Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Slayers

• Please log in to reply
96 replies to this topic

#76 Sunabouzu

Sunabouzu

Σινιγάμης

• Members
  • 881 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2008 - 10:30

Πάει τελείωσε το Slayers Revolution και ήταν πολύ καλό. Κράτησε ακριβώς το ίδιο κλίμα με τα προηγούμενα. Οί πολύ καλές εναλαγές που είχαμε μεταξύ αστείου και σοβαρού.

Βέβαια έτσι όπως φάνηκε από την τελευταία σκηνή μάλλον θα έχουμε συνέχεια.

Σιγουρα θα εχει συνεχεια
για την ωρα στους τιτλους χρησιμοποιησαν μονο τα μισα γραμματα του αλφαβητου

#77 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2008 - 10:42

Δε ξέρω ρε παιδιά, με έχει πλέον ξενερώσει ο παρόν τίτλος.

Όλοι τα βάζουνε και με Θεούς αν γουστάρουνε, χωρίς να υπάρχει ο φόβος ότι θα πεθάνουνε.
Αφού η Λίνα σκάει ένα Dragon Slave σε κάθε πόλη που πάει και κανείς άνθρωπος εκεί δεν σκοτώνεται.

Σε αντίθεση με άλλες σειρές όπως Samurai Champloo που επίσης υπάρχει εναλλαγή σοβαρού / αστείου, το Slayers δεν έχει κανένα κοινωνικό προβληματισμό και έτσι δεν προσφέρει καμοία τροφή για το μυαλό (κάτι που μου αρέσει ιδιαίτερα σε μια σειρά).

Για τζερτζελέ μόνο πάντος, είναι πολύ καλή σειρά.

#78 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2008 - 10:50

Όλοι τα βάζουνε και με Θεούς αν γουστάρουνε, χωρίς να υπάρχει ο φόβος ότι θα πεθάνουνε.
Αφού η Λίνα σκάει ένα Dragon Slave σε κάθε πόλη που πάει και κανείς άνθρωπος εκεί δεν σκοτώνεται.

Στις παλιότερες σειρές, σε ορισμένες σκηνές πέθαινε κόσμος μαζί με ολόκληρες πόλεις. Τα Slayers είναι η μόνη σειρά που πετυχαίνει την εναλλαγή σοβαρού/αστείου περισσότερο από όλα τα anime που έχω δει. Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσον συμβαίνει στο Revolution. Πάντως σίγουρα δίνει περισσότερη βάση στον αστείο παρά στον δραματικό χαρακτήρα της σειράς.

E5VV38U.jpg

#79 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Οκτώβριος 2008 - 18:03

5th Slayers TV Anime to Be Titled Slayers Evolution-R - Anime News Network

Δημοσιευμένη  εικόνα

#80 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2008 - 01:45

Spoiler:

Κρίμα που δεν έχουμε τα μηχανάκια της AGB Ιαπωνίας να ξέραμε τι νούμερα έπιασε η σειρά και αποφασίζουν να τη συνεχίσουν

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Phantom Duck: 28 Οκτώβριος 2008 - 19:47
Spoiler tag inserted

#81 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2008 - 02:15

Όσο καιρό δεν λειτουργούσε το φόρουμ, τελείωσα αυτήν την καταπληκτική σειρά. Η επική μάχη στο τελευταίο επεισόδιο μου θύμισε την τελευταία μάχη του Slayers Try, και
Spoiler: Original (First) Slayers Series spoiler
Φυσικά τα ερωτήματα ακόμα παραμένουν, και ελπίζουμε να απαντηθούν στην επόμενη σεζόν.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Phantom Duck: 14 Νοέμβριος 2008 - 02:20

E5VV38U.jpg

#82 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιανουάριος 2009 - 00:43

Σήμερα άρχισε την προβολή η δεύτερη σεζόν, Slayers Evolution-R. Αναμένουμε με ανυπομονησία να συνεχίσει στο ίδιο στυλ.

http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=6179

E5VV38U.jpg

#83 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιανουάριος 2009 - 02:18

Ε, όχι με ακριβώς το ίδιο. Το βαρέθηκα πια. Λίγο πιο σοβαρό να είναι και να απαντήσουνε και όλα τα ρημάδια ερωτήματα.

#84 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιανουάριος 2009 - 02:41

Το ότι το βαρέθηκες δε σημαίνει πως το βαρεθήκαμε και οι υπόλοιποι. Τα ρημάδια τα ερωτήματα θα απαντηθούν, αυτός είναι και ο σκοπός της 2ης σειράς. Στην αρχή σχεδιαζόταν να προβληθεί ως μία ενιαία σειρά 26 επεισοδίων, όμως την έκοψαν σε 2 13άρες. Αυτό σημαίνει πως η συνέχεια θα είναι άμεση και όλα τα ερωτήματα της ιστορίας θα απαντηθούν εκεί.

Τώρα να ζητάς περισσότερη σοβαρότητα από το Slayers, είναι άτοπο. Όπως και οι παλαιότερες σειρές, ήταν αστείο εκεί που έπρεπε και σοβαρό εκεί που έπρεπε.

E5VV38U.jpg

#85 Korkofilaki

Korkofilaki

Anime Freak

• Members
  • 423 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιανουάριος 2009 - 03:56

Προσπαθω να τελειωσω τη σειρα αυτον τον καιρο, αφου ειχα δει μονο τα λιγα που μας ειχε δειξει ο ΑΝΤ1. Τωρα βρισκομαι καπου προς το τελος του NEXT και εχω να πω οτι ειμαι απολυτως ικανοποιημενη καθως κοντευω να φτιαξω γραμμωτους κοιλιακους απο τα γελια.

