Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Τί (video game/comic/drama etc...) θα θέλατε να γινόταν Anime;
Posted 04 March 2010 - 20:47
Posted 04 March 2010 - 21:05
Τωρα αμα πω το DVD της Τζουλιας να γινει Hentai, θα'μαι πολυ καφρος ;;;
:hihi2:
Αν εχει την ανταποκριση που ειχε, why not;
Posted 04 March 2010 - 22:37
[media]http://www.youtube.com/watch?v=vcZdMmny-PY[/media]
Posted 04 March 2010 - 22:49
H σειρα Ace Attorney.
Που απορω βασικα γιατι δεν εχει γινει ακομα,καθως ειναι game της capcom που μας εχει μαθει σε animated μεταφορες γνωστων τιτλων της (street fighter,devil may cry,sengoku basara).
Ok οχι παντα με τα καλυτερα αποτελεσματα....
Αλλα θεωρω πως θα ηταν καλη ιδεα.Βεβαια in a sense το ιδιο το game δεν εχει και τρελες διαφορες απο ενα anime οντας interactive visual novel/ adventure.
Αλλα ναι αν το δουλευανε υπαρχουν πολλοι απιστευτοι,οver the top χαρακτηρες,φοβερη μουσικη που και να την κραταγαν αυτουσια δεν χαλαει κανεναν και ετοιμες jaw-dropping υποθεσεις.
Aντε να δουμε...
Αυτό. Θέλω Φ. Βον Κάρμα στη μεγάλη οθόνη.
Posted 06 March 2010 - 23:17
Βγήκε νομίζω σε manga, αλλά σταμάτησε, γιατί δεν είχε μεγάλη ανταπόκριση... Κρίμα, γιατί το κόμικ ήταν εντελώς manga style... Είχε μέχρι και λέξεις όπως sensei, -chan κα... Τι βιασμός όμως ήταν αυτός που υπέστη ως cartoon! Το έβλεπα και σκιζόταν η καρδιά μου...
Posted 06 March 2010 - 23:30
ενα OVA να γουσταρουμε θα ητανε οτι πρεπει !
Posted 07 March 2010 - 00:26
Nobunaga no yabou
Dynasty Warriors
Samurai Warriors
Posted 07 March 2010 - 01:51
Romance of the three Kingdoms
Nobunaga no yabou
Dynasty Warriors
Samurai Warriors
Υπαρχουν ηδη καποιες σειρες βασισμενες στα ιστορικα μυθιστορηματα του Luo Guanzhong οπως το ομωνημο Sangokushi/Romance of the three kingdoms που θα το βρεις απο Crossfade και το καινουργιο Souten Kouro για το οποιο δυστυχως δεν υπαρχουν ολοκληρωμενα subs.Τσεκαρε επισης το manga ravages of time που πραγματευεται την ζωη του shima yi ως αρχηγου μιας ομαδας δολοφονων.
Τωρα για Samurai/sengoku period/nobunaga κλπ υπαρχουν πολλα που να αναφερονται στην συγκεκριμενη χρονικη περιοδο αλλα στο στιλ που θες ισως ειναι το Sengoku Basara που ειναι σε φαση samurai warriors αλλα πολυ πιο χαζοχαρουμενο καπως.Σε κατι πιο σοβαρο δεν εχω κατι κατα νου atm.

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.
Posted 08 March 2010 - 19:59
Καλή ιδέαΤωρα αμα πω το DVD της Τζουλιας να γινει Hentai, θα'μαι πολυ καφρος ;;;
:hihi2:
Posted 08 March 2010 - 20:32
http://en.wikipedia.org/wiki/Metabarons ΚΑΙ http://en.wikipedia.org/wiki/Blacksad#Synopsis
Posted 11 April 2010 - 12:54
Posted 11 April 2010 - 13:46
Α, και να μην ξεχνάμε το Bakuman...
Αν και το manga ειναι εξαιρετικο, δε βρισκω το λογο να γινει anime. Θα το εβλεπα εννοειτε, αλλα απλα μια χαρα μου φαινεται και το manga μονο του.
Για να πω και on topic, εγω θα ηθελα το Kingdom Hearts να γινει anime, αν και αμφιβαλλω οτι η Disney θα συνεργαστει με ιαπωνικο studio.

*waving intensifies*
Posted 11 April 2010 - 13:58
Αν και το manga ειναι εξαιρετικο, δε βρισκω το λογο να γινει anime. Θα το εβλεπα εννοειτε, αλλα απλα μια χαρα μου φαινεται και το manga μονο του.
Για να πω και on topic, εγω θα ηθελα το Kingdom Hearts να γινει anime, αν και αμφιβαλλω οτι η Disney θα συνεργαστει με ιαπωνικο studio.
Νταξει αλλά, άλλο πραγμα το anime...Θα ηθελα πολύ να δω την Miho σε anime!!
Και για να είμαστε και λίγο On Topic HISTORY'S STRONGEST DISCIPLINE KENICHI