Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Splatter, Horror, Thriller

• Please log in to reply
1010 replies to this topic

#181 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Απρίλιος 2010 - 00:43

Ωραίο το REC 2.
Spoiler:

#182 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 17 Απρίλιος 2010 - 09:26

Μιας και "κολλησατε" και εμενα με τις splatter, horror ταινιες ειδα μερικες αυτο τον καιρο, που καποιες μου αρεσαν αρκετα.

Και ξεκιναω....

ειδα το The Hills Have Eyes 1 και 2 εκ των δυο μου αρεσε πολυ το πρωτο....οσο για το δευτερο ηταν το ιδιο στορυ.
Μετα παμε στο Undead στα ελληνικα "Οι απεθαντοι"
ειχε παρα πολυ splatter και γουσταρα παρα πολυ τον πρωταγωνιστη γιατι ειχε μια καραμπινα με 3 ή 4 κανες αν θυμαμαι καλα.

Ειδα και αρκετα,τα οποια θα περιγραψω καποια αλλη στιγμη.
Και επισης οπως λεει ο Red Pyramid στη 1η σελιδα βρηκα και κατεβασα το "I spit on your grave"
Well αυτα :)

Tiger-stock-blog-header.jpg

#183 manOfManyNames

manOfManyNames

Anime Newbie

• Members
  • 62 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Απρίλιος 2010 - 17:45

Ωραίο το REC 2.

Spoiler:

Αφού υποτίθεται ότι
Spoiler:
στην πρώτη ταινία (δεν έχω δει τη δεύτερη).

Επίσης καράσαπόρτ για το inside. Με ένα σπίτι και 7 ηθοποιούς μπορείς να βγάλεις ταινιάρα.

#184 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούλιος 2010 - 15:56

Δημοσιευμένη  εικόνα
SUCK on this!!

Want so bad! Και όπου να 'ναι βγαίνει και σε bluray, vampire Renaissance just got way better!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#185 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούλιος 2010 - 18:06

Κάτσε μωρή ,πότε βγαίνει αυτό; Ειχα την εντύπωση ότι καθυστερούσε αρκετά!

To horror in the attic που παίζει πάλι ο Θεός Άλις το χεις δει;

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#186 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούλιος 2010 - 18:16

Το the attic expeditions λες; Δεν είχα ακούσει καλά λόγια και το άφησα να κοιμάται στο σκληρό, λέει;

Όσο για το suck δεν έχει βγει release date ακόμα αλλά για να κάνει press release η Ε1 σημαίνει ότι κοντοζυγώνει...!
Άσε που έχει καθυστερήσει ήδη 1 χρόνο, πόσο ακόμα πιά;

Δημοσιευμένη  εικόνα

#187 kalidor

kalidor

Anime Amateur

• Members
  • 150 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούλιος 2010 - 19:42

Ένα από τα αγαπημένα μου...

http://www.imdb.com/title/tt0338095/
Δημοσιευμένη  εικόνα

#188 Goregasm

Goregasm

M_B_L_A_Q

• Members
  • 29 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2010 - 16:46

χθες είδα επιτέλους τα Holy mountain και el Topo του Jodorowsky.καιρός ήταν βασικά.
προχθές Suicide club και noriko no shokutaku.το δεύτερο ενώ άρχισε πολύ καλά και φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον χάλασε στην συνέχεια.αργή και βαρετή

Δημοσιευμένη  εικόνα

#189 Omoikane

Omoikane

Victim of Random Injustice

• Members
  • 483 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2010 - 18:18

Ειδα προσφατα A Serbian Film κ καπακι Martyrs.
Το πρωτο ειναι απλα ενα εκτρωμα.Εαν δεν θελετε να βιαστει ο ψυχικος σας κοσμος,να μην το δειτε.Οτι πιο ακραιο εχει δει ο κινηματογραφος μεχρι τωρα.
Το Martyrs απο την αλλη,εχει καποιο υποβαθρο που εν μερει δικαιολογει την εντονη βια.Εαν καταφερετε κ φτασετε μεχρι τους τιτλους τελους,θεωρω οτι η ταινια θα σας ανταμειψει.
"If life should treat you bad,don't get even,get mad."

