Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Σεισμός στην Δυτική Ελλάδα

• Please log in to reply
46 replies to this topic

#31 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 08 June 2008 - 16:03

Aπό e-typos:
Spoiler:

Posted Image

#32 sofos

sofos

sodeska

• Members
  • 34 posts

Posted 08 June 2008 - 17:36

ρε παιδιαούτε εγω ενιωσα τιποτα, απ τις ειδησεις το ακουσα και μετα είδα το πολυελαιο να κουνιεται ακόμα!!

#33 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 posts

Posted 08 June 2008 - 17:46

Tι εκανες εκεινη την ωρα?:fromabove:

Posted ImagePosted Image

#34 Gaia

Gaia

マザーアース

• Members
  • 182 posts

Posted 08 June 2008 - 17:47

Πλακα ειχε

Οχι οταν κατευθυνεται προς το κεφαλι σου ενα απειλητικο βαζο............ ναι, μου ειχε πεσει κατακεφαλα παλια οταν ειχε γινει ενας αρκετα δυνατος σεισμουλης.

Και οσο για τον νεο σεισμο, δεν ενιωσα τιποτα.:nosey:

#35 the_second_child

the_second_child

way cooler than you.

• Members
  • 325 posts

Posted 08 June 2008 - 17:58

Dora i'm glad you're ok dude.

Κατα τ'άλλα χαμός έγινε, να δούμε τους μετασεισμούς τωρα.

Posted Image

#36 denCorg

denCorg

Anime Fan

• Members
  • 211 posts

Posted 08 June 2008 - 17:58

Πραγματικά πολύ δυνατός σεισμός... Δε μπορούσα να σταθώ όρθιος σε μια φάση και το χα πολύ πιθανό να με πλακώσουν τα ντουβάρια.
Τη νύχτα να δω που θα τη βγάλω (μεταξύ σοβαρού και αστείου το λέω αυτό αλλά δε ξέρω :P)
και οτι μερικοί δε το αισθανθήκανε δεν σημαίνει οτι δεν έγινε...just that

edit: δείτε και αυτό οι ενδιαφερόμενοι
Πανεπιστήμιο Ξ Ξ±Ο„ΟΟΞ½, ΑνακοινΟσεις
Go figure...
Posted Image

#37 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 08 June 2008 - 18:07

Πραγματικά πολύ δυνατός σεισμός... Δε μπορούσα να σταθώ όρθιος σε μια φάση και το χα πολύ πιθανό να με πλακώσουν τα ντουβάρια.
Τη νύχτα να δω που θα τη βγάλω (μεταξύ σοβαρού και αστείου το λέω αυτό αλλά δε ξέρω :P)

Εγω θυμαμαι το 99 που εμενα Ν. φιλαδελφεια( ο λογος που δεν μενω πια εκει) μπορω ομως να πω ομως οτι δεν τον φοβαμαι για τον ιδιο λογο που δεν φοβαμαι και το αεροπλανο:Δεν μπορεις να κανεις τιποτα.Οτι ειναι να γινει θα γινει.Τελος να εχετε εμπιστοσυνη στους αρχιτεκτονες:bath:

#38 the_second_child

the_second_child

way cooler than you.

• Members
  • 325 posts

Posted 08 June 2008 - 18:08

edit: δείτε και αυτό οι ενδιαφερόμενοι
Ξ*ανεπιστήμιο Ξ*Ξ±Ο„Ο�Ο�Ξ½, ΑνακοινΟ�σεις

Αν θες έλα σπιτι μου, έχω να φιλοξενήσω απόψε πολλούς in the same league as you. ^^

Πραγματικά ήταν huge, σα μεθυσμένη πήγαινα κάποια στιγμή. :/

Posted Image

#39 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 08 June 2008 - 18:22

Πάντως εγώ έχω ζήσει δύο πολύ μεγάλους σεισμούς, το 1995 στο Αίγιο (7.1 Ρίχτερ) και το 1999 στην Αθήνα (5.9 Ρίχτερ) και στους δύο έχουν χαθεί άτομα που ήξερα. Από τότε έμαθα να μην τους φοβάμαι. Ευτυχώς αυτός ο σεισμός δεν είχε δεν είχε παρά μόνο λίγα θύματα (κρίμα βέβαια για τον άνθρωπο που χάθηκε)!

