Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Slayers

• Please log in to reply
96 replies to this topic

#91 Korkofilaki

Korkofilaki

Anime Freak

• Members
  • 423 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2009 - 01:21

[Viva] Slayers Evolution R - 1 [ENG SUB] | Free Videos - Watch Online Videos - Guide | Veoh#

Εδω εχει τουλαχιστον τα 3 πρωτα επεισοδια με υποτιτλους.

#92 BlackRoseOfDestiny

BlackRoseOfDestiny

!°°AnimeOtaku °:-d

• Members
  • 49 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2009 - 15:17

Επικοτατη σειρα και μαλιστα η αγαπημενη μου.Απορω μαλλιστα που δεν την ειχα δει ποτε στον Αντ1 γιατι μικρη εβλεπα οτι επεζαι η τν :roar:Δεν θα ξεχασω πως την αναλυψα απο το θεϊκο amv ε συνδιαμο της σειρας με το θεμα του legend of zelda(οσοι δεν το εχουν δει το προτεινο ειναι απεχτο)μου φανηκε αστεια και την ειδα.Απο το πρωτο κιολας επειδοδιο ερωτευτικα την Λινα γιατι παντα ακομη και σημερα πιστευα οτι μου μοιαζει και αν ενας χαρακτηρας θα μπορουσε να ημουν εγω σε ανιμε ειναι αυτη(ειμαι πολυ καμενη ναι:hahaha:)
Επιτελους βγηκαν και τα Slayers evolution R.Viva la slayers revolution!!!!:lovulovu:
Food glorious foood~~~~:hahaha:
"The Black Rose Of my destiny fades away with my dreams as i am walking down this valley of sins wondering do i belong here?" By BlackRoseOfDestiny:smokingg:

#93 Korkofilaki

Korkofilaki

Anime Freak

• Members
  • 423 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2009 - 21:32

Το manga Evolution-R μπηκε κατευθειαν μεσα στη σοβαρη πλοκη (οχι, εκει δεν εχει Nama-chan). Περιμενω τωρα να δω το επεισοδιο 5, το οποιο αν ακολουθησει αυτα που ειδα στο πρωτο κεφαλαιο του manga προβλεπεται επικο.

Τώρα βεβαια, αν βαλουν στη συνεχεια το γεγονος απο τα novels
Spoiler:
η πλοκη αναμενεται ακομα πιο επικοτερη.

Βεβαια αν γινει αυτο οι πιθανοτεροι υποψηφιοι ειναι (ακολουθουν παλαβες υποθεσεις σε συνδυασμο με spoiler απο novels):
Spoiler:

#94 Sunabouzu

Sunabouzu

Σινιγάμης

• Members
  • 881 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Απρίλιος 2009 - 12:24

εχει ολοκληρωθει το subbing και του Slayers Evolution -R ^^

http://isohunt.com/download/77214893/Slayers+Evolution-R.torrent

#95 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2013 - 13:56

δεν ειναι συμπτωση που μετα απο 4.5 χρονια κανεις δεν γραφει εδω.....

μπορει οι προηγουμενες σειρες να μην ειναι και οτι καλυτερο αλλα τουλαχιστον ηταν διασκεδαστικες.

ειπα να δω λιγο απο το Slayers Revolution αλλα μου φαινεται μονο τα τελευταια επεισοδια αξιζουν,

Γιατι μεχρι εκει η σειρα ειναι πραγματικα αθλια. ειχα δει πριν μηνες τα 11-13 και μου αρεσαν, αλλα ειπα να δω τι γινεται πριν απο αυτα.

κατα περιεργο τροπο παρ'οτι η Evolution ειναι καλυτερη, το τελευταιο επεισοδιο που ειδα ειναι ισως το χειροτερο φιναλε Slayers σειρας.

τα χειροτερα επεισοδια των παλιων σειρων ειναι 1000 φορες καλυτερα απο αυτα.  ασκοπο να τα φερουν ξανα στην επιφανεια μετα απο τοσα χρονια, χωρις να εχουν τιποτα καινουργιο να προσφερουν.

αυτο το HD σχεδιο απλα δεν λειτουργει. το αποτελεσμα ειναι πολυ χειροτερο απο τις σειρες του 90. οσο για το χιουμορ, οι παλιες σειρες και καποια απο τα OVA/ταινιες ειναι πολυ καλυτερα. εδω ειδα ισως το χειροτερο χιουμορ σε Slayers σειρα.

#96 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2014 - 20:39

μιας και ειχα το DVD καπου αραχνιασμενο, ξαναδα την Slayers Try!. Δεν περιμενα να την ξαναδω, μιας και τη θεωρουσα τοτε σαν αλλο ενα καλο εισαγωγικο ανιμε που απλα σε βοηθουσε να πηγαινες παραπερα για καλυτερα πραγματα. Σημειωτεον πως ολη η σειρα δεν βασιζεται στις νουβελες και ειναι ουσιαστικα TV filler, που επισης περιλαμβανει και αλλα 5-6 επεισοδια filler μεσα σε...filler

Παντως γινεται αναφορα σε γεγονοτα των καινουργιων σειρων, πχ η Αμελι αναφερεται στη μαχη με το Ζάναφαρ. Το παραξενο ειναι πως εκει ο Xellos σκοπιμα λεει ψεματα σε μια σκηνη, ενω στις καινουργιες σειρες λεει πως δεν λεει ποτε ψεματα...

Αν και λογω των fillers δεν φτανει το επιπεδο των Slayers Next! και Slayers, ιδιως στην τελικη αναμετρηση. Αλλα για τηλεοπτικη προσαρμογη ειναι αρκετα καλη και εχει πιο ενδιαφεροντες χαρακτηρες και μια απο τις αγαπημενες μου μασκοτ, την αλεπου-βομβιστη!.

Παντως σε συγκριση με τις καινουργιες σειρες, ακομα και τα filler ποτε δεν πιασαν τον πατο αρκετων απο τα καινουργια επεισοδια, ακομα και με την αγγλικη μεταγλωττιση. Ενω στην Try ηταν αξιοπρεπης, στις καινουργιες απλα δεν...ακουγεται. Αν δεν βοηθα και η σειρα, οσο και να προσπαθεις δεν...

Ωστοσο ακομα διατηρει το καλυτερο OP απο ολες τις σειρες

Youtube Video

#97 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.825 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιανουάριος 2018 - 10:29

Bump~

Νέο slayers novel! 

https://www.animenewsnetwork.com/news/2018-01-18/slayers-novels-get-sequel-after-18-years/.126623

rsrGbGx.gif