Hokage και άιντε κατευθείαν καλό τον βγάλαμε και ο Kishi γέρασε κ δεν μπορεί να γράψει κτλ κτλ :facepalm:

edit: λιγότερη γκρίνια, περισσότερη υπομονή :)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Stam: 25 Ιούλιος 2013 - 00:55

#11052 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούλιος 2013 - 06:59

Η αποκάλυψη πως ο Itachi ήταν "καλός" ήταν ανατροπή

Η υπόδειξη του Τobi ως Uchiha Madara ήταν ανατροπή

Η (πρώτη) εμφάνηση του coffin του πραγματικού Madara ήταν ανατροπή (στην παραπάνω ανατροπή)

ε μη λέμε και ότι να 'ναι

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Six Winged Angel: 25 Ιούλιος 2013 - 07:37

#11053 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούλιος 2013 - 09:24

Δε μίλησε κανείς για τις παλιές καλές ανατροπές που έχουμε συνηθίσει στο Naruto. Για τις τελευταίες εξελίξεις λέμε ότι δεν υπάρχουν ανατροπές.

#11054 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούλιος 2013 - 14:15

^ και τότε τα ίδια έλεγαν αλλα τέσπα

Το οτι ο Obito έγινε το jinchuriki και όχι ο Madara δεν ήταν ανατροπή? Εγώ πχ είχα τον Madara για σίγουρο jinchuriki ειδικά όταν τον έλεγχε με την chakra του.

Επιτέλους ξεφορτωθήκαμε εκείνο το τεράστιο πράγμα που spamαρε TBB και τώρα το έχουμε σε μορφή ανθρώπου με δύναμη αντίστοιχη(περίπου) με τον So6P

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Stam: 25 Ιούλιος 2013 - 14:18

#11055 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούλιος 2013 - 15:08

Ήταν τόσο προφανες. Tobi + Obito σιγα δηλαδη ελειπε ενα Ο, όλοι το περιμεναν.

Για εμένα έχει γίνει απίστευτα αργό και βαρετο. Πόσο καιρο ακριβως πολεμάνε εναντίον του Μάνταρα και του Τομπι; Έχει καταλάβει κανείς; Δεν έχουν εξαντληθει; Εδω στο Dragon Ball ο Goku εφτυνε αίμα στις μάχες απο τα χτυπήματα και την κούραση, έδω κάτι ρούχα έχουν σκιστεί αλλα μην ανησυχείτε έχουμε healers. Ίσως να το παρατραβάω σην κριτική αλλά εχω αρχίσει να βαριέμαι. Ούτε οι μάχες δεν έχουν ενδιαφέρον πλέον. Και είμαστε εν αναμονή Οροτσιμάρου + Κάγκε που σημαίνει πως η μάχη θα τραβήξει κ αλλο.