Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94066 replies to this topic

#91936 Angel.tze

Angel.tze

Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

• Members
  • 381 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούνιος 2021 - 12:26

Ναι γιατί ο Άδωνις χαρακτηρίζεται από διαφάνεια και τιμιότητα και νομίζει ότι είναι αξιόπιστος και ότι ο κόσμος δεν τον έχει για τα μπάζα. Άσε μας με τον κλόουν εκεί πέρα, είναι από τους πιο ξεδιάντροπα σιχαμένους πολιτικούς γενικά.

Επίσης, παρατηρήστε για μια ακόμη φορά την ακλόνητη στάση της κυβέρνησης μέσα από τα λεγόμενά του: "ήρθε η ώρα να ωριμάσουμε". Για μια ακόμη φορά, ο ανεύθυνος πολίτης φταίει. Η κυβέρνηση, για μια ακόμη φορά, έχει διώξει όλες τις ευθύνες από πάνω της και το χειρότερο είναι ότι μπόλικοι το πιστεύουν αυτό, ότι ο πολίτης είναι που αξίζει να κατηγορηθεί και όχι το κράτος. Το κράτος πάντα όλα καλά τα κάνει  :himitsu:

Τέλος, συμφωνώ σε τεράστιο βαθμό με τα λεγόμενα του Kamui και respect που τα έγραψε οργανωμένα και κατανοητά.

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#91937 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούνιος 2021 - 13:59

https://thebl.com/world-news/only-0-9-of-verified-cases-died-from-covid-lisbon-court-rules.html

wdasa.png

#91938 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.160 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 30 Ιούνιος 2021 - 14:11

Ας μην κουναμε το δαχτυλακι μας να ριχνουμε την ευθυνη στις "ανεύθυνες" κυνερνησεις, δεν ειμαστε καθόλου καλυτεροι. Δεν διαφερουν οι πολιτικοι απο τον απλο λαο, μας χαρακτηρίζει κιολας τι χαλι ειμαστε απο μια αποψη. Η διαφορα ειναι απλα η θεση που βρίσκονται αυτοι οι άνθρωποι και στο οτι προσπαθουν δημοσια να καμουφλάρουν αυτο που πραγματικα ειναι. Να το πλασαρουν ως κατι αλλο που δεν είναι ωστε να πεισουν και παράλληλα να περασουν τα οποια σχεδια ακολουθουν ή σχεδιάζουν αντίστοιχα.
Βεβαια κιοι απλοι πολίτες τα ιδια και χειρότερα κανουν αλλα λεμε. Πλαστογραφιση και ψευδής δηλώσεις μεχρι και για τα κορόνατεστ πανω απτο μισό δημόσιο, ευθυνοφοβοι και κλεψιες παντού εισβαρος συναδέλφων, χωρις να υπολογιζουμε τίποτα και κανεναν. Ας μην το πιασουμε εχει κουρασει αυτο με την άρνηση ευθυνης και "παντα φταιει αυτος ο αλλος" αλλα ποτέ εγώ.

Λογια του αερα γιατι "ωρίμανση" δεν γινεται να υπαρξει οταν ο ιδιος ο πύρινας του κράτους ειναι ανωριμος και ανεύθυνος.
フカフカ

#91939 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούνιος 2021 - 20:08

Είναι χρέος της κυβέρνησης να παίρνει την κάτασταση στα χέρια της για όλους αυτούς τους παραβάτες. Προσωπικά δεν θα με χάλαγε αν υπήρχε ένα οργανωμένο σχέδιο PLAN A, PLAN B, PLAN C αλλά στηριγμένο με στοιχεία και προβλέψεις.

Το μόνο που βλέπεις από την κυβέρνηση είναι ημίμετρα και ένα μπάχαλο και ειδήσεις να τρομάζει ο κόσμος.

