Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

One Piece latest episode discussion [Επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
5368 replies to this topic

#3226 thrylosg7

thrylosg7

Op ftw

• Members
  • 170 posts

Posted 20 February 2011 - 19:04

Δηλαδη κανεις δεν κοιταει το ποσο ωραια ειναι αυτη η σειρα και το ποσο πολυ σε ψυχαγωγει?? αλλα μονο τις μικρες και ασημαντες λεπτομερειες που ειμαι σιγουρος οτι δεν ενοχλει τους περισσοτερους απο οσους το βλεπουν και που πραγματικα το απολαμβανουν?? Το One Piece οσο παει και γινεται απιστευτο και απιθανο και για αυτο δεν θα επρεπε να δινουμε σημασια σε αυτα τα πραγματα........

Φιλε μου, το οτι καποιος επισημαινει ή κρινει κατι, που κατα τη γνωμη του, δεν του αρεσε σ ενα επεισοδιο δε σημαινει οτι δεν του αρεσει η σειρα. Φυσικα και οσο προχωραει γινεται απιστευτο και απιθανο, οπως λες, και αυτοι που διαβαζουν και το μανγκα το ξερουν ακομα καλυτερα ;), αυτο ομως δεν αναιρει οτι το σημερινο επεισοδιο, για καποιους οπως και για εμενα, θα μπρορουσε να εχει αποδοθει καλυτερα...

#3227 Shanks

Shanks

Kaizoku

• Members
  • 194 posts

Posted 20 February 2011 - 19:25

Φιλε μου, το οτι καποιος επισημαινει ή κρινει κατι, που κατα τη γνωμη του, δεν του αρεσε σ ενα επεισοδιο δε σημαινει οτι δεν του αρεσει η σειρα. Φυσικα και οσο προχωραει γινεται απιστευτο και απιθανο, οπως λες, και αυτοι που διαβαζουν και το μανγκα το ξερουν ακομα καλυτερα ;), αυτο ομως δεν αναιρει οτι το σημερινο επεισοδιο, για καποιους οπως και για εμενα, θα μπρορουσε να εχει αποδοθει καλυτερα...

Η αποψη μου ειναι οτι το επεισοδιο ηταν απο τα καλυτερα του arc, ειναι πολυ μικρη λεπτομερεια οι φωνες του Shanks και του Beckman καθως δεν ειχαν κατι το παραξενο και νομιζω οτι τις αποδωσαν ετσι οπως θα επρεπε να ειναι, Οντως θα μπορουσε να ειναι καλυτερο, αλλα πιστευω οτι ηταν αρκετα καλο το επεισοδιο ωστε να μας κανει να θελουμε πιο πολυ.....

#3228 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2,009 posts

Posted 20 February 2011 - 21:31

Eεεεε....Οι φωνες τους ηταν οι ιδιες απο την αρχη του One Piece,γιατι να τις λες τωρα χαλια....;

oχι...... στην τελευταια φραση που λεει ο σανξσ εχει αλλη φωνη και η φωνη του μπεκμαν ΔΕΝ του ταιριαζει καθολου.... γνωμη δικη μου.... οπως και η νεα φωνη του μιχοκ..... :uhh:

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#3229 Guest-34395

Guest-34395

Anime Amateur

• Members
  • 111 posts

Posted 20 February 2011 - 22:16

Ήταν καταπληκτικό το σημερινό επεισόδιο και ειλικρινά εμένα δεν με νοιάζουν οι φωνές από τη στιγμή που ανατρίχιασα με την εμφάνιση του Shanks αλλά και του Beckman. Μια χαρά είναι όλα παίδες... Απλά το κούρασαν πολύ με το Mantra του Coby, αυτό είναι όλο. Κατά τα άλλα ήταν πολύ ενδιαφέρον και γεμάτο σασπένς, η χρήση του Yami Gura No Mi ΕΠΙΚΗ και φυσικά το "Fist Of Love" του βετεράνου Garp!

#3230 paxisli

paxisli

Starting...

• Members
  • 2 posts

Posted 21 February 2011 - 00:28

Λοιπον φιλε εχεις δικιο,αλλα διαφωνω μαζι σου στο θεμα του Coby O Tyπος εχει μελλον μπροστα του κ πιστευω οτι θα γινει admiral πολυ συντομα

#3231 Guest-34395

Guest-34395

Anime Amateur

• Members
  • 111 posts

Posted 21 February 2011 - 00:30

Κοίταξε, η αλήθεια είναι ότι επικεντρώθηκαν πολύ οι animators στον Coby σε σημείο που το κούρασαν. Πάντως, αφού έζησε από το "Hound" του Aka Inu... έχει μέλλον!

#3232 paxisli

paxisli

Starting...

• Members
  • 2 posts

Posted 21 February 2011 - 00:34

ο ακαινου εχει γερασει,μεχρι κ τα ταττου πανω του το δειχνουνε.ο coby καταφερε απο φλωορος να γινει σιμαντικοσ marine trooper,πιστυω πως ο Aokiji θα γινει fleet admiral και την θεση του την παρει ο Coby που τιν αξιζει.

#3233 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 21 February 2011 - 00:43

νταξει. Για αρχη δε θα γινει και αντμιραλ ο κομπυ. Σιγα σιγα θα φτασει εκει. Μετα τον πολεμο θα εχει παρει σιγουρα μια καλη προαγωγη.

2po6sfa_jpg.gif

#3234 Toriko

Toriko

Toriko

• Members
  • 708 posts
  • LocationFUCKING SPACE!!!

