1 small prob θα είνασι 100% region protected και έτσι να επενδύσω σε PS4 δεν θα είναι διαθέσιμο.
Κανένα παιχνίδι στο PS4 δεν είναι region protected. Επίσης, ψηφιακές αγορές, μπορείς να κάνεις από όλες τις χώρες.
Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2021 - 04:43
1 small prob θα είνασι 100% region protected και έτσι να επενδύσω σε PS4 δεν θα είναι διαθέσιμο.
Κανένα παιχνίδι στο PS4 δεν είναι region protected. Επίσης, ψηφιακές αγορές, μπορείς να κάνεις από όλες τις χώρες.
Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου, ἀριθμὸς γὰρ ὑπολογιστoῦ ἐστίν· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ 1010011010.
Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2021 - 07:43
Aν λες τον ηθοποιό που δίνει τη φωνή του σε ταινίες της Disney, τότε ναι!
Επίσης αν θέλετε ρίξτε μια ματιά στα 4 episodes που είχαμε κάνει με ένα φίλο πέρυσι το Μάρτιο που ξεκίνησε η καραντίνα. Το παλικάρι έκανε όλο το animation , κι εγώ όλες τις φωνές και ήχους!
Episode 1
Youtube Video
Episode 2
Youtube Video
Episode 3
Youtube Video
Episode 4
Youtube Video
Καμενια αλλα καλη φαση
i aku the shape-shifting master of darkness...
Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2021 - 11:50
Ξεκίνησαν πρόσφατα, μετά από μια 1 περπατήματος. Μετά απο ξεκούραση έφευγαν.
Μετά, εμφανίζοταν μετά από μια ώρα περπατήματος και μετά από ξεκούραση δεν έφευγαν αλλά έφευγαν μετά τον ύπνο.
Μετά, εμφανίζοταν μετά από το ξύπνημα και διαρκούσαν 3-4 μέρες συνεχόμενα, με κρυάδες και ναυτείες. Σαν να είχα πυρετό χωρίς πυρετό.
Πήγα νευρολόγο έκανα μαγνητική όλα καλά. Πήρα Vertigo Home N νομίζω αλλά δεν έκανε δουλεία. Σιγα σιγά, άρχισα να υποχωρούν. Μετά εμφανίζοταν πάλι ΜΟΝΟ με το περπάτημα. Τώρα, πάλι επαναλαμβάνεται ο κύκλος και έχω πάλι ζαλάδες συνεχόμενα και μέτα τον ύπνο. Δεν είναι τόσο έντονες οι ζαλάδες όσο ήταν την πρώτη φόρα αλλά πάλι είναι ενοχλητικοί. Τους αισθάνομαι όταν κυρίως κοιτάω αριστέρα ή δεξία. (δηλαδη οταν κουνάω το κεφάλι) Ή αίσθηση μοιάζει λίγο όταν κανεί κανείς μια δυνατή ρουφιξιά κανονικού τσιγάρου.
Δεν καπνίζω.
Μπορεί να είναι λόγω της κατάθλιψης αλλά γιατί κάποιες φορές εμφανίζεται μετά από περπάτημα?
Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2021 - 13:40
(και ότι κάνω το κάνω σε GPL-v3
)
Κανείς δεν το εκτίμησε αυτό εδώ, οπότε σου λέω εγώ μπράβο
Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2021 - 17:53
This is relevant to my interests. Μιλάμε για τα router που μοιράζει η Vodafone αν δεν κάνω λάθος.
Γιατί σε ενδιαφέρουν τα VoIP credentials;
Λαμβάνω τα VOIP Credentials για να μπορείς να τα βάλεις σε άλλο router και ναι μιλώ για το H300s που δίνει η Vodafone.
