Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Slayers

• Please log in to reply
96 replies to this topic

#16 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 11 April 2008 - 15:16

Οι τρείς σεζόν , είναι η μία συνέχεια της άλλης , ή κάθε σεζόν επικεντρώνεται σε ένα θέμα και η επόμενη σε διαφορετικό ;

Σκέψου το σαν μία ενιαία μεγάλη σειρά 78 επεισοδίων, η οποία χωρίζεται σε 3 sagas.

E5VV38U.jpg

#17 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 11 April 2008 - 15:31

σορρυ για το OT αλλα ποσο κοντα στα DnD rules ειναι ? γιατι ψηνομαι ασχημα για τετοιο ανιμε αλλα ακομα και το lodoss war δε μου φανηκε αρκετα μεσα στα rules.^^

ps και αν γινεται απο πιο fansub αξιζει να κατεβασω πρωτη ταινια/ ova / σειρα. ^^

#18 Alexiel

Alexiel

Anime Freak

• Members
  • 475 posts

Posted 11 April 2008 - 16:11

Πότε δεν πρόκειται να βρεις άνιμε που να είναι πολύ κοντά στα DnD rules και καλύτερα να μην βγει. Οι ιάπωνες έχουν εντελώς διαφορετική νοοτροπία.

Αλλά άμα θες να δεις ένα πάρτυ με healer, fighter κτλ, τότε το προτείνω.

Αλλά γενικότερα γιατί μπλέκεις το DnD με τα άνιμε, τα δύο τους είναι πολύ διαφορετικά μεταξύ τους. Δες το για να διασκεδάσεις, όχι επειδή απλά θα είναι κοντά σε κάτι άλλο.
Posted Image

#19 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 11 April 2008 - 16:16

μα ακριβως επειδη αμα ειναι αρκετα κοντα στο dnd θα πορωθω ακομα παραπανω. Το ανιμε οπως το κοβω θα μου αρεσει ετσι και αλλιως αλλα θα ειναι ενα + αμα εχει αυτο που λεω.

Παντα το μοναδικο μου κριτηριο στα ανιμε ειναι αμα μου αρεσει, ειδος κτλπ δε με ενδιαφερουν.

#20 Lockie

Lockie

Psycho Otacku

• Members
  • 137 posts

Posted 11 April 2008 - 16:22

δεν εχω κατι να πω...ΑΠΛΑ ΤΑ ΣΠΑΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
απιστευτη κωμωδια και όχι χαζοχαρουμενο και σεξιστικο...οπως εχουμε δυστυχως συνηθισει στις κωμωδιες τα τελευταια χρόνια!:drink:

Posted Image
I shall conquer the universe...

#21 Alexiel

Alexiel

Anime Freak

• Members
  • 475 posts

Posted 11 April 2008 - 16:29

Να προσθέσω κάτι σε αυτό που είπε η Lockie. Είναι και κωμοδία, γιατί όποτε θέλει να είναι σοβαρό, σοβαρεύει απίστευτα.

Αλλά όποτε είναι για γέλιο. Απλά το ξεσκίζει. Έχει κάτι φάσεις απίστευτες.
Posted Image

#22 Lockie

Lockie

Psycho Otacku

• Members
  • 137 posts

Posted 11 April 2008 - 16:58

ναι όπως τα λεει ο Alexiel είναι...

είναι μια όαση αναμεσα σε μια έρημο απο ανεγκεφαλα χαζοχαρουμενα ανιμε(σε αυτο δεν θα συμφωνεις νομιζω αγαπητε μου υπουργε)...που η υποθεση και το δραμα τους αναλωνεται σε τι χρωμα βρακακι να φορεσει η πρωταγωνηστρια η αν το μαλλι του προταγωνηστη είναι περιποιημενο...

νομιζω ότι υπερβαλω λίγο αλλα εχω απιβδησει με τις μπουρδες που παιζουν αυτο τον καιρο...μακαρι να εβγαιναν και τωρα τετοια Ανιμε...