#40 skyrios

skyrios

Anime Newbie

• Members
  • 59 posts

Posted 08 June 2008 - 22:10

ρε παιδιαούτε εγω ενιωσα τιποτα, απ τις ειδησεις το ακουσα και μετα είδα το πολυελαιο να κουνιεται ακόμα!!

:deadga6:

#41 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 09 June 2008 - 10:07

Πολύ καιρό είχα να ακούσω για σεισμό στην Ελλάδα που να έχει θυμα(τα) . Αν και λόγω της περιοχής όπου ζω ,η οποία βρίσκεται ανάμεσα σε δύο σεισμογενή ρήγματα ,οι σεισμοί μεγέθους 5~6 ρίχτερ είναι τουλάχιστον μηνιαίο φαινόμενο ,είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι ακόμα και να έχουν ληφθεί οι απαραίτητες προφυλάξεις μπορεί να συμβεί κάποιο δυτήχημα

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#42 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 10 June 2008 - 13:03

Το γνήσιο ρεπορτάζ βρίσκεται μόνο ΕΔΩ!

Βρισκόμουν στον τόπο του σεισμού (Γαστούνη Ηλείας, καμία 12αριά χιλιόμετρα από το επίκεντρο της Ανδραβίδας).

Βασικά, συνέβη μεσημεριάτικα και μου χάλασε τον ύπνο! Ήταν πάρα πολύ δυνατός (και μονο ενας πολύ δυνατός σεισμός μπορεί εμένα να με σηκώσει από το κρεβάτι μου), αλλά το πρωτοφανές και εντυπωσιακό, ήταν η διάρκεια του. Δε σταμάταγε, ρε! :stubborn:

Δεν τρόμαξα, μιας και οι σεισμοί δε με προγκάνε. Σας πληροφορώ, καθ ότι έκανα και επιτόπιο ρεπορτάζ, ότι η Ανδραβίδα δεν έχει παθει τίποτα! Η Αχαγιά την πληρωσε δυστυχώς τη νύφη και οι ανθρωποι που αναγκάζονταν εκεί να κατοικούν σε παμπάλαια σπίτια...

#43 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 10 June 2008 - 13:31

η παρουσία σου κ μόνο δημιουργεί σεισμούς Λία;

#44 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 10 June 2008 - 13:48

Ειδες θειο?Οπου πας εσυ βρεχει, και οπου παει η tomo κανει σεισμους...μην πατε πουθενα μαζι...ή αν πατε, ειδοποιηστε την ΕΜΑΚ να ειναι σε ετοιμοτητα...
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#45 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 10 June 2008 - 13:59

η παρουσία σου κ μόνο δημιουργεί σεισμούς Λία;

Ο πιθανότερος λόγος, αφορά μάλλον το...σόι μου!
Εγινε, επειδή αποφάσισε ο μεγάλος αδερφός μου να παντρεφτεί με θρησκευτικό γάμο την ίδια γυναίκα με την οποια ήταν ήδη παντρεμένος επι μια 15ετία με πολιτικό γάμο??

Ή ήταν η απάντηση της μητέρας Φυσης, στα φλέγωντα ερωτήματα μου περί της "τρεχουσας γκομενικής"-του ό,τι δηλαδή τελευταίως τρώω χλιαρές χυλόπιτες με οποιοδήποτε σκέυος (από κουταλάκι του φρούτου μέχρι chopsticks),
που θα μπορούσε να μεταφραστεί ως "είναι πιθανότερο να σ' εβρει σεισμός εκεί που πας να περάσεις ενα σαββατοκύριακό", καθ' ότι η γκαντεμιά σου χαρακτηρίζεται από μικρό εστιακό βάθος, δεν έχει παραθαλάσσιο επίκεντρο και συνοδευεται από μετασεισμούς"...???