Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* - - - - 1 Ψήφοι

Manga στα ελληνικά από την Anubis

• Please log in to reply
873 replies to this topic

#316 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2008 - 14:15

Blade of the Immortal: Η Κραυγή του Σκουληκιού

volume 2

Posted Image
Spoiler:

Τρεχατεεε~! Το επομενο volume που θα περασει απο το μικροσκοπιο :hahaha:

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#317 MaSaKa

MaSaKa

Anime Freak

• Members
  • 342 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2008 - 16:09

Να ρωτισω κατι λιγο ασχετο αλλα ειχα την απορια...... τα covers που εχει η anubis ειναι τα ιδια με αυτα στα αγγλικα?:/

#318 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2008 - 19:50

Να ρωτισω κατι λιγο ασχετο αλλα ειχα την απορια...... τα covers που εχει η anubis ειναι τα ιδια με αυτα στα αγγλικα?:/

Όχι,ειναι ιδια με αυτα των ιαπωνικων τομων ομως...σχεδον...
εχουν υποστει επεξεργασια για να φαινονται καπως καλυτερα...αυτο ειναι φανερο απο το πρωτο εξωφυλλο.

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/

#319 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2008 - 12:08

Χθες πηρα και εγω με τη σειρα μου δευτερους τομους Naruto,Shaman King,Rurouni Kenshin......σε καμια βδομαδα θα παρω και τα υπολοιπα.....νταξ συνεχιζουν τα υψηλα σχετικα standards.......μια χαρα.....αφηστε τα ξενα και τα scanlations ρεεε και χωστε ολοι anubis!!!!:drink:
Δημοσιευμένη  εικόνα

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#320 karkas

karkas

Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

• Members
  • 261 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2008 - 13:14

Έχουν καλές πωλήσεις τα Manga της Ανούμπις τελικά? Κρίμα θα είναι να σταματήσουν!
[URL="http://roarus.mybrute.com/"]
[/URL]

#321 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2008 - 01:28

Έχουν καλές πωλήσεις τα Manga της Ανούμπις τελικά? Κρίμα θα είναι να σταματήσουν!

Απ'οσο ξερουμε τα Naruto & Blade of Immortal εχουν κανει τις καλυτερες πωλήσεις απο όλα:drink:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#322 karkas

karkas

Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

• Members
  • 261 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2008 - 18:02

Αρα αν είναι έτσι, το Death Note γιατί καθυστερεί? :P

Και μια ερώτηση που δεν μου έχετε απαντήσει. Κάθε πόσο θα βγαίνουν από δω και πέρα Ναρούτο και τα συναφή?
[/URL]

#323 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2008 - 21:49

Αρα αν είναι έτσι, το Death Note γιατί καθυστερεί? :P

Και μια ερώτηση που δεν μου έχετε απαντήσει. Κάθε πόσο θα βγαίνουν από δω και πέρα Ναρούτο και τα συναφή?

Επικοινωνησα μαζι τους κ τους περιμένει ενα e-mail βομβα (αυτοι το ζήτησαν ομως:hahaha:)
Σε προηγουμενο mail ειχα ρώτησει για τις επομενες σειρες που θα ερθουν Κ μου ειπε οτι ακομα περιμενουν να δουν πως θα πανε τα μανγκα που ηδη εχουν βγαλει. Και ειχα βαλει σε παρενθεση το Death Note και μου ειπε να μην ανησυχώ αν πανε καλα ειδικά για αυτον τον τιτλο :orly:.
Οσο για το καθε ποτε θα κυκλοφορουν απ'οτι καταλαβα δεν υπαρχει ακομα μια συγκεκριμενη ημερομηνια που κυκλοφορουν.Γυρω στον μηνα παντως.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#324 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2008 - 10:04

Σε προηγουμενο mail ειχα ρώτησει για τις επομενες σειρες που θα ερθουν Κ μου ειπε οτι ακομα περιμενουν να δουν πως θα πανε τα μανγκα που ηδη εχουν βγαλει.

