Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

One Piece latest episode discussion [Επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
5368 replies to this topic

#2251 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 02 Μάιος 2010 - 15:46

Πλακα εχει παντως... πριν 2 μερες την βριζατε/με και τωρα την κανατε/με αγαλμα...βεβαια μ'αυτα που κανει λογικο...παντως η σκηνη πανω στην σανιδα με mr1 croco buggy τα εσπασε οπως και στο Manga...επικη η σταση των 3...

2bbd14fc.jpg

#2252 pollo91

pollo91

Anime Newbie

• Members
  • 44 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάιος 2010 - 20:39

Φανταστικό το νέο επισόδειο..επιτέλους δουλειά της προκοπής.
screencaps...

Spoiler:

Ηαλλο, να κανω μια ερητηση βρε παιδια,αυτην την ωραια ποιοτητα απο που...;;;

#2253 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 02 Μάιος 2010 - 20:59

Ηαλλο, να κανω μια ερητηση βρε παιδια,αυτην την ωραια ποιοτητα απο που...;;;

http://www.yibis.com/

Tiger-stock-blog-header.jpg

#2254 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2.009 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάιος 2010 - 21:25

Ε-Π-Ι-Τ-Ε-Λ-Ο-Υ-Σ ενα επεισοδιο που προσεγγιζει την τελειοτιτα 9/10! επιτελεους ενα ωραιο theme music στο τελευταιο λεπτο...χωρις πολλα fillers to επεισοδιο κτλ!.... γ@μισε!....
Αντε! εχουμε να δουμε την επομενη σεαζον σε σχεδον perfect animation (και γιατι οχι σε perfect κιολας?...εδω στα 3 τελυται επεισοδια εχει βελτιωθει η δουλεια τους κατα 250% )!!!!

υ.γ. το τελευατιο λεπτο μου θυμισε το επεισοδιο 300 ή 299 (δν θυμαμαι ακριβως) που ειχε κλεισει με λουφυ(gear 2nd) vs λουτσι !!!!!!!!!!!
:wooi2::awww:

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#2255 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 03 Μάιος 2010 - 13:03

Βγηκε και απο Yibis στα 720

http://www.anirena.com/viewtracker.php?action=download&id=35110

Tiger-stock-blog-header.jpg

#2256 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2010 - 22:53

Βγήκε το 0 http://www.megaupload.com/?d=77OIEKVP
Edit δεν είναι τόσο καλή η ποιότητα τελικά.............

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από D.Dragon: 06 Μάιος 2010 - 23:29

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2257 ansmc

ansmc

Εκτε mc

• Members
  • 7 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2010 - 23:08

Ειδα το 449 επισοδιο και παιδια εχω μια απορια εδω και καποια επεισοδια τωρα,πως γινεται ο crocodile να μην μπορει να χωσει τον mangellan,ενοω ο Mangellan τι θα του κανει θα του ριξει δηλτηριο αλλα οκ ο crocodile μπορει να γινει αμμος και να μην το νιωσει,και επισης πιστευω μπορει αμα πιασει τον Mangellan να τον στραγγιξει με τις ιδιοτητες του και να τον σκοτωσει.Αμα κανω λαθος πειτε μου σας παρακαλω γιατι πιστευω ακραδαντα μεχρι στιγμης οτι ο crocodile υφισταται μια υποβαθμιση.

