Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Τί (video game/comic/drama etc...) θα θέλατε να γινόταν Anime;

• Please log in to reply
312 replies to this topic

#136 THe_Champloo_mastahh!

THe_Champloo_mastahh!

of DisAstaaAhhhH!

• Members
  • 254 posts

Posted 03 March 2008 - 23:54

Οτιδηποτε απο Nintendo VG αλλα να γινει απο studio gibli.....πραγματικα γαματοοο!:if:
Posted Image
My blog http://cultureofaboy.blogspot.com για comic/movie informal reviews :P

#137 bleach2black

bleach2black

playing the angel

• Members
  • 140 posts

Posted 08 March 2008 - 16:24

Χέι, θυμάτε κανείς μία σειρά στο STAR νομίζω, με μία τύπισα με ένα όπλο του σατανά, το "WitchBlade"? Ήταν σε μορφή βραχιολιού (δαχτηλιδιού), αλλά μπορούσε να μεταλαχθεί σε ό,τι να 'ναι. Ε, λοιπόν... κοιτάξτε το spoiler..
Spoiler:

Posted Image

#138 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 08 March 2008 - 23:46

Αυτό δεν είναι ήδη animated?

Χμμ χμμ ωραίο φαίνεται...

#139 mAs_81

mAs_81

Anta baka?

• Members
  • 150 posts

Posted 12 March 2008 - 00:22

Λοιπον εγω πολυ θα ηθελα να εβλεπα τα μυθιστορηματα του Terry Goodkind :
Sword of truth να γινοντουσαν Anime...Τα εχει διαβασει κανεις?Ειναι στην φαση του LOR..Βεβαια θα ειναι πολλα επεισοδια μαλλον..
Για οσους ενδιαφερονται:
Terry Goodkind - Wikipedia, the free encyclopedia
Posted Image

#140 xRosiex

xRosiex

Starting...

• Members
  • 15 posts

Posted 12 March 2008 - 15:20

Αh εγώ λέω να κάνουν το Harry Potter! ειδικά αν δεν αφήναν και πολλά έξω όπως τις ταινίες θα μπορούσε να γίνει πολύ καλό!! Άσε που θα είχαμε και κάτι άλλο να περιμένουμε εμείς οι Harry Potter fans :wooi2:! Και θα συνδύαζαν τα 2 fave things μου, Harry Potter και Anime :lovulovu:

#141 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 12 March 2008 - 15:38

Ναι, αν και σαν ηθοποιοί πετύχανε γενικά στο Harry Potter, σε σενάριο το πετσοκόψανε τελείως αφήνοντας σημαντικές λεπτομέρειες απ'έξω.

#142 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 12 March 2008 - 16:21

Ναι, αν και σαν ηθοποιοί πετύχανε γενικά στο Harry Potter, σε σενάριο το πετσοκόψανε τελείως αφήνοντας σημαντικές λεπτομέρειες απ'έξω.

Καλά αυτό γενικά γίνεται όταν πας να βγάλεις τόσες σελίδες σε ταινία,+sp.effects.
Ίσως αν έβγαινε 4 ώρες να κάλυπτε τα πάντα...Αλλά μετά θα ήταν μόνο για hardcore fans :S

#143 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 12 March 2008 - 20:31

Θα ηθελα ενα ανιμε που να εχει ΖΟΜΠΙ στο ύφος των αμερικανικων ταινιων οπως του Romero , δηλαδη ζομπι που θα τεμαχιζουν ανθρωπους και στην συνεχεια θα τους τρωνε . Θα ηθελα να περιεχει αφθονους πιδακες αιματος , διαμελισμους και ανατιναζομενα κεφαλια ! Ζηταω πολλά;

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#144 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 16 March 2008 - 02:40

Δυστηχώς ναι
ποιος να βρεθεί να κάνει μια αξιόλογη παραγωγή αυτού του στυλ

εγώ απ' την άλλη σκεφτόμουνα ότι θα ήθελα πολύ να δώ τα έργα του Κιούμπρικ σε anime. Ειδικά έργα όπως το A clockwork orange έχω τη περιέργεια να δώ πως θα τα αποδώσουν, αν και σίγουρα δεν πρόκειται να φτάσει το στυλ του αυθεντικού.

