Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
One Piece latest episode discussion [Επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]
Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2010 - 18:04
Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2010 - 22:35
Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2010 - 23:12
σε λίγα επεισόδια θα παρακαλάς να μην (είχε)τελειώσει αυτό το arc.
Το ξέρω απλά έχω πολλές απαιτήσεις από το One Piece και τον Oda! Είναι πολύ καλό anime για να μας κουράζει τόσο πολύ :/
Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2010 - 02:06
Το ξέρω απλά έχω πολλές απαιτήσεις από το One Piece και τον Oda! Είναι πολύ καλό anime για να μας κουράζει τόσο πολύ :/
φιλε το αναλυεις υπερβολικα πολυ.....ασε να περασουν λιγα επεισοδια και θα δεις πως ξετυλιγεται η ιστορια, αν παλι δν αντεχεις..αρχισε το μανγκα. τα πραγματα ειναι απλα....κανονικα απαγορευεται να συζηταμε εδω για το μανγκα για αυτο τις πληροφοριες που ζητησες τις εχω βαλει σε σποιλερ ταγκ

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."
Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2010 - 18:42
Διαβάζετε τα Posts υπό την προϋπόθεση πως είστε up-to-date στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς. Μπορείτε να μιλάτε χωρίς να χρησιμοποιείτε το spoiler tag, αρκεί να μην αναφέρεστε καθόλου στο manga, ακόμα και μέσα σε spoiler tag.
Kάποια post σβήστηκαν.
Μόνο για το anime συζητάμε εδώ παίδες. Κάντε σαν να μην υπάρχει το Manga.
Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2010 - 09:07
480 "The Path they Each Chose - Luffy vs. Garp!"
"Sorezore no Eranda Michi - Rufi vs Gāpu!" (それぞれの選んだ道 ルフィVSガープ!) December 19, 2010
481 {ο τιτλος ειναι σποιλερ)
(エース救出! 白ひげ最後の船長命令!) December 26, 2010
480 preview
[media]http://www.youtube.com/watch?v=a2CKxC0nRkE[/media]
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zem@c: 13 Δεκέμβριος 2010 - 13:44

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."
Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2010 - 12:13
Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2010 - 14:06
Αντε τώρα lyffy vs garp...
Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2010 - 18:42
Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2010 - 00:18
Οπότε από το επεισόδιο κρατάω το ότι η χρήση των soundtracks βοήθησε πολύ για να προσδώσει την απαιτούμενη χροιά σε κάθε κομμάτι που συνόδευε, ο Whitebeard κάπως ξέφυγε λίγο από το loser-style που του είχε κολλήσει το anime, ενώ η συνεργασία των πειρατών για να πετύχουν τον σκοπό τους και να σώσουν τον Ace μ' άρεσε τρελά...!
Άντε ένα Luffy vs. Garp στο επόμενο, και με το καλό να ελευθερωθεί ο Ace μας.
Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2010 - 23:40
το μισο ειναι τυχαιοι χαρακτηρες που κοιτανε εντυπωσιασμενοι/τρομαγμενοι, και το αλλο μισο ειναι ατακες χωρις νοημα και filler. καπου χωνουν και λιγο cannon.
οχι αλλο καρβουνο

ALSO i survived the new forum change thing... we need a new tag.
Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2010 - 23:58

Καταχωρήθηκε 16 Δεκέμβριος 2010 - 00:12
κοίτα, είναι λίγο διαφορετικό arc απ'τα προηγούμενα. Τα άλλα ήταν τα κλασσικά που είχε το κάθε μέλος τον αντίπαλό του. Τώρα είναι πόλεμος! Τα πρόσωπα είναι περισσότερα και οι μάχες πολύ μικρότερες σε διάρκεια και με όχι ουσιαστικό αποτέλεσμα.
Όμως το να βλέπεις τόσους δυνατούς χαρακτήρες(είτε πειρατές είτε του ναυτικού) με ποικιλία ικανοτήτων μόνο αυτό γεμίζει ένα επεισόδιο. Συν το ότι οι μαζικές καταστροφές δίνουν έναν άλλο τόνο π.χ αυτό που έκανε ο akainu με τις λάβες που εκτόξευε.
Επίσης ο luffy άσχετα αν είναι και πάλι ο πρωταγωνιστής έχει φάει το ξύλο της ζωής του που αυτό δίνει ένα παραπάνω ενδιαφέρον για τη συνέχεια από το να ήταν πάντα ο πιο δύνατος και να ήταν πάντα ο νικητής.
Καταχωρήθηκε 16 Δεκέμβριος 2010 - 00:28

ALSO i survived the new forum change thing... we need a new tag.