Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94073 replies to this topic

#91636 ge0__

ge0__

Starting...

• Members
  • 28 posts

Posted 27 April 2021 - 20:41

Η αλήθεια είναι ότι κάθε καβγάς εδώ μπορεί να καταλήξει σε shooting γτ πολλοί κουβαλάνε όπλο (μέχρι και εγώ μπορώ να πάω Walmart και να πάρω παρόλο που είμαι international student). Οπότε με φίλους συνήθως φεύγουμε από pubs νωρίς ώστε να ελαχιστοποιήσουμε την πιθανότητα να συνειπάρχουμε με μεθυσμένους  :hehehe: Κατά τ' άλλα, έχει ποτάμια και λίμνες αρκετές αλλά δν νομίζω να κολύμπαγα εκεί. Κροκόδειλοι έχω την εντύπωση ότι είναι πιο south από εδώ που είμαι εγώ. Βέβαια υπάρχει και η Φλόριντα δίπλα για κανά 3ημερο αλλά τα αεροπορικά δεν τα λες και φθηνά...

#91637 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,801 posts

Posted 28 April 2021 - 06:55

Με τον covid πως τα πάτε εκεί στο Αλαμπάμα.
rsrGbGx.gif

#91638 Angel.tze

Angel.tze

Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

• Members
  • 383 posts

Posted 28 April 2021 - 12:05

Ποια Φλόριντα βρε! Στα σοβαρά το λένε ότι είναι όλοι οι παλαβοί εκεί χαχα

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#91639 ge0__

ge0__

Starting...

• Members
  • 28 posts

Posted 29 April 2021 - 02:49

Με τον covid πως τα πάτε εκεί στο Αλαμπάμα.

Αρκετά καλά! Το mask mandate έχει αρθεί αν και πολλοί εξακολουθούμε να φοράμα μάσκες indoors. Ο περισσότερος κόσμος εδώ έχει εμβολιαστεί και τα κρούσματα είναι σε χαμηλά επίπεδα. Έκανα και εγώ την πρώτη δόση μου! Νομίζω μες το καλοκαίρι θα επέλθει πλήρης κανονικότητα εκτός απροόπτου.

Ο γερο Biden τα έχει πάει καλά στο κομμάτι COVID.

#91640 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,801 posts

Posted 29 April 2021 - 12:40

Έλα ρε παιδιά, τι είναι αυτά τα πράγματα

https://www.gazzetta.gr/plus/diethni/article/1588481/pethane-o-anthropos-me-diasimotero-kai-pio-viral-gelio-toy-kosmoy-vid

O Juan Joya Borja η αλλιώς «El Risitas» πέθανε σε ηλικία 65 ετών, έχοντας στο ενεργητικό του το πιο viral γέλιο του κόσμου.

rsrGbGx.gif

#91641 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 29 April 2021 - 15:39

Ανεβαίνει:
https://www.insomnia.gr/forums/topic/769572-h300s-voip-credentials-retriever-aka-vodafone-fu-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-kung-fu/

Ήδη έκανα request για το F-droid και αναμένω το accept.

#91642 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,801 posts

Posted 29 April 2021 - 16:31

Μιλάς για fritzbox. Εννοείς να αφαιρέσεις το h300 και να βάλεις αυτό στην θέση του;

rsrGbGx.gif

#91643 pc_magas

pc_magas

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 29 April 2021 - 20:31

Μιλάς για fritzbox. Εννοείς να αφαιρέσεις το h300 και να βάλεις αυτό στην θέση του;

Ναι αλλά το configuration είναι Manual.

#91644 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,801 posts

Posted 29 April 2021 - 20:37

Τι configuration εννοείς, το ξεχωριστό wan κύκλωμα στο 835 Vlan;
rsrGbGx.gif

#91645 Angel.tze

Angel.tze

Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

• Members
  • 383 posts

Posted 29 April 2021 - 20:47

Youtube Video

Ένα σύγχρονο ΜΑΣΤΕΡΠΗΣ!

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#91646 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 30 April 2021 - 08:53

Καμιά πατέντα να άρει όμως ο γερο Biden να σωθούν και άνθρωποι εκτός Αμερικής δεν ξέρει, στην Ινδία γίνεται του covid το κάγκελο.

Τεσπα ας μη συγχύζομαι μέρες που είναι και έβλεπα και κάτι όνειρα ότι ήμουν φυλακή για κάποιο λόγο. Το υποσυνείδητο μου ξέρει ότι είμαι οριακά να κάνω έγκλημα και με προειδοποιεί για τις επιπτώσεις.

xbJ3b2w.jpeg

#91647 pc_magas

pc_magas

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 30 April 2021 - 11:06

Τι configuration εννοείς, το ξεχωριστό wan κύκλωμα στο 835 Vlan;

Ενοώ να βάλεις τις ρυθμίσεις του router ωια VOIP χεράτα.

#91648 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,801 posts

Posted 30 April 2021 - 12:07

Δεν φτάνει μόνο αυτό, πρέπει να φτιάξεις 2η wan σύνδεση στο vlan 837 (όχι 835 που είπα πριν) εκεί βρίσκεται το ims της vodafone.

Αν δεν πάρει το fritz ip από αυτό το δίκτυο δεν πρόκειται να μιλήσει με το IMS.

rsrGbGx.gif

#91649 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,801 posts

Posted 03 May 2021 - 12:34

Επειδή είστε πολλοί εδώ μέσα Χρόνια Πολλά στους Γιώργηδες! Επίσης άνοιξε η εστίαση! Τραπεζάκι έξω και οι γιαγιάδες να πείνουν καφέ με τη μάσκα. Είμαστε πλέον στο Fallout έτσι, απλά διαλέγουμε τι μάσκα θα βάλουμε στην αποκάλυψη!  :beaten:

rsrGbGx.gif

#91650 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 03 May 2021 - 18:03

Να φανταστώ αληθεύει πως απαγορεύτηκε η μουσική; Μην είμαστε καχύποπτοι, κάνουν ό,τι μπορούν για τη δημόσια υγεία οι άνθρωποι και τίποτα παραπάνω. Η μουσική ως γνωστόν είναι του διαβόλου, με αποτέλεσμα να μεταφέρει το ιικό φορτίο μέσα από τα ηχητικά κύματα, έτσι κρίθηκε ιδιαίτερα επισφαλής για τη δημόσια υγεία. Πείτε όχι στη συνομωσιολογία, δεν υπάρχει κανένα σχέδιο, βρισκόμαστε σε πόλεμο, κάνουμε ψυχαναγκαστική κατανάλωση σε συνθήκες που αναιρούν το άνοιγμα της εστίασης αλλά δεν έχει σημασία, αρκεί να μένουμε ασφαλείς. Εμβολιαζόμαστε για να προστατέψουμε τους συνανθρώπους μας και τηρούμε όλα τα μέτρα για να τους ξαναπροστατέψουμε. Είναι θέμα κοινωνικής συνείδησης.

Edited by Kamui, 03 May 2021 - 22:44.

O6rrvsU.jpg