Αυτά που παραθέτεις είναι οι στοιχειώδεις δημοκρατικές απόψεις που υποστηρίζουν λίγο-πολύ όλα τα κόμματα, τίποτα παραπάνω. Δεν υπάρχει καμία αναφορά σε ακροδεξιά. Το ότι υπάρχει μια τέτοια εσάνς ψεκασμένου πατριωτικού λαϊκισμού αν κρίνω και από τη φάτσα του ναι, το αναγνωρίζω, γι' αυτό και δεν είδα ποτέ κάποιο από τα προτεινόμενα βίντεό του που μου βγάζει συχνά το youtube, αλλά σε σχέση με τις φάτσες που εμφανίζονται κάθε μέρα στα ΜΜΕ και ξερνάνε έναν βόθρο τεχνοφασισμού με τους γκεμπελσικούς "δημοσιογράφους" να χειροκροτούν από κάτω, ναι, θα τον άκουγα ευκολότερα.
Αναφέρεις τον Άδωνη τη στιγμή που είναι από την απέναντι πλευρά και μάλιστα από τους πλέον ακραίους προπαγανδιστές της κρατικής ανομίας και τρομοκρατίας. Τον Βελόπουλο δεν τον σχολιάζω καν. Δεν αναφέρεις βέβαια τον Πολάκη που τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ ξαφνικά μετά από τόσα χρόνια προσπαθεί να τον κρύψει γιατί δεν τους ακούγονται πια τόσο αριστερά τα επίσης στοιχειώδη που λέει. Και οκ, μας κυβερνάει μια ομάδα από "πρώην" χουντικούς και σε αυτό τάχα μου ασκείτε κριτική. Εγώ υποτίθεται ότι ωραιοποιώ ακροδεξιούς περιθωριακούς τη στιγμή που η αριστερά με την απολύτως παθητική στάση της επιτρέπει σε μια πραγματικά ακροδεξιά κυβέρνηση όχι μόνο να κυβερνάει, αλλά και με μέσα που η ίδια έχει εξ αρχής απορρίψει ως αντισυνταγματικά, παραβαίνοντας ψηφίσματα του ευρωπαϊκού συμβουλίου που η ίδια είχε ψηφίσει. Οι αριστεροί αυτή τη στιγμή περιμένουν μονίμως την κυβέρνηση στη γωνία να κάνει κάποιο λάθος για να μας καταπλήξουν όλους με την "κριτική" τους, τη στιγμή που και οι ίδιοι αυτό που ουσιαστικά θέλουν είναι έναν αριστερό μπάτσο να τους ρίχνει πρόστιμα, να τους δέρνει και να τους απολύει από τις δουλειές τους για να τους προστατέψει, αρκεί ο μπάτσος να μην είναι ακροδεξιός! Τι σημασία έχουν πια αυτές οι ταμπέλες εδώ που φτάσαμε; Δεν καταλαβαίνετε ότι με το να κορροϊδεύετε αυτούς τους ανθρώπους απλώς εντείνετε το διχασμό και βοηθάτε ευθέως το Μητσοτάκη;
Καμία σχέση δεν θα έπρεπε να έχουν οι ΜΕΘ με την πολιτική αθλιότητα που επικρατεί. Και αυτοί οι "αμέτρητοι γιατροί" επίσης δεν έχουν βήμα, γιατί και αυτοί μπορούν να λειτουργήσουν αντιπολιτευτικά για άλλους λόγους. Σε πειράζουν αυτοί που αναφέρω, αλλά δεν σε πειράζει να βλέπεις ας πούμε το Σήψα, το Γώγο, το Βασιλακόπουλο και τους λοιπούς τρομολάγνους να αλλάζουν συνέχεια άποψη, να μπερδεύουν τον κόσμο με ψευδοεπιστημονική παραπληροφόρηση, και το χειρότερο, να ξεπλένουν άθλιες αντιδημοκρατικές πολιτικές πρακτικές με αμφίβολα υγειονομικά αποτελέσματα στο όνομα μιας δήθεν δημόσιας υγείας και επιστημονικής εγκυρότητας. Έχω ακούσει τους μεν, έχω ακούσει και τους δε και μου είναι ξεκάθαρο τι με πείθει περισσότερο, όχι μόνο από υγειονομική πλευρά αλλά πρωτίστως από πολιτική. Το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Καμία σχέση δεν έχουν οι νεκροί και τα αναπνευστικά προβλήματα με τα πραγματικά ποσοστά και μια πιο συνολική και σφαιρική ματιά της κατάστασης που εμπεριέχει όλες τις παραμέτρους και όχι μόνο τον βομβαρδισμό εικόνων και αριθμών τρομοκρατίας. Δεν υπάρχει πραγματικό ασυμβίβαστο ανάμεσα στη δημοκρατία και την ατομική υγεία, και αν ποτέ υπάρξει, προσωπικά είμαι διατεθημένος να δώσω κυριολεκτικά τη ζωή μου για όσα πιστεύω. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για έναν ιό που είναι ανθρώπινο κατασκεύασμα και είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα προκύψουν ξανά και ξανά παρόμοιες καταστάσεις στο μέλλον. Αν μη τι άλλο κάποιοι έχουν τη δύναμη να το κάνουν, και αντί να στρέφεται η προσοχή όλων μας σε αυτούς, στοχοποιούμε τα θύματα και τους παρουσιάζουμε ως σωτήρες. Δεν είναι ακροδεξιός όποιος το πιστεύει αυτό το πράγμα. Είναι μάλλον συμπτωματική η σύνδεση και εδώ που φτάσαμε είναι τραγικό να αποτελεί εμπόδιο στη συσπείρωση όλων των ανθρώπων που αντιστέκονται σε αυτό το έκτρωμα.
