Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

One Piece latest episode discussion [Επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
5368 replies to this topic

#3376 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 07 April 2011 - 19:13

Τοτε δεν ηταν και yonkou ο Shanks. Ηταν ακομα καινουργιος αρα και αδυναμος ^^
Αρκετα δυνατος βεβαια για να νικησει ενα sea monster αλλα ηταν οι συγκιριες τετοιες που εχασε το χερι του ^^

2bbd14fc.jpg

#3377 Shanks

Shanks

Kaizoku

• Members
  • 194 posts

Posted 07 April 2011 - 19:43

Ναι, αλλα μιλαμε για ανθρωπους που κανουν παπαδες! Μου φαινεται λιγο δυσκολο να μην μπορουσε να κανει κατι... Χμμμμ....

Οντως ειναι καπως εξωπραγματικο ενας τοσο δυνατος χαρακτηρας να χασει το χερι του απο ενα Sea Monster,αλλα πιστευω οτι το εκανε διοτι ηθελε να συγκινησει καπως το λουφυ ωστε να του δωσει κινητρα να κανει αυτο που εκανε και ο Gold Roger γιατι οπως ειχε πει στο Rayleigh ο Shanks ο Luffy με αυτα που ελεγε του θυμιζε παρα πολυ τον καπετανιο του και για αυτο ειπε να κανει αυτην την συμφωνια.......παντως ποιος ξερει μπορει οντως να μην προλαβε μακαρι στο μελλον να μας αποκαλυψει ο οντα γιατι το εκανε αυτο.

#3378 SupG18

SupG18

BibleThump

• Members
  • 471 posts

Posted 08 April 2011 - 19:18

Τοτε δεν ηταν και yonkou ο Shanks. Ήταν ακόμα καινουργιος αρα και αδυναμος ^^
Αρκετα δυνατος βεβαια για να νικησει ενα sea monster αλλα ηταν οι συγκιριες τετοιες που εχασε το χερι του ^^

Δεν είμαι σίγουρος γι'αυτό.Ο shanks όταν πέθανε ο roger δεν είχε το scar από τον bb ενώ όταν έχασε το χέρι του το είχε , αυτό σημαίνει ότι είχε πολεμήσει εναντίον του wb + ότι είχε πολεμήσει με τον mihawk , άρα πρέπει να ήταν σε πολύ καλό level.

Τώρα που το ξανασκέφτομαι όμως το ότι πολέμησε με τον bb δεν σημαίνει ότι τα βάλε με τον wb αυτοπροσώπως (καθώς ο bb δεν ήταν καν commander) :oo: Άρα μπορεί να έχεις δίκιο και να μην ήταν σε yonkou level :riiight:

Edited by SupG18, 08 April 2011 - 20:14.

Posted Image

#3379 Billy Bons

Billy Bons

Starting...

• Members
  • 57 posts

Posted 08 April 2011 - 22:06

όσο δυνατός και αν ήταν ο Shanks, παραμένει να είανι άνθροπος
πιστευω ότι ήταν λιγο απρόσεκτος εκεινη την στίγμη

#3380 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 08 April 2011 - 22:17

βασικα ηδη ηταν γνωστος ο shanks με βαση τα λογια του whitebeard οταν ο shanks πηγε να αποτρεψει τον ace να κυνηγησει τον blackbeard καθως του ειχε δημιουργηθει μεγαλη εντυπωση που ενας τοσο δυνατος εχασε το χερι του στην East Blue.. Ισως yonku level να μην ειχε.. αλλα ηταν κατι σαν ζορο(πιο καλος βεβαια) με king's haki.. και οσο να ναι δεν χανει ενας τετοιος τυπος το χερι στην πιο αδυναμη θαλασσα
Παντως τωρα που το λετε κι εγω καπως σκαλωνω! Δεν μπορουσε να σκασει ενα χακι και να το τελειωσει κατευθειαν?:hmmm:
Το ενδεχομενο παντως να το κανε επιτηδες δεν το ειχα σκεφτει ποτε.. Υπερβολικη αλλα καλη σκεψη..