Το παραπονο μου βεβαια ειναι οτι ειναι παρα μα παρα πολυ δυσκολο να βρω manga στο internet (αν και κανουν scanlations τωρα οι turtleparadise - αλλα ξεκινανε απο το τελος ο_Ο) και δε βρισκω πουθενα και τα light novels της σειρας. Γι' αυτο αν κανενας ξερει κατι γι' αυτα τα δυο ας μου σφυριξει μ' ενα PM παρακαλω.

#86 Korkofilaki

Korkofilaki

Anime Freak

• Members
  • 423 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιανουάριος 2009 - 00:44

Λοιπον, ειδα και τα δυο πρωτα επεισοδια του Evolution-R. Χαλαρα επεισοδια, οπως παντα στην αρχη. Η πολυαναμενομενη συναντηση με την "ξερετε-ποια-αν-τα-ειδατε" ηταν ολα τα λεφτα. Στο τριτο επεισοδιο αναμενεται να περασει και χρονο με την αδελφουλα της.:hahaha: Για να δουμε τι θα γινει! Επισης γελασα και με την αντιδραση του Zelgadis οταν τον κοροϊδευε η πανοπλια. (Rezo no bakaaaaaa!):hahaha:

Οσον αφορα τον Zelgadis λοιπον. Βασικα με εχει πιασει μια ανησυχια. Ηδη απο το Revolution
Spoiler:

καταλαβα οτι το επομενο μερος θα ειχε εμμεσως να κανει και με τον Zelgadis. Αλλα και τοτε δεν ανησυχουσα, μεχρι που ειδα τα OP και ED του Evolution-R.

Αν εχω μαθει κατι απο τη σειρα ειναι οτι παντα τουλαχιστον στο OP δινει στοιχεια για το "τι θα γινει" στο τελος.
Spoiler:

Μετα ομως ειδα και το ED.
Spoiler:

Ανησυχω λοιπον για την τυχη του Zelgadis και ελπιζω να εχω αδικο.
Spoiler:

Μια στιγμη. Σαν πολυ να σοβαρεψα. Παρτε κι ενα βιντεακι απο το Slayers Wonderful για να δειτε μεχρι που μπορουν να φτασουν τα πραγματα με το crossdressing.

http://www.youtube.com/watch?v=lenEFlU9qU4&feature=PlayList&p=3CFC766D28F87F62&index=13&playnext=14&playnext_from=PL

#87 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2009 - 19:25

Θελω να ρωτησω αν υπαρχει ο πρωτος κυκλος της σειρας σε αρχειο torrent και αν γινετε subbed, αν και δν θα με χαλουσε το dubbed (η ποιοτητα αρκετα καλη για fullscreen)

#88 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2009 - 19:55

Μπορείς να κατεβάσεις τα άπαντα από Slayers από αυτό το torrent Everything Slayers. Αν σου άρεσε η πρώτη σειρά επιβάλλεται να δεις και τις άλλες δύο, ουσιαστικά είναι η συνέχεια. Τα αρχεία είναι dual audio με επιλογή υποτίτλων στα αγγλικά.

E5VV38U.jpg

#89 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2009 - 20:00

με καλυψες πληρως, δν ξερω πως να σε ευχαριστησω, ευχαριστω πολυ

#90 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2009 - 23:34

Λοιπον, ειδα και τα δυο πρωτα επεισοδια του Evolution-R. Χαλαρα επεισοδια, οπως παντα στην αρχη. Η πολυαναμενομενη συναντηση με την "ξερετε-ποια-αν-τα-ειδατε" ηταν ολα τα λεφτα. Στο τριτο επεισοδιο αναμενεται να περασει και χρονο με την αδελφουλα της.:hahaha: Για να δουμε τι θα γινει! Επισης γελασα και με την αντιδραση του Zelgadis οταν τον κοροϊδευε η πανοπλια. (Rezo no bakaaaaaa!):hahaha:

Οσον αφορα τον Zelgadis λοιπον. Βασικα με εχει πιασει μια ανησυχια. Ηδη απο το Revolution

Spoiler:

καταλαβα οτι το επομενο μερος θα ειχε εμμεσως να κανει και με τον Zelgadis. Αλλα και τοτε δεν ανησυχουσα, μεχρι που ειδα τα OP και ED του Evolution-R.

Αν εχω μαθει κατι απο τη σειρα ειναι οτι παντα τουλαχιστον στο OP δινει στοιχεια για το "τι θα γινει" στο τελος.
Spoiler:

Μετα ομως ειδα και το ED.
Spoiler:

Ανησυχω λοιπον για την τυχη του Zelgadis και ελπιζω να εχω αδικο.
Spoiler:

Μια στιγμη. Σαν πολυ να σοβαρεψα. Παρτε κι ενα βιντεακι απο το Slayers Wonderful για να δειτε μεχρι που μπορουν να φτασουν τα πραγματα με το crossdressing.

[media]http://www.youtube.com/watch?v=lenEFlU9qU4&feature=PlayList&p=3CFC766D28F87F62&index=13&playnext=14&playnext_from=PL[/media]

Στα Ιαπωνικά το είδες το Evolution ?

Τι στο καλό ακόμα κανένα group δεν έχει αναλάβει, μόνο ένα ιταλικό.

Αρχίζω και ανησυχώ..