Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* - - - - 1 votes

Manga στα ελληνικά από την Anubis

• Please log in to reply
873 replies to this topic

#586 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 10 May 2009 - 05:32

Οι περιλήψεις σε πολλά οπισθόφυλλα των manga της Anubis (αν όχι σε όλα) είναι copy-paste από τις εκάστοτε εταιρίες που έχουν αναλάβει την προώθηση του συγκεκριμένου τίτλου στα αγγλικά. Η μετάφραση όμως των σειρών γίνεται κανονικά από τα γιαπωνέζικα, τουλάχιστον στα Kenshin και Blade.

Συγκεκριμένα για το Death Note πάντως έχει γίνει πάρα πολύ καλή δουλειά, αξίζει να το αγοράσετε.

E5VV38U.jpg

#587 Alpasar

Alpasar

Anime Newbie

• Members
  • 157 posts

Posted 12 May 2009 - 18:04

Posted Image:tensai:

#588 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 12 May 2009 - 18:21

θεριστης ψυχων... Κενα... κοινωνια ψυχων...

ολα μου αρεσουν...
Ο Φράουλας και η Θερίστρια Ψυχών εκτος απο αυτο... :uhh: στα ελληνικα ειναι πολυ λειμ γμτ...

δεν υπαρχει περιπτωση να το αγορασω παντως θα ειναι καλη δουλεια και αυτος ο τιτλος... ελπιζω...

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#589 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 14 May 2009 - 08:05

Ο Φράουλας και η Θερίστρια Ψυχών

γιατί δεν μπορώ να σταματήσω να γελάω με αυτόν τον Τίτλο?

Έλεος! και είχα την εντύπωση πως τελικά θα τον άλλαζαν

#590 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 14 May 2009 - 12:04

Tί?????:oo:
Θα κρατήσουν αυτόν τον epic phail τίτλο??:erk:
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#591 AristidisK

AristidisK

The white power magician

• Members
  • 159 posts

Posted 14 May 2009 - 12:12

:tensai:Σήμερα αγόρασα τον 6ο τόμο του NARUTO νομίζω και ήταν μια χαρά:wooi2:.:nbleed:Ήθελα να πάρω το DEATH NOTE γτ έχω ακούσει ότι είναι ωραίο αλλά δεν τον βρήκα.:emptyonexg1:
[IMG]http://tbn0.google.com/images?q=tbn:A8OX73M6xu8g-M:http://www.justanimeltd.com/images/FullMetalAlchemistEng.jpg[/IMG]:king:THE BEST ALCHEMIST EVER.:chigau:
:mador2:Don't forget it:hehehe::kill4u::head:

#592 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 14 May 2009 - 13:35

Εντάξει, μπορεί να ακούγεται γελοίος δεν ξέρω αν θα μπορούσαν να μεταφράσουν καλύτερα το Strawberry and the Soul Reapers που είναι ο τίτλος του συγκεκριμένου volume.

Τέσπα, εγώ μόλις έρθει Πάτρα θα το αγοράσω ! :)

ΥΓ : Αντε να βγει και ο δεύτερος τόμος του Death Note !!!

#593 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 posts

Posted 14 May 2009 - 13:54

Εντάξει, μπορεί να ακούγεται γελοίος δεν ξέρω αν θα μπορούσαν να μεταφράσουν καλύτερα το Strawberry and the Soul Reapers που είναι ο τίτλος του συγκεκριμένου volume.

