Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

One Piece latest episode discussion [Επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
5368 replies to this topic

#2176 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 07 April 2010 - 22:51

Σιγουρα θα υπαρχουν κ τα ενοχλητικα φιλλερ του buggy/mr3 !

Ενοχλητικα? εγω πιστευω πως ειναι το κερασακι στην τουρτα...:hihi2:

2bbd14fc.jpg

#2177 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,161 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 07 April 2010 - 23:35

Ενοχλητικα? εγω πιστευω πως ειναι το κερασακι στην τουρτα...:hihi2:

Ειναι καπως σπαστικο παντος....μας εχει πριξει ειδη με τον buggy xD και δεν εχουν φτασει ακομα στα κενρικα :sigh2: (ολα τα τελευτεα επ. το 1/4 τους ειναι τι κανει ο mr.3 kio buggy...νταχι...υποφερανε το χερουμε....αλα τοσο πολυ να τους διχνει? XD.....το βλεπω εγω στο μεγαλο χαμο να μας διχνουν οτι να νε σε πολλα σημεια..hmf...:kakaka:
フカフカ

#2178 Bartimew tigg

Bartimew tigg

Σωσίπατρος

• Members
  • 98 posts

Posted 08 April 2010 - 09:10

Ειναι καπως σπαστικο παντος....μας εχει πριξει ειδη με τον buggy xD και δεν εχουν φτασει ακομα στα κενρικα :sigh2: (ολα τα τελευτεα επ. το 1/4 τους ειναι τι κανει ο mr.3 kio buggy...νταχι...υποφερανε το χερουμε....αλα τοσο πολυ να τους διχνει? XD.....το βλεπω εγω στο μεγαλο χαμο να μας διχνουν οτι να νε σε πολλα σημεια..hmf...:kakaka:

ναι στο μεγαλο χαμο θα πεταγεται απο καμια φορα ο buggy να κανει τα δικα του αλλα εκτος του οτι μου αρεσουν και δεν τα θεωρω σπαστικα , τετοια εχει και στο μανγα, δεν μπορεις να τον αποφυγεις:kakaka:

#2179 Daz

Daz

私は新幹線になりたい

• Members
  • 771 posts

Posted 08 April 2010 - 18:22

σε ολα τα τελευταια επισοδεια εχει filler με τον κλοουν... στο τελευταιο ειχε και recap των filler... δηλαδη filler του filler... αν και τυπικα το filler αφου παιχτηκε εγινε canon :facepalm:

Posted Image
Posted Image

ALSO i survived the new forum change thing... we need a new tag.

#2180 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,161 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 10 April 2010 - 11:31

ναι στο μεγαλο χαμο θα πεταγεται απο καμια φορα ο buggy να κανει τα δικα του αλλα εκτος του οτι μου αρεσουν και δεν τα θεωρω σπαστικα , τετοια εχει και στο μανγα, δεν μπορεις να τον αποφυγεις:kakaka:

Ναι...οντος.....:beaten:
フカフカ

#2181 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 10 April 2010 - 14:28

To 446 βγαινει αυριο παντως κατα το μεσημερακι.

Tiger-stock-blog-header.jpg

#2182 Bartimew tigg

Bartimew tigg

Σωσίπατρος

• Members
  • 98 posts

Posted 11 April 2010 - 08:13

http://www.watch-onepiece.com/watch/604-One_Piece_Episode_446_English_Subbed/
για οσους θελουν να το δουν online το καινουργιο βγηκε

#2183 jetpilot

jetpilot

Anime Amateur

• Members
  • 119 posts

Posted 11 April 2010 - 10:21

Πολυ ωραιο το episode !

Οι επιθεσεις αρεσαν πολυ, λεπτομερεια, ποιοτητα, ολα ομορφα.
Φιλερς κλασσικα νταξει. Το ειδα με ευχαριστηση !

Highlight τα τελευταια δευτερολεπτα με την επιθεση.

#2184 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2,009 posts

Posted 11 April 2010 - 12:24

Πολυ ωραιο το episode !

Οι επιθεσεις αρεσαν πολυ, λεπτομερεια, ποιοτητα, ολα ομορφα.
Φιλερς κλασσικα νταξει. Το ειδα με ευχαριστηση !