Και επειδή τα voip credentials δεν τα δίνει η Vodafone τα παίρνεις εσύ εκμεταλευόμενος κρυφά/buggy paths στο panel
Τέλος, είναι και η τσαντίλα που είχα επειδή ο χρήστης DanelGR από το insomnia δεν έδινε το source code, έτσι απλά έκανα decompile το app, ανέλυσα τον κώδικα, και δημιούργησα από το 0 ένα Android APP και είδα ποιο url πρέπει να χτυπήσω για να λάβω τα VOIP Credentials. Μετά έμενα να κάνω replicate όλο το http call sequence που κάνει η JS που δίνει το router (συμπεριλαμβανομένου και το Login) και να χτυπήσω το κατάλληλο Ajhax Call.
Από όσο γνωρίζω το λογισμικό προστατεύετε σαν έργο λόγου και όχι ο αλγόριθμός, so I can reverse engineer the crap out of 3rd party software.
Αλλά δεν ξέρω πως είναι νόμιμο το να κάνω παραπλήσιο λογισμικό που χρησιμοποιεί τον ίδιο αλγόριθμό η όχι.
Νομίζω ότι δεν μπορώ να αναδιανείμω το λογισμικό ή να κάνω 100% το ίδιο, το Android app έχει διαφορές.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από pc_magas: 23 Απρίλιος 2021 - 18:14
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2021 - 21:32
LoL πως έμπλεξες ρε pc_maga σε beef με insomniac. Πάντως καλή σκέψη για utility γιατί για να το κάνεις κανονικά έχει αρκετά βήματα.
Απλά αν όντως χρησιμοποιείς κάποια τρύπα στην js έχει υπόψιν ότι μπορεί να σου μπαλώσουν την τρύπα όποτε στα releases βάζε με ποιο firmware version παίζει κι αν πρέπει να κάνουν disable το tr-069 στο router για να μην τους το αναβαθμίσουν.
Εκτός κι αν αυτό που κάνεις είναι απλό curl requests με τα root credentials του router που παίζουν στα intertubes οπότε εκεί μάλλον δεν έχεις θέμα μόνο στην περίπτωση που αλλάξουν τον κωδικό.
Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2021 - 10:58
Ξεφυλιζα ένα βιβλίο γεωγραφίας δημοτικού έκδοση 2016 και είχε τη λέξη Εσκιμωοι μέσα. Νοσταλγία...
Ήμουν τουαλέτα και το τσιντσιλά έρχεται και ανεβαίνει γόνατο, παλάμη,ώμο και τέλος κάθεται στο κεφάλι μου. Απλά ήμουν ακίνητος μη τρομάξει και γίνει το μοιραίο.
Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2021 - 13:04
νοσταλγια????
Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2021 - 15:32
LoL πως έμπλεξες ρε pc_maga σε beef με insomniac. Πάντως καλή σκέψη για utility γιατί για να το κάνεις κανονικά έχει αρκετά βήματα.
beef γιατί; Εφόσον ο DanielGR έκανε το APP έχει κάθε δικαίωμα να το διανέμει όπως θέλει, όπως και εγώ νόμιμα μπορώ να το μελετήσω (εξ' ου και το reverse engineering).
Εξάλλου δεν τροποποίησα την εφαρμογή του αλλά έκανα μια νέα εφαρμογή βασιζόμενος στον αλγόριθμο του DanelGR που και πάλι έπρεπε να μελετήσω και την συμπεριφορά του router.
Ακόμα δεν εκτελώ JS αλλά εκτελώ την διαδοχή των Http Call συμπεριλαμβανομένου και του Authentication request του router που κάνει ο browser και αποστέλλω και τα cookies που πρέπει.
Απλά το authentication ΔΕΝ είναι η απλή αποστολή ένος username & password αλλά 2-3 http call πρωτού αποστείλω το password.
Αυτό που κατάλαβα είναι ο Πρωτοβούλων Νικά (όχι όμως πάντα και μακροπρόθεσμα ίσως και να χάνει).
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από pc_magas: 24 Απρίλιος 2021 - 15:38
Ι GNU/L I N U X
Καταχωρήθηκε 25 Απρίλιος 2021 - 22:43
Μου αρέσει που εσείς μιλάτε για reverse engineering, JS και πατέντες κι εγώ μια εβδομάδα σχεδόν δεν μπορώ να συνδέσω το scanner σε δύο καινούργιους mac. Κάθε φορά γινόταν όλο και πιο καταστροφικό.
