Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Cabal Recruiting~

• Please log in to reply
84 replies to this topic

#76 Alarenon

Alarenon

Anime Amateur

• Members
  • 74 posts

Posted 07 June 2008 - 08:12

Εγω ακολουθωντας τα παραπανω μπηκα μια χαρα στο cabal. Βεβαια καποια στιγμη γυρω στις 8.00 χθες server εκλεισαν για maintenance. Αν καταφερνεις να μπεις στο cabal {εκει που βαζεις pass kai username} τοτε τα βηματα δουλευουν κανονικα. Αν σε πεταει μετα τοτε server prob. Yπομονη μεχρι τις 11 που θα ειναι ολα κανονικα.
Posted Image

#77 Bushido

Bushido

Hungry

• Members
  • 415 posts

Posted 07 June 2008 - 09:49

patience is a virtue
αντε 4+ σημερα
Posted Image

#78 Alarenon

Alarenon

Anime Amateur

• Members
  • 74 posts

Posted 09 June 2008 - 18:48

Guys το προβλημα με τους update server λυθηκε και πλεον μπορειτε να μπειτε κανονικα και μεσω του launcher χωρις το shortcut
Posted Image

#79 Bushido

Bushido

Hungry

• Members
  • 415 posts

Posted 10 June 2008 - 09:31

o yes///
επαιξα λιγο
μπηκα chaos arena αδεξα μεχρι το 8λεπτο???
(δεν ειχε κ κοσμο εχτες)
αλλα το αυχαριστηθηκα
Posted Image

#80 Velsharoon

Velsharoon

~Computer God~

• Members
  • 0 posts

Posted 13 June 2008 - 04:13

και Ναι Cabal back online και Doomsday back to break some skulls
--------------Velsharoon Aka Velsh-----------------
Posted Image

#81 Alarenon

Alarenon

Anime Amateur

• Members
  • 74 posts

Posted 13 June 2008 - 18:58

Guys μπειτε γρηγορα στο cabal γτ αυτες τις μερες το drop rate εχει ανεβει τρελα και ολοι οι λογαριασμοι εχουν γινει premium . Δε ξερω για ποσο θα κρατισει , ειναι και καλα μια ανταμοιβη προσ τους παικτες για το server move
Posted Image

#82 Velsharoon

Velsharoon

~Computer God~

• Members
  • 0 posts

Posted 14 June 2008 - 11:40

Guys μπειτε γρηγορα στο cabal γτ αυτες τις μερες το drop rate εχει ανεβει τρελα και ολοι οι λογαριασμοι εχουν γινει premium . Δε ξερω για ποσο θα κρατισει , ειναι και καλα μια ανταμοιβη προσ τους παικτες για το server move

3 meres free premium dld mexri tin kuriakh (logika to bradu)
--------------Velsharoon Aka Velsh-----------------
Posted Image

#83 mihalakis21

mihalakis21

Natsu Dragonil

• Members
  • 280 posts

Posted 29 October 2008 - 14:27

εχω φτιαξει account, εχω κανει install το game, εχω κανει και τα update αλλα οταν ανοιγω το παιχνιδι εκεινο αρχιζει, βγαινει στην οθονη το ονομα cabal και πανω ενας κυκλος που δειχνει οτι φορτωνει και μετα απο λιγο κανει ελαχιστωποιηση και κλινει. ξερει κανεις τι γινεται???

edit: το προβλημα λυθηκε. ειμαι στον mars και παιζω αλλα σα να ανεβαινει αργα lvl.

οποιος θελει να αρχισει το cabal δεν του συνιστω να το κατεβασει απο το website του αλλα απο εδω cabal installer + 406 update included
και μετα θα πατε εδω cabal patch 408.
τα λινκς αυτα τα εχει δωσει gm του cabal και λειτουργει αψογα αν το εγκαταστησεις ετσι οπως ακριβως λεει.

Edited by mihalakis21, 29 October 2008 - 23:50.

Posted Image

#84 VitsioMan

VitsioMan

Nosferatu_ZER0

• Members
  • 28 posts

Posted 22 April 2009 - 14:55

2 φορές πήγα να το κατεβάσω όλο πρόβλημα έχει, δεν πειράζει θα κάνω άλλη μια προσπάθια γιατί θέλω να το ξαναπαίξω. Το είχα παίξει για ένα μικρό διάστημα είχα φτάσει περίπου 45+ lvl νομίζω και μετά λόγο προβλημάτων με την σύνδεση μου αναγκάστηκα να το σταματήσω. Κρίμα πάντως γιατι είχα αρχίσει να ανεβάζω πιό εύκολα τα skills μου χάρις τις adept.

Btw σε πιό server είστε εγώ νομίζω είμουν στον 1ο ή στον 2ο είχα βρει και ελληνικό guild 2 φορές (το 1 διαλήθηκε).
Posted Image

#85 Doshaburi

Doshaburi

High school days

• Members
  • 74 posts

Posted 22 April 2009 - 15:58

Παιδιά στο Forum του Cabal έχουμε Ελληνικό section εδώ και μερικούς μήνες οποτε μπορείτε να ρωτήσετε και εκεί αν έχετε προβλήματα.

Πάντως το παιχνίδι νομίζω έχει αρχίσει να χάνει την ομορφιά του, και αν και μου λείπει πολύ δεν πρόκειται να το ξαναρχίσω.

ΥΓ: Παλιά έπαιζα στο Mars, ήμουν για λίγο καιρό Guildmaster της GreekLegends για όσους την έχουν ακουστά.

Posted Image