Τέσπα, εγώ μόλις έρθει Πάτρα θα το αγοράσω ! :)

χμ ... η φράουλα και οι θεριστές των ψυχών ΧXDDD

btw δεν σκόπευα να αγοράσω το bleach .... αλλά με αυτών τον τίτλο αλλάζουν τα πράματα XDDD ιδικά εάν τον αλλάξουν σε κάποια επανέκδοση ...το να έχω το vol first print με έναν τόσο epic τίτλο ΧDDD ... τι άλλο να ζητήσω ^^
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Posted Image

#594 MisaYoshiko

MisaYoshiko

Anime Professional

• Members
  • 792 posts

Posted 14 May 2009 - 14:12

χαχαχα εχεις δικιο..σκεφτηκα να το αγορασω γ αυτο τον λογο:hahaha:

#595 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 15 May 2009 - 11:24

Υπαρχει και το μαγαζι στο μολ για οσους μενουν αθηνα...
Ευτυχως εγω που μενω εκει κοντα μπορω να παω και στο φνακ στο μολ αλλα και σε ενα αλλο μαγαζι ....
Απο μανγκα εγω μεχρι τωρα εχω τους πρωτους 27 τομους ναρουτο δλδ εχω τελειωσει ολο τον μικρουλη ναρουτο και μετα μπαινω στο σιπ αλλα εχει παρα πολλα πχ.εχουν και απο το μπλιτσς και απο ναρουτο και one piece πολλους τομους (και dgray man) Αλλα το ντεθ νοουτ εχω δει και τον τελευταιο τομο του...οσο μπορειτε μην περνετε ελληνικα ειναι βλακεια
και απο οτι ξερω τα σονεν τζαμπ μανγκα τα μεταφραζουν απο ιαπωνεζικα σε ελληνικα...

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#596 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 15 May 2009 - 11:27

Γιατί είναι βλακεία να παίρνουμε στα ελληνικά;

Επίσης αυτό εδώ που κολάει;

και απο οτι ξερω τα σονεν τζαμπ μανγκα τα μεταφραζουν απο ιαπωνεζικα σε ελληνικα...

Καλό δεν είναι αυτό;

#597 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1,233 posts

Posted 15 May 2009 - 12:04

Και η ποιότητα της Anubis ξεπερνάει κατά πολύ αυτήν της Viz,ένας φίλος μου έχει το Naruto τόμο 18 κ 19 και η ποιοτητα χαρτιου ειναι για πεταμα!

Berserk___Gatsu.jpg

#598 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 posts

Posted 15 May 2009 - 12:39

.οσο μπορειτε μην περνετε ελληνικα ειναι βλακεια

Γιατί είναι βλακεία ?? πριν μερικά χρονάκια που σε πιάνα το κωλαράκι 20 ευρόπολουλα για να αγοράσεις 1 vol σε χάλια ποιότητα χαρτιού και μετάφραση στα Αγγλικά έτσι και έτσι καλύτερα ήταν ε ??? εγώ ακόμα κλαίγομαι που είχα πάρει το blade of the immortal στα αγγλικά ...

και από που ήθελες να μεταφράζουν από τα Γερμανικά ?
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Posted Image

#599 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 posts

Posted 15 May 2009 - 13:36

Ρε παιρνετε ελληνικα να υποστηριζετε την προσπαθεια που γινεται....
Πριν μερικα χρονια κραζαμε την ελλαδα που ηταν χιλιομετρα πισω στην αγορα manga και κομιξ συγκρητικα με αλλες ευρωπαικες χωρες (γαλλια,γερμανια) και τωρα που κατι αρχιζει να κινειται το παιζουμε υπερανω επειδη ειναι στα ελληνικα και μας φαινεται καπως.....να πεις να ταν και καμια τραγικη η μεταφραση....τα παιδια εχουν κανει μια χαρα δουλεια....
Posted Image

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#600 manOfManyNames

manOfManyNames

Anime Newbie

• Members
  • 62 posts

Posted 16 May 2009 - 01:54

Το Blade of the Immortal που έχω δει στα Ελληνικά είναι απίστευτη δουλειά, τόσο στη μετάφραση όσο και σε εκτύπωση/χαρτί. Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι βλακεία να διαβάζουμε την Ελληνική μετάφραση από Ιαπωνικά και όχι την Αμερικάνικη. Και μάλιστα αισθητά φτηνότερα από τα εισαγωγής (δε νομίζω να χαλάει κανέναν ότι θα πάρει τα Berserk 9,90€ και όχι 16,50€)