#190 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2010 - 18:35

Ειδα προσφατα A Serbian Film κ καπακι Martyrs.
Το πρωτο ειναι απλα ενα εκτρωμα.Εαν δεν θελετε να βιαστει ο ψυχικος σας κοσμος,να μην το δειτε.Οτι πιο ακραιο εχει δει ο κινηματογραφος μεχρι τωρα.
Το Martyrs απο την αλλη,εχει καποιο υποβαθρο που εν μερει δικαιολογει την εντονη βια.Εαν καταφερετε κ φτασετε μεχρι τους τιτλους τελους,θεωρω οτι η ταινια θα σας ανταμειψει.

Είδες το Srpski film? Που ρε; Δεν έχω βρει κανένα DVD-Rip προς το παρόν! Mόνο κάτι μετριότατα screener.θα το δω οπωσδήποτε.

Το martyrs είναι μια από τις χειρότερες ,αθλιότερες και πιο δήθεν σοφιστικέ ταινίες που βγήκαν ποτέ.Είναι από τις ταινίες που δίνουν στο είδος το κακό του όνομα.Απορώ τι βρήκε ο κόσμος σε αυτή την ταινία και όλοι την θεωρούν τόσο καλή.Χρωστάω πολλά review για ταινίες ,το θυμάμαι.Μόλις τελειώσω θα γράψω.

#191 Omoikane

Omoikane

Victim of Random Injustice

• Members
  • 483 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2010 - 19:46

Εμενα προσωπικα μου αρεσε αρκετα το Martyrs γιατι στο τελος με εβαλε σε σκεψεις.Σε κανει να αναρωτιεσαι μεχρι που πραγματικα μπορει να φτασει ο ανθρωπος για χαρη της "πιστης" του.Επισης,απο την πρωτη στιγμη η ταινια "παιζει" με τα συναισθηματα σου.Υπηρχαν αρκετες στιγμες που με εκαναν να νιωσω συμπαθεια για καποιο ατομο κ αμεσως μετα αυτη η συμπαθεια κ συμπονια μετατραπηκε σε αποστροφη.
Ενα μεγαλο συν της ταινιας θεωρω κ το γεγονος οτι δεν δινονται συγκεκριμενες πληροφοριες για την τοποθεσια που διαδραματιζεται το φιλμ γιατι απλουστατα θα μπορουσε να ηταν οπιοδηποτε μερος στον κοσμο.Ακομα κ η φιλησυχη οικογενεια που μενει στην αλλη ακρη του δρομου.Σκεψου οτι υπαρχουν χιλιαδες αιρεσεις ανα τον κοσμο.Λιγο ψυχικα ασταθεις να ειναι τα μελη ορισμενων απο αυτων τοτε μπορουμε να οδηγηθουμε σε παρομοιες καταστασεις που περιγραφονται στην ταινια.

Υ.Γ Το serbian film κ εγω απο screener copy το ειδα.Οσο κ αν εψαξα μονο 2 screener copies βρηκα.Κατι μου λεει ομως οτι οταν σκασει μυτη το dvd-rip θα ειναι "πετσοκομμενο".
Εμαθα επισης οτι θα προβληθει κ στην Ελλαδα με τον τραγελαφικο τιτλο "Χασαπο-Σερβικο" :kakaka:
"If life should treat you bad,don't get even,get mad."

#192 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2.221 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDark City

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2010 - 22:42

Το martyrs είναι μια από τις χειρότερες ,αθλιότερες και πιο δήθεν σοφιστικέ ταινίες που βγήκαν ποτέ.Είναι από τις ταινίες που δίνουν στο είδος το κακό του όνομα.Απορώ τι βρήκε ο κόσμος σε αυτή την ταινία και όλοι την θεωρούν τόσο καλή.Χρωστάω πολλά review για ταινίες ,το θυμάμαι.Μόλις τελειώσω θα γράψω.