Παντού βλέπεις "συναγερμος, κώδων κινδύνου" κλπ κλπ αλλά σχεδόν πουθενά δεν βλέπεις ότι στην Βρετανία αν και 10-20πλασίασητκαν τα κρούσματα, οι θάνατοι και οι μεθ δεν αυξήθηκαν. Θεωρούν καλύτερο να απειλήσουν με lockdown και χωρίς αποζημιώσεις από το να λένε την κατάσταση με το όνομά τους.

Προσωπικά δεν θα με χάλαγε κάποια πρόστιμα να ήταν πιο τσουχτερά και παρπάνω ελέγχοι. Όταν δεν έχεις μια αυστηρή κυβέρνηση που να λέει τα πράματα με το όνομά τους και να παίρνει σοβαρά μέτρα αντί να παίρνει ημίμετρα και την μια να λέει αισιόδοξα σενάρια και την άλλη να απειλεί, τότε χάνεται η εμπιστοσύνη. Και οι πλειοψηφία των παραβατών είναι εξαιτίας της κυβέρνησης.

Για τους παραβάτες, ποιός έχει ευθύνη εγώ ή η κυβέρνηση? Άμα η διασπορά που επηρεάζει την ζωή μου, οφείλεται στους παραβάτες, τότε η κυβέρνηση φταίει που δεν κάνει κάτι για αυτούς. Ας ήταν τα πρόστιμα διπλάσια και τριπλάσια και ας ήταν 3πλάσιοι και οι έλεγχοι των αστυνόμων. Βέβαια όταν ο Μητσοτάκης αύξησε τα πρόστιμα, αμέσως έπεσαν να τον φάνε

Δεν είμαι κορόιδο να τηρώ τα μέτρα και οι άλλοι να την γλυτώνουν με 300άρια που ίσως να μην τα πληρώνουν κιόλας και παράλληλα εξαιτίας τους να επηρεάζεται και η δικιά μου ζωή.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Erudinam: 30 Ιούνιος 2021 - 20:14

wdasa.png

#91940 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 30 Ιούνιος 2021 - 20:25

Plan A: δορωδοκείς τον κόσμο

Plan B: εκβιάζεις τον κόσμο

Plan C: δέρνεις τον κόσμο

Ορίστε, λίγο πολύ αυτό έγινε απλώς μπέρδεψαν τη σειρά και το πηγαίνουν ανάποδα.

O6rrvsU.jpg

#91941 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.160 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 30 Ιούνιος 2021 - 20:39

Και μετα αρχισαν να βαρανε κιοι πολιτες οποτε φοβηθηκαν οι μπατσοι και δεν ξαναμαζεψαν κανεναν.
Δεν ξερω σε τι κρατος ζουμε ή αν ειναι όντος κρατος.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GhostPrince: 30 Ιούνιος 2021 - 20:40

フカフカ

#91942 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούνιος 2021 - 23:27

Plan A: δορωδοκείς τον κόσμο
Plan B: εκβιάζεις τον κόσμο
Plan C: δέρνεις τον κόσμο

Ορίστε, λίγο πολύ αυτό έγινε απλώς μπέρδεψαν τη σειρά και το πηγαίνουν ανάποδα.

Roflmao. Θεος

stasou%2520mygdala.jpg

#91943 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.794 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούνιος 2021 - 23:44

Ρε Erudinam ποια αυστηρή κυβέρνηση, ο κόσμος στο 1ο κύμα υπάκουσε τυφλά και θα συνέχιζε αν μπορούσαν να πουλήσουν ότι ξέρουν τι κάνουν.

Ε μετά πήγαν και άνοιξαν τον τουρισμό.

Προσωπικά δεν πιστεύω ότι φταίει ο κόσμος, ούτε οι πλατείες, ούτε οι μαζώξεις στα σπίτια.