Επίσης....αν το Holy Grail γινόταν anime, πως λέτε να ήταν?
Posted Image

#145 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 16 March 2008 - 14:03

holy grail σε καλη μεταφορα? υπερτατο,μοναδικο,ανεπαναληπτο η μεκκα της τρελας :bike: , αλλα δυσκολο να αντιγραψεις monty:emptyonexg1:

#146 otakusan7

otakusan7

Anime Amateur

• Members
  • 82 posts

Posted 16 March 2008 - 14:12

Elric του Μελνιμπόνε και άλλα τέτοια επικά του Μούρκοκ...
Αφήστε κάτω τους Monty Python...:df13952b:

Posted ImagePosted ImagePosted Image

#147 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 16 March 2008 - 18:44

Δυστηχώς ναι
ποιος να βρεθεί να κάνει μια αξιόλογη παραγωγή αυτού του στυλ

εγώ απ' την άλλη σκεφτόμουνα ότι θα ήθελα πολύ να δώ τα έργα του Κιούμπρικ σε anime. Ειδικά έργα όπως το A clockwork orange έχω τη περιέργεια να δώ πως θα τα αποδώσουν, αν και σίγουρα δεν πρόκειται να φτάσει το στυλ του αυθεντικού.

Επίσης....αν το Holy Grail γινόταν anime, πως λέτε να ήταν?

ειδικα το clockwork orange αν το εφτιαχναν σωστα και γ**ω τα dementia anime θα βγαινε!!! να δω τον Malcolm McDowell σε anime εκδοχη και τη συγκεκριμενη ταινια με "πειραγμα" σε φαση "ψυχεδελικος καμβας" και ΤΙ στον κοσμο!!!
me wants|!!!!!!!!!!!:congrats::congrats::congrats:

Posted Image

Spoiler: &#33909

#148 shadowsong

shadowsong

Ikimashou >:D !!!

• Members
  • 72 posts

Posted 18 April 2008 - 10:43

Πιστευω θα ηταν ωραιο να βλεπαμε σε anime την τριολογια του halo!
Η ιστορια ειναι αρκετα καλη θα μπορουσε να προωθηθει η προσωπικοτητα του master chief και να δουμε λιγη gun-based δραση...

#149 mAs_81

mAs_81

Anta baka?

• Members
  • 150 posts

Posted 18 April 2008 - 15:15

Εγω παλι θα αντιπροτεινω βιβλιο για την δημιουργια anime
(αν κ η πιο πανω ιδεα για το halo μ'αρεσει πολυ επισης!)
Πιστευω οτι το Dune του Frank Herbert(που το θεωρω επος της sci-fi)
εχει ολα τα προσοντα για τη δημιουργια μιας πραγματικα απιστευτης σειρας sci-fi.
Απιστευτο σεναριο,χαρακτηρες με βαθος,πολιτικες,ιντριγκες,μαχες....τι αλλο να ζητησει κανεις?Βεβαια παλι μπαινει στη μεση ο αριθμος των πιθανων επεισοδιων,αλλα αν γινουν μονο τα sequels του ιδιου του δημιουργου,χωρις τα prequels απο τον γυιο του,σιγουρα θα εχουμε μια σειρα απιστευτη που θα σε καθηλωνει!!Εδω εχει γινει 200+eps το One Piece,σιγουρα θα αξιζει να γινει κ το Dune saga αλλα τοσα...
(no offense op lovers:wis:)
Posted Image

#150 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 18 April 2008 - 19:11

"Χρονογραφήματα" και "Παραμύθια πίσω από τα κάγκελα" του Νίκου Τσιφόρου. Η μουντή καθημερινότητα με την ειρωνεία κάκγελο και η ιστορία κάθε φυλακισμένου. High berlesque ftw!

Και ναι, καλά διαβάσατε, θέλω Ελληνικά βιβλία να γίνουν ωραία slice of life anime!