Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

One Piece latest episode discussion [Επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
5368 replies to this topic

#2836 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 16 December 2010 - 00:36

βασικά το anime είναι κοντά με το manga και κάθε πλέον επεισόδιο αντιστοιχεί σε ένα chapter οπότε όντως στο pacing χάνει..

2po6sfa_jpg.gif

#2837 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2,009 posts

Posted 16 December 2010 - 01:23

μου φαινεται ή παραειναι κακο το σχεδιο του wb-----> εννοω για την πληγη που του αφησε η μπουνια του ακαϊνου.... σαν μαυρη τρυπα ειναι.... θα μπορουσαν να ειχαν αποδωσει πολυ καλυτερα ενα τετοιο εγκαυμα!

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#2838 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 16 December 2010 - 01:42

Πολλα ζητας. Θα ηταν too much για τα παιδακια της Ιαπωνιας >.<

2bbd14fc.jpg

#2839 darkphoenix

darkphoenix

Ανιμερώνομαι

• Members
  • 238 posts

Posted 16 December 2010 - 02:52

Είναι ο hollow whitebeard!!
Νταξ πάντως μονο πόλεμος δεν ειναι, ουτε καν το συναισθημα του πολέμου δεν αγγίζει.
Posted Image

#2840 Zem@c

Zem@c

• Members
  • 2,009 posts

Posted 19 December 2010 - 05:16

οκ ...για το σημερινο ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ!
ΕΠΙΚΟ!
ΕΙΔΙΚΑ Η ΣΚΗΝΗ ΠΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΤΑΙ Ο ACE ΚΑΙ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ WB!

EPIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :kill4u:

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#2841 Agahnim

Agahnim

AnimeXclusive Ex-Member

• Members
  • 56 posts

Posted 19 December 2010 - 10:58

θα ηθελα τα 10 επομενα επεισοδια να ειναι fillers και να συνεχιστει η ιστορια εξω απ το marine ford.

#2842 Usopp MZ

Usopp MZ

The COOL-GUY

• Members
  • 493 posts

Posted 19 December 2010 - 12:00

Το σημερινό επεισόδιο ήταν yikes. Το πρώτο μισό κολυμπούσε στα χαζά και ανόητα fillers, ενώ ο Luffy σε κάθε σκηνή που έτρεχε βρισκόταν ακόμη πιο πίσω, και ο "δρόμος" μία μεγάλωνε και μία μίκραινε. Μου την έδωσαν, και χάσανε χρόνο τσάμπα (π.χ. θα την δύναμη/μεταμόρφωση του Sengoku έπρεπε να την δείξουν πιο αργά για μένα). :unlucky:

ΥΓ. Αν δεν είχαν filler-σκηνές και τελείωνε 2-3 λεπτά πιο νωρίς, ειλικρινά, θα το προτιμούσα. Μόνο το filler με την Boa ήταν ωραίο, αφού αυτά πάντα είναι σταθερή αξία. :lovulovu:
Posted Image

#2843 Guest-34395

Guest-34395

Anime Amateur

• Members
  • 111 posts

Posted 19 December 2010 - 12:42

Πολύ ωραίο το σημερινό επεισόδιο, με μία δόση συγκίνησης από τα flashback και την απελευθέρωση του Ace. Αν εξαιρέσουμε τα εκνευριστικά filler, τότε αξίζει τρελά και η σκηνή του πολέμου και το φόντο της οικογένειας του Luffy... Όπως είπε και ο Usopp MZ, θα ήθελα κι εγώ να δω την μεταμόρφωση του Sengoku πιο αργά αν όχι πιο μετά, γιατί ως Fleet Admiral θα έπρεπε να τα διαλύσει όλα! Αλλιώς περίμενα να κάνει την εμφάνισή του.