Όταν αφήνεις τον κόσμο να κάνει κάθε μέρα μία ώρα διαδρομή με το λεωφορείο, όταν ανοίγεις τα σχολεία έτσι μόνο για τον τσαμπουκά, όταν δεν κάνεις δια ροπάλου υποχρεωτικό το remote working τότε είναι σαφές ότι στην πραγματικότητα δεν νοιάζεσαι, ο κόσμος το καταλαβαίνει και σου λέει yolo θα πάω στην πλατεία για μπύρες.

Τώρα σχετικά με αυτά που λέει ο Kamui στην 1η του δημοσίευση, καλά όλα αυτά που λες αλλά γιατί, γιατί να τα κάνουν όλα αυτά; Γιατί να βάλουν σε κίνδυνο τόσα εκκατομύρια κόσμου, ε και δεν μπορώ να πιστέψω ότι οι νεκροί δεν υπάρχουν όπως λέει το link που έβαλε ο Erudinam.

Το σύστημα δεν έχει ανάγκη να προκαλέσει μία υγειονομική κρίση για να μας βάλει σε κουτάκια, ειδικά μία τέτοια κρίση που μπορεί να προκαλέσει disruption που λένε και στο χωριό στην παραγωγή.

Καλά τα computers και τα χαιλίκια στο internet που κάθε μπαρούφα που παίζει στα tech trends είναι επαναστατική τεχνολογία αλλά αν δεν πάει ο μλκς ο μπαγκλαντεσιανός στο φακτορι λόγο covid να φτιάξει παπουτσια ναικι για το δυτικό μαλκηστηρι από το γουεστ βιρτζινια δεν κάνουμε δουλειά.

Δεν το έχει ανάγκη γιατί έχει πατρίδα, θρησκεία, κόμμα, φύλο, αθλητική ομάδα, εγκληματικότητα, απολιτικ lifestyle, άγχος, hobbies να σε τεμαχήσει μέχρι εκεί που δεν πάει ώστε να γίνεις μια ασήμαντη και διαχειρίσιμη μοναδούλα.

Το ότι παίχτηκαν παιχνίδια πάνω στις πλάτες μας ναι μαζί σου π.χ. οι συμφωνίες/ασυμφωνίες τύπου πρόεδρος Δοξας Δράμας με την astra zeneka που αναφέρεις. Δεν μου κάνουν έκπληξη, ήταν άκρως αναμενόμενες και ναι εδώ κολλάει το big pharma thingy του angel.tze.

Τέλος για τις πολιτικές που λες ότι βρήκαν ευκαιρία. Ναι, όντως βρήκαν ευκαιρία αλλά πες για την ψαροκώσταινα, αν δεν είχαμε τον ιό, θα άλλαζε κάτι δραματικά. Ψαφνικά θα έβλεπε λαοθάλασσα κόσμου έξω από τη βουλή να ζητάει 7ωρο.

Φυσικά και όχι, άντε μπορεί να ήταν περισσότεροι αλλά πάλι θα περνούσαν ότι ήθελαν κι αυτό επειδή η πολιτική μετά από 35+ χρόνια μεταπολίτευσης έχει εξευτελιστεί. Βάλε και δέκα χρόνια οικονομικής κρίσης με την κατάρευση στα μάτια του κόσμου του πολιτιακού συστήματος το παιχνίδι στο κεφάλι τους έχει τελειώσει.

Ολοκληρώνοντας, αυτό που θέλω να πω είναι ότι στην δυστοπία ήδη ζούμε δεν χρειαζόνταν ο κορονα να την φέρει απλά ας πούμε την υπερτονίζει όποτε μου φαίνεται κάπως moot το να βάλουμε και σπέκουλες μέσα για matrix και big pharming (xo xo xo pun intended).

