Εγώ κατάφερα να spoiliaristo μαθαινοντας 2-3 πραγματακια γι αυτην την γυναικα.....παντως τι θα γινει με τις θυληκες παρουσιες του anime? ολο και πιο ...... εντυπωσιακέςΌπως ανέφερε κ ο Zoro - chin το opening περιέχει πολλά spoiler οπότε δεν θα ρωτήσω ποια ήταν αυτή η γυναίκα (με τα άσχημα σκουλαρίκια...) την οποία κοίταζε ο Luffy...
Spoiler:
Κ τέλος...ο Luffy να κάνει surfing με σαμπρέλα...OMG!
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
One Piece latest episode discussion [Επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]
Posted 05 April 2009 - 12:39
Posted 05 April 2009 - 12:42
Α ρε Op επανόρθωσες για το πολύ κάτω του μετρίου προηγούμενο opening.
Posted 05 April 2009 - 14:22
Πάντως, εγώ κατάλαβα ότι δεν θα έχουμε fillers για πολυυυυυυυυυυυυυυύ καιρό ακόμα !
Aυτο ειναι αποτελεσμα της απιστευτης οργανωσης μεταξυ του anime-manga ...
Εγω για παραδειγμα περιμενα μια ολοκληρη filler saga μετα το thriller bark !!
Αντιθετα οχι απλα φιλλερ δεν εχει αλλα προχωραει το anime με τα χιλια.
Μπραβο στο team...κανουν πολυ ζορικη δουλεια και ειναι αξιεπαινοι !
Posted 05 April 2009 - 14:45
Το τέταρτο opening του one piece που θα ακούω πάντα πριν το επεισόδιο.
Posted 05 April 2009 - 17:24
Το τραγούδι δεν με τρελένει, αλλά θα το συνηθήσω. Ήδη μετά τις 5 φορές που έχω δει το opening, το έχω συνηθήσει.
Το έπεισόδιο ήταν αρκετά καλό, σε φάση εισαγωγή στην μπόρα.
Γενικά στα επεισόδια του Shabondy βάζουν original σκηνές κρατώντας όμως πολύ καλό pace.
Στο live που το είδα, πρατήρησα και παράλληλες μαιμουδιές με το DB Κai. Θα παρατηρήσετε μια στο κλασικό eyecacher στην μέση του επεισοδίου
ΥΓ: Γενικά όπως έχετε καταλάβει κάποιοι υπάρχει μια έληψη σε HD raws. Τις τελευταίες εβδομάδες υπήρχε μια καθυστέριση στα καλά HD, ενώ τώρα δεν έχουμε καν HD στην κλασική πρώτη πηγή (TT). Ας ελπίσουμε ότι δεν θα φτάσουμε στο σημειό που είμασταν πριν το καλοκαίρι...
Posted 05 April 2009 - 18:34
εκανε και την εμφανιση της η θεα μου
Posted 06 April 2009 - 02:37
Διρθωστε με αν κανω λαθος αλλα ποτε δεν εχει κοψει καποιο arc για να βαλει fillers το op ετσι δεν ειναι? Μακαρι να μην βαλουν για πολυ καιρο ακομα!!!
Τα τελευταια 2 επεισοδια ηταν οκ, το επομενο αναμενεται με τρελααα! Το μονο που δεν καταλαβα ηταν η σκηνη με τον Ζορο, θα χρειαστω την μετφραση!
Posted 06 April 2009 - 02:55
Στην αρχη του νεου ανοιγματος νομισα πως πηγαινε να πει το "φεγγαρακι μου λαμπρο", δεν μου λεει τπτ το τραγουδι οπως και τα προηγούμενα απλα θα το προσπερνω. Για οσους βλεπουν και το manga δεν νομιζω να τους εκανε ιδιαιτερη εντυπωση το opening.
Έλα ρε έμενα μου άρεσε πολύ, αλλά πάντα γούστα αυτά!
Εδώ το βρήκα και σε HD, απίστευτο όταν το δεις σε μεγαλύτερη οθόνη στο Tube!
[media]http://www.youtube.com/watch?v=ungZzU6IgPQ&feature=related[/media]
Σε όσους άρεσε το τραγούδι, εδώ για DDL επίσης.
Διρθωστε με αν κανω λαθος αλλα ποτε δεν εχει κοψει καποιο arc για να βαλει fillers το op ετσι δεν ειναι? Μακαρι να μην βαλουν για πολυ καιρο ακομα!!!
Τα τελευταια 2 επεισοδια ηταν οκ, το επομενο αναμενεται με τρελααα! Το μονο που δεν καταλαβα ηταν η σκηνη με τον Ζορο, θα χρειαστω την μετφραση!
Όπως τα λες, απ'όσο φαίνεται ως τώρα δεν θα έχουμε fillers για πολύ καιρό ή,αν θα 'χουμε, θα είναι ανάμεσα στα επεισόδια και θα τα επιμυκήνουν με extra γεγονότα, either way η team ως τώρα έχει κάνει απίστευτη δουλεία οπότε τους εμπιστεύομαι τυφλά!
To OP τα σπάει αυτή την περίοδο(anime και manga)!
Τέλος, αν αναφέρεσαι στο σκηνικό με τον Zoro και τον Tenryuubito από το 393, τι δεν κατάλαβες;
Περπατούσε ανέμελος (και χαμένος
Αν κατάλαβα λάθος ρώτα ξανά αυτό που θες.
Οι ACFS κινούνται ήδη πάντως, σύντομα το κόβω να το 'χουμε!
EDIT:In the nick of time, μόλις το subbαραν!
Εnjoy τo 395 minna!
Edited by Zoro, 06 April 2009 - 03:47.
Posted 06 April 2009 - 13:23
Edited by The Pirate King, 06 April 2009 - 14:11.
Posted 06 April 2009 - 16:41
Posted 06 April 2009 - 22:46
1) Η κοπέλα στο οπενινγκ απιστευτη! (ξερω ποια ειναι
2) Το τραγουδακι καλο αλλα οχι σαν το "..otake bi agete.."
3) Σουπερ επεισοδιο, αν και θελουμε περισσοτερο Kidd!!!
Posted 06 April 2009 - 23:23
1) Η κοπέλα στο οπενινγκ απιστευτη! (ξερω ποια ειναι
)
ετσι, ελατε να μαζευομαστε πολλοι fans.
Και προτινω την εισαγωγη της στο παρακατω Poll μολις προχωρησει το anime (ακους zoro?)
http://www.anime.gr/forums/one-piece/4945-robin-nami-vivi.html
Posted 06 April 2009 - 23:46
Posted 07 April 2009 - 14:12

Posted 07 April 2009 - 14:32
1)το opening ηταν suuuuuuuupeeeer και το τραγουδι ηταν τελειο(δωστε κανενα link για το song,torrent)
2)το haki του zoro
3)sanji με 3 τσιγαρα στο στομα
4)AAAAAAAAAAAAAcccceeeeeeeee:cry5:
i can't take this anymore:puke:
Edited by ssj2sanji, 07 April 2009 - 14:43.