Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole


  • Please log in to reply
94066 replies to this topic

#92056 GhostPrince

GhostPrince

    夢遊病者

  • Members
  • 2,160 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 14 July 2021 - 18:20

Οι πρώτοι που θα πανε στη κόλαση οι χριστιανοί θα νε, μπουχαχαχα
Με τη Δευτέρα παρουσία να περιμενουνε μοναρχία και διαχωρισμό απτους πλοιβιους άπιστους.
Αν και εχω διαβασει αρκετα επιφανιακα τον χριστιανισμο στη ζωη μου μιας κ απο μικρος πιο πολυ αρχαια μυθολογια και απτο αλλο ακρο βουδισμο/σιντοϊσμο διαβαζα,πιο πολυ το φιλοσοφικό και ιστορικο κοματι με έλκυε πάντα με ολα αυτα...αλλα anyways, η εικονα του μεταθανατον παραδισου με τρομαζει σιγουρα πιο πολυ σαν ιδεα και δεν θα το θελα ακόμα και αν υπηρχε. Εφιαλτικό τουλάχιστον.
フカフカ

#92057 acid black cherry

acid black cherry

    Mahjong Master

  • Members
  • 944 posts

Posted 14 July 2021 - 18:28

Το ότι υπάρχει ένας τύπος στην κόλαση που βασανίζει τον κοσμακη, για τις αμαρτίες και καλά, για λογαριασμό του ουλτιματε αντιπάλου του τι σου λέει? χΔ

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg


#92058 GhostPrince

GhostPrince

    夢遊病者

  • Members
  • 2,160 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 14 July 2021 - 18:30

Ψυχοπαθεια xD
フカフカ

#92059 acid black cherry

acid black cherry

    Mahjong Master

  • Members
  • 944 posts

Posted 14 July 2021 - 18:37

Ψυχοπαθεια xD


Το λογοπαιγνιον ήτο ξεκαρδιστικον :D

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg


#92060 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,794 posts

Posted 14 July 2021 - 19:08

Να ξέρετε διασκεδάζω πολύ με τη φασούλα εδώ δηλαδή ανάμεσα στους 40c προτιμώ μαύρη τρύπα, τουλάχιστον γελάω.

Εν το μεταξύ acid βλέπω την sig σου και νομίζω ότι θες να μας περάσεις κάποιο κρυφό μήνυμα ότι βρισκόμαστε ήδη στη κόλαση με τέτοιο καμίνι που είναι έξω.

Δεν ξέρω το βιράλ της εβδομάδας το έβαλα, πρέπει να το έβαλα, μπορεί και όχι, ε δείτε το πάλι.

 

Youtube Video


rsrGbGx.gif

#92061 GhostPrince

GhostPrince

    夢遊病者

  • Members
  • 2,160 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 14 July 2021 - 20:39

Τωρα που σχεδον καταργησαμε και την εκπαιδευση, δια ζωσης ριπ, μια χαρα για το χιτάκι της χρονιας και δυετιας μη σου πω :P

Edited by GhostPrince, 14 July 2021 - 20:39.

フカフカ

#92062 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,794 posts

Posted 14 July 2021 - 21:20

Δεν βλέπω να γράφει ο pc_magas κι ανησυχώ ότι πήγε σήμερα στην συγκέντρωση των ας πούμε ακραίων, μας μπήγουν το τσιπάκι, αντιεμβολιαστών  στο Σύνταγμα!

 

ΠΙ ΣΙ ΜΑΓΚΑ ΕΜΦΑΝΙΣΟΥ!

