Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94066 replies to this topic

#92071 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 15 July 2021 - 11:48

Νομίζω ότι έχει καπελωθεί έτσι είτε γιατί αυτοί είναι οι μόνοι που τους ενδιαφέρει το ζήτημα, είτε γιατί μόνο αυτοί είναι διατεθημένοι να ρισκάρουν τη βόλεψή τους για τα δικαιώματά τους, είτε γιατί αυτούς συμφέρει το σύστημα δεξιών και αριστερών ΜΜΕ να προβάλουν για να λοιδωρήσουν το αντιεμβολιαστικό κίνημα και να στοχοποιήσουν ως τρελούς και επικίνδυνους τους ανεμβολίαστους τη στιγμή που μιλάμε λίγο-πολύ για τη μισή χώρα.

Ο Φαίδων Βόβολης που οργάνωσε τη διαδήλωση είναι υποψήφιος διδάκτρωρ της ιατρικής και καρδιολόγος με διακρίσεις και θέσεις σε ευρωπαϊκούς θεσμούς, τα επιχειρήματά του όσο λίγο τα έχω διαβάσει είναι αμιγώς ιατρικά και πολιτικά. Δεν έχω ασχοληθεί περαιτέρω με τον συγκεκριμένο τύπο αλλά όταν οργανώνεται μια λαϊκή μη κομματική διαδήλωση για ένα τόσο σοβαρό θέμα δεν βρίσκω το λόγο να κάνει face control στον έναν και τον άλλον που μπαίνει μέσα. Αρκετή διάσπαση δεν έχει δημιουργηθεί;

Το ίδιο εξάλλου ίσχυε και για το κίνημα των αγανακτισμένων και γενικώς για τις αντι-μνημονιακές διαδηλώσεις σε κάποια φάση.

Προσωπικά συντάσσομαι με στοιχεία που έχω ακούσει από επιστήμονες όπως ο Κούβελας και ο Φαρσαλινός (και οι δύο πλήρως εμβολιασμένοι), αλλά και επιστήμονες παγκόσμιου βελινεκούς που αντιδρούν, ακόμα και μέσα από τους ίδιους τους ερευνητές των εν λόγω εμβολίων. Το ότι οι απόψεις του Φαρσαλινού μεταδίδονται μόνο από ακροδεξιά κανάλια και σάιτ όπως το pronews δε σημαίνει ότι δε θα τις ακούσω επειδή της μεταδίδουν ακροδεξιοί. Δεν περιμένω κανένα κόμμα να μου δώσει έγκριση για το τι θα πιστέψω και τι θα υποστηρίξω, ούτε υποστηρίζω να διαλυθεί εντελώς ένα "κίνημα" που αφορά τα στοιχειώδη λόγω των πολιτικών, θρησκευτικών και ιδεολογικών διαφορών που υπάρχουν μεταξύ μας. Αλλά βεβαίως, συμφέρει το σύστημα να προβάλλει μόνο τους αποδιοπομπαίους τράγους του γιατί δεν τολμά να αντιπαρατεθεί με την ίδια την επιστήμη που παρουσιάζει λες και έχει την ίδια γνώμη.

Edited by Kamui, 15 July 2021 - 12:01.

O6rrvsU.jpg

#92072 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,794 posts

Posted 15 July 2021 - 13:33

Δηλαδή μπήκες στο site του συγκεκριμένου κυρίου και δεν βλέπεις ένα con artist σαν το Σώρρα αλλά έναν έντιμο ιατρό με ανησυχίες.

Συγκεκριμένα αναφέρει

Υποσχόμαστε λοιπόν ότι το κίνημα "Ελεύθεροι Ξανά" θα μπει στη βουλή, θα διεκδικήσει τη διακυβέρνηση της χώρας και θα ασχοληθεί από την πρώτη στιγμή με την ανακούφιση της καθημερινότητας των πολίτων.

Ειδικά τα τελευταία δέκα χρόνια, όλες οι κυβερνήσεις μέχρι και σήμερα έχουν ως πρώτο μέλημα τους να "βγαίνουν" οι αριθμοί στην οικονομία ώστε να είναι ευχαριστημένοι μαζί τους η "τροϊκα", οι "θεσμοί", το ΔΝΤ και γενικά συμφέροντα που δεν ευθυγραμμίζονται με αυτά των πολιτών της χώρας μας. Θέλουμε να σταματήσει αυτό. Θέλουμε, φυσικά, να είμαστε σωστοί στις υποχρεώσεις μας με τους εταίρους μας στο βαθμό που αυτό είναι, όμως, δυνατόν. Θέλουμε πρωτίστως υγιείς και χαρούμενους πολίτες που θα είναι έτοιμοι να προσφέρουν στην πατρίδα τους γιατί αντιλαμβάνονται και αυτοί ότι το κράτος τους αντιμετωπίζει με σεβασμό και αξιοπρέπεια. Σύμφωνα με μελέτες που έχουμε πραγματοποίησει με τους επιστημονικούς συνεργάτες του κινήματος έχουμε σοβαρές και κοστολογημένες προτάσεις για να πραγματοποιήσουμε τα αιτήματα που παρατηρείτε στα παρακάτω πεδία και αφορούν την υγεία, την παιδεία, την εθνική και εδαφική κυριαρχία, τη Δημοκρατία, την οικονομία και φυσικά την αξιοπρέπεια της διαβίωσης των πολιτών της χώρας.  