Για τα εμβόλια ναι έχω και εγώ τις ενστάσεις αλλά πάω δουλειά οπότε ο κίνδυνος του κορόνα είναι εκεί, κι αν σου κάτσει η αναπνευστική ανεπαρκειούλα και έχεις τρυπούλες στα πνευμονάκια σου. Τουλάχιστον σκεφτείτε ότι είναι τα μεγαλύτερα εβερ πειράματα, κάτι δεν είναι κι αυτό, τι όχι.  :dazed:  :beaten:

--εδιτ--

Εδώ όλη η Ελλάδα, σε μία στιγμή

Youtube Video

rsrGbGx.gif

#91944 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.160 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 01 Ιούλιος 2021 - 00:31

Σαν το επεισόδιο που κανει ο Μr.Bean τον φύλακα στο μουσειο. Νομιζω αυτη η κυβέρνηση εχει καταφερει να φερει στη πραγματικότητα πολλες σκηνες του mr.bean και δν ξερω αν το κανουν επιτιδες η ειναι απλα το φυσικό τους. xD
フカフカ

#91945 ge0__

ge0__

Starting...

• Members
  • 28 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούλιος 2021 - 06:33

Τέλος για τις πολιτικές που λες ότι βρήκαν ευκαιρία. Ναι, όντως βρήκαν ευκαιρία αλλά πες για την ψαροκώσταινα, αν δεν είχαμε τον ιό, θα άλλαζε κάτι δραματικά. Ψαφνικά θα έβλεπε λαοθάλασσα κόσμου έξω από τη βουλή να ζητάει 7ωρο.

Φυσικά και όχι, άντε μπορεί να ήταν περισσότεροι αλλά πάλι θα περνούσαν ότι ήθελαν κι αυτό επειδή η πολιτική μετά από 35+ χρόνια μεταπολίτευσης έχει εξευτελιστεί. Βάλε και δέκα χρόνια οικονομικής κρίσης με την κατάρευση στα μάτια του κόσμου του πολιτιακού συστήματος το παιχνίδι στο κεφάλι τους έχει τελειώσει.

Ό,τι πιο σωστό και ρεαλιστικό έχω διαβάσει εδώ μέσα. Δεν μπορώ να φανταστώ τι μπορεί να αποτελέσει έναυσμα για να ζήσουμε κάτι αντίστοιχο των "Αγανακτισμένων". Ο κόσμος πλέον απαξιεί την πολιτική και έχει κουραστεί να διεκδικεί εφόσον όλα αυτά τα χρόνια δεν κατάφερε να δει τις προσδοκίες του να εκπληρώνονται.

Προσωπικά θεωρώ πως σε αυτό έπαιξε μεγάλο ρόλο και ο ΣΥΡΙΖΑ το 2015, δυστυχώς. Όπως πολλοί τότε, έτσι και εγώ πίστεψα ότι μπορεί να φέρει πραγματική αλλαγή. Μετά το δημοψήφισμα είχε την πλειοψηφία του λαού με το μέρος του και θα μπορούσε να μας αποτινάξει από τα δεσμά της Ευρωζώνης μια και καλή, και να επανιδρύσει το κράτος και το δημόσιο τομέα στον οποίο η πελατειακή λογική κρατά ακόμα καλά. Νομίζω τον Ιούλιο του '15 ήταν η μοναδική ευκαιρία όπου φαινόταν ότι ο λαός ήταν πρόθυμος να βάλει πλάτη σε μια δύσκολη μετάβαση εκτός Ευρώπης. Δυστύχως χάθηκε.