Το λοιπόν, για την 1η παράγραφο σου, ναι έχεις δίκιο, δικό μου λάθος έβαλα λάθος παράγραφος, πάρε την ακριβώς σωστή για να τα κάνουμε ταληράκια
Καλώς ήλθατε στο κίνημα "Ελεύθεροι Ξανά"!
Μια ίωση, ένα διαφαινόμενο σύστημα προώθησης ανελευθεριών, μια αλλοίωση της ζωής μας αλλά και των αρχών αυτής με ταυτόχρονη υποχώρηση στις πάγιες εθνικές μας θέσεις και μια διάλυση της οικονομίας και της καθημερινότητας του Έλληνα έγινε αιτία ώστε μια μεγαλειώδης αντίδραση υγιώς σκεπτόμενων ανθρώπων από κάθε γωνιά της χώρας να μετεξελιχθεί σε έναν σύγχρονο, ευρωπαϊκό πολιτικό σχηματισμό ο οποίος σέβεται και υπηρετεί απαρέγκλιτα το σύνταγμα, τις ελευθερίες και τη Δημοκρατία της πατρίδας μας.
συνέχισε να πιστεύεις ότι είναι οι φάτσες το πρόβλημα κι όχι η πολιτική που πρεσβεύουν κι ότι έχουν ανιδιοτελή σκοπό.
Τα περί Αδώνιδος/Βελόπουλο ξανά διάβασε και κατανόησε τι θέλω να πω, σχολιάζεις κάτι άσχετο το οποίο δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει με αυτό που έγραψα.
Ωραία η αριστερά ασκεί κριτική και κάνει όλα τα ωραία που λες, εσύ όμως δεν ωραιοποιείς τους ακροδεξιούς; Το κάνεις επειδή βαρέθηκες να στα χώνει η αριστερά που μόνο να κράζει ξέρει και λες ε εντάξει ας πάω με τους φασίστες.
Είναι αυτό τώρα επιχείρημα, because the hood made me do it.
Αν πιστεύεις ότι η πολιτική είναι μόνο οι ταμπέλες και τα κόμματα δεν έχω να σου πω κάτι, βλέπουμε διαφορετικά τον κόσμο.
Παρακάτω όμως λες ότι σε πείθουν και πολιτικά τι εννοείς; Υπάρχει τελικά πολιτική ή όχι;
Σχετικά με τα υπόλοιπα, φυσικά και με ενοχλεί η όλη ασυνεννοησία από που προκύπτει ότι δεν με ενοχλεί;
Οκ, έχεις σχηματίσει κάπως την άποψη σου, επίσης μαζί σου στο να κυνηγήσουμε αυτούς που δημιούργησαν όλο αυτό το χαλαμπαλού αλλά με ποια βάση;
Εσύ με πρόσχημα την ενότητα συντάσσεσαι με τα ακραία στοιχεία για την προστασία των ατομικών δικαιωμάτων, της δημοκρατίας κλπ ενώ οι ίδιοι βρίσκονται στην ακριβώς αντίθετη πλευρά.
Βασικά, έχεις διαλέξει τη φάση σου, αντιλαμβάνομαι τον πυρήνα του προβληματισμό σου κι απλά θα αποχωρήσω από την κουβέντα γιατί δεν έχει νόημα να σε πείσω για κάτι μιας και που δεν είμαστε στο γυμνάσιο να πεις ότι υπάρχει τέτοια περίπτωση ή έστω να σε λαδώσω με καμιά ζαμπονοτυρόπιτα.
Δεν θέλω να το κλείσω για να έχω το Internetiko τελευταίο λόγο αλλά κουράστηκα λίγο, τα χω σβήσει και τα χω γράψει καμιά δεκαριά φορές τα post μου.