Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Τί (video game/comic/drama etc...) θα θέλατε να γινόταν Anime;
Καταχωρήθηκε 12 Απρίλιος 2010 - 01:17
On-topic: Δώσε μου 26 επεισόδια από έργο του Tsutomu Nihei και πάρε μου την ψυχή.

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 12 Απρίλιος 2010 - 01:26
Αν και εγώ δεν είμαι άπληστη. Και κανά OVA από τα πιο σύντομα έργα του δεν θα με χάλαγε. Πχ ένα ωραιότατο OVA ή ταινία του Snikt! (μιάς και είναι της μόδας ο Wolverine τώρα τελευταία) θα ήταν ότι πρέπει.
Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2010 - 16:58
Guys... το Bakuman πρόκειται να γίνει anime. Έχει ανακοινωθεί εδώ και μήνες.
OMG! Ποτε;
Πισω στο θεμα.
Πως τολμησα να ξεχασω να αναφερω το Code Breaker;
Καταπληκτικο manga. Θα ηθελα πολυ να το δω σε ανιμε.

*waving intensifies*
Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2010 - 18:06
Dengeki Daisy (αχ, δώστε μου τον Tasuku animated και τίποτα στον κόσμο!
Oresama Teacher
Highschool of the Dead
Midnight Secretary
Skyhigh
Red River
Και να ολοκληρώσουν πια το Ouran High School Host Club! Απαράδεκτο που άφησαν στη μέση μια απ' τις καλύτερες σειρές!!!
Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2010 - 16:02
1) Harry Potter (κλασικα)
2) Kill Bill (υπερyαματο θα 'ταν!!!!
3) Assasins Creed
4) Η υπέρτατη shoujo φαντασίωση: The Notebook:lovulovu: (σε OVA μαλλον καλύτερα)
5) Tomb Raider
Πάντως πιστεύω (χωρις να είμαι φαν. Μονο την πρωτη ταινια είδα και δεν ενθουσιάστηκα δεόντως) πως και το Twilight ισως έκανε ενα καλο shoujo.:/
Just saying!
Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2010 - 20:53
Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2010 - 21:13
Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2010 - 23:43
Koιτα, ειμαι τρελη φαν, τα εχω ολα τα τευχη απο το δημοτικο που ξεκινησε να βγαινει το μαζευω! Για την ακριβεια, στην αρχη ειχε το σχεδιο Ντισνευ, υστερα ομως αυτη που το γραφε πηγε Ιαπωνια, πηρε ειδικα μαθηματα για μανγκακα και λοιπα και απο τοτε το σχεδιο της εχει επηρεαστει απειρα, μοιαζει πολυ με shoujo. Oσο για την animated version στο star...Απαπα... ειδα ενα επεισοδειοκαι πηγα να ξερασω!Οι WITCH της Disney!!!!!
Βγήκε νομίζω σε manga, αλλά σταμάτησε, γιατί δεν είχε μεγάλη ανταπόκριση... Κρίμα, γιατί το κόμικ ήταν εντελώς manga style... Είχε μέχρι και λέξεις όπως sensei, -chan κα... Τι βιασμός όμως ήταν αυτός που υπέστη ως cartoon! Το έβλεπα και σκιζόταν η καρδιά μου...
Και να ολοκληρώσουν πια το Ouran High School Host Club! Απαράδεκτο που άφησαν στη μέση μια απ' τις καλύτερες σειρές!!!
Να αγιασει το στομα σου! Και στο μανγκα ειναι η πραγματικη ιστορια!
Οπως επισης και το Vampire Knight!
Aλλες 2 σειρες μανγκα που θελω ΟΠΩΣΗΠΟΤΕ να δω σε ανιμε ειναι
α)Otomen
β)Shinshi doumei Cross
Eιδικα για τη δευτερη, αχτι το χω!

Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2010 - 11:01
Koιτα, ειμαι τρελη φαν, τα εχω ολα τα τευχη απο το δημοτικο που ξεκινησε να βγαινει το μαζευω! Για την ακριβεια, στην αρχη ειχε το σχεδιο Ντισνευ, υστερα ομως αυτη που το γραφε πηγε Ιαπωνια, πηρε ειδικα μαθηματα για μανγκακα και λοιπα και απο τοτε το σχεδιο της εχει επηρεαστει απειρα, μοιαζει πολυ με shoujo. Oσο για την animated version στο star...Απαπα... ειδα ενα επεισοδειοκαι πηγα να ξερασω!
και εγω ειμαι τρελη fan
ειναι αληθεια πως η εκδοση cartoon στο star ηταν απελπιστηκη... ειδικα με τις ελληνικες φωνες...
σε anime ή OVA καλυτερα θα ηθελα μεχρι τωρα να γινει το under grand hotel που ειναι το αγαπημενο μου yaoi...
λιγο δυσκολο βεβαια αλλα θα ηταν πολυ τελειο
Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2010 - 14:56
Το Highschool of the Dead θα γίνει anime.
Αυτό βρήκαν;
Μου αρέσει βέβαια, αλλά φοβάμαι μήπως το πετσοκόψουν... Έχει πάρα πολύ γυμνό και βία. Καλό θα είναι βέβαια να τα περιορίσουν λίγο αυτά, γιατί σε κάποιες στιγμές το παράκαναν!
Και για όσους υποστηρίζετε τις WITCH, ακόμα κι αν τις έχουν παραξεχειλώσει, ορίστε ένα δωράκι, δωρεάν από τον υπολογιστή σας χωρίς να χρειαστεί να τρέχουμε στα περίπτερα, κι ας προσπαθήσουμε να ξεχάσουμε το δυσάρεστο γεγονός της "καρτουνοποίησής" τους!
http://home.versatel.nl/m.th.joustra/tekstenWitch/scansvandestrips.html
Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2010 - 11:37
Το manga, προσωπικά μου φάνηκε...
και επίσης, θα ήταν ωραίο να βλέπαμε ένα Harry Potter anime,
αν ήταν πιο bloody και αρκετά πιο dark... I'd watch it...
Αν ήταν πιο κοντά στο originall.... I wouldn't...
Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2010 - 12:18
The War Of The Spider Queen series (Forgotten Realms). Όποιος έχει διαβάσει ξέρει τι εννοώ. Τα βιβλία είναι σαν να βλέπεις ταινία...
Φάση θα είχε και Guitar Hero anime. Σαν DMC, μόνο λιγότερο έξαλλο.

When I'm Grandmaster, I will play faster...
They'll call me bonjwa, just like my name was Flash...
Σου'χουνε πει ΠΟΣΟ weird είσαι?
Honi soit qui mal y pense
Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2010 - 17:01
Warcraft 3 ,Akumetsu, My Balls(χωρις φυσικα να βγαλουν ουτε ενα λεπτο απο τo fan-service) ,Deadman Wonderland. Αυτα.....
Οσο για το KH meeeeeeeeeeeeeeh....