Όποιος πραγματικά πιστεύει ότι η Ελλάδα έχει μέλλον εντός ΕΕ και Ευρώ, λυπάμαι, αλλά είναι βαθιά νυχτωμένος. Για να προλάβω τις μπούρδες περί "πλεοναικτημάτων" που είμαστε Ευρωπαίοι, όπως π.χ. πολυάριθμα ΕΣΠΑ που χωρίς αυτά δεν θα είχαμε συγκοινωνίες, κτίρια, υποδομές, όπως η δυνατότητα ελεύθερης μετακίνησης/εργασίας, Εράσμους κλπ, η εμπειρία μου από τη Δανία και τις συζητήσεις μου με άλλους μεταπτυχιακούς φοιτητές πριν 2-3 χρόνια μου λέει ότι ΚΑΝΕΝΑΣ μα ΚΑΝΕΝΑΣ νέος άνθρωπος δεν θέλει να φύγει από τη χώρα του. Οι συνθήκες είναι που τον αναγκάζουν. Επίσης, αν θεωρεί κάποιος ότι τα λεφτά των ΕΣΠΑ πήγαιναν διαχρονικά στο μέσο Έλληνα πολίτη και την πραγματική οικονομία, πάω πάσο. Ή ακόμα ακόμα ότι μια ανεξάρτητη οικονομικά χώρα που δεν ανήκει κατ' ανάγκη σε ευρύτερους κρατικούς σχηματισμούς δεν είναι ικανή να παρέχει στους πολίτες της υποδομές, δρόμους, σχολεία κλπ. τότε πάλι πάω πάσο.

Προσωπικα θα ήθελα σαν νέος πολιτικός μηχανικός που είμαι να είχα τη δυνατότητα να βρω μια αξιοπρεπή δουλειά στον τόπο μου και όχι να τρέχω σε Ευρώπες και Αμερικές. Και προφανώς δεν εννοώ αξιοπρεπή δουλειά τις καταστάσεις των παχέων αγελάδων που έχω ακούσει από παλιότερους μηχανικούς επί ΠΑΣΟΚ που ο κόσμος τότε έχτιζε σπίτια και οι μηχανικοί θησαύριζαν με το τσουβάλι αποδίδοντας ελάχιστους φόρους στο κράτος και καταπατόντας πολεοδομικούς κανονισμούς. Αλήθεια, ξέρετε άραγε πόσες αγγελίες για Πολιτικούς Μηχανικούς θα σας βγάλουν τα sites εύρεσης εργασίας για παράδειγμα στην Πάτρα (τόπος καταγωγής μου) που είναι και η 3η, επαναλαμβάνω, η 3η μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας; Μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού. Δεν γνωρίζω κανέναν μα κανέναν από τους παλιούς συμφοιτητές μου που να απασχολήθηκε κάπου χωρίς να μεσολαβήσει συγγενικό/φιλικό του πρόσωπο.

Τα παραπάνω τα γράφει ένα άτομο που μέχρι τα 22 του και πριν αποφοιτήσει από το Πολυτεχνείο διάβαζε Friedman και ήταν θιασώτης των τεχνοκρατών και της ιδιωτικής πρωτοβουλίας. 6 χρόνια μετά, έχωντας ζήσει τη μετανάστευση στο εξωτερικό, αν γίνονταν αύριο εκλογές το πιο πιθανό είναι να έριχνα Λαφαζάνη. Και αυτό γιατί από το 2015 και έπειτα έχει κρατήσει μια έντιμη στάση υποστήριξης εθνικού νομίσματος.

Αν μπορούσα να κάνω μια πρόβλεψη για το μέλλον, όσο μεγαλώνω και εξακολουθώ να βιώνω την πραγματικότητα η οποία με απογοητεύει, το πιο πιθανό είναι ότι σε 5 χρόνια από τώρα θα το έριχνα ΚΚΕ...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από ge0__: 01 Ιούλιος 2021 - 06:38

#91946 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.160 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 01 Ιούλιος 2021 - 11:44

