Το martyrs είναι μια από τις χειρότερες ,αθλιότερες και πιο δήθεν σοφιστικέ ταινίες που βγήκαν ποτέ.Είναι από τις ταινίες που δίνουν στο είδος το κακό του όνομα.Απορώ τι βρήκε ο κόσμος σε αυτή την ταινία και όλοι την θεωρούν τόσο καλή.Χρωστάω πολλά review για ταινίες ,το θυμάμαι.Μόλις τελειώσω θα γράψω.
Μας το έχεις πει αυτό για το martyrs, we know... Εγώ εξακολουθώ να το θεωρώ αριστούργημα (σκηνοθεσίας και όχι μόνο), για το genre έστω...
Σε κάθε περίπτωση δεν απορώ που ταινίες σαν το martyrs έχουν τόσους lovers όσους και haters, καθώς και βαριά ήταν, και ακραία, αλλά και προφανώς όχι για όλα τα στομάχια και τα γούστα...
depends on what you like on horror movies, and what you don't....for some of us, it had exactly what we wanted....
Πιο
Ontopic : (μιας και έχω καιρό να προτείνω κάνα καλό διαμαντάκι στο genre....)
Προτείνω για το mystery-thriller genre, το απρόσμενα καλό για μένα:
"Loft" (2008 ) (γλώσσα Φλαμανδικά-Βέλγιο) ή αλλιώς "Σοφίτα".
Σενάριο : (από imdb με minor spoiler)
Τη ταινία αυτή την βρήκα πολύ καλή σχεδόν σε όλους τους τομείς. Καλογυρισμένη, με καλές ερμηνείες, φωτογραφία, σκηνοθεσία, ατμόσφαιρα, twists-suspense αλλά και η εκτέλεση και το pace ήταν άψογα χωρίς να κουράζει καθόλου, ενώ μέχρι τέλους δεν ήξερες τι θα συμβεί με απορίες που τελικά ξεδιαλύνθηκαν. Γενικα με ικανοποίησε σε όλα χωρίς να είναι απαραίτητα ένα αριστούργημα. (γούστα είναι αυτά)
Αν δεν σας ξενίζει η περίεργη και κάπως άκυρη στο άκουσμα γλώσσα των Φλαμανδικών (είχα δυο φίλους που της έριξαν άκυρο γι 'αυτό...) που εμένα προσωπικά δεν με ενόχλησε ιδιαίτερα, τότε δοκιμάστε την και σίγουρα δεν θα χάσετε...
PS1 : Εντωμεταξύ, έχουμε
international film festival αυτά τα weeks Αθήνα, οπότε ήδη λιώνω εκεί (έχω ήδη κλείσει πολλά tickets), και η αλήθεια είναι πως παίζει και
πολλά ωραία κομμάτια σε thriller-horror-διαστροφη... (έχει αφιέρωμα στη "τρύπα" οπότε παίζουν πάρα πολλά κλειστοφοβικά...

)
η καλύτερη των fans αυτού του thread δηλαδή... ^^
PS2 : Ναι και το
χασαποσέρβικο παίζεται στο φεστιβάλ που μόλις ανέφερα στις 24... Αν βρω παρέα ίσως πάω, αν και οι κριτικές λένε πως η συγκεκριμένη ταινία είναι o ορισμός της σκατόψυχης ταινίας, οπότε άντε βρες παρέα για κάτι τέτοιο.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Radagast: 16 Σεπτέμβριος 2010 - 22:51