 

https://www.efsyn.gr/ellada/koinonia/302476_syntagma-hrysaygites-akrodexioi-me-stayroys-kai-eikones-kata-ton-embolion


rsrGbGx.gif

#92063 mono

mono

    Ελιτίστρια

  • Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 14 July 2021 - 21:45

"Αυτή η γη δεν σας ανήκει αναρχικοί και μπολσεβίκοι"

 

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

 

Ναι είμαστε κατά της ιδιοκτησίας

 

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

 

ΘΑ ΠΕ ΘΑ ΝΩ


xbJ3b2w.jpeg


#92064 GhostPrince

GhostPrince

    夢遊病者

  • Members
  • 2,160 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 14 July 2021 - 21:45

Η βλακεια δεν θεραπεύεται και ειναι και μεταδοτική θα λεγα :P

Ψεκασμενοι > φλατ ερθερς

Έζησα για να δω φασιστες-χρυσαυγητες και χριστιανους μαζι ενωμενους , ΤΙ ΖΟΥΜΕ

Edited by GhostPrince, 14 July 2021 - 21:53.

フカフカ

#92065 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,794 posts

Posted 14 July 2021 - 22:01

Αρχαία βιραλ videos έρχονται να μας στοιχειώσουν τώρα που τα κουτάλια ήρθαν στο προσκύνιο και ζητάνε εκδίκηση.

 

Youtube Video
 


rsrGbGx.gif

#92066 Kamui

Kamui

    Degenerate aristocrat

  • Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 15 July 2021 - 00:32

Δεν βλέπω να γράφει ο pc_magas κι ανησυχώ ότι πήγε σήμερα στην συγκέντρωση των ας πούμε ακραίων, μας μπήγουν το τσιπάκι, αντιεμβολιαστών  στο Σύνταγμα!

 

ΠΙ ΣΙ ΜΑΓΚΑ ΕΜΦΑΝΙΣΟΥ!

 

https://www.efsyn.gr/ellada/koinonia/302476_syntagma-hrysaygites-akrodexioi-me-stayroys-kai-eikones-kata-ton-embolion

Τι είναι άραγε χειρότερο, το ότι οι μόνοι που διαδηλώνουν για τα στοιχειώδη δημοκρατικά, υγειονομικά και εργασιακά μας δικαιώματα είναι αυτοί, το ότι αριστερή εφημερίδα τους χρησιμοποιεί σαν αντιπερισπασμό για να υποστηρίξει έμμεσα τη χούντα του Μητσοτάκη, το ότι ο φασισμός της συνταγματικής εκτροπής και παραβίασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων αναγνωρίζεται και καταγγέλεται μόνο από τους...φασίστες, το ότι αριστερά και δεξιά μέσα τους χρησιμοποιούν ως strawmen για να προσποιηθούν ότι η ελάχιστη εναπομείνασα πίστη στο σύνταγμα και την αυτονομία του σώματος είναι μια μηψειοφική άποψη από ακραίους, ή ότι η γη δε σας ανήκει, αναρχικοί και μπολσεβίκοι;


O6rrvsU.jpg


#92067 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,794 posts

Posted 15 July 2021 - 09:28

Ότι τώρα εσύ σαν αντιεμβολιαστής με άποψη μπορείς να συνταχθείς σε ένα κοινό αγώνα με τον ακραίο φασίστα που αν δεν ήταν ο κορόνα θα μισούσε οτιδήποτε δεν έχει την Ελληνική σημαία στο κούτελο ταττου.

Δεν θα έπρεπε, να αποξενωθούν τέτοια στοιχεία που πιστεύουν σε τσιπάκια, σφράγισμα του θηρίου, ελληνικό dna κλπ γραφικά ώστε να μείνει μία συγκροτημένη φωνή που θα μπορέσει να βάλει την συζήτηση στο σωστό δρόμο.

Αντ’ αυτού, by default, τους θεωρείς ότι είναι υπερασπιστές των προσωπικών δικαιωμάτων κι ότι έχουν την ίδια θεώρηση με την δικιά σου. Πιστεύω πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Δεν αντιλέγω, πως αυτό που γίνεται με τους εμβολιασμούς είναι προβληματικό, γίνεται κριτική από το σύνολο του αριστερού τύπου για τους χειρισμούς και τα εκβιαστικά διλήμματα που οδηγούν στην άρνηση.

Ναι δυστυχώς για σένα όλες οι πλευρές είναι υπερ των εμβολίων αλλά αυτό δε σημαίνει ότι η μία πλευρά είναι ίδια με την άλλη.

