Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Φιγουρες!!

• Please log in to reply
415 replies to this topic

#151 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 09 February 2009 - 01:26

Την έχω ήδη δει αυτήν τη φιγούρα. :congrats:

(Δεν θες να ξέρεις πόσο κοστίζει. :if:)

Speaking of Asuka figures, δες αυτήν και πάθε πλάκα.

Metamo. Figura Soryu Asuka Langley

:nbleed:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#152 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 09 February 2009 - 10:34

Εμένα μου φαίνονται αρκετά καλές και οι δυό φιγούρες!
Έτσι απο περιέργεια, πόσο κοστίζει η πρώτη (αν είναι απλησίαστη πείτε το με τρόπο μην πάθουμε τίποτα..)
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#153 rahxephon

rahxephon

"Hokuto stinken my ass!!!

• Members
  • 106 posts

Posted 09 February 2009 - 11:38

[quote name='sgouver']OY-A-OY...:kill4u::kill4u:

Aμα μπει κανας κλεφτης σπιτι σου θα κανει τρελη μπαζα !!:kill4u::kill4u:

Παντως αμα ερθουν δυσκολοι καιροι μπορεις χαλαρα να ανοιξεις κανα figure store!!

Οπως ειπαν τα παιδια πρεπει να φτιαξεις κι αλλα ραφια , εχεις τοσες ομορφες φιγουρες που κρυβονται !!

Υ.Γ.
Το διαστημοπλιο του captain Harlock:himitsu: ποσο πηγε αν επιτεπετε ??:hot:
χμ.......125 ευρω απο οτι θυμαμαι

#154 dimitorisu

dimitorisu

Three Days Grace fan

• Members
  • 102 posts

Posted 10 February 2009 - 16:24

Παιδια πηρε κανενας μια φιγουρα της Ναμι απο Χονγκ Κονγκ? Απλα θελω να ξερω την κατασταση της εαν μοιαζει με την αυθεντικη..... Ηδη τωρα περιμενω εναν Wesker :P

Κοιταξτε πωλητη που πυλαει παρομοιες αλλα ενας του εστειλε 4 αρνητικα. Τωρα δε καταλαβα γιατι. Αλλοι πηραν ιδιες φιγουρες κ δεν ειχαν προβλημα. Τωρα απο feedback τα βλεπω

Mon Monde eBay - realtoyseller2009
Resident Evil Cosplay- bhterror.web.fc2.com
Posted Image

#155 rahxephon

rahxephon

• Members
  • 106 posts

Posted 11 February 2009 - 11:18

Βασικα ο ιδιος του αφησε negative feedback αποκαλωντας τον απατεωνα.Κοιτα ο συγκεκριμενος πουλαει figures"gime a banana" οποτε δεν θα τον συνιστουσα.

#156 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 11 February 2009 - 11:37

Παρτε μια γευση απο την συλλογη μου
[media]http://www.youtube.com/watch?v=UFifma_nLsE&feature=channel_page[/media]
[media]http://www.youtube.com/watch?v=Fh-J84y_U0I[/media]

Are you Konata in disguise???

Μετα απο αυτο ντρεπομαι να δειξω την δικια μου συλλογη.. Μιλαμε οτι μας αφησες ολους πολυ πισω..

Μονο μια παρακληση.. Την φιγουρα με τον λυκο απο το Mononoke Hime ποσο και απο που την πηρες? Και αν μπορεις ποσταρε high-res φωτογραφιες της .

