Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Slayers
Posted 29 July 2008 - 00:31
Posted 30 July 2008 - 13:07
Παραξενεύτηκα που η Amelia δεν έσπασε το χέρι της όταν έριξε μπουνιά στον Zel όπως είχε γίνει με τη Lina, αλλά αντίθετα ο Zel χρειάστηκε πάγο. Μάλλον το χέρι της είναι πιο σκληρό απ' το κεφάλι του Zel.
Μάλλον εδώ ισχύει ο κλασσικός κανόνας του "angry female strike"
Posted 17 August 2008 - 13:16
Τώρα δεν έχει μείνει κανένα αξιόλογο group να το βγάζει...
Posted 18 August 2008 - 00:14
Ελπίζω να γίνει licenced σε κάποια φάση ώστε να μπορέσουμε στο μέλλον να κατεβάσουμε DVD rips γιατί αλλιώς θα πρέπει να αρκεστούμε στα raws.
Toki no nagare ni umoreshi idainaru nannji no na ni oite
Ware koko ni yami ni chikawan
Wareraga mae ni tatifusagarishi subete no orokanaru mono ni
Ware to nanji ga chikara mote hitoshiku horobi o ataen koto o
DRAGON SLAVE!!!
Posted 20 August 2008 - 20:31
Posted 04 September 2008 - 19:16
τα κατεβαζω τωρα οποτε δεν ξερω ακομα τι δουλεια εχουν κανει....
Edited by Sunabouzu, 04 September 2008 - 20:16.
Posted 04 September 2008 - 19:26
Posted 07 September 2008 - 19:35
New Slayers TV Anime Series Officially Confirmed - Anime News Network
Περισσότερες πληροφορίες θα έχουμε στις 20 του μήνα.
Posted 07 September 2008 - 23:00
Και τα καλά νέα συνεχίζονται
New Slayers TV Anime Series Officially Confirmed - Anime News Network
Περισσότερες πληροφορίες θα έχουμε στις 20 του μήνα.
Μα γίνεται σειρά "Σφάχτες" και να αποτελείται από 13 μόνο επεισόδια? Προφανώς θα ήθελαν να δώσουν σασπένς στο θέμα και να μας κρατούν σε αγωνία...Άρα 25 Σεπτεμβρίου που προβάλλεται το τελευταίο επεισόδιο μόνο τελευταίο δε θα ναι...
Posted 08 September 2008 - 00:00
Αν και για τέτοιες σειρές, η επιτυχία είναι δεδομένη. Όπως και νά' χει περιμένουμε κι άλλα Slayers σύντομα.
Posted 26 September 2008 - 09:21
Για αυτο το group θα ηθελα να μαθω πληροφοριες αν γινεται... το typesetting τους ειναι το ιδιο με αυτο που ειχαν τα πρωτα επεισοδια απο τους Static Subs - Eclipse και το συνεχιζουν απο εκει που το σταματησαν αυτοι οταν εγινε lincenced...
να συμπερανω οτι ειναι οι ιδιοι με αλλο ψευδονυμο?
Posted 19 October 2008 - 15:10
Υπάρχουν όλοι οι ήρωες που αγαπήσαμε, έχουν τις ίδιες φωνές, το στυλ παραμένει το ίδιο, το animation είναι απίστευτο, μέχρι και τα openings/endings έχουν το ίδιο feeling. Ειδικά το 4ο επεισόδιο με τη μαγική μονομαχία συμπεριλαμβάνεται στα καλύτερα επεισόδια Slayers που έχω δει.
ΝΑΙ ΡΕ, επιτέλους βλέπουμε Slayers. Να πάρει, θα με πάρουν τα ζουμιά. Δεν θέλω να τελειώσει αυτή η σειρά
Posted 19 October 2008 - 16:31
Posted 20 October 2008 - 01:40
Πριν λίγες μέρες ξεκίνησα τη σειρά, επειδή κλασικά ήθελα να έχω όλα τα επεισόδια πριν την αρχίσω. Αν και βρίσκομαι στη μέση ακόμα έχω να δηλώσω πως είμαι βαθύτατα συγκινημένος
Υπάρχουν όλοι οι ήρωες που αγαπήσαμε, έχουν τις ίδιες φωνές, το στυλ παραμένει το ίδιο, το animation είναι απίστευτο, μέχρι και τα openings/endings έχουν το ίδιο feeling. Ειδικά το 4ο επεισόδιο με τη μαγική μονομαχία συμπεριλαμβάνεται στα καλύτερα επεισόδια Slayers που έχω δει.
ΝΑΙ ΡΕ, επιτέλους βλέπουμε Slayers. Να πάρει, θα με πάρουν τα ζουμιά. Δεν θέλω να τελειώσει αυτή η σειρά
Op and ending are awesome..
Το επ που βρίσκεσαι έχει και μια από τις καλύτερες ατάκες της του Revolution και δεν είναι από άλλον παρά από τον θεό τον Zelgadis. Εκεί που κουβαλάνε τις μπάλες και τραγουδάνε ROll Roll Roll λέει το θεικό με την άθλια φάτσα
This is the epitome of stupidity
και προφανώς παρωδεί διάφορα άλλα ανιμε... ^^
Posted 20 October 2008 - 10:14
Βέβαια έτσι όπως φάνηκε από την τελευταία σκηνή μάλλον θα έχουμε συνέχεια.