Highlight τα τελευταια δευτερολεπτα με την επιθεση.

συμφωνω///πολυ ωραιο επεισοδιο////βεβαια παλι βαλανε μπαγκι και πολλες "αναμνησεις απο παλια επεισοδια"...αλλα το τελος ηταν πολυ ωραιο...καλμια σχεση με τα προηγουμενα...
επησεις τα εσπασε στισ σκηνες που δειχνει τον μαυρο να κατεβαινει χρησιμοποιωντας την ιδιοτητα του

cool:kill4u:

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#2185 ThePirateHunter

ThePirateHunter

Anime Fan

• Members
  • 273 posts

Posted 11 April 2010 - 12:33

Εγω δεν καταλαβα γιατι πηγε ο ΒΒ στο Impel Down.Αφου εγινε warlord τι εχει να κερδισει απο τον Luffy;Στο επομενο επεισοδιο θελω να δω ποιος θα τον σωσει απο τον ΒΒ.Με δεδομενο οτι δεν ξερει να χρησιμοποιει το haki(τελικα οι Αμαζονες δεν του εδειξαν πως) δεν εχει ελπιδα εναντια σε logia.

#2186 Pirate King

Pirate King

Anime Freak

• Members
  • 429 posts

Posted 11 April 2010 - 12:56

Εγω δεν καταλαβα γιατι πηγε ο ΒΒ στο Impel Down.Αφου εγινε warlord τι εχει να κερδισει απο τον Luffy;Στο επομενο επεισοδιο θελω να δω ποιος θα τον σωσει απο τον ΒΒ.Με δεδομενο οτι δεν ξερει να χρησιμοποιει το haki(τελικα οι Αμαζονες δεν του εδειξαν πως) δεν εχει ελπιδα εναντια σε logia.

Spoiler:

#2187 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 11 April 2010 - 13:03

Αφού ο BB δεν είναι invulnerable logia σαν τα άλλα το είπε ο ίδιος στην μάχη με τον Ace. Πάντως το κατούρημα του Buggy ήταν όλα τα λεφτα.

Edited by Nighteyes, 12 April 2010 - 08:15.
edit reversed

Posted Image

#2188 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 11 April 2010 - 15:18

Spoiler:

το οτι νικησε αυτους τους 2 logia δεν σημαινει οτι μπορεις να νικησει κι αλλους.. ηταν τυχερος σε αυτους τους δυο..στην μια μαχη χρησιμοποιησε το αιμα για να νικησει και στον ενελ ηταν λογω του φρουτου του..επειδη ειναι λαστιχο...

Εγω δεν καταλαβα γιατι πηγε ο ΒΒ στο Impel Down.Αφου εγινε warlord τι εχει να κερδισει απο τον Luffy;

Edited by Nighteyes, 11 April 2010 - 23:12.
manga spoiler removed

2bbd14fc.jpg

#2189 Daz

Daz

私は新幹線になりたい

• Members
  • 771 posts

Posted 11 April 2010 - 20:14

αθλιο το νεο επισοδειο

κακης ποιοτητας animation, vice-warden filler, buggy filler, γενικοτερα το σκοτωσανε.

ελπιζω να το κανουν αυτο διοτι ξεπετανε τα επισοδεια Impel Down και φτιαχνουν απο τωρα τα επομενα που θελουν πολυ δουλεια

αλλιως θελουν ξυλο <_<

Posted Image
Posted Image

ALSO i survived the new forum change thing... we need a new tag.

#2190 jetpilot

jetpilot

Anime Amateur

• Members
  • 119 posts

Posted 11 April 2010 - 22:06

Εγω δεν καταλαβα γιατι πηγε ο ΒΒ στο Impel Down.

το οτι νικησε αυτους τους 2 logia δεν σημαινει οτι μπορεις να νικησει κι αλλους.. ηταν τυχερος σε αυτους τους δυο..

Στο OP, η "τυχη" παιζει καταλυτικο ρολο. Δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα.
Αν εξαιρεσεις αυτον τον παραγοντα, you name it, ειναι σαν να αφαιρεις το καπελο απο τον luffy.

Edited by Nighteyes, 11 April 2010 - 23:12.
manga spoiler removed