Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Slayers

• Please log in to reply
96 replies to this topic

#61 Millia

Millia

Dragon Spooker

• Members
  • 130 posts

Posted 29 July 2008 - 00:31

Το τέταρτο επεισόδιο ήταν adaptation του δεύτερου chapter του Slayers Revolution manga με μερικές μικροδιαφορές. Ο Zel το παράκανε λιγάκι αλλά όχι σαν τη Lina που έριχνε spells από δω κι από κει για να ξετρυπώσει τον Pokota και το μόνο που πέτυχε ήταν τα κακόμοιρα τα ζωάκια του δάσους. Παραξενεύτηκα που η Amelia δεν έσπασε το χέρι της όταν έριξε μπουνιά στον Zel όπως είχε γίνει με τη Lina, αλλά αντίθετα ο Zel χρειάστηκε πάγο. Μάλλον το χέρι της είναι πιο σκληρό απ' το κεφάλι του Zel.

#62 Konata

Konata

mukyu~

• Members
  • 311 posts

Posted 30 July 2008 - 13:07

Παραξενεύτηκα που η Amelia δεν έσπασε το χέρι της όταν έριξε μπουνιά στον Zel όπως είχε γίνει με τη Lina, αλλά αντίθετα ο Zel χρειάστηκε πάγο. Μάλλον το χέρι της είναι πιο σκληρό απ' το κεφάλι του Zel.

Μάλλον εδώ ισχύει ο κλασσικός κανόνας του "angry female strike" :P
Spoiler:

Posted Image

#63 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 702 posts

Posted 17 August 2008 - 13:16

Βασικά όπως είδα στο anidb οι SS-Eclipse το κάνανε drop!!
Τώρα δεν έχει μείνει κανένα αξιόλογο group να το βγάζει...
Posted Image

#64 Millia

Millia

Dragon Spooker

• Members
  • 130 posts

Posted 18 August 2008 - 00:14

Τους έστειλε C&D η Funimation γι' αυτό και το ντρόπαραν. Απομένουν μόνο οι Inuyasha Forever και αν τελικά το συνεχίσουν. Δεν ξέρω αν πήραν κι αυτοί C&D αλλά από ότι είδα στο site τους είναι άπειροι με το h264 encoding και τα βρήκαν σκούρα στο έκτο επεισόδιο.
Ελπίζω να γίνει licenced σε κάποια φάση ώστε να μπορέσουμε στο μέλλον να κατεβάσουμε DVD rips γιατί αλλιώς θα πρέπει να αρκεστούμε στα raws.
Tasogare yori mo kuraki mono, chi no nagare yori akaki mono
Toki no nagare ni umoreshi idainaru nannji no na ni oite
Ware koko ni yami ni chikawan
Wareraga mae ni tatifusagarishi subete no orokanaru mono ni
Ware to nanji ga chikara mote hitoshiku horobi o ataen koto o
DRAGON SLAVE!!!

#65 Konata

Konata

mukyu~

• Members
  • 311 posts

Posted 20 August 2008 - 20:31

και όπως πάντα κανείς δεν σκέφτεται ούτε ως ελάχιστη πιθανότητα να το αγοράσει αυθεντικό αν γίνει licenced :P .........What an industruy :S
Posted Image

#66 Sunabouzu

Sunabouzu

Σινιγάμης

• Members
  • 881 posts

Posted 04 September 2008 - 19:16

eps 7 +8 + 9 βγηκαν απο τους VivaLaRevolution
τα κατεβαζω τωρα οποτε δεν ξερω ακομα τι δουλεια εχουν κανει....

Edited by Sunabouzu, 04 September 2008 - 20:16.

#67 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 702 posts

Posted 04 September 2008 - 19:26

Ανάλογα, εγώ τα κατέβασα χθες και προχθές και η έκδοση τον 170mb δεν θα έλεγα πως είχε και το καλύτερο raw, πάντως βλέπεται άνετα.
Posted Image

#68 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 07 September 2008 - 19:35

Και τα καλά νέα συνεχίζονται :wooi2:

New Slayers TV Anime Series Officially Confirmed - Anime News Network

Περισσότερες πληροφορίες θα έχουμε στις 20 του μήνα.

E5VV38U.jpg

#69 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 posts

Posted 07 September 2008 - 23:00

Και τα καλά νέα συνεχίζονται :wooi2:

New Slayers TV Anime Series Officially Confirmed - Anime News Network

Περισσότερες πληροφορίες θα έχουμε στις 20 του μήνα.

