Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Movie Pictures Trivia!
Started By
Zoro
, Apr 03 2008 13:56
4772 replies to this topic
Posted 20 April 2008 - 22:21
Χεεχ εδώ είμαι Zoro
. Μπα δε παίζει να είναι το fando y lis, δεν θυμάμαι τέτοια σκηνή, εξάλλου είναι έγχρωμη ταινία. Θα έλεγα Vinyl, αλλά δεν είναι ούτε αυτή μάλλον, πλησιάζει στη φιλοσοφία της ταινίας, αλλά πάλι δεν θυμάμαι τέτοια σκηνή. Τώρα το Red Beard, ίσως και να είναι, δυστυχώς την έχω δει καιρό και δεν θυμάμαι. Αλλά και πάλι αμφιβάλω. Κάποια βοήθεια θα ήταν χρήσιμη... Δεν μπορείτε να πείτε το post μου είναι γεμάτο σιγουριά. Ε? Ε? Ε?

If you loved me, you'd all kill yourself today!
Posted 20 April 2008 - 23:31
Δεν είναι καθ'όλη τη διάρκειά της ασπρόμαυρη.
Είναι του '98.
Είναι του '98.
Posted 20 April 2008 - 23:57
Είναι του '98.

εγω την ειχα για προπολεμικη(εκτος κι αν εννοεις του 1898 )

μην μου πεις οτι ο σκηνοθετης ειναι κανας ουγγροσλαβος....
Posted 21 April 2008 - 00:00
άντε να πετάξω στην τύχη το κορίτσι κάτω απο τη γέφυρα ;
Posted 21 April 2008 - 00:22
Να δεις που θα το βρηκε η Liza...αν οχι
(where is sunday when you need him...)

(where is sunday when you need him...)
Posted 21 April 2008 - 00:39
Ουχί.
Αμερικανιά είναι.
Η εικονιζόμενη είναι γυναίκα btw.
Αμερικανιά είναι.
Η εικονιζόμενη είναι γυναίκα btw.
Posted 21 April 2008 - 00:56
American History X
Posted 21 April 2008 - 00:57

Posted 21 April 2008 - 01:19
Eeeee???τοσο απλο???
(η πιο απλη λυση ειναι και η σωστη που λενε..)
κριμα που εχω καιρο που το δα και δεν την θυμομουν αυτη την σκηνη...
τι ταινια παντως ε?ειναι η μοναδικη που εχει μπει 3 φορες εδω στο trivia...
(και να σκεφτεις οτι το πες οτι δεν ειναι ολη ασπρομαυρη..)
κανενας δεν το καταλαβε νωρις...μπραβο,καλη εικονα...
Συνεχισε Sandman...
(η πιο απλη λυση ειναι και η σωστη που λενε..)
κριμα που εχω καιρο που το δα και δεν την θυμομουν αυτη την σκηνη...
τι ταινια παντως ε?ειναι η μοναδικη που εχει μπει 3 φορες εδω στο trivia...
(και να σκεφτεις οτι το πες οτι δεν ειναι ολη ασπρομαυρη..)
κανενας δεν το καταλαβε νωρις...μπραβο,καλη εικονα...

Συνεχισε Sandman...

Posted 21 April 2008 - 01:36
Meet the Feebles??
(damn πρεπει να δω καμια του Jackson το καλοκαιρι...)
(damn πρεπει να δω καμια του Jackson το καλοκαιρι...)
Posted 21 April 2008 - 01:40
Α-χά... Συνεχίζεις.
Αυτή πρέπει να την δεις! Τρελό γέλιο...
Αυτή πρέπει να την δεις! Τρελό γέλιο...
Posted 21 April 2008 - 01:47
Search ftw!
Ναι το καλοκαιρι θα παρω να δω μερικες του(ηδη εχω δει το frighteners)...ξαναγυρναω στις ριζες μου(movies)..
Τωρα
Θα βαλω μερικες πιο ψαγμενες εικονες,για περιπου 5 φορες...αυτες δεν παει να πει οτι ειναι αβρισκες ή πολυ δυσκολες,αλλα πρεπει να ειστε αρκετα "ψαγμενοι" για να τις εχετε δει(καλα οτι ειστε ειστε)...ξεκιναω απο την πιο ευκολη και οσο παμε δυσκολευουν...επισης,αντιθετα με τις αλλες φορες,για αρκετες ωρες δεν θα δινω hint,να δω ποσο καλοι και γρηγοροι ειστε...
Zoro's Truly Trivial 1/5
Ναι το καλοκαιρι θα παρω να δω μερικες του(ηδη εχω δει το frighteners)...ξαναγυρναω στις ριζες μου(movies)..
Τωρα
Θα βαλω μερικες πιο ψαγμενες εικονες,για περιπου 5 φορες...αυτες δεν παει να πει οτι ειναι αβρισκες ή πολυ δυσκολες,αλλα πρεπει να ειστε αρκετα "ψαγμενοι" για να τις εχετε δει(καλα οτι ειστε ειστε)...ξεκιναω απο την πιο ευκολη και οσο παμε δυσκολευουν...επισης,αντιθετα με τις αλλες φορες,για αρκετες ωρες δεν θα δινω hint,να δω ποσο καλοι και γρηγοροι ειστε...
Zoro's Truly Trivial 1/5