Η κυβέρνηση χρησιμοποιεί τον διχασμό σαν εργαλείο διαχείρισης της μάζας και για να κρύψει τις εξυπηρετήσεις που έκανε προς τους εγχώριους μεγαλοεργοδότες.

Η παραπάνω άποψη έρχεται μόνο από την αριστερά που τσουβαλιάζεις και όχι από το κίνημα των αντιεμβολιαστών ή αν έρχεται καλύπτεται από το θόρυβο που κάνουν αυτοί με τα τσιπάκια ~no pun intended.


rsrGbGx.gif

#92068 mono

mono

    Ελιτίστρια

  • Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 15 July 2021 - 09:53

Καλά πέρα από αυτά που είπε ο Χαζούκι, αλήθεια αυτοί είναι οι μόνοι που διαδηλώνουν για τα "στοιχειώδη δημοκρατικά, υγειονομικά και εργασιακά μας δικαιώματα"? Αλήθεια τώρα?

 

Ε τότε να πάω να κοιταχτώ σε έναν οφθαλμίατρο γιατί δεν τους είδα στις διαδηλώσεις για τον Ζακ, δεν τους είδα στις διαδηλώσεις για την αστυνομική βία, δεν τους είδα στις διαδηλώσεις για τον Κουφοντίνα, δεν τους είδα στις διαδηλώσεις για το νέο εργατικό νόμο και βασικά δεν τους έχω δει ποτέ και πουθενά να διαδηλώνουν για οτιδήποτε δεν αποκρυσταλώνεται σε μία άκρως αντιδραστική και αντικοινωνική προσέγγιση της πραγματικότητας.

 

Υπάρχει κριτική για τις μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες, υπάρχει κριτική για το σύστημα υγείας και τα εργασιακά, υπάρχει κριτική για τον ψεύτικο διχασμό και ότι οι ανεμβολίαστοι πάνε να γίνουν οι αποδιοπομπαίοι τράγοι ενός συστήματος που έχει αποτύχει πλήρως και μάντεψε δεν έρχεται από τα ορκ.