Μας το έχεις πει αυτό για το martyrs, we know... Εγώ εξακολουθώ να το θεωρώ αριστούργημα (σκηνοθεσίας και όχι μόνο), για το genre έστω...
Σε κάθε περίπτωση δεν απορώ που ταινίες σαν το martyrs έχουν τόσους lovers όσους και haters, καθώς και βαριά ήταν, και ακραία, αλλά και προφανώς όχι για όλα τα στομάχια και τα γούστα...
depends on what you like on horror movies, and what you don't....for some of us, it had exactly what we wanted....

Πιο Ontopic : (μιας και έχω καιρό να προτείνω κάνα καλό διαμαντάκι στο genre....)

Προτείνω για το mystery-thriller genre, το απρόσμενα καλό για μένα:
"Loft" (2008 ) (γλώσσα Φλαμανδικά-Βέλγιο) ή αλλιώς "Σοφίτα".

Σενάριο : (από imdb με minor spoiler)
Spoiler:

Τη ταινία αυτή την βρήκα πολύ καλή σχεδόν σε όλους τους τομείς. Καλογυρισμένη, με καλές ερμηνείες, φωτογραφία, σκηνοθεσία, ατμόσφαιρα, twists-suspense αλλά και η εκτέλεση και το pace ήταν άψογα χωρίς να κουράζει καθόλου, ενώ μέχρι τέλους δεν ήξερες τι θα συμβεί με απορίες που τελικά ξεδιαλύνθηκαν. Γενικα με ικανοποίησε σε όλα χωρίς να είναι απαραίτητα ένα αριστούργημα. (γούστα είναι αυτά)

Αν δεν σας ξενίζει η περίεργη και κάπως άκυρη στο άκουσμα γλώσσα των Φλαμανδικών (είχα δυο φίλους που της έριξαν άκυρο γι 'αυτό...) που εμένα προσωπικά δεν με ενόχλησε ιδιαίτερα, τότε δοκιμάστε την και σίγουρα δεν θα χάσετε...

PS1 : Εντωμεταξύ, έχουμε international film festival αυτά τα weeks Αθήνα, οπότε ήδη λιώνω εκεί (έχω ήδη κλείσει πολλά tickets), και η αλήθεια είναι πως παίζει και πολλά ωραία κομμάτια σε thriller-horror-διαστροφη... (έχει αφιέρωμα στη "τρύπα" οπότε παίζουν πάρα πολλά κλειστοφοβικά... :blingeye2: )
η καλύτερη των fans αυτού του thread δηλαδή... ^^

PS2 : Ναι και το χασαποσέρβικο παίζεται στο φεστιβάλ που μόλις ανέφερα στις 24... Αν βρω παρέα ίσως πάω, αν και οι κριτικές λένε πως η συγκεκριμένη ταινία είναι o ορισμός της σκατόψυχης ταινίας, οπότε άντε βρες παρέα για κάτι τέτοιο. :P

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Radagast: 16 Σεπτέμβριος 2010 - 22:51

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#193 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2010 - 07:30

Μας το έχεις πει αυτό για το martyrs, we know... Εγώ εξακολουθώ να το θεωρώ αριστούργημα (σκηνοθεσίας και όχι μόνο), για το genre έστω...
Σε κάθε περίπτωση δεν απορώ που ταινίες σαν το martyrs έχουν τόσους lovers όσους και haters, καθώς και βαριά ήταν, και ακραία, αλλά και προφανώς όχι για όλα τα στομάχια και τα γούστα...
depends on what you like on horror movies, and what you don't....for some of us, it had exactly what we wanted....

+9.000 και κάτι ψιλά, ήταν από τις λίγες ταινίες που με έστειλε (in many aspects) και την προτείνω ανεπιφύλακτα!

PS2 : Ναι και το χασαποσέρβικο παίζεται στο φεστιβάλ που μόλις ανέφερα στις 24... Αν βρω παρέα ίσως πάω, αν και οι κριτικές λένε πως η συγκεκριμένη ταινία είναι o ορισμός της σκατόψυχης ταινίας, οπότε άντε βρες παρέα για κάτι τέτοιο.