Posted 21 February 2011 - 01:28

oχι...... στην τελευταια φραση που λεει ο σανξσ εχει αλλη φωνη και η φωνη του μπεκμαν ΔΕΝ του ταιριαζει καθολου.... γνωμη δικη μου.... οπως και η νεα φωνη του μιχοκ..... :uhh:

Η φωνη του Mihawk ναι αλλαξε,αλλα οχι η φωνη του Shanks Και του Beckman,οσο για την τελευταια φραση του Shanks Που λες οτι αλλαξε την φωνη του,την χρεια του αλλαξε για την συγκεκριμενη φαση,η φωνη παραεμεινε ιδια.Παντως δεν ειναι μερος του λογου αυτο για να χαρακτηρισεις οτι καταστραφηκε το επεισοδειο,μια χαρα πηγε και εδινε το συναισθημα που του αναλογουσε.

header.jpg?t=1485907896

#3235 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2,009 posts

Posted 21 February 2011 - 17:04

ο ακαινου εχει γερασει,μεχρι κ τα ταττου πανω του το δειχνουνε.ο coby καταφερε απο φλωορος να γινει σιμαντικοσ marine trooper,πιστυω πως ο Aokiji θα γινει fleet admiral και την θεση του την παρει ο Coby που τιν αξιζει.

καλα δν παιζει να γινει αντμιραλ απο τωρα για κανενα λογο..... ειναι σαν να μου λες οτι ο λουφφυ μετα που νικησε τον λουτσι θα γινοταν γιονκου....:himitsu:

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#3236 paranoid_gr

paranoid_gr

Anime Newbie

• Members
  • 37 posts

Posted 21 February 2011 - 19:44

Ναι ρε σεις δυσκολα να τον δούμε απο τωρα Admiral τον Coby....Ισως και να τον δούμε Captain μετα τον πόλεμο...Για να γίνει Vice-Admiral πρέπει να κανει τρελο train το Rokushiki και το Ηaki του και για admiral πρέπει να φάει και DF....

#3237 ala1n

ala1n

Anime Freak

• Members
  • 330 posts

Posted 22 February 2011 - 21:21

Καλά δεν χρειάζεται οπωσδήποτε να φάει df για να γίνει admiral......και μόνο με πολύ καλό master του haki μπορεί....Εμένα πάντως δεν μου πολυφένεται ότι θα φάει df...είναι κάποιοι χαρακτήρες που για 'μένα είναι standaraki ότι δε θα φάνε df....(π.χ. usopp,zoro,sanji,coby)

PS:άλλωστε και του Garp του είχε προταθεί admiral θέση δίχως να έχει df......απλά υπεράνθρωπη δύναμη.... :)

PS2 : το επεισοδιάκι τα 'σπασε και το arc φτάνει στο τέλος του :D
PS3 : πολύ κλάμα ρε γαμώτο ο coby.....:hot:
Posted Image

#3238 Portgas D. Spark

Portgas D. Spark

''ThiS WaR iS MinE''

• Members
  • 152 posts

Posted 22 February 2011 - 22:51

Καλά δεν χρειάζεται οπωσδήποτε να φάει df για να γίνει admiral......και μόνο με πολύ καλό master του haki μπορεί....Εμένα πάντως δεν μου πολυφένεται ότι θα φάει df...είναι κάποιοι χαρακτήρες που για 'μένα είναι standaraki ότι δε θα φάνε df....(π.χ. usopp,zoro,sanji,coby)

PS:άλλωστε και του Garp του είχε προταθεί admiral θέση δίχως να έχει df......απλά υπεράνθρωπη δύναμη.... :)

PS2 : το επεισοδιάκι τα 'σπασε και το arc φτάνει στο τέλος του :D
PS3 : πολύ κλάμα ρε γαμώτο ο coby.....:hot:

Μαλλον ξεχνας οτι το One Piece το γραφει ο Oda :PPP

Posted Image

#3239 c0mmer

c0mmer

Mizore chan

• Members
  • 27 posts

Posted 23 February 2011 - 17:57

Λοιπον ας πω κ γω την γνωμη μου... το επ δεν ηταν επικο... το arc αυτο εχει πολυ καλυτερα επεισοδια. αλλα το τελος ναι οφειλω να το παραδεχτω οτι μονο που ειδα σανκς να παιρνει κ το καπελο του πισω :hero: ολα τα λ7! σαν επ ομως το λεω απλα μετρια καλο.
Με κουρασε ο coby μα πολυ ομως (και να σας πω την αληθεια περιμενα να κανει κανα χακι αλα luffy αλλα που... κανα tear fruit- φρουτο του κλαμματος να χει παρει το πολυ πολυ!). το ολο σκηνικο με coby ακομα κ την σταση του στο τελος με αφησε αδιαφορο!

Garp κ shanks εγραψαν!!! απλα ρισπεκτ! beckman γιατι τοσος ντορος μπορει καποιος να μ πει??

Κ τελος στα απο πανω comments καπου διαβασα να εξασκισει ο coby κανα χακι... ολοι εχουνε χακι?

#3240 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 24 February 2011 - 12:41

Φοβάμαι ότι οι λέξεις ''έπος'' κ ''επικό'' στο τέλος θα χάσουν την αξία τους από την υπερχρήση εδωπέρα.... Το επεισόδιο ήταν συμπαθητικό, όπως θα έπρεπε δηλαδή.

this

το κούρασαν με τον coby και ψιλό-fail η απόδοση των "δεινών του πολέμου" για να πω την αλήθεια. Αν και το γεγονός ότι πρόκειται για mantra (όπως διάβασα εδώ) είναι ενδιαφέρον.

από το σημείο όμως που ο baggy πετάει τον luffy στον law (jesus! at last!) και ο coby χώθηκε μπροστά στον akainu το επεισόδιο εκτινάχθηκε σε διαφορετικά ύψη ενδιαφέροντος ιδίως με το Shanks cliffhanger- ανυπομονώ για το επόμενο

overall, καλό επ.