Λες δεν είναι κομματική η συγκέντρωση αλλά από ότι βλέπεις ο διοργανωτής έχει σαφή πολιτικό προσανατολισμό, αυτόν της σοβαρής ΧΑ που όλα τα κουτσαβάκια του ντουνιά ασπάζονται σαν ρεύμα για λίγα ψηφαλάκια, end game ένα ακόμα κόμμα που απλά δεν θα πουλάει κυραλοιφές/νανογιλέκα/βιβλία.

Εθελοτυφλείς αν δεν βλέπεις ότι ο τύπος έχει συμφέρον και εκμεταλλεύεται στοιχεία της κοινωνίας επιρρεπή στο συγκεκριμένο λόγο όπως κάνανε οι υπόλοιποι (Άδωνης, Βελόπουλος)

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί ακούς αυτούς τους επιστήμονες και όχι π.χ. τους άπειρους γιατρούς μέσα από τις ΜΕΘ που λένε ότι ο κόσμος πεθαίνει ή φεύγει με κατεστραμμένο αναπνευστικό/νευρολογικό σύστημα.

Οκ, δεν σε πιάνει γιατί είσαι νέος. Αν είχες αυτή την άποψη θα αντιδρούσα λιγότερο, πες ρε φίλε είμαι στη ζμπουτσαμ, παρτάρω στις πλατείες και δεν κάνω τίποτα.

Με διαολίζει ότι πας να δικαιολογήσεις/ωραιοποιήσεις ακροδεξιούς μόνο και μόνο επειδή τυγχάνουν να έχουν έστω πολύ αμυδρά κοντινή άποψη με την δική σου.

rsrGbGx.gif

#92073 ATANASHIOSU

ATANASHIOSU

Anime Fan

• Members
  • 313 posts
  • Location札幌

Posted 15 July 2021 - 13:48

Μια ερώτηση για να ενημερωθώ για το τι συμβαίνει στην Ελλάδα.

Πόσο πιστεύετε ότι είναι στην Ελλάδα το ποσοστό;

1. Των εμβολιασμένων ή αυτών που σκοπεύει να εμβολιαστεί.

2. Των αρνητών των εμβολίων, αλλά που τηρούν τα μέτρα προστασίας, φορούν μάσκες κτλ.

3. Των αρνητών των εμβολίων, που δεν τηρούν μέτρα προστασίας.

Η ατομική εμπειρία και γνώση αρκεί. (Από φίλους, γνωστούς, συγγενείς κτλ.) .Ευχαριστώ προκαταβολικά σε όσους απαντήσουν.

Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου, ἀριθμὸς γὰρ ὑπολογιστoῦ ἐστίν· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ 1010011010.

#92074 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,160 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 15 July 2021 - 14:20

Θεωρω οτι θα παιζουμε στο 50 -50 εμβολιασμενοι και μη εμβολισμενοι μετα το καλοκαιρι. Εξναι μεγαλα τα ποσοστα και δεν ειναι τρελοι απαρατήρητα, απλα παρασυρονται κιολας ενα ποσοστο στις θεωριες χωρις βαση. Βεβαια το ιδιο ισχυει και για αρκετους εμβολισμενους αλλα λεμε..
Απο κυκλους και οσα βλεπω θεωρω οτι αρνητης εμβολιου που τηρει μετρα ειναι ολιγον σπανια περιοτωση, υπαρχουν απλα πολυ λιγοι γιατι για τους περισσότερους παει πακετο εμβολιο/τεστ/μασκ/προστιμο/χούντα
Εξαιρεσεις παντα υπαρχουν αλλα οκ..

Δεν θα μπω ειδιαιτερα στο παραπανω θεμα γτ μαλλον θα βγαλω αρκετη χολή και μισος προς τις συγκεκριμενες ομαδες ανθρωπων, θα πω απλα οτι αυτοι οι ανθρωποι παντα θα διαμαρτυρηθούν και θα πανε αντιθετα σε οτι συστημα κιαν υπαρξει ή δεν υπαρξει και ειναι ικανοι και για πραξικοπημα ακομα αν τους αφισεις ανεξελεκτους ή τους χρησιμοποιησεις λαθως, γιατι απλα φτιαχνουν ειδικα σεναρια και ζουν σε παραλληλη διασταση απτους υπολοιπους. Δεν εχουν ποτε βαση ή λογικη αυτα που λενε αλλα επειχειρηματα μια χαρα εχουν.
Παιζει να χει πεθανει ο γειτονας απεναντι απο κοβιντ κιαυτοι να αρνουνται ακομα την υπαρξη του ϊου και να λενε τις θεωρίες τους μεχρι να το παθουν οι ιδιοι που ακομα και τοτε ισως να γυρισουν και να σου πουν με "ψεκασαν αυτοι που θελουν να μας εγκλωβίσουν".
Ακομα κιαν συγκλίνει καποιες φορες ο στοχος ή η πρόθεση τους οι λογοι που κινουνται θα ειναι τελειως διαφορετικοί απο καποιον νοημων ανθρωπο.
フカフカ

#92075 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 944 posts

Posted 15 July 2021 - 14:29

Από τους δικούς μου φίλους/συγγενείς που έχω επαφή όλοι σχεδόν είναι εμβολιασμενοι και γενικά κρατάνε λίγο πολύ τα μέτρα ασφαλείας.
Ένα άτομο δε σκοπεύει να εμβολιαστεί αλλά τηρεί τα μέτρα και δεν πιστεύει σε συνομωσία απλά φοβάται.
Δυο τρεις είναι κατά του εμβολιασμού και έχουν ακροδεξιές αντιλήψεις ενώ έχουν αναφορές και σε άλλες συνομωσίες με θρησκευτικό/εθνικιστικό πυρήνα σκέψης. Ευτυχώς ακόμα τουλάχιστον δεν είναι επιπεδιστες.
Γνωρίζω επίσης επιπεδιστη που ότι συνομωσία υπάρχει μέσα είναι, στα εμβόλια θα έλειπε?