#2258 D.Dragon

D.Dragon

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2010 - 00:52

Ο Crocodile ναι μεν υφίσταται μια υποβάθμιση λόγω της ήττας του από τον Luffy, αλλά θα έχανε από τον Magellan, επειδή έχει αδυναμία στις υγρές ουσίες καθως μπορούν να του προκαλέσουν damage πχ το αίμα στην μάχη με τον Luffy, επομένως και το δηλητήριο θα τον έβγαζε νοκ out.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2259 Bartimew tigg

Bartimew tigg

Σωσίπατρος

• Members
  • 98 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2010 - 07:43

καλη ποιοτητα το 450, δεν προσεξα τρανταχτα λαθη στο animation, απο μερια πλοκης μετριο επεισοδιο αφου αν και ειδαμε αρκετα μεγαλη εξελιξη στην ιστορια, λιγο χαζος ο τροπος που σωθηκαν στο τελος, προσωπικα δεν μου αρεσε

ενα λινκ για να το δειτε online http://www.watch-onepiece.com/watch/608-One_Piece_Episode_450_English_Subbed/

#2260 D.Dragon

D.Dragon

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2010 - 10:02

Η Gear 3rd σκηνή ήταν όλα τα λεφτά...αλλά και το φινάλε με τα φαλαινάκια ταιριάζει στο κλίμα του One Pece.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2261 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2010 - 10:03

και εμενα δεν μου αρεσε το επισοδειο ...

εγω βλεπω συνηθως στο animecrazy , και εκει μου αρεσει που πολλοι γινονται χρουμενοι για μια στιγμη ...
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#2262 ThePirateHunter

ThePirateHunter

Anime Fan

• Members
  • 273 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2010 - 11:39

O Jimbei συνεχιζει να με εκπλησει!Ο τροπος που σωθηκαν ηταν στο κλιμα του ΟΡ και δεν ξερω αν θα μπορουσουν να ξεφυγουν με αλλο τροπο.Οταν εχεις ενα πυργο απο θανατηφορο δηλητηριο απο πισω οι επιλογες σου ειναι περιορισμενες.

#2263 Bartimew tigg

Bartimew tigg

Σωσίπατρος

• Members
  • 98 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2010 - 13:12

O Jimbei συνεχιζει να με εκπλησει!Ο τροπος που σωθηκαν ηταν στο κλιμα του ΟΡ και δεν ξερω αν θα μπορουσουν να ξεφυγουν με αλλο τροπο.Οταν εχεις ενα πυργο απο θανατηφορο δηλητηριο απο πισω οι επιλογες σου ειναι περιορισμενες.

o jinbei θα μπορουσε να χρησιμοποιησει μια τεχνικη με νερο που θα εκανε το πλοιο να φτασει εκει ακριβως στην ωρα που επρεπε, αυτο θα το δεχομουνα με ευχαριστηση(και οταν διαβαζα το manga κατι τετοιο περιμενα), αλλα το να καλεσει φαλαινες για να ανεβουν οι αλλοι στις πλατες τους και να σωθουν μου φανηκε απλα ηλιθιο, και οσο και να ειναι στο κλιμα του op απλα δεν μου αρεσε....

#2264 D.Dragon

D.Dragon

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2010 - 14:31

Άλλο το πλοίο και άλλο η σχεδία κδεν έχει τέτοια δύναμη ο Jimbei για να σπρώχνει όλο το πλοίο

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Nighteyes: 09 Μάιος 2010 - 15:05
manga spoiler deleted

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2265 ThePirateHunter

ThePirateHunter

Anime Fan

• Members
  • 273 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2010 - 20:29

o jinbei θα μπορουσε να χρησιμοποιησει μια τεχνικη με νερο που θα εκανε το πλοιο να φτασει εκει ακριβως στην ωρα που επρεπε, αυτο θα το δεχομουνα με ευχαριστηση(και οταν διαβαζα το manga κατι τετοιο περιμενα), αλλα το να καλεσει φαλαινες για να ανεβουν οι αλλοι στις πλατες τους και να σωθουν μου φανηκε απλα ηλιθιο, και οσο και να ειναι στο κλιμα του op απλα δεν μου αρεσε....

Εστω ομως και να ειχε τη δυναμη να το φερει κοντα, θα ηταν σε αποσταση βολης απο τον Magellan.Μεχρι να επιβιβαστουν ολοι θα ειχε γεμισει το πλοιο με δηλητηριο.