Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

One Piece latest episode discussion [Επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
5368 replies to this topic

#2851 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 19 December 2010 - 18:09

Μονο εμενα η δυναμη του Sengoku μου φανηκε λιγο fail???

όχι..
Πάντως φάση είχε και το γέλιο του luffy όταν είπε στον garp ότι θα γίνει ο pirate king.

2po6sfa_jpg.gif

#2852 sirQuackly

sirQuackly

Ανεμιστήρας

• Members
  • 99 posts

Posted 19 December 2010 - 19:18

Spoiler:

Είναι καπως περιεργη..δηλαδή εγω νόμιζα οτι ειχε φρουτο που γινοταν χρυσος αλλα
ο οda εχει δηλωσει οτι το ονομα του φρουτου του ειναι
(το παρακατω για αποφυγη παρεξηγησεων δεν ειναι μανγκα σποιλερ-το χε αποκαλυψει ο oda σε question corner-)
Spoiler:

Το σχέδιο είχε πολλές σκιάσεις και καμια φορα ηταν υπερβολικό..Ομολογουμένως η σκηνή που ελευθερώθηκε ο ace δεν με ικανοποιησε οσο στο μανγκα αλλα οταν εδειξε το φλεγομενο σημα του wb,ανατριχιασα.

Τα μινι φιλλερς παντως δεν ηταν κακα.Δηλαδή το παρελθον του luffy με τον garp τα σπασε.
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image

#2853 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2,009 posts

Posted 19 December 2010 - 20:13

και μενα μου αρεσε το επεισοδειο δεν ξαναλεω τα προαναφετρεντα με καλυψαν πληρως.
Αυτο με τον mister3 δεν το περιμενα,αν και ναι καποια σημεια τη πολυ fail,ο wb νομιζω την αφαγε στην καρδια ή μου φανηκε:hmmm:,το αλλο με την Boa που μιλουσε για τον Garb ειχε πολυ πλακα,ειδικα οι στρατιωτες ειχαν μεινει μ@λ@κες με το που τους ειπε μην πειραζεις τον παππου μου:hihi2:οι φατσες τους στο τελος αφου τους εξηγισε ηταν ολα τα λεφτα :hahaha:

Spoiler:

PS Sengokus` afro FTW:hihi2:

για να ειναι fleet admiral..το τελευταιο πραγμα π ειναι η δυναμη του ειναι fail.....
πρεπει να σχετιζεται με πολυ μεγαλη δυναμη (μυϊκη εννοω)

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#2854 Gol D Asos

Gol D Asos

End Of An Era

• Members
  • 35 posts

Posted 19 December 2010 - 21:05

απιστευτο επισοδειο!! ανατριχιασα λιγο.....καιρο ειχαμε να δουμε τοσο καλο επισοδειο....αντε και ι συνεχεια ετσι....
Posted Image

#2855 Guest-34395

Guest-34395

Anime Amateur

• Members
  • 111 posts

Posted 19 December 2010 - 21:07

στο ανιμε πάντως οι σκηνές με mr2 και mr3 είναι πραγματικά για πολύ :respect: [ RESPECT]

Κι εγώ αυτό σκεφτόμουν... Ήταν όλα τα λεφτά τα παλικάρια! Από το Impel Down μέχρι και τα Navy HQ εξηγήθηκαν πολύ καλά :riiight:

Νομιζω οτι το πιο "προχω" gag σημερα ηταν να μιλαει η χανκοκου και εμεις να βλεπουμε δυο βυζομπαλα. :P

Hahaha I lol'd hard xD

#2856 Zem@c

Zem@c

• Members
  • 2,009 posts

Posted 19 December 2010 - 21:20

παντως κατι αλλο πο θεωρω fail για το μανγκα ειναι οτι δεν ειπε κανεις οτι ο σενγκοκου ηταν απο χρυσαφι...ΚΑΝΕΙΣ?...που να το φανταστουμε εμεις!?????παλι καλα π το ειδαμε στο ανιμε

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#2857 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 19 December 2010 - 21:56

χμμμ ο σενγκοκου ειναι που θα την σκαπουλαρει νωρις ...ολοι θελουν απο ενα κομματι του!
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#2858 Daz

Daz

私は新幹線になりたい

• Members
  • 771 posts

Posted 19 December 2010 - 22:20

παντως κατι αλλο πο θεωρω fail για το μανγκα ειναι οτι δεν ειπε κανεις οτι ο σενγκοκου ηταν απο χρυσαφι...ΚΑΝΕΙΣ?...που να το φανταστουμε εμεις!?????παλι καλα π το ειδαμε στο ανιμε

o sengoku δεν ειναι απο χρυσαφι. το DF του εχει να κανει με τον Βουδα η κατι τετοιο. βασικα του δινει την δυνατοτητα να γινεται γιγαντας.

η χανκοκ εσκισε παλι :3

τα flashbacks και το αργο pacing παραμενουν ενοχλητικα, αλλα πλεον τα εχω συνιθησει

η σκηνη με τον γκαρπ πολυ καλη, ακριβως οπως στο μανγκα, αλλα εδω καταλαβα τι ακριβως εγινε πολυ καλυτερα.