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg

#92076 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts

Posted 15 July 2021 - 14:30

Δηλαδή μπήκες στο site του συγκεκριμένου κυρίου και δεν βλέπεις ένα con artist σαν το Σώρρα αλλά έναν έντιμο ιατρό με ανησυχίες.

Συγκεκριμένα αναφέρει

Λες δεν είναι κομματική η συγκέντρωση αλλά από ότι βλέπεις ο διοργανωτής έχει σαφή πολιτικό προσανατολισμό, αυτόν της σοβαρής ΧΑ που όλα τα κουτσαβάκια του ντουνιά ασπάζονται σαν ρεύμα για λίγα ψηφαλάκια, end game ένα ακόμα κόμμα που απλά δεν θα πουλάει κυραλοιφές/νανογιλέκα/βιβλία.

Εθελοτυφλείς αν δεν βλέπεις ότι ο τύπος έχει συμφέρον και εκμεταλλεύεται στοιχεία της κοινωνίας επιρρεπή στο συγκεκριμένο λόγο όπως κάνανε οι υπόλοιποι (Άδωνης, Βελόπουλος)

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί ακούς αυτούς τους επιστήμονες και όχι π.χ. τους άπειρους γιατρούς μέσα από τις ΜΕΘ που λένε ότι ο κόσμος πεθαίνει ή φεύγει με κατεστραμμένο αναπνευστικό/νευρολογικό σύστημα.

Οκ, δεν σε πιάνει γιατί είσαι νέος. Αν είχες αυτή την άποψη θα αντιδρούσα λιγότερο, πες ρε φίλε είμαι στη ζμπουτσαμ, παρτάρω στις πλατείες και δεν κάνω τίποτα.

Με διαολίζει ότι πας να δικαιολογήσεις/ωραιοποιήσεις ακροδεξιούς μόνο και μόνο επειδή τυγχάνουν να έχουν έστω πολύ αμυδρά κοντινή άποψη με την δική σου.

Αυτά που παραθέτεις είναι οι στοιχειώδεις δημοκρατικές απόψεις που υποστηρίζουν λίγο-πολύ όλα τα κόμματα, τίποτα παραπάνω. Δεν υπάρχει καμία αναφορά σε ακροδεξιά. Το ότι υπάρχει μια τέτοια εσάνς ψεκασμένου πατριωτικού λαϊκισμού αν κρίνω και από τη φάτσα του ναι, το αναγνωρίζω, γι' αυτό και δεν είδα ποτέ κάποιο από τα προτεινόμενα βίντεό του που μου βγάζει συχνά το youtube, αλλά σε σχέση με τις φάτσες που εμφανίζονται κάθε μέρα στα ΜΜΕ και ξερνάνε έναν βόθρο τεχνοφασισμού με τους γκεμπελσικούς "δημοσιογράφους" να χειροκροτούν από κάτω, ναι, θα τον άκουγα ευκολότερα.

Αναφέρεις τον Άδωνη τη στιγμή που είναι από την απέναντι πλευρά και μάλιστα από τους πλέον ακραίους προπαγανδιστές της κρατικής ανομίας και τρομοκρατίας. Τον Βελόπουλο δεν τον σχολιάζω καν. Δεν αναφέρεις βέβαια τον Πολάκη που τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ ξαφνικά μετά από τόσα χρόνια προσπαθεί να τον κρύψει γιατί δεν τους ακούγονται πια τόσο αριστερά τα επίσης στοιχειώδη που λέει. Και οκ, μας κυβερνάει μια ομάδα από "πρώην" χουντικούς και σε αυτό τάχα μου ασκείτε κριτική. Εγώ υποτίθεται ότι ωραιοποιώ ακροδεξιούς περιθωριακούς τη στιγμή που η αριστερά με την απολύτως παθητική στάση της επιτρέπει σε μια πραγματικά ακροδεξιά κυβέρνηση όχι μόνο να κυβερνάει, αλλά και με μέσα που η ίδια έχει εξ αρχής απορρίψει ως αντισυνταγματικά, παραβαίνοντας ψηφίσματα του ευρωπαϊκού συμβουλίου που η ίδια είχε ψηφίσει. Οι αριστεροί αυτή τη στιγμή περιμένουν μονίμως την κυβέρνηση στη γωνία να κάνει κάποιο λάθος για να μας καταπλήξουν όλους με την "κριτική" τους, τη στιγμή που και οι ίδιοι αυτό που ουσιαστικά θέλουν είναι έναν αριστερό μπάτσο να τους ρίχνει πρόστιμα, να τους δέρνει και να τους απολύει από τις δουλειές τους για να τους προστατέψει, αρκεί ο μπάτσος να μην είναι ακροδεξιός! Τι σημασία έχουν πια αυτές οι ταμπέλες εδώ που φτάσαμε; Δεν καταλαβαίνετε ότι με το να κορροϊδεύετε αυτούς τους ανθρώπους απλώς εντείνετε το διχασμό και βοηθάτε ευθέως το Μητσοτάκη;

