Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Τί (video game/comic/drama etc...) θα θέλατε να γινόταν Anime;

• Please log in to reply
312 replies to this topic

#241 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 12 Απρίλιος 2010 - 01:17

Guys... το Bakuman πρόκειται να γίνει anime. Έχει ανακοινωθεί εδώ και μήνες.

On-topic: Δώσε μου 26 επεισόδια από έργο του Tsutomu Nihei και πάρε μου την ψυχή.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#242 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Απρίλιος 2010 - 01:26

Και την ψυχή και τα εγκεφαλικά κύτταρα......

Αν και εγώ δεν είμαι άπληστη. Και κανά OVA από τα πιο σύντομα έργα του δεν θα με χάλαγε. Πχ ένα ωραιότατο OVA ή ταινία του Snikt! (μιάς και είναι της μόδας ο Wolverine τώρα τελευταία) θα ήταν ότι πρέπει.

#243 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2010 - 16:58

Guys... το Bakuman πρόκειται να γίνει anime. Έχει ανακοινωθεί εδώ και μήνες.

OMG! Ποτε;

Πισω στο θεμα.
Πως τολμησα να ξεχασω να αναφερω το Code Breaker;
Καταπληκτικο manga. Θα ηθελα πολυ να το δω σε ανιμε.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#244 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2010 - 18:06

'Αλλες πολύ καλές σειρές manga είναι:

Dengeki Daisy (αχ, δώστε μου τον Tasuku animated και τίποτα στον κόσμο!:lovulovu:)
Oresama Teacher
Highschool of the Dead
Midnight Secretary
Skyhigh
Red River

Και να ολοκληρώσουν πια το Ouran High School Host Club! Απαράδεκτο που άφησαν στη μέση μια απ' τις καλύτερες σειρές!!!:zetsubou:

#245 shinigami94

shinigami94

wat

• Members
  • 893 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2010 - 18:19

Highschool of the Dead

Το Highschool of the Dead θα γίνει anime.Αναφέρεται και στο αντίστοιχο thread

Ένα μηνιαίο seinen που μόλις επέστρεψε από διακοπή για το οποίο έχει ανακοινωθεί και anime

αλλά και στη wiki.

3b2Ktcr.jpg

Spoiler:

#246 Dramatic Heroine

Dramatic Heroine

.:Esta soy yo:.

• Members
  • 45 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2010 - 16:02

Θα 'θελα να δω:
1) Harry Potter (κλασικα)
2) Kill Bill (υπερyαματο θα 'ταν!!!!:8):)
3) Assasins Creed
4) Η υπέρτατη shoujo φαντασίωση: The Notebook:lovulovu: (σε OVA μαλλον καλύτερα)
5) Tomb Raider
Πάντως πιστεύω (χωρις να είμαι φαν. Μονο την πρωτη ταινια είδα και δεν ενθουσιάστηκα δεόντως) πως και το Twilight ισως έκανε ενα καλο shoujo.:/
Just saying!:

#247 Kiron

Kiron

Starting...

• Members
  • 10 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2010 - 20:53

Neverwinter nights 2 η το Gothic θα ηταν πολυ ωραια manga και ανιμε........
[FONT="] I HAVE A [/FONT]DREAM[FONT="]…. AND [/FONT][FONT="]A[/FONT] FEAR …..

#248 Omoikane

Omoikane

Victim of Random Injustice

• Members
  • 483 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2010 - 21:13

Θεωρω οτι το Kingdom Hearts θα αποτελουσε ιδανικο anime material.
"If life should treat you bad,don't get even,get mad."

#249 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1.306 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2010 - 23:43

Οι WITCH της Disney!!!!!:burningbe3:

Βγήκε νομίζω σε manga, αλλά σταμάτησε, γιατί δεν είχε μεγάλη ανταπόκριση... Κρίμα, γιατί το κόμικ ήταν εντελώς manga style... Είχε μέχρι και λέξεις όπως sensei, -chan κα... Τι βιασμός όμως ήταν αυτός που υπέστη ως cartoon! Το έβλεπα και σκιζόταν η καρδιά μου...:nanteee:

Koιτα, ειμαι τρελη φαν, τα εχω ολα τα τευχη απο το δημοτικο που ξεκινησε να βγαινει το μαζευω! Για την ακριβεια, στην αρχη ειχε το σχεδιο Ντισνευ, υστερα ομως αυτη που το γραφε πηγε Ιαπωνια, πηρε ειδικα μαθηματα για μανγκακα και λοιπα και απο τοτε το σχεδιο της εχει επηρεαστει απειρα, μοιαζει πολυ με shoujo. Oσο για την animated version στο star...Απαπα... ειδα ενα επεισοδειοκαι πηγα να ξερασω!

Και να ολοκληρώσουν πια το Ouran High School Host Club! Απαράδεκτο που άφησαν στη μέση μια απ' τις καλύτερες σειρές!!!:zetsubou:

Να αγιασει το στομα σου! Και στο μανγκα ειναι η πραγματικη ιστορια!
Οπως επισης και το Vampire Knight!

Aλλες 2 σειρες μανγκα που θελω ΟΠΩΣΗΠΟΤΕ να δω σε ανιμε ειναι

α)Otomen
β)Shinshi doumei Cross

Eιδικα για τη δευτερη, αχτι το χω!