Μα γίνεται σειρά "Σφάχτες" και να αποτελείται από 13 μόνο επεισόδια? Προφανώς θα ήθελαν να δώσουν σασπένς στο θέμα και να μας κρατούν σε αγωνία...Άρα 25 Σεπτεμβρίου που προβάλλεται το τελευταίο επεισόδιο μόνο τελευταίο δε θα ναι...:cry5:

#70 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 08 September 2008 - 00:00

Ίσως πάλι να ήθελαν να δουν πως θα προχωρήσει μία σειρά τέτοιας νοοτροπίας ύστερα από τόσον καιρό, και εφ' όσον πουλήσει, να την συνεχίσουν και με άλλες seasons.

Αν και για τέτοιες σειρές, η επιτυχία είναι δεδομένη. Όπως και νά' χει περιμένουμε κι άλλα Slayers σύντομα.

E5VV38U.jpg

#71 Sunabouzu

Sunabouzu

Σινιγάμης

• Members
  • 881 posts

Posted 26 September 2008 - 09:21

Βγηκε και το επ12 απο τους VivaLaRevolution, ενα μονο μενει για να τελειωσει η πρωτη season!
Για αυτο το group θα ηθελα να μαθω πληροφοριες αν γινεται... το typesetting τους ειναι το ιδιο με αυτο που ειχαν τα πρωτα επεισοδια απο τους Static Subs - Eclipse και το συνεχιζουν απο εκει που το σταματησαν αυτοι οταν εγινε lincenced...
να συμπερανω οτι ειναι οι ιδιοι με αλλο ψευδονυμο?

#72 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 19 October 2008 - 15:10

Πριν λίγες μέρες ξεκίνησα τη σειρά, επειδή κλασικά ήθελα να έχω όλα τα επεισόδια πριν την αρχίσω. Αν και βρίσκομαι στη μέση ακόμα έχω να δηλώσω πως είμαι βαθύτατα συγκινημένος :nanana:

Υπάρχουν όλοι οι ήρωες που αγαπήσαμε, έχουν τις ίδιες φωνές, το στυλ παραμένει το ίδιο, το animation είναι απίστευτο, μέχρι και τα openings/endings έχουν το ίδιο feeling. Ειδικά το 4ο επεισόδιο με τη μαγική μονομαχία συμπεριλαμβάνεται στα καλύτερα επεισόδια Slayers που έχω δει.

ΝΑΙ ΡΕ, επιτέλους βλέπουμε Slayers. Να πάρει, θα με πάρουν τα ζουμιά. Δεν θέλω να τελειώσει αυτή η σειρά :nanana:

E5VV38U.jpg

#73 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 19 October 2008 - 16:31

παιδες στο youtube μια φιλη μου ανεβασε το opening τον slayers με δικια της μεταφραση ειναι πολυ καλο δειτε το και μειτε μου....

#74 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 posts

Posted 20 October 2008 - 01:40

Πριν λίγες μέρες ξεκίνησα τη σειρά, επειδή κλασικά ήθελα να έχω όλα τα επεισόδια πριν την αρχίσω. Αν και βρίσκομαι στη μέση ακόμα έχω να δηλώσω πως είμαι βαθύτατα συγκινημένος :nanana:

Υπάρχουν όλοι οι ήρωες που αγαπήσαμε, έχουν τις ίδιες φωνές, το στυλ παραμένει το ίδιο, το animation είναι απίστευτο, μέχρι και τα openings/endings έχουν το ίδιο feeling. Ειδικά το 4ο επεισόδιο με τη μαγική μονομαχία συμπεριλαμβάνεται στα καλύτερα επεισόδια Slayers που έχω δει.

ΝΑΙ ΡΕ, επιτέλους βλέπουμε Slayers. Να πάρει, θα με πάρουν τα ζουμιά. Δεν θέλω να τελειώσει αυτή η σειρά :nanana:

Op and ending are awesome..

Το επ που βρίσκεσαι έχει και μια από τις καλύτερες ατάκες της του Revolution και δεν είναι από άλλον παρά από τον θεό τον Zelgadis. Εκεί που κουβαλάνε τις μπάλες και τραγουδάνε ROll Roll Roll λέει το θεικό με την άθλια φάτσα

This is the epitome of stupidity

και προφανώς παρωδεί διάφορα άλλα ανιμε... ^^

#75 Alexiel

Alexiel

Anime Freak

• Members
  • 475 posts

Posted 20 October 2008 - 10:14

Πάει τελείωσε το Slayers Revolution και ήταν πολύ καλό. Κράτησε ακριβώς το ίδιο κλίμα με τα προηγούμενα. Οί πολύ καλές εναλαγές που είχαμε μεταξύ αστείου και σοβαρού.

Βέβαια έτσι όπως φάνηκε από την τελευταία σκηνή μάλλον θα έχουμε συνέχεια.
Posted Image