Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Splatter, Horror, Thriller

• Please log in to reply
1010 replies to this topic

#301 Goregasm

Goregasm

M_B_L_A_Q

• Members
  • 29 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιανουάριος 2011 - 01:30

το Cannibal Holocaust πιστευω ειναι το μοναδικο που αξιζει απ'οσες ταινιες εχουν θεμα τον κανιβαλισμο, ολες οι υπολοιπες μετα απ'αυτο μοιαζουν λιγες (ειχε γυριστει μεχρι και στην Ελλαδα μια, με τιτλο "Anthropophagus").

οσο για το The Human Centipede ηταν ενδιαφερον αλλα ρε γμτ δεν εδειξε και τπτ τοσο σιχαμερο... μπορουσαν να το κανουν ΠΟΛΥ καλυτερο, κι απ'οσο ξερω ετοιμαζεται και συνεχεια με πανω απο τρεις... ελπιζω ν'ασχοληθουν περισσοτερο με τις λεπτομερειες αυτη τη φορα...

τελος για το Serbian Film φυσικα και ειχε λογο υπαρξης, οπως και φυσικα θεωρειται κι αυτο τεχνη! παρολη την ωμοτητα του (σε σημειο να καταντα αστειο, οπως στο τελος που του χωνει το πεος στο ματι) ηταν καλογυρισμενο, κι ο σεναριογραφος διαβασα καπου πως ηθελε να περασει και μηνυμα για τη χωρα του (παραλληλισμος με το μωρο μαλλον) ή κατι τετοιο... οπως και να εχει την επιτυχια του την εκανε και ας προκαλεσε και τον πανικο!

1. καμία σχέση το cannibal holocaust με το Anthropophagus βέβαια.μπορεί να ασχολούνται και η 2 με κανιβαλισμό αλλά γενικά καμία σχέση.eaten alive, jungle holocaust και cannibal ferox ( αν ξεχνάω κάποια προσθέστε) δεν είναι άσχημες ταινίες.απλώς όπως είπα και πάνω προσπάθησαν απλώς να κλέψουν λίγο από την δόξα του holocaust χωρίς να το καταφέρνουν.βλέπονται ευχάριστα
2. συμφωνώ για το centipede.δεν βλέπω όμως λόγο για συνέχεια της ταινίας...καινούριος τρελλογιατρούλης θα προσπαθήσει να κάνει το human centipede?
3. κοίταξε να δεις.δεν είπα ότι δεν ήταν καλό...απλώς η ταινία προσπαθούσε ΤΟΣΟ μαμημένα πολύ να σοκάρει που όπως λες και συ σε κάποιες φάσεις γινόταν αστείο.δεν θεωρώ όμως ότι μου άφησε κάτι σαν ταινία...παρά τις ακραίες σκηνές και την ωμότητα η ταινία (τώρα που την είδα για 2η φορά με άφησε αδιάφορη).θα προτιμούσα περισσότερη λεπτομέρεια σε σκηνές που είναι ιδιαίτερες (νεογέννητο, μάτι), λιγότερο πορνό, λιγότερη έμφαση στο παιδί του πρωταγονιστή και καλύτερο σενάριο.δεν έχω καταλάβει ένα συγκεκριμένο κομμάτι προς το τέλος της ταινίας.ο Milos γιατί ζει? :|

Δημοσιευμένη  εικόνα

#302 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιανουάριος 2011 - 12:08

Για το human centipede 2 θα είναι με 12 άτομα ή κάτι τέτοιο είχα διαβάσει...

Είδα The Devil και The Last Exorcism και τα καταφχαριστήθηκα.
Αφενός είχα καιρό να δω οποιουδήποτε είδους horror-thrillero-whatever και αφετέρου ΛΑΤΡΕΥΩ τέτοιες άθλιες ταινίες (όπως και το Drag me to hell).

Δεν ξέρω αν έχει και κανείς άλλος το φετίχ να βλέπει αισχρές ταινίες με υψηλό budget που είναι ακριβώς οι κατάλληλες για να χαλαρώσεις και να μην σκεύτεσαι τίποτα, αλλά αυτές οι ταινίες είναι κορυφή σε αυτό τον τομέα. Άσε που ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΟΛΟ!!!

Βέβαια το the last exorcism είναι πολύ καλύτερο από το the devil, but campy is the way to go.

Also, Zade αν σε ξαναδώ ποτέ θα σε δείρω για το spoiler στο The Devil, γιατί είναι που είναι για τον πέο, άμα ξέρεις και ποιός είναι τι τότε χαλάει η κουραδοσυνταγή για επιτυχημένη ποπκορνο-ταινία..

Δημοσιευμένη  εικόνα

#303 BrainDeadAlive

BrainDeadAlive

Dead By Dawn

• Members
  • 139 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιανουάριος 2011 - 18:41

^
Αν ειναι με 12 ατομα θα ναι καλη φαση..

Devil... meh.. Τα τελευταια 5 λεπτα με τσαντισαν απιστευτα.