Καμία σχέση δεν θα έπρεπε να έχουν οι ΜΕΘ με την πολιτική αθλιότητα που επικρατεί. Και αυτοί οι "αμέτρητοι γιατροί" επίσης δεν έχουν βήμα, γιατί και αυτοί μπορούν να λειτουργήσουν αντιπολιτευτικά για άλλους λόγους. Σε πειράζουν αυτοί που αναφέρω, αλλά δεν σε πειράζει να βλέπεις ας πούμε το Σήψα, το Γώγο, το Βασιλακόπουλο και τους λοιπούς τρομολάγνους να αλλάζουν συνέχεια άποψη, να μπερδεύουν τον κόσμο με ψευδοεπιστημονική παραπληροφόρηση, και το χειρότερο, να ξεπλένουν άθλιες αντιδημοκρατικές πολιτικές πρακτικές με αμφίβολα υγειονομικά αποτελέσματα στο όνομα μιας δήθεν δημόσιας υγείας και επιστημονικής εγκυρότητας. Έχω ακούσει τους μεν, έχω ακούσει και τους δε και μου είναι ξεκάθαρο τι με πείθει περισσότερο, όχι μόνο από υγειονομική πλευρά αλλά πρωτίστως από πολιτική. Το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Καμία σχέση δεν έχουν οι νεκροί και τα αναπνευστικά προβλήματα με τα πραγματικά ποσοστά και μια πιο συνολική και σφαιρική ματιά της κατάστασης που εμπεριέχει όλες τις παραμέτρους και όχι μόνο τον βομβαρδισμό εικόνων και αριθμών τρομοκρατίας. Δεν υπάρχει πραγματικό ασυμβίβαστο ανάμεσα στη δημοκρατία και την ατομική υγεία, και αν ποτέ υπάρξει, προσωπικά είμαι διατεθημένος να δώσω κυριολεκτικά τη ζωή μου για όσα πιστεύω. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για έναν ιό που είναι ανθρώπινο κατασκεύασμα και είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα προκύψουν ξανά και ξανά παρόμοιες καταστάσεις στο μέλλον. Αν μη τι άλλο κάποιοι έχουν τη δύναμη να το κάνουν, και αντί να στρέφεται η προσοχή όλων μας σε αυτούς, στοχοποιούμε τα θύματα και τους παρουσιάζουμε ως σωτήρες. Δεν είναι ακροδεξιός όποιος το πιστεύει αυτό το πράγμα. Είναι μάλλον συμπτωματική η σύνδεση και εδώ που φτάσαμε είναι τραγικό να αποτελεί εμπόδιο στη συσπείρωση όλων των ανθρώπων που αντιστέκονται σε αυτό το έκτρωμα.

Edited by Kamui, 15 July 2021 - 14:34.

O6rrvsU.jpg

#92077 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,794 posts

Posted 15 July 2021 - 14:30

Κοίτα από αυτό που έχω καταλάβει το ποσοστό των εμβολιασμένων μάλλον έχει αρχίσει να ταβανίαζει και ότι νούμερο λέει το υπουργείο είναι αληθές.

Λογικά πρέπει να έχουν αρχίσει να πέφτουν τα ποσοστά των ραντεβού για αυτό έχει αρχίσει και ο εκβιασμός των αρνητών.

Τώρα για τα υπόλοιπα μπορώ να σου απαντήσω μόνο με ποσοστά από τη δουλειά που έχουμε όλη τη γκάμα.

Είμαστε 10, οι 4 που είναι οι μεγαλύτεροι, ηλικίες 45-60 ήταν σε φάση φέρτε μου το εμβόλιο χτες.

Οι 3, μέσα σε αυτούς κι εγώ, άντε πάμε να το κάνουμε γτχσ που μπλέξαμε πάλι.

Ένας θα δω από Σεπτέμβρη, δεν βιάζομαι, περιμένω να κάνουν όλοι οι άλλοι αλλά τελικά έκανε αφού τον πρόγκηξε η αδερφή του.

Ο ένας είναι δεν κάνω γιατί είναι πειραματικά, περιμένω το βέρσιον 2, μπορεί να το κάνω, α ψάχνω να βρω ραντεβου, ωπ δεν κάνω τελικά γιατί πέθανε ένας στην δουλειά της γυναίκας μου που έκανε Ζενεκα.

Τέλος η μία, δεν κάνω γιατί είναι πειραματικά, μακριά από μένα, δεν ξέρω τι να μπορεί να βγάλει και φεύγω διακοπές με κουπόνι του ΟΑΕΔ πάω σε μερικά νησιά, γιολο μάσκα κλπ.

rsrGbGx.gif

#92078 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 15 July 2021 - 15:11

Γελάω με αυτούς που λένε για πειραματικά εμβόλια

Πόσο μάλλον αν είσαι και 60+ ή ευπαθής ομαδα...

