Η αλήθεια είναι ότι κάθε καβγάς εδώ μπορεί να καταλήξει σε shooting γτ πολλοί κουβαλάνε όπλο (μέχρι και εγώ μπορώ να πάω Walmart και να πάρω παρόλο που είμαι international student). Οπότε με φίλους συνήθως φεύγουμε από pubs νωρίς ώστε να ελαχιστοποιήσουμε την πιθανότητα να συνειπάρχουμε με μεθυσμένους Κατά τ' άλλα, έχει ποτάμια και λίμνες αρκετές αλλά δν νομίζω να κολύμπαγα εκεί. Κροκόδειλοι έχω την εντύπωση ότι είναι πιο south από εδώ που είμαι εγώ. Βέβαια υπάρχει και η Φλόριντα δίπλα για κανά 3ημερο αλλά τα αεροπορικά δεν τα λες και φθηνά...
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

The Black Hole
Καταχωρήθηκε 27 Απρίλιος 2021 - 20:41
Καταχωρήθηκε 28 Απρίλιος 2021 - 12:05
that's a dude!
Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2021 - 02:49
Με τον covid πως τα πάτε εκεί στο Αλαμπάμα.
Αρκετά καλά! Το mask mandate έχει αρθεί αν και πολλοί εξακολουθούμε να φοράμα μάσκες indoors. Ο περισσότερος κόσμος εδώ έχει εμβολιαστεί και τα κρούσματα είναι σε χαμηλά επίπεδα. Έκανα και εγώ την πρώτη δόση μου! Νομίζω μες το καλοκαίρι θα επέλθει πλήρης κανονικότητα εκτός απροόπτου.
Ο γερο Biden τα έχει πάει καλά στο κομμάτι COVID.
Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2021 - 12:40
Έλα ρε παιδιά, τι είναι αυτά τα πράγματα
O Juan Joya Borja η αλλιώς «El Risitas» πέθανε σε ηλικία 65 ετών, έχοντας στο ενεργητικό του το πιο viral γέλιο του κόσμου.
Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2021 - 15:39
Ανεβαίνει:
https://www.insomnia.gr/forums/topic/769572-h300s-voip-credentials-retriever-aka-vodafone-fu-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-kung-fu/
Ήδη έκανα request για το F-droid και αναμένω το accept.
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2021 - 20:31
Μιλάς για fritzbox. Εννοείς να αφαιρέσεις το h300 και να βάλεις αυτό στην θέση του;
Ναι αλλά το configuration είναι Manual.
Ι GNU/L I N U X
Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2021 - 20:47
Ένα σύγχρονο ΜΑΣΤΕΡΠΗΣ!
that's a dude!
Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2021 - 08:53
Καμιά πατέντα να άρει όμως ο γερο Biden να σωθούν και άνθρωποι εκτός Αμερικής δεν ξέρει, στην Ινδία γίνεται του covid το κάγκελο.
Τεσπα ας μη συγχύζομαι μέρες που είναι και έβλεπα και κάτι όνειρα ότι ήμουν φυλακή για κάποιο λόγο. Το υποσυνείδητο μου ξέρει ότι είμαι οριακά να κάνω έγκλημα και με προειδοποιεί για τις επιπτώσεις.
Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2021 - 11:06
Τι configuration εννοείς, το ξεχωριστό wan κύκλωμα στο 835 Vlan;
Ενοώ να βάλεις τις ρυθμίσεις του router ωια VOIP χεράτα.
Ι GNU/L I N U X
Καταχωρήθηκε 03 Μάιος 2021 - 18:03
Να φανταστώ αληθεύει πως απαγορεύτηκε η μουσική; Μην είμαστε καχύποπτοι, κάνουν ό,τι μπορούν για τη δημόσια υγεία οι άνθρωποι και τίποτα παραπάνω. Η μουσική ως γνωστόν είναι του διαβόλου, με αποτέλεσμα να μεταφέρει το ιικό φορτίο μέσα από τα ηχητικά κύματα, έτσι κρίθηκε ιδιαίτερα επισφαλής για τη δημόσια υγεία. Πείτε όχι στη συνομωσιολογία, δεν υπάρχει κανένα σχέδιο, βρισκόμαστε σε πόλεμο, κάνουμε ψυχαναγκαστική κατανάλωση σε συνθήκες που αναιρούν το άνοιγμα της εστίασης αλλά δεν έχει σημασία, αρκεί να μένουμε ασφαλείς. Εμβολιαζόμαστε για να προστατέψουμε τους συνανθρώπους μας και τηρούμε όλα τα μέτρα για να τους ξαναπροστατέψουμε. Είναι θέμα κοινωνικής συνείδησης.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kamui: 03 Μάιος 2021 - 22:44