Μια χωρα που ζει ως παράσιτο των αλλων ευρωπαϊκων χωρων εδω και πολλά χρόνια και χωρις ουσιαστικες κρατικές δομές επιβιωνοντας ετσι με κολπακια κ μικροκλεψιες γιατι δεν παραγει κατι απο μονη της ωστε να στηριχτεί τι πιστευεις θα γινοταν αν εμενε ξαφνικά μια μέρα μονη της; (Και δωρο τα χρεη) Πλας κ τις διθεν κρατικές προστασιες κ συμφωνίες που θα χανοντουσαν πιθανον αν μεναμε μονοι μας. Αν δεν φταναμε να μας αγορασει κανα αλλο κρατός κυριολεκτικά και να γινουμε επαρχία του σιγουρα θα γινομασταν κτ χειροτερο απο γκέτο ή κιαπο εποχες κατοχής για χρονια. Θα μου πεις και τωρα κοντευεις απο μια αποψη.
Η ελλαδα γενικά δεν εχει μελλον γτ πολυ απλα δεν επενδύει στον λαο της που κιο λαος της δεν θελει να επενδύσει κιο ιδιος στην Ελλαδα μετα οταν βλεπει μυδενικη υποστήριξη, φαβλος κυκλος, αν δεν αλλαξει αυτο δεν θα χει μελλον υπο καμια συνθηκη και σε καμία εποχή οσα χρονια κιαν περασουν απτο κακό στο χειρότερο θα πηγαίνουμε.

Μην με παρεξηγείς κιεγω υπερ ειμαι σε κατι τετοιο αλλα δεν θεωρω οτι ειναι κατι το ρεαλιστικό με την τωρινή νοοτροπία κυριως αλλα και κατασταση που επικρατεί.
Τα εσπα κτλπ ή το προνομιο θα πας σε αλλες Ε.χωρες να δουλεψεις χωρις τα θεματα των Βίζα που θα αντικρισει ενας απο χωρα εκτος Ε.Ε το κερασακι στη τουρτα ειναι...
Δεν ειναι θεμα τέτοιων προνομίων, το θεμα ειναι οτι στέκεσαι ήδη στο γκρεμο έτοιμος να πεσεις βασιζομενος στο οτι σε κρατανε καποιοι αλλοι. Απλά δεν ξερω τι θα γινοταν με τη μυδενικη δυναμη και τα χιλια προβληματα που εχουμε σα χωρα, τι δυναμη θα βρίσκαμε και σε ποσα χρονια ή γενιές μετά κθολας δλδ για να στηριχτουμε (και αν μας άφηναν φυσικα ποτέ οι αλλοι λαοί)

Με τα κομματα εγω προσωπικά απομακρισμενος ειμαι αλλα θεωρω οτι υπαρχει μια κοινη σάπια νοοτροπια που ειναι πανω απτις οποιες διαφορές αποψεων κομμάτων. Κανοντας τα πράγματα μη λειτουργικά απο μόνο του. Κοινως οποιος και βγει ή απομακρυνθεί αντιστοιχα μικρες διαφορες θα βλεπουμε πάντα και όχι κατι ουσιαστικό. πλας του οτι ο ενας ακυρωνει οτι εκανε ο προϊγουμενος συνηθως οποτε καταλήγει να μην υπαρχει σταθερα σε τίποτα.

Αν και συμφωνω οτι μετα τις πρωτες ψευτοπροσπάθειες του συριζα καπου εκει εχασε κ καθε τελευταια πιστη ο κοσμος...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GhostPrince: 01 Ιούλιος 2021 - 12:52

フカフカ

#91947 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 01 Ιούλιος 2021 - 22:26

Σαν το επεισόδιο που κανει ο Μr.Bean τον φύλακα στο μουσειο. Νομιζω αυτη η κυβέρνηση εχει καταφερει να φερει στη πραγματικότητα πολλες σκηνες του mr.bean και δν ξερω αν το κανουν επιτιδες η ειναι απλα το φυσικό τους. xD

Actually it's a thing, μέχρι και σε διεθνές επίπεδο.