:oo: Τρέχω να αγοράσω 10 αντίτυπα. :bike:

15fkk04.jpg

#325 karkas

karkas

Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

• Members
  • 261 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2008 - 09:26

Να κάνω μια παρατήρηση στο Manga Ναρούτο:

Οι σελίδες αυξήθηκαν και έφτασαν τις 208. Τα κεφάλαια επίσης, και από 7 πήγαν 9.
Με αυτό το ρυθμό φτάνουμε σε 8 volumes
Spoiler: ελαφρόν σπόιλερ

Spoiler: για αυτούς που δεν θέλουν σπόιλερ

Μήπως όμως θα συνεχίζουν να αυξάνουν???
[/URL]

#326 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2008 - 12:43

Το standard μεγεθος ενός volume είναι γύρω στο 9-10 (για μεγάλα manga).
Εχω την εντύπωση ότι το vol 2 έχει 10 chaps (μέχρι to 17) αν και δεν το έχω αγοράσει.

Να ξέρεις ότι το πλήθος των chapter βγαίνει από τον Ιαπωνικό τόμo.
Απλά πάντα στο πρώτο τόμο μπαίνουν λιγότερα chapter γιατί συνήθως το πρώτο chapter είναι μεγαλύτερου μεγέθους (συνήθως διπλάσιο), γιατί είναι chapter γνωρημίας.

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Δημοσιευμένη  εικόνα

#327 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2008 - 20:45

to πρώτο chapter είναι μεγαλύτερου μεγέθους (συνήθως διπλάσιο), γιατί είναι chapter γνωρημίας.

Γιαυτον τον λογο ειχε 7 τσαπτερ ο πρωτος τομος:drink: Απο το 2 και μετα θα ειναι σταθερα στα 9-10 τσαπτερ.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#328 Guest

Guest

Starting...

• Members
  • 21 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιούνιος 2008 - 05:28

Ενδιαφέρον βρήκα πως, ενώ οι τόμοι Rurouni Kenshin και Blade of the Immortal περιείχαν ερωτηματολόγιο, ο τόμος του Love Hina δεν είχε. Να ριξοκινδυνεύσω, λοιπόν, να εικάσω πως η σειρά Love Hina δεν πουλά αρκετά ώστε να τους ενδιαφέρουν οι απόψεις των αναγνωστών αυτής της σειράς; Αν και, και εγώ την βρίσκω μία μετριότατη σειρά, με μοναδικό κίνητρο να την αγοράζω η έλλειψη επιλογών σε μεταφρασμένα manga, ελπίζω να μην σταματήσει η κυκλοφορία της.

#329 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιούνιος 2008 - 08:17

Ενδιαφέρον βρήκα πως, ενώ οι τόμοι Rurouni Kenshin και Blade of the Immortal περιείχαν ερωτηματολόγιο, ο τόμος του Love Hina δεν είχε. Να ριξοκινδυνεύσω, λοιπόν, να εικάσω πως η σειρά Love Hina δεν πουλά αρκετά ώστε να τους ενδιαφέρουν οι απόψεις των αναγνωστών αυτής της σειράς; Αν και, και εγώ την βρίσκω μία μετριότατη σειρά, με μοναδικό κίνητρο να την αγοράζω η έλλειψη επιλογών σε μεταφρασμένα manga, ελπίζω να μην σταματήσει η κυκλοφορία της.

Εγώ από την άλλη δε βρήκα ερωτηματολόγιο ούτε στο ένα ούτε στα άλλα.

15fkk04.jpg

#330 Alpasar

Alpasar

Anime Newbie

• Members
  • 157 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιούνιος 2008 - 12:42

Εγώ από την άλλη δε βρήκα ερωτηματολόγιο ούτε στο ένα ούτε στα άλλα.

Απο οτι φαινεται δεν προσεχουν πως τα βαζουν.Εγω στο Ναρουτο βρηκα 2 ερωτηματολογια:wis: