Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#10906 plotolp

plotolp

Anime Freak

• Members
  • 364 posts
  • LocationAthens

Posted 22 May 2013 - 13:26

Δημοσιευμένη  εικόνα

Τρόλαρε μας και άλλο Kishi! Μπορείς! :riiight:
Δεν έχω να προσθέσω και πολλά, τα είπα όλα ο D Dragon από πάνω...

#10907 Juda

Juda

Anime Fan

• Members
  • 365 posts

Posted 22 May 2013 - 13:28

Sasuke Hokage..... με έπιασε απροετοίμαστο εκεί ο Kishi

ο Μadara πάλι cancel έφαγε απο τον πρώτο. Kαι μάλιστα kατι σαν " βούλωνε πρεζάκι θα ασχοληθώ μαζί σου μετά το juubi "

Και το Team 7 back in action..

Θα έλεγα οτι υπάρχουν σε αυτο το chapter αρκετα hints για το που το πάει ο mangaka για το τέλος. Η ιστορία επαναλαμβάνετε back to back.(η περίπου έτσι).
Hashirama-Madara Naruto- Sasuke.

#10908 valadorn

valadorn

Fantasiac

• Members
  • 378 posts

Posted 22 May 2013 - 13:28

Τα χουμε δει ολα σ αυτο το manga...

Ο τυπας ριχνει ολους τους χαρακτηρες που χει δημιουργησει στο finale του. Ενταξει λογικο και δικαιολογημενο. Αλλα... ποσο κοινοτυπο ρε παιδι μου. Μεχρι και με το Mortal combat του βρισκω ομοιοτητες!
Posted Image
"Life is spherical, investigate the other side..."

#10909 helo

helo

lonely boy

• Members
  • 373 posts

Posted 22 May 2013 - 13:37

απαράδεχτο... καλά δεν είμασαν χωρίς την αντιπαθιτική τόσο καιρό..
μόνο για τον Μινάτο ρε..
Posted Image
the good the bad and the Hiratsuka

#10910 pasxaleas

pasxaleas

Smell the bunny

• Members
  • 866 posts

Posted 22 May 2013 - 13:56

Eγώ πάντως έχω αρχίσει να το παίρνω στην πλάκα γτ αλλιώς ...

09pntFA.png?1

#10911 Pirate King

Pirate King

Anime Freak

• Members
  • 429 posts

Posted 22 May 2013 - 14:16

τι κι αν προσπάθησα να σας σκοτώσω 2-3 φορες άλλαξα στρατόπεδα και αντιλήψεις 6498645 φορες σιγά, ψωμί και αλάτι btw θέλω να γίνω hokage

#10912 RevengerGR

RevengerGR

Manga Collector

• Members
  • 379 posts
  • LocationNew World

Posted 22 May 2013 - 14:25

Akainu για pirate king.

Ενταξει ειδαμε που το παει ο Κισιμοτος.Θα τελειωσει με μια ωραιοτατη μαχη Ναρουτο - Σασκε για το ποιος θα γινει Hokage.Για να μην πω οτι η μαχη θα τελειωσει ισοπαλη και θα εχουμε ντουετο χοκαγκε.

Μανταρα-Χασιραμα ολα τα λευτα.
Posted Image
Spoiler: ΑΓΟΡΑΖΩ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜANGA

#10913 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 22 May 2013 - 14:29

Θελω κάποιος να μου κάνει τα εισητήρια, να πάω Ιαπωνία και να χτυπήσω τον Kishimoto στο πρόσωπο. Αυτό ήταν, τα παιξε ο άνθρωπος. Δεν έχω τίποτα άλλο να πω εκτός, πάνω που χαρήκαμε οι NaruHina shippers αρχικά και μετά είδαμε και τη βόμβα από τον Sasuke. Κλαίω. Η αντίδραση του Hashirama η καλύτερη μακράν,

Τέλος, έ-λε-ος. Πλέον δεν ξανασχολιάζω εδώ γιατί θα βγάζω μόνο χολή εκτός κι αν δω κάτι τόσο άθλιο ή κάτι πολύ καλό πραγματικά. Γεια σας.

Edited by Fallen_Mpougatsa, 22 May 2013 - 14:57.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#10914 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 22 May 2013 - 14:33

PLOT TWIST: Αντί για το Naruto, Hokage γίνεται ο Sasuke, παντρεύεται τη Sakura (καλό τσουλί) και ο Naruto περνάει τις μέρες του σε ένα ramen stand (μόνος του φυσικά γιατί καμία δεν τον θέλει)

#10915 pasxaleas

pasxaleas

Smell the bunny

• Members
  • 866 posts

Posted 22 May 2013 - 14:43

Βασικά η Hinata ακόμα τον θέλει αλλά ο Naruto έχει ξέχασει να της απαντήσει...Επίσης ο Sasuke ήταν τόσο καλός που ένωσε όλα τα χωριά μαζί και έγινε ο υπέρτατος kage αλλά κάποιοι φοβούνται οτί επειδή είναι πολύ ευαισθητούλης οτί μπορεί να τον εκμεταλλευτούν.