Youtube Video

Κι εγώ με τη σειρά μου να ξεκαθαρίσω ότι δεν θεωρώ την κυβέρνηση Μητσοτάκη ικανή για κάποια πολύ μεγάλη συνομωσία, απλώς κατευθύνεται από τις... διεθνείς τάσεις και προσπαθεί όσο γίνεται να δείχνει ένα καλό πρόσωπο προς τα έξω ως covid-free χώρα, το αν είναι παράλληλα μια κατεστραμμένη χώρα που θα πληρώνουμε τα εγκλήματά τους για τις επόμενες δεκαετίες δεν έχει σημασία, αυτό που προέχει είναι τα υψηλά ποσοστά εμβολιασμού και τα χαμηλά θύματα του covid, όχι αν αυξηθούν οι αυτοκτονίες των απελπισμένων έπειτα από τα καθ' όλα ανθρωπιστικά μέτρα που παίρνονται για την ασφάλεια μας.

Η Ελλάδα πάντα ήταν ουραγός των Μεγάλων Δυνάμεων και δεν έπαψε ποτέ να χρησιμοποιεί την κατάντια τους σαν πρότυπο για να καλύψει τη δική της. Δεν μπορούμε να ασκούμε κριτική στις αποφάσεις της κυβέρνησης γιατί σε όλες τις καλές χώρες τα ίδια συμβαίνουν. Τις πολιτισμένες χώρες, όπως τη Γαλλία με την αστυνομία να βαράει στο ψαχνό διαδηλωτές και το στρατό να αναγγέλει ανοιχτά πραξικόπημα, την Ισπανία με τον Inglesias να δέχεται απειλές θανάτου με τη στήριξη των δεξιών κομμάτων και το στρατό να παρεμβαίνει για απελάσεις μεταναστών, την Ιταλία που έβγαλε τέσσερις φορές προθυπουργό τον Berlusconi αλλά μετά συνήλθε και άρχισε να βυθίζει βάρκες προσφύγων, τις ΗΠΑ για τις οποίες απλά δεν υπάρχουν λόγια γιατί επί μισό αιώνα αποστομώνουν όλο τον πλανήτη. Αυτές είναι χώρες παιδιά, όχι σαν εμάς που είμαστε ξέφραγο αμπέλι να αλωνίζουν οι ανεμβολίαστοι και οι παραβάτες και φοβάται η αστυνομία τους 30 αόρατους αναρχικούς και τους ινδιάνους που η ίδια επινοεί για να καλύψει τα εγκλήματά της. Υπάρχει κράτος ή δεν υπάρχει;

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kamui: 01 Ιούλιος 2021 - 23:10

O6rrvsU.jpg

#91948 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2021 - 08:22

https://www.protothema.gr/world/article/1139364/nea-metallaxi-ponokefalos-gia-ton-pou-poia-einai-i-parallagi-lamda-pou-prokalei-anisuhia/

wdasa.png

#91949 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2021 - 08:28

Ρεσιταλ ο Kamui.

Ναι ρε φίλε, δεν αντέχω άλλο να βρίζουμε την Ελλάδα ως failstate, οι άλλες δηλαδή τα έχουν όλα λυμένα και εμείς έχουμε το πρόβλημα, οι "ανυπότακτοι". Και δεν το λέω γιατί τρέφω καμιά ιδιαίτερη αγάπη για την πατρίδα (άλλωστε η εθνική ενότητα είναι μια απάτη) αλλά γιατί όλο αυτό που ζούμε δεν είναι θέμα λάθους διαχείρισης αλλά ύπαρξης εντός ενός συγκεκριμένου οικονομικού συστήματος.

Τεσπα Kamui συμφωνώ με τα πάντα που λες, δεν είναι ότι μαζεύονται σε σκοτεινές λέσχες, καπνίζουν πούρα και σχεδιάζουν πώς θα μας φάνε όλους λάχανο απλά αυτό που είπες ακολουθούν τις τάσεις, τις οδηγίες, τα best practices κτλ.