Στην αρχή μου μετέφερε εικόνες και δικαιώματα να το ανοίξει ήταν ο...κανένας
Μετά ζητούσε κωδικούς ενώ κανένα από τα δύο μηχανήματα είχαν κάποια προστασία και ακόμα και με τους κωδικούς του admin πάλι τίποτα.
Μετά από 300 troubleshooting και πόσα manual το πρόβλημα ήταν η αλλαγή ενός και μοναδικού αριθμού στις ρυθμίσεις του εκτυπωτή μέσω telnet ωραία λέω θα το κάνω και όλα οκ...
...οι μεταγενέστερες εκδόσεις του macOS δεν έχουν εντολή telnet πλέον και πρέπει να κάνεις άλλα κόλπα...
Ναι, εκεί πλέον τα παράτησα και είπα στα δίαλα θα αλλάζω τα δικαιώματα των αρχείων χειροκίνητα.
Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2021 - 00:13
Κι εγώ έχω κατεβάσει εδώ και κανα χρόνο γύρω στα 100 e-books γύρω από προγραμματισμό, pentesting, os administration, καθώς και άλλα θέματα (ξένες γλώσσες, οικονομικά, κτλ.) και ακόμα να τα διαβάσω. Τελικά το lockdown παρά το ότι αποτελεί ευκαιρία για αυτοβελτίωση, δεν βοηθάει αν δεν έχεις κίνητρο και θέληση.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από MPVNsf123: 26 Απρίλιος 2021 - 00:13
Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2021 - 00:42
Κατέβασε σε ένα windows μηχάνημα το putty και κάντο από εκεί. Επίσης ναι κι εγώ υποτίθεται θα χα τελειώσει την πτυχιακή αλλά που, playstation κι άγιος ο θεός.Μου αρέσει που εσείς μιλάτε για reverse engineering, JS και πατέντες κι εγώ μια εβδομάδα σχεδόν δεν μπορώ να συνδέσω το scanner σε δύο καινούργιους mac. Κάθε φορά γινόταν όλο και πιο καταστροφικό.
Μετά ζητούσε κωδικούς ενώ κανένα από τα δύο μηχανήματα είχαν κάποια προστασία και ακόμα και με τους κωδικούς του admin πάλι τίποτα.
Μετά από 300 troubleshooting και πόσα manual το πρόβλημα ήταν η αλλαγή ενός και μοναδικού αριθμού στις ρυθμίσεις του εκτυπωτή μέσω telnet ωραία λέω θα το κάνω και όλα οκ...
...οι μεταγενέστερες εκδόσεις του macOS δεν έχουν εντολή telnet πλέον και πρέπει να κάνεις άλλα κόλπα...
Ναι, εκεί πλέον τα παράτησα και είπα στα δίαλα θα αλλάζω τα δικαιώματα των αρχείων χειροκίνητα.
Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2021 - 18:25
@Hazuki δεν ξέρεις την γλύκα του εργάζεσθε σε master thesis @3:00AM για ~6 μήνες.
Μου αρέσει που εσείς μιλάτε για reverse engineering, JS και πατέντες κι εγώ μια εβδομάδα σχεδόν δεν μπορώ να συνδέσω το scanner σε δύο καινούργιους mac. Κάθε φορά γινόταν όλο και πιο καταστροφικό.
Μπορείς μέσω brew να εγκαταστήσεις telnet client: https://osxdaily.com/2018/07/18/get-telnet-macos/
Ι GNU/L I N U X
Καταχωρήθηκε 27 Απρίλιος 2021 - 05:06
Επιτέλους semester is over! 1ο καλοκαίρι Αλαμπάμα, μακρυά από Ελλάδα και χωρίς θάλασσα, ίσως είναι μια καλή ευκαιρία να ξαναδώ το καλοκαιρινό Tsuritama...