Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

The Black Hole
Posted 28 July 2021 - 08:03
Posted 28 July 2021 - 08:11
Διεθνώς ρεζιλι για αλλη μια φορα.
Posted 28 July 2021 - 08:40
. Νταξ ο συγκεκριμένος δεν χάνεται θα πάει στο ΣΓΚΑΙ.
ΑΝΕΤΑ! Γενικα το υποτιμιτικο κ προσβλητικό χιουμορ επιπεδου σεφερλη δεν χάνεται. Τι να πεις...
Posted 28 July 2021 - 09:49
Ε βεβαια, θα κανει καλο διδυμο με τον Οικονομου που επισης ηταν στην ερτ και επαιρνε κατι 100δες χιλιαρικα το χρονο.
Αν το ονομασουν κιολας "Πρωινά Τομάρια" θα ταιριαζει απολυτα
i aku the shape-shifting master of darkness...
Posted 28 July 2021 - 12:14
Πολλές φορές βλέπω ότι παραδίδουν βαλίτσες στο μηχάνημα ενώ σάκους και σακίδια τα παίρνουν στο αεροπλάνο.
Άμα έχω σάκο, μπορώ να τον βάλω στην παράδοση με τις βαλίτσες? Θέλω να τον βάλω εκεί γιατί μάλλον θα έχω κάποια πράματα όπως κουβά σφουγγαρίστρας, καθαριστικά κλπ και δεν θέλω να μου τα ψάχνουν στον έλεγχο σε περίπτωση που μου πουν να παρω μαζι μου τον σάκο και οχι να τον παραδωσω στο μηχανημα.
Tαξιδεύω με skyexpress. Aπλα θέλω κάποια πράματα καθαρισμού να τα φέρω από έδω για να μην τρέχω σουπερ μαρκετ. Θα έχω και σαμπούαν κλπ. Ο κουβάς χωράει στον σάκο νομίζω (ειναι απο αυτους τους μακρόστενους). Απλα θέλω να μου τον πάρουν τον σάκο στο μηχάνημα και να μην μου πουν, παρτο μαζί σου στο αεροροπλάνο. Αρχικά, θα γίνω ρεζίλι στον έλεγχο και κάποια ίσως να μην επιτραπούν.
Posted 28 July 2021 - 13:29
Πες οτι ειναι cosplay props για τον πρωταγωνιστη του Way of the househusband.
Που ξερεις, μπορει να πεσεις σε οτακου ελεγκτη
i aku the shape-shifting master of darkness...
Posted 28 July 2021 - 13:32
μα δεν θα εχω κονταρι σφουγγαριστα.. απλα θα εχω ολα αυτα τα υλικα σε εναν μεγαλο σάκο τον οποιο θα παραδώσω στο γκισέ, δεν θα τον εχω μαζί μου.
νομίζω αν τα χημικα ειναι παραδωμενα σε βαλιτσα στο γκισε, δεν υπάρχει πρόβλημα.
Πρόβλημα υπάρχει όταν τα παιρνεις μαζι σου στο αεροπλανο ως χειροαποσκευη αν δεν κανω λάθος.
δεν ξερω βοηθηστε. οχι οτι ειναι κατι σημαντικο για μενα, απλα μου εχει μπει η ιδεα μια φορα να τα εχω ετοιμα τα πραματα και να μην τρεχω μαρκετ.
Edited by Erudinam, 28 July 2021 - 13:33.
Posted 28 July 2021 - 13:53
Εγω παντος θα αγοραζα τα οποια χημικά απο το μερος π θα φτασω, ειναι λιγο κουλο να τα κουβαλας στο αεροπλανο.
(Και λεει ο ανθρωπος που μπηκε τρενο για Θεσσαλονίκη πέρυσι με ενα μπουκαλι νιτρικο οξυ, πως δε με πιασανε για ελεγχο τότε ακομα απορω) χαχχαχ... Το μαθημα οξυγραφιας εντος πρωτου κορονα λοκ ηταν οτι πιο σουρεαλ, θα μ μεινουν τα σκηνικά xD
Edited by GhostPrince, 28 July 2021 - 14:06.
Posted 28 July 2021 - 14:07
θα έχω εναν απλο μακροστενο σάκο που θα έχει
1) κουβα
2) σαπουνι πιατων
3) αποσημτικο
4) μπατονετες
5) σαμπουαν
6) αφρολουτρο
7) σφουγγαρια καθαρισμου
σφουγαρι μπανιου
9) νυχοκοπτη
10) χαρτι κουζινας
11) χαρτι υγειας
12) ΙΣΩΣ για τα πατωματα καθαριστικο (ειδα οτι επιτρεπεται στο tsa site)
13) σφουγγαριστρα αλλα το κατω μέρος που βιδώνει μόνο.
ολα αυτα θα τα εχω βαλει στον κουβα και θα τα σκεπασω με πετσετες μπανιου.
διπλα απο τον κουβα που θα τα εχει ολα αυτα και θα ειναι σκεπασμένος με πετσέτες μπάνιου, θα έχω ρουχα και σεντόνια.
ολα αυτα τοποθετημενεα σε εναν μακροστενο σακο.
τον σακο αυτον, θα μου το παρουν στο γκισε (ως checked luggage) ή θα μου πουν ΜΟΝΟ βαλίτσες?
αμα τον δεχτουν ολα καλα. αν πουν οχι, παρτον μαζι σου, τότε ρεζιλικια
οποτε στην ουσια η ερωτηση μου είναι, εχετε βάλει ποτε μακροστενο σάκο στο γκισε αντι για βαλιτσα?
Posted 28 July 2021 - 14:10
Edited by GhostPrince, 28 July 2021 - 14:12.
Posted 28 July 2021 - 15:11
τελικα δεν χωραει ο κουβας.
δεν πειραζει. θα ταξιδεψω με τα κλασσικα πραματα.
Αθήνα σου έρχομαιαααααααααααααααα
Edited by Erudinam, 28 July 2021 - 18:24.