Αυτή η ταινία με τρομάζει, i mean βιασμός βρέφους on screen? HOW will they do it? Και αναρωτιέμαι, θα το αντέξω;

χθες είδα επιτέλους τα Holy mountain και el Topo του Jodorowsky.καιρός ήταν βασικά.
προχθές Suicide club και noriko no shokutaku.το δεύτερο ενώ άρχισε πολύ καλά και φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον χάλασε στην συνέχεια.αργή και βαρετή

Τελικά λέει το suicide club? Το έχω στο μυαλό μου να το δω εδώ και καιρό γιατί μου άρεσε το μάνγκα αλλά τους φοβάμαι λίγο τους Ιάπωνες, είτε θα είναι τρελή καλτιά είτε δε θα βλέπεται...

.Χρωστάω πολλά review για ταινίες ,το θυμάμαι.Μόλις τελειώσω θα γράψω.

Μήπως να έκανες κανα blog καλύτερα; :P

Και αφού δεν έχω άλλον να quotaρω, να σας πω ότι είδα το Fright Night, μιας και του χρόνου έχουμε το remake με τον ΘΕΟΝΤΑ David Tennant, και ήτανε εντελώς μ@λακία. Οκ λατρεύω το campy-ness των '80s αλλά αυτό το πράγμα ήταν απλά τραγελαφικό και εντελώς κλισέ ακόμα και για την εποχή.... Ελπίζω να του κάνουν καμιά πλαστική/ολικό ρεκτιφιέ στο σενάριο γιατί αλλιώς ακόμα και ο Tennant δεν θα μπορέσει να το σώσει από το βούρκο.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#194 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2010 - 10:00

Και αφού δεν έχω άλλον να quotaρω, να σας πω ότι είδα το Fright Night, μιας και του χρόνου έχουμε το remake με τον ΘΕΟΝΤΑ David Tennant, και ήτανε εντελώς μ@λακία. Οκ λατρεύω το campy-ness των '80s αλλά αυτό το πράγμα ήταν απλά τραγελαφικό και εντελώς κλισέ ακόμα και για την εποχή.... Ελπίζω να του κάνουν καμιά πλαστική/ολικό ρεκτιφιέ στο σενάριο γιατί αλλιώς ακόμα και ο Tennant δεν θα μπορέσει να το σώσει από το βούρκο.

Σοβαρά τώρα δεν σου άρεσε; Κι εγώ το είδα πρόσφατα.Μιλάμε είναι κορουφαίο.ΤΟ ΓΕΛΙΟ.Εγώ είχα λιώσει ρε συ.Το θεωρώ από τις καλύτερες κωμωδίες τρόμου που έχω δει!
Τώρα όσον αφορά το remake ,δεν πολυψήνομαι.Επίσης είδα τα horror in the attic (μακριά από αυτή την ταινία) ,SUCK (αρκετό γέλιο) ,open House (δεν το άντεξα ως το τέλος) ,FROZEN (από τον τύπο που έκανε το HATCHET-καλούτσικο ήταν)

#195 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2010 - 10:04

Σοβαρά τώρα δεν σου άρεσε; Κι εγώ το είδα πρόσφατα.Μιλάμε είναι κορουφαίο.ΤΟ ΓΕΛΙΟ.Εγώ είχα λιώσει ρε συ.Το θεωρώ από τις καλύτερες κωμωδίες τρόμου που έχω δει!
Τώρα όσον αφορά το remake ,δεν πολυψήνομαι.Επίσης είδα τα horror in the attic (μακριά από αυτή την ταινία) ,SUCK (αρκετό γέλιο) ,open House (δεν το άντεξα ως το τέλος) ,FROZEN (από τον τύπο που έκανε το HATCHET-καλούτσικο ήταν)

Κοίτα ότι ξεράθηκα στο γέλιο είναι αλήθεια, αλλά δεν ήταν εκ προθέσεως εκ μέρους της ταινίας αυτό.
Μεχ μεχ i told ya για το suck

Δημοσιευμένη  εικόνα