Να πω και ενα αυτονοητο? Παιδια αυτο το thead ειναι για να παρουσιαζουμε καινουργιες η δυσευρετες φιγουρες που κυκλοφορουνε στην αγορα. Οχι τις δικες μας συλλογες. Για αυτο υπαρχει το Poser's Thread στο Off Topic. Ας μετακομισει καποιος mod τα posts που ταιριαζουν περισσοτερο εκει.
Posted Image

#157 dimitorisu

dimitorisu

Three Days Grace fan

• Members
  • 102 posts

Posted 11 February 2009 - 16:46

λολ κ τι εγινε εδω δειχνουνε οι αλλοι τις φιγουρες που εχουνε κ ετσι βλεπουμε κ εμεις οι αλλοι τι εχουνε κ εαν μας αρεσει καμια φιγουρα που εχουνε ψαχνουμε να την αγορασουμε κ εμεις λολ Εμενα δε μ ενοχλει εαν δειχνουν την συλλογη τους αντιθετως μ'αρεσει

Ειμαστε φιγουροσυλλεκτες κ ανταλλαζουμε αποψεις λολ:drink:

right? ;)
Posted Image

#158 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 posts

Posted 11 February 2009 - 16:56

λολ κ τι εγινε εδω δειχνουνε οι αλλοι τις φιγουρες που εχουνε κ ετσι βλεπουμε κ εμεις οι αλλοι τι εχουνε κ εαν μας αρεσει καμια φιγουρα που εχουνε ψαχνουμε να την αγορασουμε κ εμεις λολ Εμενα δε μ ενοχλει εαν δειχνουν την συλλογη τους αντιθετως μ'αρεσει

Ειμαστε φιγουροσυλλεκτες κ ανταλλαζουμε αποψεις λολ:drink:

right? ;)

right απλα να ανταλασοντε εκει που τους αρμοζει...Ποζερια:hahaha:
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:

#159 dimitorisu

dimitorisu

Three Days Grace fan

• Members
  • 102 posts

Posted 12 February 2009 - 00:44

lol btw αυτη η φιγουρα παντως μιλαμε για πολυ σπανια... Την πουλανε φθηνα αλλα δε βρισκω κανεναν να τη πουλαει...

Posted Image

Κ εαν βρω σε τρελες τιμες. Απο το παραπανω μου ζηταγανε 30 Ευρω + 30 για αποστολη. η Ρεμπεκα ειχε 80+ 20 κ ειναι η πιο σπανια. Οχι κ 60 Ευρω τωρα για τον Tyrant ελεος.

Δε το περιμενα παντως... Τοτε που ημουν μικρος δε μπορουσα να τις αγορασω κ ηταν κανονικες τιμες στα 15 Ευρω (αλλα μιλαμε για μεγαλες φιγουρες) κ τωρα γινεται χαμος.
Το ξερω οτι τετοιο τερς ποιος το θελει στη συλλογη του αλλα με την συλλογη Resident που εχω κ τ καλυτερα μου τερατα δε πρεπει να λοιπουν λολ
Posted Image

#160 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 12 February 2009 - 02:22

Να πω και ενα αυτονοητο? Παιδια αυτο το thead ειναι για να παρουσιαζουμε καινουργιες η δυσευρετες φιγουρες που κυκλοφορουνε στην αγορα.

You asked for it.(ακολουθούν πάρα πολλές εικόνες)

Spoiler: Viletta Nu

Spoiler: Eve

Spoiler: Nagato Yuki

Spoiler: Nagi και Zange-chan

Spoiler: Kokonoe Rin 1/4

Spoiler: Kaori Kanzaki

Spoiler: Kanu Unchou

Spoiler: Konata Izumi 1/4

Πιστεύω αυτές είναι αρκετές:knock-knock:
Έχω και άλλες αλλά βαριέμαι να τις ανεβάσω + το ότι πολλές είναι ακατάλληλες:hehehe:

Μερικές πάντως από τις παραπάνω είναι πραγματικά διαμάντια και σκεφτόμουν να τις πάρω αλλά παραείναι πολλά τα λεφτά και λυπάμαι να δώσω τόσα:emptyonexg1:

Posted Image

#161 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 12 February 2009 - 02:54

αυτη τη Viletta, εγω θα την παρω... δεν θα μου ξεφυγει

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#162 rahxephon

rahxephon

• Members
  • 106 posts

Posted 12 February 2009 - 10:51

Are you Konata in disguise???

