όχι..Μονο εμενα η δυναμη του Sengoku μου φανηκε λιγο fail???
Πάντως φάση είχε και το γέλιο του luffy όταν είπε στον garp ότι θα γίνει ο pirate king.
Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2010 - 18:09
όχι..Μονο εμενα η δυναμη του Sengoku μου φανηκε λιγο fail???
Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2010 - 19:18
Είναι καπως περιεργη..δηλαδή εγω νόμιζα οτι ειχε φρουτο που γινοταν χρυσος αλλαΜονο εμενα η δυναμη του Sengoku μου φανηκε λιγο fail???
Spoiler:

Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2010 - 20:13
και μενα μου αρεσε το επεισοδειο δεν ξαναλεω τα προαναφετρεντα με καλυψαν πληρως.
Αυτο με τον mister3 δεν το περιμενα,αν και ναι καποια σημεια τη πολυ fail,ο wb νομιζω την αφαγε στην καρδια ή μου φανηκε,το αλλο με την Boa που μιλουσε για τον Garb ειχε πολυ πλακα,ειδικα οι στρατιωτες ειχαν μεινει μ@λ@κες με το που τους ειπε μην πειραζεις τον παππου μου
οι φατσες τους στο τελος αφου τους εξηγισε ηταν ολα τα λεφτα
Μονο εμενα η δυναμη του Sengoku μου φανηκε λιγο fail???Spoiler:
PS Sengokus` afro FTW:hihi2:

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."
Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2010 - 21:05
Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2010 - 21:07
στο ανιμε πάντως οι σκηνές με mr2 και mr3 είναι πραγματικά για πολύ
[ RESPECT]
Νομιζω οτι το πιο "προχω" gag σημερα ηταν να μιλαει η χανκοκου και εμεις να βλεπουμε δυο βυζομπαλα.
Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2010 - 21:20

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."
Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2010 - 21:56
Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2010 - 22:20
παντως κατι αλλο πο θεωρω fail για το μανγκα ειναι οτι δεν ειπε κανεις οτι ο σενγκοκου ηταν απο χρυσαφι...ΚΑΝΕΙΣ?...που να το φανταστουμε εμεις!?????παλι καλα π το ειδαμε στο ανιμε

ALSO i survived the new forum change thing... we need a new tag.
Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2010 - 22:49
Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2010 - 23:20
Ξέρει κανείς αν θα βγει επεισόδιο την επόμενη εβδομάδα ;
Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2010 - 00:37
o sengoku δεν ειναι απο χρυσαφι. το DF του εχει να κανει με τον Βουδα η κατι τετοιο. βασικα του δινει την δυνατοτητα να γινεται γιγαντας.
.

Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2010 - 00:58
Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2010 - 01:00
Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2010 - 01:16
Τα περισσοτερα αγαλματα του Βουδα χρυσα δεν ειναι?
Ετσι κι αυτος...

Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2010 - 10:50