#92079 Mosquito Killer

Mosquito Killer

Anime Newbie

• Members
  • 62 posts

Posted 15 July 2021 - 15:17

Μια ερώτηση για να ενημερωθώ για το τι συμβαίνει στην Ελλάδα.

Πόσο πιστεύετε ότι είναι στην Ελλάδα το ποσοστό;

1. Των εμβολιασμένων ή αυτών που σκοπεύει να εμβολιαστεί.

2. Των αρνητών των εμβολίων, αλλά που τηρούν τα μέτρα προστασίας, φορούν μάσκες κτλ.

3. Των αρνητών των εμβολίων, που δεν τηρούν μέτρα προστασίας.

Η ατομική εμπειρία και γνώση αρκεί. (Από φίλους, γνωστούς, συγγενείς κτλ.) .Ευχαριστώ προκαταβολικά σε όσους απαντήσουν.

1.Εμβολιασμένοι στον δικό μου κύκλο ελάχιστοι οπότε θα πω κοντά στο 25-30 % αυτή την στιγμή και στο 70% αυτοί που θα πήγαιναν να εμβολιαστούν πριν τα

150ρια και τις λοιπές ομορφιές. Πλέον έχει πέσει αυτό το ποσοστό πιστεύω.

2.Αρνήτες των εμβολιών που τηρούν τα μέτρα πραγματικά ελάχιστοι 1 στους 10 και αν.

3.Τα από πάνω σου απαντάει και εδώ.

Βέβαια υπάρχει και 4η κατηγορία ανθρώπων που έχουν κάνει τα εμβόλια και συντάσσονται με τους αντι εμβολιαστες μόνο και μόνο από τις κινήσεις της κυβέρνησης.

Με τον covid περνάνε στα ψιλά και άλλα θέματα. Ο παιδόφιλος Λιγνάδης και οι λοιποί θεατρικοί και μη φίλοι του. Οι Φιλιππίδιδες κλπ 

Και τώρα πάνε να κρύψουν το περιστατικό βιασμού της κοπελίτσας. Δίνει καταθέσεις χωρίς δικηγόρο, χάνονται ΤΥΧΑΙΑ αποδεικτικά στοιχεία από το pc του μπάτσου(σόρρυ αν κάποιος είναι αστυνομικός αλλά ο συγκεκριμένος είναι σκατόμπατσος) και ο μπάτσος με τον πατέρα της σκάσανε με μπλούζες sirina και sweet sixteen σαν να μας λένε ζμπουτσαμ μας. Έχουμε το κράτος μαζί μας δεν φοβόμαστε τίποτα.

Edited by Mosquito Killer, 15 July 2021 - 15:18.

#92080 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 posts

Posted 15 July 2021 - 15:38

To θέμα είναι αν δεν υπήρχε η πίεση της κυβέρνησης για του εμβολιασμούς, αργα ή γρήγορς ισως πολλοί νέοι να κατέληγαν στις μεθ. σε αυτήν την περίπτωση τί θα πρεπε να κάνει η κυβέρνηση?

Θα μπορούσε να κάνει παραπάνω μεθ αλλά εξασφαλίζει η μεθ σωτηρία από τον ιό?

Δεν είμαι σύμφωνος με τον διαχωρισμό αλλά αν οι ανεμβολίαστοι αρχίζουν να γεμίζουν τις μεθ, θα υπάρξει πρόβλημα.

wdasa.png

#92081 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,794 posts

Posted 15 July 2021 - 15:42

Αυτά που παραθέτεις είναι οι στοιχειώδεις δημοκρατικές απόψεις που υποστηρίζουν λίγο-πολύ όλα τα κόμματα, τίποτα παραπάνω. Δεν υπάρχει καμία αναφορά σε ακροδεξιά. Το ότι υπάρχει μια τέτοια εσάνς ψεκασμένου πατριωτικού λαϊκισμού αν κρίνω και από τη φάτσα του ναι, το αναγνωρίζω, γι' αυτό και δεν είδα ποτέ κάποιο από τα προτεινόμενα βίντεό του που μου βγάζει συχνά το youtube, αλλά σε σχέση με τις φάτσες που εμφανίζονται κάθε μέρα στα ΜΜΕ και ξερνάνε έναν βόθρο τεχνοφασισμού με τους γκεμπελσικούς "δημοσιογράφους" να χειροκροτούν από κάτω, ναι, θα τον άκουγα ευκολότερα.

Αναφέρεις τον Άδωνη τη στιγμή που είναι από την απέναντι πλευρά και μάλιστα από τους πλέον ακραίους προπαγανδιστές της κρατικής ανομίας και τρομοκρατίας. Τον Βελόπουλο δεν τον σχολιάζω καν. Δεν αναφέρεις βέβαια τον Πολάκη που τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ ξαφνικά μετά από τόσα χρόνια προσπαθεί να τον κρύψει γιατί δεν τους ακούγονται πια τόσο αριστερά τα επίσης στοιχειώδη που λέει. Και οκ, μας κυβερνάει μια ομάδα από "πρώην" χουντικούς και σε αυτό τάχα μου ασκείτε κριτική. Εγώ υποτίθεται ότι ωραιοποιώ ακροδεξιούς περιθωριακούς τη στιγμή που η αριστερά με την απολύτως παθητική στάση της επιτρέπει σε μια πραγματικά ακροδεξιά κυβέρνηση όχι μόνο να κυβερνάει, αλλά και με μέσα που η ίδια έχει εξ αρχής απορρίψει ως αντισυνταγματικά, παραβαίνοντας ψηφίσματα του ευρωπαϊκού συμβουλίου που η ίδια είχε ψηφίσει. Οι αριστεροί αυτή τη στιγμή περιμένουν μονίμως την κυβέρνηση στη γωνία να κάνει κάποιο λάθος για να μας καταπλήξουν όλους με την "κριτική" τους, τη στιγμή που και οι ίδιοι αυτό που ουσιαστικά θέλουν είναι έναν αριστερό μπάτσο να τους ρίχνει πρόστιμα, να τους δέρνει και να τους απολύει από τις δουλειές τους για να τους προστατέψει, αρκεί ο μπάτσος να μην είναι ακροδεξιός! Τι σημασία έχουν πια αυτές οι ταμπέλες εδώ που φτάσαμε; Δεν καταλαβαίνετε ότι με το να κορροϊδεύετε αυτούς τους ανθρώπους απλώς εντείνετε το διχασμό και βοηθάτε ευθέως το Μητσοτάκη;

