Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Manga στα ελληνικά από την Anubis
Posted 15 February 2009 - 14:56
Posted 16 February 2009 - 16:59
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude
Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας
Posted 17 February 2009 - 20:53
Και επειδή τσατίστηκα ήθελα να πάρω τον 1ο τόμο απο κάνα άλλο μάνγκα αλλά ούτε του Naruto ούτε το Blade of the immortal ούτε το Love Hina βρήκα.Όλη η γκαντεμιά πάνω μου έπεσε.Τελικά πήρα το Dramacon και αποδείχτηκε καλή επιλογή.
Posted 17 February 2009 - 21:32
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude
Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας
Posted 18 February 2009 - 00:09
Είναι κανείς απο Θεσ/νίκη που έχει αγοράσει τον 6ο τόμο Rurouni Kenshin?Πήγα σε δύο καταστήματα και είπαν οτι δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμη.
Και επειδή τσατίστηκα ήθελα να πάρω τον 1ο τόμο απο κάνα άλλο μάνγκα αλλά ούτε του Naruto ούτε το Blade of the immortal ούτε το Love Hina βρήκα.Όλη η γκαντεμιά πάνω μου έπεσε.Τελικά πήρα το Dramacon και αποδείχτηκε καλή επιλογή.
ναι εγώ από το Comicon στην Ικτίνου τα έχει όλα
Posted 18 February 2009 - 00:37
Gotta love yaoi, fangirling, cosplay, and jrock!
www.animeninja07.deviantart.com
www.youtube.com/pockyteaproductions
Posted 18 February 2009 - 16:02
Για manga της anubis δεν είναι το topic; Αυτά μεταφράζουν όχι τις σειρές anime.

Posted 21 February 2009 - 01:21

Οχι πως εχει κανενα νοημα, απλα αναρωτιεμαι...

Posted 23 February 2009 - 16:02
Την ηλικιακή υπόθεση την έκαναν και άλλα παιδιά στο forum παλιότερα, αλλά δεν ξέρω αν είχαν και πληροφορίες που να την επιβεβαίωναν.
Τώρα, άσχετο, αλλά αν έχει κανείς κανένα πιο αξιόπιστο τρόπο επικοινωνίας ή τα "κόνε" πέρα από απλό e-mail, μπορεί άραγε να ρωτήσει την Anubis αν πήραν και επιπλέον προσωπικό για τις καινούργιες σειρές που θα μεταφράσουν; Στην αρχή χάρηκα που θα φέρουν και άλλες σειρές, αλλά όσο το σκέφτομαι τόσο αγωνιώ ότι τους τόμους των ήδη υπάρχουσων σειρών θα τους βλέπουμε ακόμα πιο σπάνια.
Posted 23 February 2009 - 16:27
Το Ναρούτο μην ξεχνάμε πως είναι το μόνο από τα manga που μεταφράζεται από τα αγγλικά στα ελληνικά και όχι κατευθείαν από τα ιαπωνικά, οπότε λογικά και τις σημειώσεις να τις πήραν από την αμερικανική έκδοση.
Την ηλικιακή υπόθεση την έκαναν και άλλα παιδιά στο forum παλιότερα, αλλά δεν ξέρω αν είχαν και πληροφορίες που να την επιβεβαίωναν.
Ναι αυτο ειναι που με ξενερωνει σε ολη την υποθεση :Ρ Που ακουστηκε ο μεταφραστης να εχει αποψη για το τι θα μεταφρασει ή οχι :Ρ Τεσπα... Τουλαχιστον οι σελιδες δεν ειναι οι λογοκριμενες απο την αμερικανικη εκδοση...
Για το αλλο που ρωτησες νομιζω δεν ειναι απλό να σου απαντηση καποιος. Το λογικο ειναι να εχουν παρει και αλλο προσωπικο...
Posted 23 February 2009 - 17:09

Posted 23 February 2009 - 20:13
Τώρα, άσχετο, αλλά αν έχει κανείς κανένα πιο αξιόπιστο τρόπο επικοινωνίας ή τα "κόνε" πέρα από απλό e-mail, μπορεί άραγε να ρωτήσει την Anubis αν πήραν και επιπλέον προσωπικό για τις καινούργιες σειρές που θα μεταφράσουν; Στην αρχή χάρηκα που θα φέρουν και άλλες σειρές, αλλά όσο το σκέφτομαι τόσο αγωνιώ ότι τους τόμους των ήδη υπάρχουσων σειρών θα τους βλέπουμε ακόμα πιο σπάνια.
Εγώ πάντως που είχα στείλει ένα μήνυμα για να ρωτήσω για το κάθε πότε θα βγαίνει ο καινούριος τόμος του Kenshin μου απάντησαν και μάλιστα σε μια βδομάδα.Τώρα δεν ξέρω αν θα απαντήσουν στο συγκεκριμένο που ρωτάς.
Posted 25 February 2009 - 00:12

Posted 02 March 2009 - 21:50