Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Slayers

• Please log in to reply
96 replies to this topic

#1 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 28 February 2008 - 01:35

Τόσον καιρό δεν είχαμε thread για αυτήν την επική σειρά :oo: . Η σειρά Slayers είναι μία κωμωδία-περιπέτεια που μπλέκει στα χνάρια του D&D. Σε όσους αρέσουν τα roleplaying games και τα pen and paper RPGs, τότε σίγουρα θα σας αρέσει και αυτή η σειρά.
Από το 1995 έως το 1997 έχουν βγει 3 seasons: Slayers TV, Slayers Next, Slayers Try, καθώς επίσης και αρκετά OVAs και ταινίες.

Παλιότερα είχε παιχτεί στην ελληνική τηλεόραση η πρώτη season. Το μόνο σίγουρο είναι πως όσοι την είχατε δει και δεν σας άρεσε, πρέπει να της δώσετε άλλη μία ευκαιρία με τις γιαπωνέζικες φωνές.
Επίσης πρόσφατα η FUNimation έβγαλε στην αγορά τα Digitaly Remastered Boxsets των 3 season στην Αμερική.

Ας μπούμε όμως στο ψητό, ο λόγος που άνοιξα αυτό το thread είναι η παρακάτω ανακοίνωση από το AnimeNewsNetwork.

New Slayers Fantasy TV Anime Series in the Works - Anime News Network

Επίσημα πλέον περιμένουμε νέα σειρά Slayers. Ύστερα από τόσον καιρό αποφάσισαν επιτέλους να βγάλουν συνέχεια :congrats:

E5VV38U.jpg

#2 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 28 February 2008 - 01:43

Από το 1975 έως το 1977 έχουν βγει 3 seasons:

Από το 1995 έως το 1997 εννοείς:uhh:

Posted Image

#3 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 28 February 2008 - 01:46

Typo fixed, από την συγκίνηση είναι :stubborn:

E5VV38U.jpg

#4 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 28 February 2008 - 08:01

Slayers: Lina Inverse!!! Xelgadis! Xellos!

Από τις καλύτερες κωμωδίες που έχω δεί. Εκείνο το επεισόδιο με το ψάρεμα μου έχει μείνει. Είχα ρίξει τόσο γέλιο σ'εκείνη την φάση!

NEW SERIES!!! Me Can't Wait. Μάλλον από Σεπτέμβριο έτσι;

#5 Alexiel

Alexiel

Anime Freak

• Members
  • 475 posts

Posted 28 February 2008 - 16:02

Ξέχασες τους Goury και Amelia.

Πρώτα από όλα δεν το πιστεύω ότι δεν υπήχρε θέμα για αυτό το κορυφαίο άνιμε. Πραγματικά για μένα αξίζει πάρα πολύ. Οι γυραιότεροι εδώ θα το θυμούνται που το έπαιζε ο Αντένα πριν το Dragon Ball κάποιο καιρό. Στο προγραμμά του το είχε σαν Λίνα η ξιφομάχος.

Να πω ότι είναι δεν είναι μόνο κωμοδία το Slayers. Πρέπει να πω ότι έχει παρά πολύ καλές εναλαγές μεταξύ σοβαρού και αστείου. Αλλά πραγματικά οι διάφορες κωμικές φάσεις μένουν αξέχαστες.

Ακόμα μου φτιάξατε την ημέρα, με το που άκουσα ότι θα βγει καινούργια σαιζόν, απλά το χαμόγελο από τα χείλη μου δεν λέει να φύγει. Σαν βλαμένο είμαι τώρα που γράφω το κείμενο. Βέβαια αυτό που θέλω είναι η καινούργια σαιζόν να είναι το ίδιο καλή με τις προηγούμενες.

Αλλά αυτό που θα ήθελα πραγματικά είναι να βγούν επόμενες σειρές στηριγμένες στις επόμενες 8 ή 6 νουβέλες, δεν θυμάμαι καλά, όπου συνεχίζουν την ιστορία. Μακάρι να συμβεί αυτό στο μέλλον.