Καμία σχέση δεν θα έπρεπε να έχουν οι ΜΕΘ με την πολιτική αθλιότητα που επικρατεί. Και αυτοί οι "αμέτρητοι γιατροί" επίσης δεν έχουν βήμα, γιατί και αυτοί μπορούν να λειτουργήσουν αντιπολιτευτικά για άλλους λόγους. Σε πειράζουν αυτοί που αναφέρω, αλλά δεν σε πειράζει να βλέπεις ας πούμε το Σήψα, το Γώγο, το Βασιλακόπουλο και τους λοιπούς τρομολάγνους να αλλάζουν συνέχεια άποψη, να μπερδεύουν τον κόσμο με ψευδοεπιστημονική παραπληροφόρηση, και το χειρότερο, να ξεπλένουν άθλιες αντιδημοκρατικές πολιτικές πρακτικές με αμφίβολα υγειονομικά αποτελέσματα στο όνομα μιας δήθεν δημόσιας υγείας και επιστημονικής εγκυρότητας. Έχω ακούσει τους μεν, έχω ακούσει και τους δε και μου είναι ξεκάθαρο τι με πείθει περισσότερο, όχι μόνο από υγειονομική πλευρά αλλά πρωτίστως από πολιτική. Το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Καμία σχέση δεν έχουν οι νεκροί και τα αναπνευστικά προβλήματα με τα πραγματικά ποσοστά και μια πιο συνολική και σφαιρική ματιά της κατάστασης που εμπεριέχει όλες τις παραμέτρους και όχι μόνο τον βομβαρδισμό εικόνων και αριθμών τρομοκρατίας. Δεν υπάρχει πραγματικό ασυμβίβαστο ανάμεσα στη δημοκρατία και την ατομική υγεία, και αν ποτέ υπάρξει, προσωπικά είμαι διατεθημένος να δώσω κυριολεκτικά τη ζωή μου για όσα πιστεύω. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για έναν ιό που είναι ανθρώπινο κατασκεύασμα και είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα προκύψουν ξανά και ξανά παρόμοιες καταστάσεις στο μέλλον. Αν μη τι άλλο κάποιοι έχουν τη δύναμη να το κάνουν, και αντί να στρέφεται η προσοχή όλων μας σε αυτούς, στοχοποιούμε τα θύματα και τους παρουσιάζουμε ως σωτήρες. Δεν είναι ακροδεξιός όποιος το πιστεύει αυτό το πράγμα. Είναι μάλλον συμπτωματική η σύνδεση και εδώ που φτάσαμε είναι τραγικό να αποτελεί εμπόδιο στη συσπείρωση όλων των ανθρώπων που αντιστέκονται σε αυτό το έκτρωμα.

Το λοιπόν, για την 1η παράγραφο σου, ναι έχεις δίκιο, δικό μου λάθος έβαλα λάθος παράγραφος, πάρε την ακριβώς σωστή για να τα κάνουμε ταληράκια

Καλώς ήλθατε στο κίνημα "Ελεύθεροι Ξανά"!

Μια ίωση, ένα διαφαινόμενο σύστημα προώθησης ανελευθεριών, μια αλλοίωση της ζωής μας αλλά και των αρχών αυτής με ταυτόχρονη υποχώρηση στις πάγιες εθνικές μας θέσεις και μια διάλυση της οικονομίας και της καθημερινότητας του Έλληνα έγινε αιτία ώστε μια μεγαλειώδης αντίδραση υγιώς σκεπτόμενων ανθρώπων από κάθε γωνιά της χώρας να μετεξελιχθεί σε έναν σύγχρονο, ευρωπαϊκό πολιτικό σχηματισμό ο οποίος σέβεται και υπηρετεί απαρέγκλιτα το σύνταγμα, τις ελευθερίες και τη Δημοκρατία της πατρίδας μας.

συνέχισε να πιστεύεις ότι είναι οι φάτσες το πρόβλημα κι όχι η πολιτική που πρεσβεύουν κι ότι έχουν ανιδιοτελή σκοπό.

Τα περί Αδώνιδος/Βελόπουλο ξανά διάβασε και κατανόησε τι θέλω να πω, σχολιάζεις κάτι άσχετο το οποίο δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει με αυτό που έγραψα.