09pntFA.png?1

#10916 TiLiskos

TiLiskos

Ninpu: Suiton Doton Mokuton Rasengan no jutsu!!!

• Members
  • 57 posts
  • LocationThessaloniki

Posted 22 May 2013 - 15:43

Οσο και να κοροιδευετε, να ξερετε οτι ηταν το καλυτερο chapter εδω και καιρο.

Για τον Sasuke απορω γιατι σας εχει πιασει αμοκ. Ξεχνατε πως εγινε Kazekage ο Gaara? Μηπως εσφαξε λιγοτερους?

Για την Sakura, οσο κι αν δεν μου κανει καμια αισθηση, ειναι δεδομενο οτι επρεπε να ανεβει λιγο σαν χαρακτηρας γιατι μη ξεχνατε οτι αυτηνης η Sensei εγινε Hokage και γιατι ο Κισι αρεσκεται στον αριθμο 3 (Superας Αρειανος θα ειναι!).
Αυτο το σκηνικο με τον Μινατο δεν το επιασα. Πως δηλαδη εμφανιστηκε σε Sage- mode? Αφου το τσακρα του στον Ναρουτο τελειωσε..! Μηπως προλαβε κι εγινε κι αυτος Jinchuuriki του Kyuubi?

Και τελος...
ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ Ο ΜΙΝΑΤΟ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ BIJUU DAMA ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ JUUBI??????????????????????????????????????????????????????????
:OMG3: :burningbe3: :Crying2:
Posted Image

#10917 Slayer_13

Slayer_13

Όμορφο αγόρι

• Members
  • 215 posts
  • LocationSuncity

Posted 22 May 2013 - 18:59

Οσο και να κοροιδευετε, να ξερετε οτι ηταν το καλυτερο chapter εδω και καιρο.

Για τον Sasuke απορω γιατι σας εχει πιασει αμοκ. Ξεχνατε πως εγινε Kazekage ο Gaara? Μηπως εσφαξε λιγοτερους?

Για την Sakura, οσο κι αν δεν μου κανει καμια αισθηση, ειναι δεδομενο οτι επρεπε να ανεβει λιγο σαν χαρακτηρας γιατι μη ξεχνατε οτι αυτηνης η Sensei εγινε Hokage και γιατι ο Κισι αρεσκεται στον αριθμο 3 (Superας Αρειανος θα ειναι!).
Αυτο το σκηνικο με τον Μινατο δεν το επιασα. Πως δηλαδη εμφανιστηκε σε Sage- mode? Αφου το τσακρα του στον Ναρουτο τελειωσε..! Μηπως προλαβε κι εγινε κι αυτος Jinchuuriki του Kyuubi?

Και τελος...
ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ Ο ΜΙΝΑΤΟ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ BIJUU DAMA ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ JUUBI??????????????????????????????????????????????????????????
:OMG3: :burningbe3: :Crying2:

Μ' αρέσει που μας λες ότι ήταν καλό και στο τέλος παθαίνεις mindfuck και εσύ.
Εντάξει άλλο gaara άλλο saske. Έχουν διαφορετικό ιστορικό οικογενείας. το μόνο κοινό τους ήταν όταν σκότωσαν κόσμο, με τον σασκε να έχει σκοτώσει περισσότερους.

#10918 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 22 May 2013 - 19:05

Έχω χάσει πια το κουράγιο μου να σχολιάσω για το συγκεκριμένο manga. Τα πράγματα που διαβάζουμε δεν έχουν καμία συνοχή στη πλοκή. Πραγματικά τελευταία τα γεγονότα της σειράς εμπίπτουν στην κατηγορία "ό,τι να'ναι". Ο Kishimoto προσπαθεί να τελειώσει το manga με ένα showdown παλιών και νέων χαρακτήρων αλλά τα έχει κάνει μαντάρα. Κρίμα.

Να δείτε που ο Sasuke μπορεί και να γίνει Hokage τελικά. My mind is not ready.

Edited by Black Kaiser, 22 May 2013 - 19:06.

#10919 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 posts
  • LocationΞάνθη, Θεσσαλονίκη

Posted 22 May 2013 - 20:10

με τον σασκε να έχει σκοτώσει περισσότερους.

Βασικά, μόνο τον Danzo σκότωσε απο τους "καλούς".

τα έχει κάνει μαντάρα. Κρίμα.

Pun intended? XD

Edited by Stam, 22 May 2013 - 20:11.

#10920 anaktas

anaktas

Wannabe Mangaka

• Members
  • 334 posts
  • LocationGreece

Posted 22 May 2013 - 20:19

Εγω το βρισκω λογικο να θελει να γινει Hokage. Ισως το ετρεξε λιγο και γι αυτο να φαινεται παραξενο. Κατανταλλα ωραιο τσαπτερ!
The Suraido Project

Posted Image