Τώρα με πορώσατε. Πάω να διαβάσω τις υπόλοιπες νουβέλες που μου έχουν μείνει από το Slayers.

Από ότι καταλάβατε για να γράφω τόσο πολύ, μου αρέσει πάρα πολύ το Slayers.
Posted Image

#6 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 28 February 2008 - 16:31

Σύμφωνα με το ΑΝΝ, ο κύριος director θα είναι ο ίδιος με τις προηγούμενες σειρές, επομένως περιμένουμε τα καλύτερα :congrats:

E5VV38U.jpg

#7 Sandown60

Sandown60

Starting...

• Members
  • 7 posts

Posted 29 February 2008 - 19:53

Άπεχτη σειρά την έβλεπα όταν ήμουν μικρός και δεν θυμόμουν το όνομα της και ας είναι καλά τα παιδιά στο anime.gr που βοήθησαν και την ανακάλυψα ξανα

#8 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 posts

Posted 19 March 2008 - 13:51

Και το ονομα της νεας σειρας ειναι:
Slayers Revolution
O κυριος χαρακτηρας της νεας σειρας θα ειναι ο XellosPosted Image
New Slayers Anime to Be Titled Slayers Revolution - Anime News Network

Posted Image

#9 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 19 March 2008 - 14:29

O κυριος χαρακτηρας της νεας σειρας θα ειναι ο Xellos

The announcement also hinted tongue-in-cheek, but not stated, that the character Xellos will be the main character instead of the popular female lead Lina.

:oo::wooi2::congrats::8):

Ο Xellos πρωταγωνιστής !! Μακάρι να αληθεύει. Εντάξει, πραγματικά δεν βλέπω την ώρα να ξεκινήσει η σειρά :riiight:

Spoiler:

E5VV38U.jpg

#10 Lolki

Lolki

Shinigami και δερνει

• Members
  • 40 posts

Posted 19 March 2008 - 14:53

Ετσι μου έρχεται να δώ Slayers επανάληψη. Φοβερό γέλιο.

#11 Alexiel

Alexiel

Anime Freak

• Members
  • 475 posts

Posted 19 March 2008 - 15:24

Βέβαια από ότι βλέπω, πριν από το φθινόπωρο δεν θα δούμε την καινούργια σειρά Slayers. Αλλά γιατί βγάζουν τέτοιες ανακοινώσεις, από την στιγμή που ακόμα δεν έχει ορισθεί ημερομηνία για το πότε ξεκινάει η σειρά.

Για να καθόμαστε με τα νεύρα τσίτα, να μετράμε σαιζόν όπως οι κατάδικοι, πότε θα βγει η καινούργια σειρά.

Λοιπόν ξεκινάμε, πρώτη σαιζόν που δεν βλέπουμε Slayers. Αρχίζει σε λίγο καιρό η εαρινή σαιζόν στην Ιαπωνία.

Αλλά φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον που θα είναι ο Xellos ο κεντρικός χαρακτήρας. Από ότι φαίνεται θα ακούμε πολλές φορές την ατάκα του Hi – mi – tsu.
Posted Image

#12 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 10 April 2008 - 20:53

Ανακοινώθηκε και Slayers Revolution manga. Τώρα τι σχέση θα έχει με την σειρά ή με την βασική ιστορία, δεν ξέρω...

Slayers Revolution Manga to Start in Dragon Age Mag - Anime News Network

:nosey:

E5VV38U.jpg

#13 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 11 April 2008 - 00:26

Βασικά πρέπει να έχει δει τις άλλες 3 σεζομν για να δει αυτή μπορει να την δει χωρίς να έχει δει τις άλλες?

#14 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 11 April 2008 - 07:03

Δεν ξέρουμε πως θα είναι η σειρά, και σε ποιά χρονική στιγμή θα αναφέρεται. Πάντως και οι τρείς σαιζόν καθώς και ταινίες κλπ. προτείνονται ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ.

#15 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 11 April 2008 - 13:51

Οι τρείς σεζόν , είναι η μία συνέχεια της άλλης , ή κάθε σεζόν επικεντρώνεται σε ένα θέμα και η επόμενη σε διαφορετικό ;

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.