#2844 pollo91

pollo91

Anime Newbie

• Members
  • 44 posts

Posted 19 December 2010 - 13:32

στο ανιμε πάντως οι σκηνές με mr2 και mr3 είναι πραγματικά για πολύ :respect: [ RESPECT]

#2845 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 19 December 2010 - 16:59

Παιδες δεν ξερω τι λετε για τα Fillers αλλα αυτα τα flashbacks garp-ace-luffy ειναι απ τ'αγαπημενα μου σε ολη την σειρα... Επισης αν δεν βαζαν λιγο flashbakc-drama πως θα δινανε εμφαση στο οτι σταματησε ο Garp γτ θυμηθηκε τις ωραιες στιγμες?
Anyway καλο επεισοδειο...

2bbd14fc.jpg

#2846 Zem@c

Zem@c

• Members
  • 2,009 posts

Posted 19 December 2010 - 17:20

one piece 481 preview

[media]http://www.youtube.com/watch?v=xX69CiBQIwE[/media]

#2847 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 19 December 2010 - 17:25

ναι τα flashbacks με luffy και garp ήταν πολύ πετυχημένα. Γενικά το επεισόδιο το θεωρώ γεμάτο απ'ολες τις απόψεις αλλά το σχέδιο ήταν...:puke: Αυτό με τη γέφυρα όπως είπε ο usopp mz και η επίθεση που έφαγε ο whitebeard απ'τον kizaru ήταν ότι χειρότερο. Αλλά γενικά ως επεισόδιο με κάλυψε με το παραπάνω.

2po6sfa_jpg.gif

#2848 Zem@c

Zem@c

• Members
  • 2,009 posts

Posted 19 December 2010 - 17:43

εγω συμφωνω με τα παραπανω ..αλλα θεωρω οτι ισχυουν για τα πρωτα 12' /// τα τελευταια 8' ηταν τοσο επικα που απλα με κανουν να μην σκεφτομαι καν τα πρωτα 12'!!!!!!!!!!

#2849 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 19 December 2010 - 17:55

Ενταξει σιγουρα ειναι σπαστικα αυτα τα δύο αλλα αυτό με το ατέρμονο τρέξιμο ειναι χαρακτηριστικο των ανιμε γεια να δωσουν και καλα ένταση, και η φαση με τον WB μια να ειναι ντουβαρι και μια να τρωει τις πιο άκυρες επιθεσεις εχει ηδη γινει 200 φορες και το αποδιδουν γενικά στα γηρατεια. Οπότε αν και δε θα με χαλαγε να ελειπαν, λιγο πολυ τα χω πια συνηθισει.

Νομιζω οτι το πιο "προχω" gag σημερα ηταν να μιλαει η χανκοκου και εμεις να βλεπουμε δυο βυζομπαλα. :P
την εχουν ξεσκισει την κακομοιρα στο δουλεμα σε αυτον τον πολεμο. μεχρι κι ο μπαγκυ πιο σοβαρος δειχνει συνολικα.

stasou%2520mygdala.jpg

#2850 johntheo95

johntheo95

Anime Fan

• Members
  • 233 posts
  • LocationThessaloniki

Posted 19 December 2010 - 17:59

και μενα μου αρεσε το επεισοδειο δεν ξαναλεω τα προαναφετρεντα με καλυψαν πληρως.
Αυτο με τον mister3 δεν το περιμενα,αν και ναι καποια σημεια τη πολυ fail,ο wb νομιζω την αφαγε στην καρδια ή μου φανηκε:hmmm:,το αλλο με την Boa που μιλουσε για τον Garb ειχε πολυ πλακα,ειδικα οι στρατιωτες ειχαν μεινει μ@λ@κες με το που τους ειπε μην πειραζεις τον παππου μου:hihi2:οι φατσες τους στο τελος αφου τους εξηγισε ηταν ολα τα λεφτα :hahaha:
Μονο εμενα η δυναμη του Sengoku μου φανηκε λιγο fail???
Spoiler:

PS Sengokus` afro FTW:hihi2:
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Posted Image