Ωραία η αριστερά ασκεί κριτική και κάνει όλα τα ωραία που λες, εσύ όμως δεν ωραιοποιείς τους ακροδεξιούς; Το κάνεις επειδή βαρέθηκες να στα χώνει η αριστερά που μόνο να κράζει ξέρει και λες ε εντάξει ας πάω με τους φασίστες.

Είναι αυτό τώρα επιχείρημα, because the hood made me do it.

Αν πιστεύεις ότι η πολιτική είναι μόνο οι ταμπέλες και τα κόμματα δεν έχω να σου πω κάτι, βλέπουμε διαφορετικά τον κόσμο.

Παρακάτω όμως λες ότι σε πείθουν και πολιτικά τι εννοείς; Υπάρχει τελικά πολιτική ή όχι;

Σχετικά με τα υπόλοιπα, φυσικά και με ενοχλεί η όλη ασυνεννοησία από που προκύπτει ότι δεν με ενοχλεί;

Οκ, έχεις σχηματίσει κάπως την άποψη σου, επίσης μαζί σου στο να κυνηγήσουμε αυτούς που δημιούργησαν όλο αυτό το χαλαμπαλού αλλά με ποια βάση;

Εσύ με πρόσχημα την ενότητα συντάσσεσαι με τα ακραία στοιχεία για την προστασία των ατομικών δικαιωμάτων, της δημοκρατίας κλπ ενώ οι ίδιοι βρίσκονται στην ακριβώς αντίθετη πλευρά.

Βασικά, έχεις διαλέξει τη φάση σου, αντιλαμβάνομαι τον πυρήνα του προβληματισμό σου κι απλά θα αποχωρήσω από την κουβέντα γιατί δεν έχει νόημα να σε πείσω για κάτι μιας και που δεν είμαστε στο γυμνάσιο να πεις ότι υπάρχει τέτοια περίπτωση ή έστω να σε λαδώσω με καμιά ζαμπονοτυρόπιτα.

Δεν θέλω να το κλείσω για να έχω το Internetiko τελευταίο λόγο αλλά κουράστηκα λίγο, τα χω σβήσει και τα χω γράψει καμιά δεκαριά φορές τα post μου.

rsrGbGx.gif

#92082 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 posts

Posted 15 July 2021 - 15:46

φαντάζομαι ανθρώπινα κορμιά να λαδώνουν το σώμα τους κρατώντας ζαμπονοτυρόπιτα...

wdasa.png

#92083 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,794 posts

Posted 15 July 2021 - 15:47

φαντάζομαι ανθρώπινα κορμιά να λαδώνουν το σώμα τους κρατώντας ζαμπονοτυρόπιτα...

Να τος ο διεστραμμένος ο παίχτης.

rsrGbGx.gif

#92084 Mosquito Killer

Mosquito Killer

Anime Newbie

• Members
  • 62 posts

Posted 15 July 2021 - 15:59

To θέμα είναι αν δεν υπήρχε η πίεση της κυβέρνησης για του εμβολιασμούς, αργα ή γρήγορς ισως πολλοί νέοι να κατέληγαν στις μεθ. σε αυτήν την περίπτωση τί θα πρεπε να κάνει η κυβέρνηση?

Θα μπορούσε να κάνει παραπάνω μεθ αλλά εξασφαλίζει η μεθ σωτηρία από τον ιό?

Δεν είμαι σύμφωνος με τον διαχωρισμό αλλά αν οι ανεμβολίαστοι αρχίζουν να γεμίζουν τις μεθ, θα υπάρξει πρόβλημα.

Με σωστή ενημέρωση θα πήγαινε το μεγαλύτερο ποσοστό πιστεύω. Με το να τους πουλάς παραμύθια ανά δύο μέρες και να τους δίνεις καραμελίτσα(150 ευρώ-5 μέρες άδεια) αν είναι καλά παιδιά η ξύλο(διαχωριμός σε μαγαζιά,ταξίδια και ελευθερίες) δεν γίνεται δουλειά. 

Πάτημα στους συνομοσιολόγους δίνεις.

Επίσης η οποιαδήποτε κυβέρνηση εδώ και ενάμιση χρόνο θα έπρεπε να ρίχνει λεφτά σε νοσοκομεία αλλά μάλλον ήταν πιο σημαντικές οι προσλήψεις αστυνομικών σε περίοδο πανδημίας.

Edited by Mosquito Killer, 15 July 2021 - 16:00.

#92085 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts

Posted 15 July 2021 - 16:10

Το λοιπόν, για την 1η παράγραφο σου, ναι έχεις δίκιο, δικό μου λάθος έβαλα λάθος παράγραφος, πάρε την ακριβώς σωστή για να τα κάνουμε ταληράκια

συνέχισε να πιστεύεις ότι είναι οι φάτσες το πρόβλημα κι όχι η πολιτική που πρεσβεύουν κι ότι έχουν ανιδιοτελή σκοπό.

Τα περί Αδώνιδος/Βελόπουλο ξανά διάβασε και κατανόησε τι θέλω να πω, σχολιάζεις κάτι άσχετο το οποίο δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει με αυτό που έγραψα.

Ωραία η αριστερά ασκεί κριτική και κάνει όλα τα ωραία που λες, εσύ όμως δεν ωραιοποιείς τους ακροδεξιούς; Το κάνεις επειδή βαρέθηκες να στα χώνει η αριστερά που μόνο να κράζει ξέρει και λες ε εντάξει ας πάω με τους φασίστες.