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#250 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2010 - 01:04

Slam dunk remake θέλω και τη συνέχεια του hunter x hunter...ίσως και αυτό remake.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#251 AmiRyuuzaki

AmiRyuuzaki

sailor team

• Members
  • 27 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2010 - 11:01

Koιτα, ειμαι τρελη φαν, τα εχω ολα τα τευχη απο το δημοτικο που ξεκινησε να βγαινει το μαζευω! Για την ακριβεια, στην αρχη ειχε το σχεδιο Ντισνευ, υστερα ομως αυτη που το γραφε πηγε Ιαπωνια, πηρε ειδικα μαθηματα για μανγκακα και λοιπα και απο τοτε το σχεδιο της εχει επηρεαστει απειρα, μοιαζει πολυ με shoujo. Oσο για την animated version στο star...Απαπα... ειδα ενα επεισοδειοκαι πηγα να ξερασω!

και εγω ειμαι τρελη fan :lovulovu: ειναι πολυ τελειο :blingeye2: και εγω ειχα ολα τα τευχοι απο το 1 κιολας μεχρη που πριν απο λιγο καιρο οπου σταματησα γιατι βαριόμουνα να πηγαινω στο περιπτερο...:emptyonexg1:
ειναι αληθεια πως η εκδοση cartoon στο star ηταν απελπιστηκη... ειδικα με τις ελληνικες φωνες...:sigh2: ασε σε καποια φαση που ειδα κανα δυο επισοδια ειχαν παραληψει πολλα πραγματα και αλλα τοσα τα ειχαν αποδοσει χαλια...:sadist:
σε anime ή OVA καλυτερα θα ηθελα μεχρι τωρα να γινει το under grand hotel που ειναι το αγαπημενο μου yaoi...
λιγο δυσκολο βεβαια αλλα θα ηταν πολυ τελειο :awww:
Spoiler: Μέγιστο επιτρεπτό ύψος υπογραφής: 250 pixels - The .aNiMe//GR Team

#252 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2010 - 14:56

Το Highschool of the Dead θα γίνει anime.

Αυτό βρήκαν;:frozen: Το τελευταίο που περίμενα!

Μου αρέσει βέβαια, αλλά φοβάμαι μήπως το πετσοκόψουν... Έχει πάρα πολύ γυμνό και βία. Καλό θα είναι βέβαια να τα περιορίσουν λίγο αυτά, γιατί σε κάποιες στιγμές το παράκαναν!

Και για όσους υποστηρίζετε τις WITCH, ακόμα κι αν τις έχουν παραξεχειλώσει, ορίστε ένα δωράκι, δωρεάν από τον υπολογιστή σας χωρίς να χρειαστεί να τρέχουμε στα περίπτερα, κι ας προσπαθήσουμε να ξεχάσουμε το δυσάρεστο γεγονός της "καρτουνοποίησής" τους!

http://home.versatel.nl/m.th.joustra/tekstenWitch/scansvandestrips.html

#253 One Winged Bird

One Winged Bird

Higuneko

• Members
  • 48 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2010 - 11:37

Kingdom Hearts...
Το manga, προσωπικά μου φάνηκε... :puke::puke::puke:
και επίσης, θα ήταν ωραίο να βλέπαμε ένα Harry Potter anime,
αν ήταν πιο bloody και αρκετά πιο dark... I'd watch it...
Αν ήταν πιο κοντά στο originall.... I wouldn't...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#254 Serperoth

Serperoth

Auspicium melioris ævi

• Members
  • 202 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2010 - 12:18

Fallout series. Θα μπορούσαν να το κάνουν πολύ γαμάτο.

The War Of The Spider Queen series (Forgotten Realms). Όποιος έχει διαβάσει ξέρει τι εννοώ. Τα βιβλία είναι σαν να βλέπεις ταινία...

Φάση θα είχε και Guitar Hero anime. Σαν DMC, μόνο λιγότερο έξαλλο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

When I'm Grandmaster, I will play faster...
They'll call me bonjwa, just like my name was Flash...

Σου'χουνε πει ΠΟΣΟ weird είσαι?

Honi soit qui mal y pense

#255 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2010 - 17:01

Τωρα που το ξανασκεφτομαι (μετα απο πολυ καιρο) καλα θα ηταν και τα:
Warcraft 3 ,Akumetsu, My Balls(χωρις φυσικα να βγαλουν ουτε ενα λεπτο απο τo fan-service) ,Deadman Wonderland. Αυτα.....
Οσο για το KH meeeeeeeeeeeeeeh....:puke: το game υπεροχο ηταν δεν λεω αλλα..... γενικα πιστευω οτι τα rpg/platform και ειδικα αυτα με μεγαλη ιστορια οπως το ΚΗ δεν θα αξιζαν γιατι δεν θα ηταν βολικο προς την ιστορια για τον Sora να χρησιμοποιει ολα τα διαφορετικα Keyblades του. lets face it (ακολοθουν πραξεις) +Sora-Fenrir-Oathkeeper-Oblivion-the pumpkin keyblade-Gullwing-Ultima Keyblade-starseeker+Only Kingdom Key= a revolting sight to see..... Εξαιρεση στον κανονα μπορει να ειναι το shadow hearts και το shadow hearts of the new world