Μετα απο αυτο ντρεπομαι να δειξω την δικια μου συλλογη.. Μιλαμε οτι μας αφησες ολους πολυ πισω..

Μονο μια παρακληση.. Την φιγουρα με τον λυκο απο το Mononoke Hime ποσο και απο που την πηρες? Και αν μπορεις ποσταρε high-res φωτογραφιες της .

Να πω και ενα αυτονοητο? Παιδια αυτο το thead ειναι για να παρουσιαζουμε καινουργιες η δυσευρετες φιγουρες που κυκλοφορουνε στην αγορα. Οχι τις δικες μας συλλογες. Για αυτο υπαρχει το Poser's Thread στο Off Topic. Ας μετακομισει καποιος mod τα posts που ταιριαζουν περισσοτερο εκει.

Τι ειχα τραβηξει και για τις συγκεκριμενες....115 η μια.:hahaha:Ξερω λιιιιιιιιιιιιιιγο ακριβες.Αλλα αν σκεφτεις οτι τις πηρα περσυ και η παραγωγη τους εγινε το 1997...:colddd:Και ηταν τα 2 τελευταια κομματια.Τις ειχα παρει απο το Figuresworld.Το μαγαζι το εχει ενα φυλαρακι αλλα ειναι καθαρα γι α ΚΑΘΕ ειδους collectibles.Αν θελετε ριχτε μια ματια http://figuresworld.net/whatsnew.htm.Λοιπον τι θα λεγατε να καναμε μια συναντυση οσοι ενδιαφερομαστε για το συγκεκριμενο θεμα σε καποιο μερος και να συζητησουμε τι ψαχνουμε ο καθενας η ακομη και καποιες ανταλαγες αν αυτο ειναι δυνατον?Σας ενδιαφερει μια τετοια προταση?:tensai:

#163 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 12 February 2009 - 16:08

δεν θα ηταν ασχημη ιδεα, αλλα με το καλο οταν θα κατεβω Αθηνα.. Αλλωστε εχουν γινει παρομοιες συναντησεις κυριως με τους κομιξαδες του φορουμ.

Παντως εισαι συλλεκτης ονομα και πραγμα με τοσο πραγμα που εχεις μαζεψει..

Αληθεια, με original animation cells εχει ασχοληθει κανεις εδω μεσα? Αποσο εχω ψαξει, ελληνες που εχουν ασχοληθει κυριως με τετοιου ειδους συλλογη ειναι οι φανατικοι της Candy-Candy..

Posted Image

Εγω εχω ενα cell απο το Mononoke Hime και το χω κορνιζαρει.

Edited by Mr Ayu-Mania, 12 February 2009 - 16:36.

Posted Image

#164 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 12 February 2009 - 17:40

Ayu: http://www.anime.gr/forums/anime-%C3%E5%ED%E9%EA%DC/4281-animation-cels.html :thatsit:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#165 rahxephon

rahxephon

• Members
  • 106 posts

Posted 13 February 2009 - 05:54

δεν θα ηταν ασχημη ιδεα, αλλα με το καλο οταν θα κατεβω Αθηνα.. Αλλωστε εχουν γινει παρομοιες συναντησεις κυριως με τους κομιξαδες του φορουμ.

Παντως εισαι συλλεκτης ονομα και πραγμα με τοσο πραγμα που εχεις μαζεψει..

Αληθεια, με original animation cells εχει ασχοληθει κανεις εδω μεσα? Αποσο εχω ψαξει, ελληνες που εχουν ασχοληθει κυριως με τετοιου ειδους συλλογη ειναι οι φανατικοι της Candy-Candy..

Posted Image

Εγω εχω ενα cell απο το Mononoke Hime και το χω κορνιζαρει.

Σε ευχαριστω πολυ!:wooi2:Κοιτα οταν κατεβεις Αθηνα απλα ειδοποιησε και βρισκομαστε.Ελπιζω να ερθουν κι αλλοι:hahaha: