Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* - - - - 1 Ψήφοι

Manga στα ελληνικά από την Anubis

• Please log in to reply
873 replies to this topic

#616 Asaph

Asaph

Okama's way

• Members
  • 158 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2009 - 10:42

παιδια, δουλευω σε κομιξαδικο και γενικα απο τα χριστουγεννα και μετα η Ανουμπις ΟΤΙ βγαζει το αργει.. Οποτε υπομονη, δυστυχως υπαρχουν και αυτα.

#617 valadorn

valadorn

Fantasiac

• Members
  • 378 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2009 - 09:53

Valadorn, φιλαρακι μου, γενικά απ'ότι παρατηρώ, αφ'ότου η Ανούμπις κυκλοφόρησε τις νέες σειρές π.χ Bleach, Death Note, η συχνότητα στην οποία κυκλοφορούν τώρα νέοι τόμοι έχει μειωθεί αισθητά. Φυσικά αυτό ήταν κάτι προβλεπόμενο και είναι και επιτρεπτό και φυσιολογικό.

Όπως είδες, ο τόμος του Ναρούτο βγήκε πριν από κάτι μέρες μετά από 3 μήνες (και είναι και ο τόμος που περιέχει αυτό που ήθελα να δω και αγόρασα 1-1 τα μάνγκα), άρα και το Death Note να το περιμένεις σε κανά μήνα ή κατι παρόμοιο (δεν θυμάμαι ακριβώς πότε βγήκε). Οκ?? xD

Thanks dude!Παντως ενταξει θα κυκλοφορησουν τα naruto αλλα αν κυκλοφορησουν και τα shippuden και βγαινουν καθε 3μηνο τοτε επειδη ειναι Παρα Πολλα θα γερασουμε μεχρι να τελειωσουν......!:P
Death note καπου στα 10 υπολογιζω να ειναι..

#618 Guest

Guest

Starting...

• Members
  • 21 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2009 - 11:03

Πάντως, μέσα στον πρώτο χρόνο κυκλοφόρησαν συνολικά 9 τόμοι Naruto. Αν σκεφτούμε ότι στην Ιαπωνία βγήκαν το πρώτο έτος 6 τόμοι και στην Αμερική μόλις 4, η Anubis, όσον αφορά τουλάχιστον το Naruto, προχωρά με σχετικά γοργό ρυθμό. Η σύγκριση γίνεται ακόμα πιο θεαματική αν σκεφτούμε πως στην Αμερική το δεύτερο έτος κυκλοφόρησαν άλλοι 3 τόμοι, δηλαδή συνολικά μόνο 7 σε δύο χρόνια.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Guest: 09 Ιούνιος 2009 - 11:11

#619 karkas

karkas

Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

• Members
  • 261 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2009 - 11:08

To Death Note είναι 12 τόμοι νομίζω. Δεν παίρνω και μεγάλο όρκο.

Guest μου φαίνεται έχεις δικιο!
[URL="http://roarus.mybrute.com/"]
[/URL]

#620 Cursed blade keeper

Cursed blade keeper

a man of mystery

• Members
  • 97 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2009 - 21:20

Παιδιά με το bersek τι θα γίνει; έχω μείνει πίσω;
:hero:

#621 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2009 - 22:01

Στο Comicdom (αρχές Απριλίου) που είχα μιλήσει με έναν πωλητή της Anubis, μου είπε πως ίσως να καθυστερήσει 2-3 μήνες. Βάλε και τις γενικότερες καθυστερήσεις της εταιρίας σε όλα τα έντυπά της (manga και μη) , βάλε και το ότι έρχεται καλοκαιράκι, και καταλαβαίνεις που πάει το πράγμα. Ελπίζω να κυκλοφορήσει ένας τόμος πριν τον Αύγουστο.

E5VV38U.jpg

#622 Cursed blade keeper

Cursed blade keeper

a man of mystery

• Members
  • 97 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2009 - 13:35

Arigato για την ενημέρωση
Περιμένουμε λοιπόν... η τιμή του θα 'ναι κανονικά στα 10ε;
:hero:

#623 Asaph

Asaph

Okama's way

• Members
  • 158 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2009 - 15:47

Ολα τα μανγκα της Ανουμπις ειναι στα 9,90Ε (με εξαιρεση κατι μανγκα με γατια-πολεμιστες και το Πρινσες Αι )

#624 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2009 - 04:10

Death Note 2 released

Posted Image

Ο Λάιτ Γιαγκάμι είναι ένας μαθητής λυκείου - ο οποίος, όμως, πλήττει αφόρητα. Όλα αλλάζουν όταν βρίσκει το Τετράδιο Θανάτου που έριξε στον κόσμο μας ένας θεός του θανάτου. Αν το όνομα κάποιου ανθρώπου γραφτεί στις σελίδες του τετραδίου αυτού, ο συγκεκριμένος άνθρωπος θα πεθάνει. Έτσι, ο Λάιτ έχει βάλει στόχο να χρησιμοποιήσει τις δυνάμεις του τετραδίου για να απαλλάξει τον κόσμο από το κακό. Όταν όμως οι εγκληματίες αρχίζουν να βρίσκουν το θάνατο ο ένας μετά τον άλλο, οι αρχές αναζητούν τη συνδρομή του Ελ, ενός ντετέκτιβ με θρυλική φήμη. Με τις διωκτικές υπηρεσίες όλου του κόσμου στο κατόπι του, θα τα καταφέρει άραγε ο Λάιτ να μείνει προσηλωμένος στο στόχο του;

ΣΥΓΚΛΙΣΗ

Ο Λάιτ πιστεύει ότι έβαλε ένα τέλος στους μπελάδες του με το FBI, αφού έχει χρησιμοποιήσει το Τετράδιο Θανάτου για να εξολοθρεύσει όσους πράκτορες δρούσαν στην Ιαπωνία. Όμως η μνηστή ενός από τους νεκρούς πλέον πράκτορες, πρώην πράκτορας και η ίδια, έχει ανακαλύψει στοιχεία που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στη σύλληψη του Λάιτ. Στο μεταξύ, ο Ελ βγαίνει από τις σκιές και συνεργάζεται με την ομάδα ερευνών για την υπόθεση Κίρα, επικεφαλής της οποίας είναι ο πατέρας του Λάιτ...

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#625 karkas

karkas

Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

• Members
  • 261 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2009 - 10:33

Έλα ρε λίγο έλεος...χτες έκανα μια παραγγελία απ'το e-shop και σήμερα 5 η ώρα μου λες οτι βγήκε?? :oo::oo::oo: Πάντως και χτες κοίταξα και σήμερα και δεν το έχει το e-shop...αναμένουμε...
[URL="http://roarus.mybrute.com/"]
[/URL]

#626 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2009 - 11:08

Βγήκε το επόμενο DN, αντε επιτέλους. :)

Το συγκεκριμένο volume είναι απο τα καλύτερα της σειράς κατα την γνώμη μου. Θα περιμένω μερικές μέρες και όταν το φέρουν θα πάω να το αγοράσω.

#627 satisfaction

satisfaction

Η Γιαγια του Μανωλακη...

• Members
  • 42 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούλιος 2009 - 14:44

Τωρα θυμηθηκαν να βγαλουν το Death Note Vol.2,που ημουν στα Public 1 ωρα στα manga;;;:nanana:
Spoiler:

Мы любим аниме!:blingeye2:

#628 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούλιος 2009 - 16:20

To love hina το έχουν ξεχάσει τελείως εκεί στην Anubis??
Έχουν πολυυυυ καιρό να βγάλουν νέο volume!!
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#629 Alpasar

Alpasar

Anime Newbie

• Members
  • 157 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούλιος 2009 - 11:25

To love hina το έχουν ξεχάσει τελείως εκεί στην Anubis??
Έχουν πολυυυυ καιρό να βγάλουν νέο volume!!

Kανονικα τώρα τον Ιούλιο πρέπει να το βγάλουν.Τι να πουν και αυτοι που περιμένουν τον Σαμάνο.....Κοντεύει εξάμηνο.:oo:

#630 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΡόδος, Χανιά

Καταχωρήθηκε 04 Ιούλιος 2009 - 23:25

εγω διαβαζω το Kingdom Heartz βεβαια δεν ξερω αν ειναι απο την Anubis αλλα λέει πολυ η μεταφραση. Σε περιπτερα πουλιετε. εγω βεβαια το περνω τσαμπε απο το περιπτερο του πατερα μου επειδη δουλευω αλλα οκ δεν ειναι και πολυ ακριβό. Το Naruto ειναι πολυ ακριβο και δεν θελω να το παρω, αν ειναι να δινουμε 10ευρω για 1 volume τοτε καηκαμε. με λιγα λογια 100volume=1000ευρω. FFS δηλαδη.

ezgif.com-resize.gif