xbJ3b2w.jpeg


#92069 Kamui

Kamui

    Degenerate aristocrat

  • Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 15 July 2021 - 10:45

Ναι, είδα την κριτική όταν ο Τσίπρας αντιδρούσε στα 150 ευρώ και ως εκ τούτου... παρακινούσε τους νέους να εμβολιαστούν. Ακόμα και το pressproject το μόνο που είχε να πει ήταν "για αυτό σας παρακινούμε να μην λάβετε τα 150 ευρώ, να εμβολιαστείτε και να μην ψηφίσετε μητσοτάκη". Λες και το θέμα είναι κομματικό απλώς, όχι το ότι έτσι όπως πάμε δεν ξέρω αν θα ξαναψηφίσουμε γενικά. Δεν είναι θέμα αν είναι δυστυχώς για μένα γιατί δεν είμαι απλώς μια μονάδα και το θέμα δεν είναι ο εμβολιασμός ο ίδιος αλλά αυτές οι τρισάθλιες πρακτικές στις οποίες όλοι αυτοί που διαδήλωναν για τον Ζακ και τα εργασιακά, που είναι τώρα; Τρέχουν στα εμβολιαστικά κέντρα και υποκύπτουν στους εκβιασμούς γιατί δεν τους νοιάζει, γιατί δεν έχουν καν την αντίληψη ότι κάποια πράγματα μας αφορούν όλους και δεν είναι θέμα αριστερής ή δεξιάς πορείας. Δεν έχει να κάνει με το αν συντάσσομαι με τους ζηλωτές, έχει να κάνει ότι η λογική φωνή που λέει ο Χαζούκι δεν ακούγεται γιατί δεν θέλουν να ακουστεί ούτε τα κανάλια ούτε όμως οι "αριστερές" εφημερίδες. Γιατί δεν υπάρχει μια ενιαία λογική φωνή γιατί η κοινωνία είναι επιτυχώς διασπασμένη και υποδουλωμένη σε μια παγκόσμια νοοτροπία η οποία έχει ξεφύγει εντελώς από τα παραδοσιακά πολιτικά πρόσημα και ως εκ τούτου η αριστερά δεν είναι παρά ένα φάντασμα. Γιατί ξέρουν ότι κι εκείνοι θα έκαναν ακριβώς τα ίδια και χειρότερα και ότι απλώς προσπαθούν να μας θυμήσουν αμυδρά ότι υπάρχουν για να κάνουν εκεί μια...κριτική, ενώ συντάσσονται πλήρως σε όλα τα παράνομα και απάνθρωπα μέτρα που μας έρχονται απ' έξω και είναι έτοιμοι να τα εφαρμόσουν με μεγαλύτερο ζήλο κι από τη νέα δικτατορία. Δεν είχα ποτέ σε εκτίμηση την εφημερίδα των συριζακτών αλλά το ότι λένε ακριβώς τα ίδια πράγματα με τα κανάλια της νέας δικτατορίας και δεν απαντάνε με τίποτα ριζοσπαστικό παρά μόνο με μια κριτική για το πόσο επιτυχημένες ή αποτυχημένες είναι οι μέθοδοι που έχουν ακριβώς τον ίδιο σκοπό, ίσως πρέπει να αρχίσει να σας προβληματίζει, αν δεν σας έχει προβληματίσει ενάμισι χρόνο τώρα. Αντί να ντρέπονται που τα συγκεκριμένα στοιχεία τους πήραν τη θέση στο να αντιδράσουν για τα αυτονόητα, κάθονται και κρύβονται πίσω από μια ειρωνία και ψευδή αίσθηση ανωτερότητας ενώ δειλιάζουν να παραδεχτούν ότι είναι πιο συστημικοί και από το ίδιο το σύστημα, απλώς είναι και πιο ταλαντούχοι στο να πείθουν τον κόσμο να συντάσσεται με όλα αυτά νομίζοντας ότι συμμετέχουν σε κάποια επανάσταση. Εδώ ο Τσίπρας τις προάλλες απείγγειλε Μιθριδάτη και αμφιβάλλω αν κατάλαβε ότι ένα από τα acts απευθυνόταν σε εκείνον και την παρέα του.

Για να μη μιλήσω για το ότι ο κόσμος δεν έχει ιδέα για το τι περιέχουν τα εμβόλια και πώς λειτουργούν, καθώς έχει γίνει τρελή παραπληροφόρηση σε αυτό το θέμα, που ούτε εγώ το γνωρίζω αρκετά καλά, αλλά το θέμα με το τσιπάκι τώρα μπορεί να σας ξενίζει και να σας φαίνεται αστείο, αύριο μπορεί να είναι το καθημερινό θέμα συζήτησης και διχασμού.


O6rrvsU.jpg


#92070 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,794 posts

Posted 15 July 2021 - 11:27

Μαν μου, δεν απαντάς στο ζητούμενο, γιατί το κίνημα τον αντιεμβολιαστών έχει καπελωθεί από τα ακραία στοιχεία;

 

Ας κάνουμε την θεωρητική άσκηση, δέχεστε από παντού προπαγάνδα, όλοι είναι εναντίον σας και τελικά μαζεύεστε κάποιοι λίγοι που αντιδράτε είστε ας πούμε δέκα.

Είστε χωρίς πολιτικό προσανατολισμό γιατί έχουν καταρρεύσει σε αυτό το στάδιο τα πάντα όπως λες.

Εσύ κι άλλοι τέσσερις μιλάτε για την καταπάτηση των δικαιωμάτων σας με επιχειρήματα σε μία απέλπιδα προσπάθεια αφύπνισης του λαού. Οι άλλοι πέντε μιλάνε για τσιπάκια, σφράγισμα του θηρίου, Μπιλ Γκεητς κλπ.

Η απάντηση σου είναι ναι ρε μπρο τα ίδια λέμε, έλα και συ στον αγώνα; Δεν νομίζεις ότι θα έπρεπε να υπάρχει σαφής διαχωρισμός;


rsrGbGx.gif