Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
One Piece latest episode discussion [Επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]
#2566
Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2010 - 14:22
Καθε βδομαδα διαλεγουν διαφορετικο για το επεισοδιο αναλογα με τα λεφτα που θελουν να διαθεσουν.
Οι κορυφαιοι ανιματορς του ανιμε ειναι 4: Takeo Ide, Kazuya Hisada, Masayuki Takagi, Masahiro Shimanuki.
Στο επομενο δηλαδη δεν θα εχουμε καλο ανιματορ.
Next time, use google >.>
#2567
Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2010 - 14:24
To μόνο καλό ηταν τα τελευταια 40 δευτερα που ερχεται ο Luffy με τη παρεα του ( οχι τους SH)
Kαι φυσικά η γκριματσα του Garp. Ολα τα αλλα με πολυ αφησανε αδιαφορο. Αντε λιγο το FB με ψιλοσυγκινησε, αλλά οχι οσο άλλα.
#2568
Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2010 - 16:54
Οχι δεν του πηρε την σκια του.. απλα δημιουργησε με σκια ενα ''σπαθι-σαυρα'' και τον καρφωσεωραίο το επεισόδιο. Πάλι όλη τη δουλειά την κάναν οι πειρατές. Δεν κατάλαβα όμως τι έκανε ο moria στον οαrs. Aν του πήρε τη σκιά του, τότε γιατί δεν εξαφανίστηκε?
On Topic :
Καλο επεισοδειο με αποκυρωφωμα το chibi-kawaii flashback και την εισοδο του Luffy.
#2569
Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2010 - 16:56
#2570
Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2010 - 17:03
A, τώρα κατάλαβα. Πάντως καμία σχέση το anime με το manga. Το anime είναι πιο ξεκάθαρο.Οχι δεν του πηρε την σκια του.. απλα δημιουργησε με σκια ενα ''σπαθι-σαυρα'' και τον καρφωσε
On Topic :
Καλο επεισοδειο με αποκυρωφωμα το chibi-kawaii flashback και την εισοδο του Luffy.
#2571
Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2010 - 17:05
#2572
Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2010 - 17:36
Οντως, υπάρχουν διαφορές.το ανιμε εχει γινει πολυ καρτουνιστικο στα τελευταια επεισοδια! προσπαθειτε να δειτε το 1 επεισοδιο και θα παθετε πλακα
#2573
Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2010 - 20:11
μαρεσε π στο τελος επεσε ο λουφι κ οι αλλοι απο τον ουρανο
ελπιζω να ψοφισει συντομα ο don flamengo γτ μασ εχει σπασει τα νευρα
#2574
Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2010 - 19:09
#2575
Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2010 - 19:37
#2576
Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2010 - 19:40
#2577
Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2010 - 19:17
Mια ατέρμονη και αέναη συζήτηση γύρω απο τη στροφή που πήρε το anime και γενικά όλες οι δουλείες εκεί στην ανατολή μετά το 2000.Είναι ζητημα προτίμησης (ο γράφων συντάσεται με την 90s πλευρά) και γούστου του καθενός.
Όλα τα πράματα εξελίσονται.(Και ο oda άμα τον μελετήσει κανείς θα αντιλιφθεί σημαντικές διαφορές στον τρόπο που σκιτσάρει).
Πάντως στο one piece έχει υπάρξει τραγικός βαθμός κακοτεχνίας και σε αυτό συμφωνούν σχεδόν όλοι.Ο Οdachi πάντως δεν έχει εκφράσει ποτέ κάτι αρνητικό,απο όσο ξέρω............................βαριά η τσέπη του αγαπητού eiichiro δλδ.
#2578
Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2010 - 19:57
Πάντως στο one piece έχει υπάρξει τραγικός βαθμός κακοτεχνίας και σε αυτό συμφωνούν σχεδόν όλοι.Ο Οdachi πάντως δεν έχει εκφράσει ποτέ κάτι αρνητικό,απο όσο ξέρω............................βαριά η τσέπη του αγαπητού eiichiro δλδ.
αφου οσο και να διαμαρτηρομαστε δεν σταματησε κανεις να το βλεπει,αρα τα λεφτα του τα παιρνει. γιατι να ενοχληθει??
#2579
Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2010 - 02:12
αφου οσο και να διαμαρτηρομαστε δεν σταματησε κανεις να το βλεπει,αρα τα λεφτα του τα παιρνει. γιατι να ενοχληθει??
Εγω εχω σταματησει παντως. Μονο μανγκα. Αλλα ετσι κι αλλιως δεν τα παιρνει απο μας τα λεφτα.
Το σκιτσο δεν ξερω ειναι ψιλοπεριεργο πια. Παλια μ'αρεσε περισσοτερο. Αλλα ναι γουστα ειναι αυτα.
Το περιεργο ειναι οτι μεσα στα κακοσχεδιασμενα επισοδεια, εσκαγε κι ενα με πολυ καλο σχεδιο. Οποτε τους κ@βλωνε μαλλον εκαναν καλη δουλεια.
#2580
Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2010 - 21:07