στο τελος ημουν πολυ worked up, μου αρεσε το σχεδιο του WB με τις φλογες, αλλα νομιζω οτι η σκηνη θα μπορουσε να ειχε γινει καλυτερα. οχι οτι ηταν αλλιως στο μανγκα. αλλα μιας και εδω ειναι ανιμε και οσο να'ναι μπορουν να κανουν με τον ηχο και το χρωμα περισσοτερα πραγματα απο οτι μπορει να κανει η ζωγραφια ηλπιζα οτι θα βλεπαμε κατι πιο εντυπωσιακο.

Posted Image
Posted Image

ALSO i survived the new forum change thing... we need a new tag.

#2859 Ryuji

Ryuji

• Members
  • 181 posts

Posted 19 December 2010 - 22:49

Το επεισόδιο επιτέλους μας αποζημίωσε, περιμέναμε αρκετά αλλά χαλάλι! Επικούρα που έφτασε σε επίπεδα CP9 and more.

Ξέρει κανείς αν θα βγει επεισόδιο την επόμενη εβδομάδα ;
Posted Image

#2860 Guest-34395

Guest-34395

Anime Amateur

• Members
  • 111 posts

Posted 19 December 2010 - 23:20

Ξέρει κανείς αν θα βγει επεισόδιο την επόμενη εβδομάδα ;

- Release Date: Sunday, Dec 26th, 2010 @ 6:00PM – 7:00PM (Pacific Standard Time)

#2861 Zem@c

Zem@c

• Members
  • 2,009 posts

Posted 20 December 2010 - 00:37

o sengoku δεν ειναι απο χρυσαφι. το DF του εχει να κανει με τον Βουδα η κατι τετοιο. βασικα του δινει την δυνατοτητα να γινεται γιγαντας.

.

δνειπα οτι το DF του ειναι το χρυσαφι.. ειπα οτι γινεται γιγαντας....στο μανγκα φαινεται μαυρος....και πολλοι λεγενε μηπως ηταν απο καϊρουσεκι.... εγω προσωπικα ειχα καταληξει στο οτι ηταν απλα ντουκι και ηταν μαρος λογω σκιας ή κατι τετοιο....δν μου πηγε το μυαλο οτι ηταν μεταλλο...και τουλαχιστον θα μπορουσε να πει καποιος απο κατω "κοιταξτε!ειναι πηρε την μορφη ενος βουδα απο χρυσαφι!" ή κατι παροιμοιο γιατι οπως και να το κανουμε αλλο να ηταν απλα γιγαντας και αλλο να ειανι γιγαντας απο μεταλλο (δν κολλαω στο χρυσο...λεω οτι δν εγινε καποιο σχολιο για την συσταση του σενγκοκου/και απο την στιγμη που ηταν απο χρυσαφι θα επρεπε τουλαχιστον να γινει καποιο σχολιο....ή να φανει στο σχεδιο οτι αστραφτει . οπως πολυ σωστα το εδειξαν στο ανιμε)

#2862 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 20 December 2010 - 00:58

Τα περισσοτερα αγαλματα του Βουδα χρυσα δεν ειναι?
Ετσι κι αυτος...

2bbd14fc.jpg

#2863 Libertad

Libertad

Lost...στον κόσμο μου..!!

• Members
  • 30 posts

Posted 20 December 2010 - 01:00

Απίστευτο το επεισόδιο... Ο Ace στο τέλος σε κάνει να ανατριχιάζεις... Τα flashback πρώτη φορά δεν με έκαναν να βαρεθώ.. Και η σκηνή με τον Garp ήταν πολύ δυνατή..στο manga έχω μείνει πολύ πίσω και δεν πίστευα ότι θα εξελιχθεί έτσι...
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#2864 Zem@c

Zem@c

• Members
  • 2,009 posts

Posted 20 December 2010 - 01:16

Τα περισσοτερα αγαλματα του Βουδα χρυσα δεν ειναι?
Ετσι κι αυτος...

για την ακριβεια ειναι ξυλο βαμενο χρυσο/ τεσπα. εγω το θεωρω χοντρο λαθος.τελος.:wis:

#2865 Nikos21

Nikos21

Soul King

• Members
  • 616 posts

Posted 20 December 2010 - 10:50

ωραιο επισοδειο (αν και αρχικα ξενερωσα με τα φιλερ του στυλ "ω δειτε εκει ο γκαρπ στεκεται εμποδιο στον λουφη!") και μ αρεσε πολυ το σημειο της απελευθερωσης που εμφανιστηκε το σημα του wb στις φλογες...αλλα επαναδιατυπωνεται η ιδια απορια που ειχε διατυπωθει στο ιδιο σημειο στο μανγκα...ο κιζαρου γτ σημαδεψε το κλειδι και οχι κανενα κεφαλι ας πουμε να τελειωνει το θεμα?