Χμμ.. θα ρισκάρω και θα δω Last Exorcism ομως. Εκει που ελεγα να το αποφυγω..! :P
Δημοσιευμένη  εικόνα

#304 SpeedFreak

SpeedFreak

bored of harem

• Members
  • 205 Δημοσιεύσεις:
  • Locationκοντα στη μαμακα

Καταχωρήθηκε 07 Ιανουάριος 2011 - 21:01

Είδα μερικές σκηνούλες από Halloween(no time to see it completely)...Ε,εντάξει,δεν το βρήκα απόλυτα κουλ,γιατί κουλ δεν θεωρείται άλλη μια από τις πολλές συνηθυσμένες κατταρούλες,έτσι δεν είναι?Βρήκα ωραίο όμως τον σχιζοφρενή μικρό ξανθό Michael...Από το πρώτο μου έμεινε πεισσότερο στο νου η σκηνή με την αδερφή του(oligon freakiastiko)...Τέσπα...Πάμε στο άλλο τώρα...Όταν είδα τον τύπο από το Hellraiser για πρώτη φορά,νόμιζα ότι έβλεπα τον άνθρωπο που κατατάχτηκε στο Ρεκόρ Γκίνες βάζοντας τις περισσότερες καρφίτσες στο πρόσωπό του....Άλλο πράγμα και τούτο...Έχω δει και αρκετά τρέιλερσ από τa saw...Αυτά δεν είναι θρίλερ...Αυτά είναι διαιτικές ταινιούλες για όποιον θέλει να χάσει άπλεττο βάρος ξερνώντας στο μπάνιο!!!
Ετοιμάζομαι να δω ολοκληρωμένα θριλεράκια και γω σαν "άνθρωπος",αρχίζοντας με τουσ Εξορκισμούς και τα Cannibal

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από SpeedFreak: 27 Ιανουάριος 2011 - 17:11

Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...

Μπρεχτ

#305 Raziel666

Raziel666

Trolling is srs bzns

• Members
  • 326 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιανουάριος 2011 - 21:39

Μείνετε μακριά από το The New Daughter με τον Kevin Costner. Μετά από 30 λεπτά είναι σαν να ξέρεις την υπόλοιπη ταινία.
Brighter Death Now
Δημοσιευμένη  εικόνα
エルゴ プラクシー
死の代理人
Ergo Proxy
The Agent Of Death

Quote from Mentar: "The day I release h264 in an .avi container is the day I quit encoding..."

#306 BrainDeadAlive

BrainDeadAlive

Dead By Dawn

• Members
  • 139 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2011 - 01:33

To ειδα το new daughter. Ειναι σαν αυτό που ειπε η Anelis, ''κατάλληλες για να χαλαρώσεις και να μην σκεύτεσαι τίποτα''.

Σημερα ειδα για δευτερη φορα το I Walked With A Zombie (1943). Μολις τελειωσε συνηδητοποιησα πως το ειχα δει. >.>

Ειδα και το remake του And Soon The Darkness. Τι μλκια.. Δεν εχω δει το παλιο αλλα στανταρ θα ναι καλυτερο.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#307 Raziel666

Raziel666

Trolling is srs bzns

• Members
  • 326 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2011 - 22:28

Βγήκε το Serbian Film σήμερα σε 720p rip, δυστυχώς όμως είναι η λογοκεκριμένη έκδοση... :( :( :(
Brighter Death Now
Δημοσιευμένη  εικόνα
エルゴ プラクシー
死の代理人
Ergo Proxy
The Agent Of Death

Quote from Mentar: "The day I release h264 in an .avi container is the day I quit encoding..."

#308 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2011 - 22:39

Λολ, και ότι το έβλεπα. Έχει βγει εδώ και μήνες πάντως η μη λογοκριμένη έκδοση. Όχι σε τρομερή ποιότητα (νομίζω ήταν από screener) αλλά και πάλι ήταν μια χαρά.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#309 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιανουάριος 2011 - 11:55

double post ftw!!!

I saw this, i came..
Posted Image

Δημοσιευμένη  εικόνα

#310 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιανουάριος 2011 - 14:55

double post ftw!!!

I saw this, i came..
Posted Image

I CAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ποτε βγαίνει?

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#311 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιανουάριος 2011 - 15:03

Δεν ξέρω ακριβώς, πάντως παίζει επικό τρειλεράκι!
Youtube Video

Η ταινία έκανε πρεμιέρα στο φετινό Sundance festival, και είχε ξεκινήσει (όπως και το Machette) από faux τρέιλερ για το grindhouse.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#312 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 Δημοσιεύσεις:
  • Locationplateia eleytherias

Καταχωρήθηκε 26 Ιανουάριος 2011 - 15:14

Δεν ξέρω ακριβώς, πάντως παίζει επικό τρειλεράκι!

Youtube Video

Η ταινία έκανε πρεμιέρα στο φετινό Sundance festival, και είχε ξεκινήσει (όπως και το Machette) από faux τρέιλερ για το grindhouse.

απο αυτο το φεστιβαλ δεν ξεπροβαλε το frozen περσι?

#313 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιανουάριος 2011 - 15:18

Γενικά είναι τρομερό και αρκετά καθιερωμένο φεστιβάλ. Κάθε χρόνο προβάλλει ταινιάρες.
Kαι ναι νομίζω από εκεί έσκασε μύτη το Frozen.
link

Δημοσιευμένη  εικόνα

#314 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιανουάριος 2011 - 15:20

το frozen το είδα τυχαία την κυριακή. ήτανε από τις χειρότερες ταινίες που έχω δει στην ζωή μου. σας παρακαλώ μην το συγκρίνετε με αυτό :Ο

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#315 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιανουάριος 2011 - 15:22

Ειδα την ταινία που είχε στείλει φέτος η ιαπωνία για την κατηγορία ξενογλωσσης στα οσκαρ. Περασε μέχρι τις 9 αλλά είναι ταινιάρα.

Confessions λέγεται.
Youtube Video