Ένα τελευταίο μόνο να πω σχετικά με τα εμβόλια. Ισχύει ότι πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα πειράματα που έχουν διεξαχθεί στην ανθρωπότητα. Οι φαρμακευτικές είτε είχαν έτοιμη ή σε τελικό στάδιο την τεχνολογία με το mrna που μειώνει κατά χρόνια τη διαδικασία ανάπτυξης ενός εμβολίου και ο ρόνα ήταν η ιδανική ευκαιρία να τη δοκιμάσουν μαζικά και μάλιστα εμφανιζόμενοι ως "σωτήρες". Όμως ότι οι φαρμακευτικές υπηρετούν τα συμφέροντά τους δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πρόκειται περί βλαβερού εμβολίου. Όλα τα εμβόλια κάποτε δοκιμάστηκαν για πρώτη φορά και μάλιστα με πολύ λιγότερο αυστηρά πρωτόκολλα από αυτά που έχουμε σήμερα. Το θέμα είναι γιατί υπάρχει τέτοια έλλειψη εμπιστοσύνης κατά του big pharma (opioid crisis anyone?) και γιατί ενώ οι φαρμακευτικές παίρνουν εκατομμύρια από τα κράτη και διεθνείς οργανισμούς για την ανάπτυξη φαρμακευτικών τεχνολογιών εν τέλει επιδίδονται σε bidding wars και αισχροκερδούν στις πλάτες μας. Σοσιαλισμός στο κόστος, καπιταλισμός στο κέρδος.

Επομένως, μεγαλύτερη σημασία έχει για μένα να αναθεωρήσουμε τον τρόπο λειτουργίας των φαρμακευτικών παρά να αμφισβητούμε την επιστημονική εξέλιξη. Οι συνωμοσιολόγοι όσο και αν λοιδορούνται κάτι κάνουν σωστά: δεν εμπιστεύονται την κυρίαρχη αφήγηση. Από αυτήν την άποψη πιο κοντά μου είναι ένας αντεμβολιαστής όσο κουλό και αν ακούγεται από έναν φιλελεύθερο με απόλυτη πίστη στους θεσμούς. Απλά ο αντεμβολιαστής χρειάζεται τα εργαλεία εκείνα για να ερμηνεύσει την έλλειψη εμπιστοσύνης του και αυτό δεν μπορεί να γίνει αν τον περιθωριοποιούμε εμείς οι "ορθολογικοί".

xbJ3b2w.jpeg

#91950 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.160 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2021 - 10:27

Συμφωνουμε, και δεν ξερω αν τυχαιο που οι περισσότερες παρενεργειες κοη καταστροφολογια -τρομοκρατεια ηταν κ ειναι σε μη m.rna εμβόλια.
Αν δεν δεν εγινε και για παει ο κοσμος στα phizer,moderna κυριως. Συμοσιολογω κιεγω τωρα αλλα οπως και χει ενας που αρνειται λογο της ολης καταστασης γτ ειναι και ψυχολογικό πιθανον και να μην θελησει να κανει ποτέ του εμβόλιο και θα δημιουργησει προβλημα στο συνολο αν ειναι πολλοι οι αυτη της λογικης. Δεν λεω οτι κανουμε καλυτερα οσοι γιναμε εθελοντές αλλα καπως πρεπει να δοκιμαστουν και τα εμβόλια. Με τοσες μεταλαξεις τις συμπληρωματικες δοσεις και ανανεωμενα εμβόλια δεν τα γλιτωνουμε εξάλλου.

Οσο περι κρατων, οι ανθρωποι παντου ιδιοι ειναι και παντου προβληματα θα βρεις, ποθανον κ περισσότερα απτην ελλαδα που ζει στο μικροκοσμο της. Η διαφορα ειναι στους μηχανισμους και στο πιο οργανομενο πλαισιο ή εστω και ελαχιστα καλυτερο σεβασμο προς τους πολίτες. Γενικολογω και κυριως πεφτει το κραξιμο για Ελλαδα γιατι τη ξερουμε κιαπο πρωτο χερι ωστε να κρινουμε καλυτερα αποτι μια αλλη χωρα που εχουμε ζησει ελαχιστα ή και καθολου, αλλα το βασικο μας θεμα και διαφορα εκει βρισκεται.
フカフカ