Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Movie Pictures Trivia!
Started By
Zoro
, Apr 03 2008 13:56
4772 replies to this topic
Posted 16 June 2008 - 21:12
curse of the golden flower?

My blog http://cultureofaboy.blogspot.com για comic/movie informal reviews

Posted 16 June 2008 - 21:36
curse of the golden flower?
οχι
ειπαμε οτι ειναι του 2001

Posted 17 June 2008 - 04:49

Posted 17 June 2008 - 09:09
retsudo πάρε το trivia και βάλτο στ... δώσε κανένα αξιοπρεπή hint,μπορεί να είναι τηλεταινία και να μην ανήκει σε αυτό το παιχνίδι
Posted 17 June 2008 - 11:52
Eri-sama ειναι φιλμ του 2001, ειναι κινηματογραφικο 100%, εχει κερδισει βραβεια στην Ιαπωνια, εχει 1 sequel,
genre fantasy, ο γιαπωνεζικος τιτλος ξεκιναει απο O στο imdb......
και @@@@ την πιστη μου το εχω δει σε videoclub και το εδινε και προσφορα καποιο περιοδικο αρα δεν ειναι τιποτα ξεκαρφωτο!
genre fantasy, ο γιαπωνεζικος τιτλος ξεκιναει απο O στο imdb......
και @@@@ την πιστη μου το εχω δει σε videoclub και το εδινε και προσφορα καποιο περιοδικο αρα δεν ειναι τιποτα ξεκαρφωτο!
Edited by retsudo, 17 June 2008 - 14:59.

Posted 18 June 2008 - 04:56
Onmyoji then maybe?
yep, go on Lucy

Posted 18 June 2008 - 19:31
nope, nothing of the sort...
παμε παρακατω..
ο σκηνοθετης ειναι κορεατης
romance film
στο screenshot βλεπουμε τον (κορεατη) πρωταγωνιστη
η (γιαπωνεζα) συμπρωταγωνιστρια του παιζει φετος τον main role σε ongoing drama ιστορικου setting/θεματολογιας...
καλυτερα τωρα??
παμε παρακατω..
ο σκηνοθετης ειναι κορεατης
romance film
στο screenshot βλεπουμε τον (κορεατη) πρωταγωνιστη
η (γιαπωνεζα) συμπρωταγωνιστρια του παιζει φετος τον main role σε ongoing drama ιστορικου setting/θεματολογιας...
καλυτερα τωρα??
Posted 19 June 2008 - 02:22
Shi gan??
If you loved me, you'd all kill yourself today!
Posted 19 June 2008 - 16:59
Love Cafe?