Είναι αυτό τώρα επιχείρημα, because the hood made me do it.

Αν πιστεύεις ότι η πολιτική είναι μόνο οι ταμπέλες και τα κόμματα δεν έχω να σου πω κάτι, βλέπουμε διαφορετικά τον κόσμο.

Παρακάτω όμως λες ότι σε πείθουν και πολιτικά τι εννοείς; Υπάρχει τελικά πολιτική ή όχι;

Σχετικά με τα υπόλοιπα, φυσικά και με ενοχλεί η όλη ασυνεννοησία από που προκύπτει ότι δεν με ενοχλεί;

Οκ, έχεις σχηματίσει κάπως την άποψη σου, επίσης μαζί σου στο να κυνηγήσουμε αυτούς που δημιούργησαν όλο αυτό το χαλαμπαλού αλλά με ποια βάση;

Εσύ με πρόσχημα την ενότητα συντάσσεσαι με τα ακραία στοιχεία για την προστασία των ατομικών δικαιωμάτων, της δημοκρατίας κλπ ενώ οι ίδιοι βρίσκονται στην ακριβώς αντίθετη πλευρά.

Βασικά, έχεις διαλέξει τη φάση σου, αντιλαμβάνομαι τον πυρήνα του προβληματισμό σου κι απλά θα αποχωρήσω από την κουβέντα γιατί δεν έχει νόημα να σε πείσω για κάτι μιας και που δεν είμαστε στο γυμνάσιο να πεις ότι υπάρχει τέτοια περίπτωση ή έστω να σε λαδώσω με καμιά ζαμπονοτυρόπιτα.

Δεν θέλω να το κλείσω για να έχω το Internetiko τελευταίο λόγο αλλά κουράστηκα λίγο, τα χω σβήσει και τα χω γράψει καμιά δεκαριά φορές τα post μου.

Πάλι δεν βλέπω κάτι το ακραίο, πέραν του ότι είναι εθνικιστές, αλλά θα υπενθυμίσω ότι ζούμε σε εθνικό κράτος και ότι το σύνταγμα επίσης αυτό πρεσβέυει. Και όλα τα κόμματα σε αυτό ορκίζονται και η ρητορική τους δεν απέχει απόλυτα πέρα από μια διαφορετική επιλογή λέξεων σε σημεία. Εγώ μπορεί να διαφωνώ αλλά είναι λεπτομέρεια μπροστά στα σημαντικά ζητήματα για τους οποίους γίνεται η διαδήλωση.

Απλώς λέω ότι κάποια από τα "ακραία στοιχεία" που κορροϊδεύετε αυτή τη στιγμή είναι κυβέρνηση, αλλά αντί να στρέφεστε ευθέως απέναντι σε αυτά ως κυβέρνηση τα βάζετε με τον κάθε ψεκασμένο σταυροφόρο. Τι μου χώνει εμένα η αριστερά; Απλώς μου φαίνεται άκρως απογοητευτική, παθητική και δήθεν. Μια απ' τα ίδια με τους άλλους περίπου.

Πολιτική υπάρχει σαφώς, αλλά κρύβεται πίσω από τον τεχνοφασισμό, μια αντίληψη όπου οι πολιτικές έννοιες παρακάμπτονται από μια επιστημονική βιοεξουσία λες και είναι η μόνη λύση. Σε αυτό το πράγμα φαίνεται να συμφωνεί όλο το επίσημο πολιτικό φάσμα, με εξαίρεση τα "ακραία στοιχεία", ενώ οι πραγματικά ακραίες πολιτικές ασκούνται από τις δήθεν κεντρώες κυβερνήσεις.

Εγώ πάντως δεν πήγα σε καμία πορεία ούτε συντάχθηκα με κανέναν, απλώς έφτασα στο σημείο να εκπροσωπούμαι πολιτικά στο συγκεκριμένο θέμα από τους ψεκασμένους γιατί απλά δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Στην πραγματικότητα δεν είμαι με κανέναν, απλώς είμαι απομονωμένος όπως και οι περισσότεροι γιατί δεν υπάρχει κανένα ενιαίο μέτωπο αντίστασης παρά μόνο ιδιωτικές φωνές επιστημόνων ή ημιψεκασμένων τραγουδιστών από εδώ και από εκεί. Εγώ δε σχολίασα εξαρχής κάτι για να ωραιοποιήσω κανέναν, για αυτό και ρώτησα "τι είναι χειρότερο". Ποιος είναι ο πάτος όταν η εφσυν έχει ανάγκη αυτούς για να ξεπλύνει την ξεφτίλα του ΣΥΡΙΖΑ και τον αφανισμό της ανύπαρκτης αξιωματικής τους αντιπολίτευσης από το δημόσιο λόγο;

Ούτε εγώ έχω να πω κάτι άλλο προς το παρόν και δεν επιμένω, δεν υπάρχει λόγος να κουραζόμαστε, ο καθένας κάνει ό,τι νομίζει, απλώς ψάχνουμε και ένα σημείο να επικοινωνήσουμε όσο γίνεται. Όλα καλά.

Μωρέ τα λέω εγώ για τους κινδύνους των εμβολίων αλλά ποιος μ' ακούει!

Edited by Kamui, 15 July 2021 - 16:34.

O6rrvsU.jpg