ασε που με εχει τρομοκρατησει στο τι θα κανουν στην καινουρια σειρα slayers... kowai na mono:colddd:

Posted Image
I shall conquer the universe...

#23 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 11 April 2008 - 17:07

Loke, ρίξε μια ματιά στην περιγραφή του AniDB για την πρώτη σειρά και θα καταλάβεις

It is a world of fantasy, where magic reigns and monsters lurk, then there's Lina Inverse! A cute, fireball-throwing sorceress who steals from the wicked and gives to herself! Along with Gourry, a handsome but not-so-smart swordsman, Lina faces the uncanny as she seeks fame and fortune. Meanwhile Zelgadis, a powerful soldier pursues Lina in an attempt to recover a magical item that can bring about the end of the world.

:hahaha:

E5VV38U.jpg

#24 Japanimation

Japanimation

Starting...

• Members
  • 7 posts

Posted 11 April 2008 - 17:09

Αν δεν κάνω λάθος παιζόταν πριν μερικά χρόνια στον Αντένα,πολύ καλή σειρά.

#25 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 11 April 2008 - 17:37

well seems good ελα που φευγω και δε θα μπορω να κατεβασω.... Βλεπω να πηγαινω σε κανα net cafe..... με τον μικρο εξωτερικο....

#26 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 11 April 2008 - 18:47

Αν δεν κάνω λάθος παιζόταν πριν μερικά χρόνια στον Αντένα,πολύ καλή σειρά.

Nαι και είχε τον γελοίο τίτλο "Ρίνα η ξιφομάχος" . Έδειξε νομίζω μόνο την πρώτη σεζόν

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#27 Alexiel

Alexiel

Anime Freak

• Members
  • 475 posts

Posted 11 April 2008 - 19:06

well seems good ελα που φευγω και δε θα μπορω να κατεβασω.... Βλεπω να πηγαινω σε κανα net cafe..... με τον μικρο εξωτερικο....

Από ότι θυμάμαι υπάρχει για τα Slayers ένα πολύ μεγάλο torrent. Αλλά είναι πολύ μεγαλο για να καταφέρεις να το κατεβάσεις από νετ καφέ. Πρέπει να αφήσεις πολλές μέρες τον υπολογιστή σου ανοικτό. Μιλάω εξ ιδίαν πείρας.

Βέβαια η υπομονή για να το κατεβάσεις θα σε αποζημιώσει με το παραπάνω. Αξίζει κάθε λεπτό που θα χαλάσεις για το download.
Posted Image

#28 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 13 April 2008 - 05:25

Περισσότερες πληροφορίες για την νέα σειρά
Slayers Revolution TV Series Website Opens - Anime News Network

E5VV38U.jpg

#29 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 702 posts

Posted 13 April 2008 - 09:44

Αυτό μεγάλο torrent έχω. Καλύτερα να το πάρει κάποιος μέσω αλυσίδας. Σε εμένα κατέβαινε με τον εξωφρενικό Μ.Ο. των 18 kbt/s. :s Μου είχε πάρει σχεδόν ένα μήνα να το κατεβάσω με το pc συνέχεια ανοιχτό.. Βέβαια η σειρά σε αποζημιώνει αφάνταστα.Πάντως το anime που είναι πιο κοντά από όλα σε dnd είναι το Lodoss. Βέβαια μην περιμένεις να βρεις κάτι που να εφαρμόζει τους κανόνες, βασικά το Lodoss έμοιαζε όπως οι νουβέλες για dnd.
Posted Image

#30 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 13 April 2008 - 13:43

δε μπορει καπως θα τα βρω ^^ τα a4e τα βρηκα ηδη (προλαβα να κατεβασω τη μιση 1η ταινια πριν φυγω :( τις σειρες των <δεθυμαμαι> πρεπει να κοιταξω να δω αν υπαρχουν ακομα σε ddl. )

παντως με οτι λετε me wants to see. ( και εχω 49 anime on hold δλδ τα εχω στο σκληρο αλλα δε τα εχω δει ακομα .... yaattaaaa .......)