Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Δυτικά RPG εναντίον Ιαπωνικών RPG
Καταχωρήθηκε 02 Μάιος 2008 - 17:54

You all know your destiny, deny it at your own peril.
Togashi Yokuni
Καταχωρήθηκε 02 Μάιος 2008 - 17:56
Καταχωρήθηκε 02 Μάιος 2008 - 17:58
Καταχωρήθηκε 02 Μάιος 2008 - 19:03
Ψηφιστε λοιπον
Τωρα για την δικη μου προτιμηση...
Ιαπωνικα και ξερο ψωμι.Μου εχουν προσφερει τοσες συγκινησεις ολα τα χρονια που παιζω που δεν τα αλλαζω με τιποτα.
Και σχετικα με την δυνατοτητα να διαμορφωσεις τον χαρακτηρα ή να καθορισεις τις πραξεις σου που αναφερθηκε προηγουμενως,εμενα με αφηνει αδιαφορο.Αν αυτο που παιζω ειναι ενδιαφερον απο μονο του δεν εχω καμια διαθεση να βαλω το χερακι μου με κινδυνο να το καταστρεψω,μου αρκει να το βλεπω (και να το παιζω φυσικα).
ΥΓ.Οταν λεμε Ιαπωνικα rpgs δεν εννοουμε μονο τα FF και την SE,υπαρχουν κι αλλα Ιαπωνικα rpgs εκει εξω.
Καταχωρήθηκε 02 Μάιος 2008 - 19:09
Καλά ρε μπαγλαμά δεν θυμάσαι πόσο καιρό έψαχνα emulator gia ps2 για ναπαίξω ff?γιατι παιζεις gothic η Oblivion τοτε?
ΧΕΧ
η μονη επαφη που ειχα με RPG ηταν το Diablo που ξεφευγει λιγουλακι και το αθλιο Lineage
δεν ειμαι RPG gamer
Καταχωρήθηκε 02 Μάιος 2008 - 19:10

Καταχωρήθηκε 02 Μάιος 2008 - 19:11
#ιδιο τοστ απο πανω...τζιζους..:Ρ #
Καταχωρήθηκε 02 Μάιος 2008 - 19:19
Καταχωρήθηκε 02 Μάιος 2008 - 19:20
Με τιποτα δεν ειστε ευχαριστημενοι πια
ο πελατης εχει παντα δικιο...
κατα τα αλλα ριθπεκτ
Καταχωρήθηκε 02 Μάιος 2008 - 19:31
Μπορείτε να κλείσετε το poll.
Καταχωρήθηκε 02 Μάιος 2008 - 19:38
Koei. Έχει μπει πολύ δυναμικά στο χώρο, και τα παιχνίδια της κυκλοφορούν στην Ευρώπη περιέχοντας και τις Ιαπωνικές φωνές (κάτι που δυστηχώς δεν κάνει η Square. Αν δεν έχει παίξει κάτι της ΚΟΕΙ, δοκίμασεΙαπωνικά φυσικά. Υπάρχει άλλη εταιρία RPG εκτός από την Square-Enix???(FF Κάφρος HERE!!!!)
La Pussel Tactics
Phantom Brave
Disgaia
Atelier Iris
Πολύ ωραία παιχνίδια, μεγαλούτσικα, σε άνιμε στυλ και με πολύ καλά σχεδιασμένους χαρακτήρες!
Καταχωρήθηκε 02 Μάιος 2008 - 20:44
Ιαπωνικά φυσικά. Υπάρχει άλλη εταιρία RPG εκτός από την Square-Enix???(FF Κάφρος HERE!!!!)
Game Freak, Nintendo 2nd Party.
Παράγει το μεγαλύτερο RPG όλων των εποχών, το Pokemon.
HAL Laboratory, Nintendo 2nd Party
MOTHER.
Namco
Tales series
Και βασικά εντάξει... Οι περισσότερες εταιρίες δεν είναι Dedicated σε ένα είδος... Πάντως το Final Fantasy δεν είναι σίγουρο το μόνο RPG...
Καταχωρήθηκε 02 Μάιος 2008 - 21:06
Ακομα και η square που ειναι γνωστη κυριως για τα ff εχει βγαλει και αλλα πολυ δυνατα παιχνιδια που συνηθως ξεχναμε:chrono cross,chrono trigger,vagrant story,parasite eve (το τελευταιο ειναι action-rpg).Ειναι εγκλημα να μιλαμε για την square και να μην αναφερουμε τα παραπανω....
Καταχωρήθηκε 02 Μάιος 2008 - 22:37
Καταχωρήθηκε 02 Μάιος 2008 - 22:47
Για να παρουσιασουμε μια λιγο πιο πληρη εικονα:Namco,nippon-ichi software,game arts,capcom,konami,enix (πριν το merge με την square).Ολες οι παραπανω ειναι υπευθυνες για πασιγνωστα παιχνιδια (Grandia,Xenogears,Tales,Disgaea,Suikoden,breath of fire,dragon quest).
Ακομα και η square που ειναι γνωστη κυριως για τα ff εχει βγαλει και αλλα πολυ δυνατα παιχνιδια που συνηθως ξεχναμε:chrono cross,chrono trigger,vagrant story,parasite eve (το τελευταιο ειναι action-rpg).Ειναι εγκλημα να μιλαμε για την square και να μην αναφερουμε τα παραπανω....
Kαι εγώ όταν ανέφερα το FF δεν συμπεριέλαβα τα υπόλοιπα γιατί το FF είναι όπως λέει και η διαφήμιση "Η πρώτη μου αγάπη και παντοτινή":hahaha:
Με αυτό μυήθηκα στον κόσμο του rpg 10 χρόνια πρίν(με το VIII συγκεκριμένα)
Κατά τα άλλα παιχνίδια όπως τα Suikoden, Disgaea, Grandia, Xenosaga, Breath of Fire, Dragon Quest , Arc the Lad:The Twilight of Spirits, .Hack(αν και αυτό πάει περισσότερο σε action-rpg) είναι θεικά(γενικά ότι rpg δηλαδή που εμβαθύνει στους char και το story όπως πολύ καλά έχει δηλωθεί πιο πάνω)
iapwnika:apisteutes etairies apisteuta games........sigoura iapwnika!!!!
no greeklish plz. Ελληνικά ή english μόνο