2po6sfa_jpg.gif

#3381 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 08 April 2011 - 22:24

μα καλα απο που κι ως που καποιος θα'δινε το χερι του για να παραδειγματισει εναν αλλον????ειπαμε ρε παιδια shounen ειναι το op αλλα αυτο πααααρα πολυ τραβηγμενο!!!

#3382 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,933 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 08 April 2011 - 22:59

ρε παιδια φαντασια μου ειναι ή οντως ο shanks πριν χασει το χερι του ηταν ο καλυτερος 3υφομαχος...δεν θυμαμαι αλλα κατι τετοιο ειχα ακουσει καπου.διορθωστε με αν κανω λαθος!!

image.jpg

#3383 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 08 April 2011 - 23:08

δεν ειχε αναφερθει αυτο! Το μονο που χε αναφερθει οτι κοντραρε στα ισα τον μιχοκ.. και απο αυτες του τις κοντρες με τον μιχοκ εφτιαξε ονομα.. Με αλλα λογια χρωσταει στον μιχοκ:P

2po6sfa_jpg.gif

#3384 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,933 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 08 April 2011 - 23:37

αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι οτι αφου κοντραρε στα ισια τον mihawk με ποια κριτηρια ο shanks ειναι υποδιαιστερος ξυφομαχος απο αυτον;;

image.jpg

#3385 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 08 April 2011 - 23:39

Που τα βρίσκετε αυτά θέλω να ξέρω..ο Mihawk και ο Shanks απλά μονομαχούσανε παλιά, δεν έχει κάνει κανένας όνομα με τον άλλον :sadist:..και yonkou level δεν γεννιέσαι γίνεσαι, ο Shanks πολέμησε τον Blackbeard όταν ήταν πιτσιρικάς με τον Buggy..
Posted Image

#3386 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 08 April 2011 - 23:46

Whitebeard: What happened to your arm?
Shanks: I bet it on the future!

Επιτηδες το κανε XDDD

2bbd14fc.jpg

#3387 SupG18

SupG18

BibleThump

• Members
  • 471 posts

Posted 09 April 2011 - 01:04

Που τα βρίσκετε αυτά θέλω να ξέρω..ο Mihawk και ο Shanks απλά μονομαχούσανε παλιά, δεν έχει κάνει κανένας όνομα με τον άλλον :sadist:..και yonkou level δεν γεννιέσαι γίνεσαι, ο Shanks πολέμησε τον Blackbeard όταν ήταν πιτσιρικάς με τον Buggy..

Εγώ απλά είπα ότι ο shanks όταν μονομαχούσε με τον mihawk ήταν σε καλό level γιατί ι μονομαχία τους ήταν γνωστή ακόμη και στον wb , άρα και οι δύο ήταν δυνατοί και γνωστοί πειρατές.

Ο shanks πολέμησε τον bb όταν ήταν πιτσιρικάς αλλά αν θυμάσαι μέχρι και τον θάνατο του roger που έχουμε εικόνα ο shanks δεν είχε την ουλή απο τον bb άρα την απέχτησε μετα.... + αυτό που είπε ένας φίλος παραπάνω , δηλαδή ότι ο wb είπε :όλοι ξαφνιαστήκαμε όταν ένας πειρατής σαν και σένα έχασε το χέρι του στο east blue , άρα ο shanks ήταν σε μεγάλο level εκείνη την περίοδο

Edited by SupG18, 09 April 2011 - 15:44.

Posted Image

#3388 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 525 posts

Posted 09 April 2011 - 15:02

Σκεφτειτε το διαφορετικά πως βρέθηκε στην μέσητης θάλασσας την τελευταία στιγμή???Κατι με haki παιζει και βρέθηκε τόσο γρήγορα στην μέση της θάλασσας και ακταφέρνοντας να σώσει και τον Luffy

MbcN7u5.png

#3389 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 09 April 2011 - 20:23

Τι το ψαχνετε ρε παιδι. Ηταν η αρχη και επρεπε να γινει ετσι. Κακως το σκεφτεστε τοσο!

2bbd14fc.jpg

#3390 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 10 April 2011 - 03:54

The new opening low quality http://v.youku.com/v_show/id_XMjU3NjM0NDM2.html
Posted Image