(Δεν θες να ξέρεις πόσο κοστίζει.
Speaking of Asuka figures, δες αυτήν και πάθε πλάκα.
Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2009 - 01:26

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2009 - 10:34
Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2009 - 11:38
Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2009 - 16:24
Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2009 - 11:18
Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2009 - 11:37
Are you Konata in disguise???Παρτε μια γευση απο την συλλογη μου
[media]http://www.youtube.com/watch?v=UFifma_nLsE&feature=channel_page[/media]
[media]http://www.youtube.com/watch?v=Fh-J84y_U0I[/media]
Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2009 - 16:46
Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2009 - 16:56
right απλα να ανταλασοντε εκει που τους αρμοζει...Ποζεριαλολ κ τι εγινε εδω δειχνουνε οι αλλοι τις φιγουρες που εχουνε κ ετσι βλεπουμε κ εμεις οι αλλοι τι εχουνε κ εαν μας αρεσει καμια φιγουρα που εχουνε ψαχνουμε να την αγορασουμε κ εμεις λολ Εμενα δε μ ενοχλει εαν δειχνουν την συλλογη τους αντιθετως μ'αρεσει
Ειμαστε φιγουροσυλλεκτες κ ανταλλαζουμε αποψεις λολ
right?

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2009 - 00:44

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2009 - 02:22
Να πω και ενα αυτονοητο? Παιδια αυτο το thead ειναι για να παρουσιαζουμε καινουργιες η δυσευρετες φιγουρες που κυκλοφορουνε στην αγορα.

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2009 - 02:54
Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2009 - 10:51
Τι ειχα τραβηξει και για τις συγκεκριμενες....115 η μια.Are you Konata in disguise???
Μετα απο αυτο ντρεπομαι να δειξω την δικια μου συλλογη.. Μιλαμε οτι μας αφησες ολους πολυ πισω..
Μονο μια παρακληση.. Την φιγουρα με τον λυκο απο το Mononoke Hime ποσο και απο που την πηρες? Και αν μπορεις ποσταρε high-res φωτογραφιες της .
Να πω και ενα αυτονοητο? Παιδια αυτο το thead ειναι για να παρουσιαζουμε καινουργιες η δυσευρετες φιγουρες που κυκλοφορουνε στην αγορα. Οχι τις δικες μας συλλογες. Για αυτο υπαρχει το Poser's Thread στο Off Topic. Ας μετακομισει καποιος mod τα posts που ταιριαζουν περισσοτερο εκει.
Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2009 - 16:08

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Mr Ayu-Mania: 12 Φεβρουάριος 2009 - 16:36
Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2009 - 17:40

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2009 - 05:54
Σε ευχαριστω πολυ!δεν θα ηταν ασχημη ιδεα, αλλα με το καλο οταν θα κατεβω Αθηνα.. Αλλωστε εχουν γινει παρομοιες συναντησεις κυριως με τους κομιξαδες του φορουμ.
Παντως εισαι συλλεκτης ονομα και πραγμα με τοσο πραγμα που εχεις μαζεψει..
Αληθεια, με original animation cells εχει ασχοληθει κανεις εδω μεσα? Αποσο εχω ψαξει, ελληνες που εχουν ασχοληθει κυριως με τετοιου ειδους συλλογη ειναι οι φανατικοι της Candy-Candy..
Εγω εχω ενα cell απο το Mononoke Hime και το χω κορνιζαρει.