Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Τί (video game/comic/drama etc...) θα θέλατε να γινόταν Anime;
Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2008 - 23:54

My blog http://cultureofaboy.blogspot.com για comic/movie informal reviews
Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2008 - 16:24
Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2008 - 23:46
Χμμ χμμ ωραίο φαίνεται...
Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2008 - 00:22
Sword of truth να γινοντουσαν Anime...Τα εχει διαβασει κανεις?Ειναι στην φαση του LOR..Βεβαια θα ειναι πολλα επεισοδια μαλλον..
Για οσους ενδιαφερονται:
Terry Goodkind - Wikipedia, the free encyclopedia
Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2008 - 15:20
Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2008 - 16:21
Ναι, αν και σαν ηθοποιοί πετύχανε γενικά στο Harry Potter, σε σενάριο το πετσοκόψανε τελείως αφήνοντας σημαντικές λεπτομέρειες απ'έξω.
Καλά αυτό γενικά γίνεται όταν πας να βγάλεις τόσες σελίδες σε ταινία,+sp.effects.
Ίσως αν έβγαινε 4 ώρες να κάλυπτε τα πάντα...Αλλά μετά θα ήταν μόνο για hardcore fans :S
Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2008 - 20:31
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο. 
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Καταχωρήθηκε 16 Μάρτιος 2008 - 02:40
ποιος να βρεθεί να κάνει μια αξιόλογη παραγωγή αυτού του στυλ
εγώ απ' την άλλη σκεφτόμουνα ότι θα ήθελα πολύ να δώ τα έργα του Κιούμπρικ σε anime. Ειδικά έργα όπως το A clockwork orange έχω τη περιέργεια να δώ πως θα τα αποδώσουν, αν και σίγουρα δεν πρόκειται να φτάσει το στυλ του αυθεντικού.
Επίσης....αν το Holy Grail γινόταν anime, πως λέτε να ήταν?
Καταχωρήθηκε 16 Μάρτιος 2008 - 14:03
Καταχωρήθηκε 16 Μάρτιος 2008 - 14:12
Αφήστε κάτω τους Monty Python...:df13952b:

Καταχωρήθηκε 16 Μάρτιος 2008 - 18:44
Δυστηχώς ναι
ποιος να βρεθεί να κάνει μια αξιόλογη παραγωγή αυτού του στυλ
εγώ απ' την άλλη σκεφτόμουνα ότι θα ήθελα πολύ να δώ τα έργα του Κιούμπρικ σε anime. Ειδικά έργα όπως το A clockwork orange έχω τη περιέργεια να δώ πως θα τα αποδώσουν, αν και σίγουρα δεν πρόκειται να φτάσει το στυλ του αυθεντικού.
Επίσης....αν το Holy Grail γινόταν anime, πως λέτε να ήταν?
ειδικα το clockwork orange αν το εφτιαχναν σωστα και γ**ω τα dementia anime θα βγαινε!!! να δω τον Malcolm McDowell σε anime εκδοχη και τη συγκεκριμενη ταινια με "πειραγμα" σε φαση "ψυχεδελικος καμβας" και ΤΙ στον κοσμο!!!
me wants|!!!!!!!!!!!
Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2008 - 10:43
Η ιστορια ειναι αρκετα καλη θα μπορουσε να προωθηθει η προσωπικοτητα του master chief και να δουμε λιγη gun-based δραση...
Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2008 - 15:15
(αν κ η πιο πανω ιδεα για το halo μ'αρεσει πολυ επισης!)
Πιστευω οτι το Dune του Frank Herbert(που το θεωρω επος της sci-fi)
εχει ολα τα προσοντα για τη δημιουργια μιας πραγματικα απιστευτης σειρας sci-fi.
Απιστευτο σεναριο,χαρακτηρες με βαθος,πολιτικες,ιντριγκες,μαχες....τι αλλο να ζητησει κανεις?Βεβαια παλι μπαινει στη μεση ο αριθμος των πιθανων επεισοδιων,αλλα αν γινουν μονο τα sequels του ιδιου του δημιουργου,χωρις τα prequels απο τον γυιο του,σιγουρα θα εχουμε μια σειρα απιστευτη που θα σε καθηλωνει!!Εδω εχει γινει 200+eps το One Piece,σιγουρα θα αξιζει να γινει κ το Dune saga αλλα τοσα...
(no offense op lovers:wis:)
Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2008 - 19:11
Και ναι, καλά διαβάσατε, θέλω Ελληνικά βιβλία να γίνουν ωραία slice of life anime!